Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Kabbe. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Shep
Hát amilyen ütemben árazzák lefelé a játékokat 😊 Mondjuk engem meglepett, hogy ilyen viszonylag új játékot adnak most ingyen, persze gondolom van ennek játékos bevonzó célzata is ami révén eladnak majd pár Wild Run-t is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.14. 14:59:01

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kigyi
Mindent beszerzünk ingyen, vagy még olcsóbban 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Shep
A Crew ami ingyenes az tartalmazza a feljavított grafikát is? (örülök ,hogy végül nem vettem meg olcsón, ingyen azért csak jobb 😄D)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"Dead Rising" (1. rész)
* STEAM: Dead Rising Collector's Pack - ha megvan minden belőle, csak az 1. rész nincs: 16,99 euro (*310,15) (= ~5270 Ft)
* GMG: Dead Rising - 12,79 font (*364,5) (= ~ 4670 Ft)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
The Crew mától ingyenes az Uplay-en! (y)
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.14. 13:32:43
3Error
Poénkodtam. Ismerem annyira. <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
A Solarix akciós, kár hogy szuper kaksi kategóriás játékokat csomagolnak mellé, persze még így is veszettül jó vétel 3 EUR-ért...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ameddig rendszeresen jönnek az ingyenes frissítések az Overwatch-hoz, addig nem érdekel, h mi történik a Blizzard háza táján. <#banplz>
Szerintem ne keress ilyen összefüggéseket. Ezek az emberek mind kreatív zsenik, akik szeretnek dolgozni. A kreativitásukat piszok mód kiélhették a Blizzard első éveiben, de utána kialakult a 3 franchise és lényegileg azok alá dolgoznak azóta a mai napig. Bejött mellé egy Overwatch, de azért az messze nem olyan kaliber, egyelőre egy online shooter.
Lehet, hogy 20 év alatt erre egy picit ráuntak és szakmailag új kihívásokat szeretnének keresni.
Remélem a Bonfire hamarosan érkezik valami faszasággal.
TBTPumpa
Nick Carpenter is lelépett a Blizzardtól? A csávó, aki a Blizzard Cinematics részleget vezette? Mi a fene? Ez a csávó is 10x évig volt a Blizzardnál. A Legion stáblistájában még szerepel, most pedig már egy új fejlesztőcégnél látható a neve (Bonfire Studios). Meglepő, mert a Twittere szerint 2 hete még a Blizzardnál dolgozott, tegnap óta pedig a Bonfire Studios-nál, amit Rob Pardo (ex-Blizzard) alapított.
Úgy tűnik, új korszak köszönt be a Blizzardnál, csakúgy, mint 2005-ben a Blizzard North megszűnésekor. Érdekes, hogy mindez az anyagilag sikeres WoW Legion startja után történik. Lehet, hogy az Activision keze áll a háttérben? Ugye nemrég felröppentek mikrotranzakcióval kapcsolatos adatok a StarCraft 2-vel és Diablo 3-mal kapcsolatban. Lehetséges, hogy a veterán fejlesztők besokalltak az Activision új, pénzéhes irányától (vagy bicskanyitogató döntéseitől) és inkább leléptek? Túl sok minden történik mostanság a Blizzard háza táján csak úgy véletlen...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.13. 22:08:45

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
grebber

Next PC upgrade: 2022

Link a hírhez?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Jaja amint megjelenik a Darksiders Warmastered Edition már vesszük is mint a huzat ! 😄
IMYke2.0.0.0
Ez elsősorban wesker24 Lacit fogja felcsigázni - még úgyis, hogy a képen PC-s verzió még nem látható:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Reméljük, bár bejelentette, hogy Thrall hangjaként még visszatér.
Szintén tanykos kölyök korom óta ismertem munkásságát, első RTS játékom a WarCraft II volt, első eredeti játékom pedig a StarCraft volt (amihez szintén nagy köze volt).
Leírhatatlanul szomorú vagyok most, de ahogy a kapcsolódó fórumokat böngészem, nem vagyok ezzel egyedül. Egyszerűen szívbemarkoló olvasni a különböző fórumokon lévő játékosok reakcióit, köszönetnyilvánításait és kedves, nosztalgikus emlékeit, amelyeket javarészt ennek az embernek köszönhetnek.
2 éve Rob Pardo lépett ki a Blizzard-tól (szintén kulcsfontosságú tag volt a Blizzardnál), most pedig ő. Ez azért jelent valamit. Plusz ugye idén a 2 Director is kilépett, aki a Diablo 3-on munkálkodott (Jay Wilson - Diablo 3 alapjáték, Josh Mosqueira - Diablo 3 RoS).
Legkedvesebb fejlesztőm, imádtam a stílusát, a meséit, a rajzait és látszódott rajta, hogy mocskosul élvezi azt, amit csinál. Az meg külön meglepett, hogy 1997-ből és 98-ból olyan koncepciós rajzokat mutogatott, amiket most viszont lát megannyi játékos az Overwatch-ban.
Csak hatalmas köszönetet tudok neki mondani azért a rengeteg emlékért, amelyekben általa részesülhettem! A fantasztikus történetekért, a karakterekért (Kerrigan, Sylvanas - személyes kedvenceim), a világokért, a művészi alkotásokért (ArtBook rajzok), megannyi karakter hangjáért és a játékokért, amelyek több ezer órán keresztül szórakoztattak (és szórakoztatnak a mai napig) és segítettek életem nehezebb időszakainak átvészelésében is.
Való igaz, hogy a StarCraft 2 és Diablo 3 történeti része nem erős, ám ugye ezek sztoriját már nem ő írta, amolyan producerként felügyelte ezeket a projekteket, ami meg is látszódott a végeredményen. Ezek után remélem, hogy nem készítenek WarCraft 4-et, mert nélküle az már nem lenne az igazi, elvégre is a WarCraft atyjáról van szó. Mondjuk a Legion elment a WarCraft 3 singelplayer alapú történetmesélős irányába, ami inkább egy WarCraft 4 előszelének tűnik, ám, remélem nem gondolják komolyan. Persze lesznek majd fiatalok, de az már nem lesz ugyanaz.
Furcsa lesz az idei (immár 10. BlizzCon) nélküle, ami egyben a Diablo 20 éves évfordulója is lesz.

