Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rise of the Tomb Raider PS4 Pro-n. So Pro.... Ahelyett, h a lényegre koncentrálnak, a fake 4K-ban elveszik, amivel foglalkozniuk kéne.
3Error
Az is lesz? Megvan régóta a Crew, Season Pass-el együtt, de mióta a Wild Run kijött elő sem vettem. <#idiota>

? Helyes-helyes. <#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.15. 00:24:59

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Dj Tommy
Engem se, csak akkor érdekelne, ha új Ford is jönne a dlcvel.
Viszont a Forza Horizon 3 ha olyan jó lesz, mint a Forza Horizon (1) xboxon, akkor nem lesz gond.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Szerény véleményem szerint az a dlc maga lesz a megtestesült értelmetlenség (legalábbis engem egy másodpercig se villanyoz fel).

Akkor lehet itt fail a crewnak ha véletlen a pc-s Forzát nem fogják elbaltázni MS-ék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgy-úgy!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dj Tommy
Ne hagyd ki az érkező rendőrös dlc-t se, biztos az is kellett volna sokaknak.<#vigyor3>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

MerlinW
Erre mondhatná a Ubisoft, hogy "hát a kicsi f***om nem kéne?" 😄

[merlinw.org]

MerlinW
A motorokon és a monster-stun pályákon kívül semmi extra nincs a Wild Run-ban. Én megvettem a kieget, kb 20 percet játszottam a WR cuccokkal. Tehát nem sokmindenről maradsz le, hacsak nem vagy motor fanatikus😊 Az alapjáték is nyújt simán 100 órát, az meg ingyen nem rossz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.14. 22:05:07

[merlinw.org]

Hát ha hiányzik kedves kolléga akkor zsebbe kell nyúlni és meglesz. Szürke szektorban 10-12 euróért mérik a Wild Run-t...Ahhoz képest, hogy az alapjáték ingyé volt szerintem nem rossz ajánlat, még akár bele is férhet a büdzsébe...Amúgy szerintem a motorozás marhajó a játékban.

Hát az nekem sincs, mert nem vettem meg...Ezeken felül is épp elég gép van a játékban..Mire összegyűjtöd mindet, felspécized addigra jön a Crew 2.

Shep
Hát ezt mondom én is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dzsini
plusz 12 season packos autó sincs

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem, mert a járművek nagy részét korlátozás nélkül