Sajnos már nem lesz olyan a Blizzard, a BlizzCon és a WarCraft sem, mint eddig... Szomorú nap ez és szomorú év ez - nagy emberek mennek el és vonulnak vissza. <#sir>

Szóval csak annyit tudok üzenni, hogy köszönök mindent és jó pihenést! <#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.13. 20:21:01

IMYke2.0.0.0
tudod mi lett volna, ha leírom az okát a kiemelésnek?
+5-15 hozzászóláson keresztül sem értette volna meg. Ismerhetnéd már 😊

3Error
<#eljen>

Szegény Darkot miért "bántod"? <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
A Tomb Raider 98% steam vs 2% ms store elég beszédes úgy hogy az első pár napba úgye a fos storeba 1/3-ad áron vehette meg bárki.De nem csodálom ,hogy a store miatt akkor se fogyott értelmes mennyiség.

Taknyos kölök korom óta úgy tekintettem rá, mint egy zsenire, neki köszönhetjük javarészt az összes Blizzard univerzum alapjait. Tudom, hogy egy ideje divat minden Blizzardos bakiért őt hibáztatni, de akkor is, egy korszak zárul le ezzel...
De azért le a kalappal, kreatívként a játékiparban mindig azt csinálhatta, amit szeretett és 42 évesen nyugdíjazhatta magát, kocka feleség, 3 gyerek, neki igazán bejött az élet.
Ajánlom megnézni azt a videót, amikor meglátogatja a warcraft forgatást vagy ahogy az overwatchot bejelentette, érezni rajta, hogy szenvedélyből csinálta és igazán fontos volt számára, hogy olyat alkothasson, amit imádnak az emberek. Az ilyen embertől egy kicsit se sajnálom a sikert és jó pihenést kívánok neki.
Azért abban egészen biztos vagyok, hogy imitt-amott viszont fogjuk őt látni, a Blizzard egyik legikonikusabb arcáról van szó, nem fog tudni ilyen könnyen eltűnni. 😊
TBTPumpa
Ég veled Chris Metzen! <#sir>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.13. 18:56:49

IMYke2.0.0.0
NieR: Automata - friss előzetes <1 perc 10 mp> - "NieR:Automata/ニーア オートマタ: PlayStation Press Conferenceト"

darkSectorxxx
Ja nem gond, csak mert nem értem ezek a dátumok miért fontosak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Sajnálom, de nincs időm veled 10-15 felesleges oda-vissza hozzászóláson keresztül megértetni, hogy miről is van szó...

darkSectorxxx
Most ezt nem értem 😊

Atisz
De igen, sajnos. A mozifilmeket is nézőszám alapján mérik, nem a kijáratnál álló kérdezőbiztosoknak adott válaszok alapján.

Aztán persze az idő rendet tesz (kultfilmmé/-játékká válik-e), de az már más tészta.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Grebber féle tippdélután című műsort olvashatják kedves olvasóink...Jó szórakozást hozzá.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondod ezt úgy, hogy halvány fingod sincs az MS store forgalmáról.. Te megint csak arra hajtasz megszerezhesd 1 dolcsiért ezeket a játékokat. Semmi más szívfájdalmad nincs az MS Store-al kapcsolatban csak, hogy ezeket nem fogod tudni valószínűleg szará-hugyé begyűjteni.

Amúgy ha van egy kis esze az MS-nek akkor szépen kipofozza a Store-t és akkor még akár lehet méltó vetélytársa is a Steamnek....Valamikor a távoli jövőben.

Amúgy meg ne legyen senkinek se illúziója! Az MS nem azért nyit a pc-s piac felé újra, hogy amellett, hogy tönkrevágja az Xbone-os piacát, hogy pár ezer darabokat akarjon eladni. Valahol mintha olvastam volna, hogy fel akarják venni a versenyt a Valvéval a digit disztrib rendszerben....Ebből meg az következik, hogy hasonlóan az Originhez MS játékot nem fogunk tudni steamre megvásárolni. Ezt meg előbb-utóbb megint ahhoz vezet, mint amit a steam megszokása közben tapasztaltunk: Eleinte mindenki szidta mint a bokrot, aztán szép lassan megszoktuk.

Mellesleg sokra nem menne a 100 ezer eladott darabbal (szerintem ennyi nem menne el steamen se belőle...annyira már videók alapján se volt jó) az MS steamen, mert ugyanúgy jönne a tömeges refund mint a No Man's Sky-nál

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.13. 16:46:55

Baromság az a 100-150 db....Az MS egyébként se olyan hülye, hogy a saját játékait elértéktelenítse.

A 7-es értékelésű játék a steamen is 7-es értékelésű játék....Nem azon múlik az eladás szerintem, hogy mire jön ki.

Ha a Forza Horizon 3 jó port lesz és jól sikerül a pc-s verzió, majd akkor dől el mennyire életképes az MS store..Mert ha jó játék lesz bizony oda is meg fogják venni ebben biztos vagyok.

IMYke2.0.0.0
Ha esetleg valaki lecsúszott volna a STEAM-es hétvégéről s az akcióról (pontosan ugyanannyi a kedvezmény):
Homefront: The Revolution - 40% OFF - 24 euro (~7450 Ft)

IMYke2.0.0.0
"Kicsi, kevés eladás, azt ott van a folytatás. 😊"

Kiadási dátum:
* Xbox 360 - EU: 2010. május 14. -- US: 2010. május 18.
* Microsoft Windows - 2012. február 16.

darkSectorxxx
Nem, mert én csak azt mondtam a játék lehet kuvajó. 😄
Alan Wake?
Kicsi, kevés eladás, azt ott van a folytatás. 😊

darkSectorxxx
Én arra írtam hogy a ReCore egy jó játék, sem marketing, sem jövőkép nem számít, amúgysem fontos folytatni, legyenek friss új címek. 😄
Nekem elegem van a Sikeres Batman meg Assassins Creed meg hasonlókból. 😄

MerlinW
A kiadó/fejlesztők részéről kizárólag az eladások minősítik. A felhasználó számára nem. Viszont ha a felhasználók szeretik a terméket az meglátszik az eladásokon is. És a kör bezárul😊 Tehát az eladások döntenek minden felett.

[merlinw.org]

Sőt, stúdiók sorsáról is dönthet egy játék sikeressége.
Az szép és jó, de az eladott darabmennyiség befolyásolja, h lesz-e folytatása egy játéknak vagy se.
darkSectorxxx
Ja bocs a kiadó, én játékos vagyok 😊

Az való igaz. Sok jó játék anyagilag bukás lett (tökéletes példa a Beyond Good and Evil), azonban a kiadót nem hatja meg a kritikai siker. Nekik bevétel kell.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.13. 13:29:33
grebber
A MS esetében magát az áruházát is minősítik az eladási adatok <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.13. 13:04:39

IMYke2.0.0.0
"Még az a szerencse hogy nem az eladott darabszám minősíti a játékokat. 😊"

A kiadó részéről: de, az.

darkSectorxxx
Jó azért ennyire nincs elhatárolódva a topik, mert amikor a konzol vicc megy akkor ennyire nem egyértelmű a dolog. 😄

grebber
Akkor rosszul gondolta 😊 SG-n ha szóba került ebben a topikban az MS Store rajta kívül mindenki tudja mi a szitu.

darkSectorxxx
Még az a szerencse hogy nem az eladott darabszám minősíti a játékokat. 😊

darkSectorxxx
Van egy érzésem hogy Totti az xbox-ra gondolt a Microsoft store hallatán.

kigyi
Azt nem tudom mi a tartalma, mert én nem láttam a videót (spoiler veszély figyelem ez gameplay!).
A videó nyelvezete is furcsa lehet Pisti furcsa egy emberfajzat nem mindenki bírja elviselni.

Mafia III

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.09.13. 10:21:24

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Félre olvastad. Ha egyből jönne steam-re ott akár 100 ezer db-ok is fogynának adott cuccból. És ez a 1xx+ ezer db a valve 30%-os sarcával még mindig jobb mint az only Store eladás ami a meh kategória SE

Hát, ha valóban 2%-ról van szó, akkor az nagyon nem pár százezer. 😄 A Rise esetében inkább 10 ezer az.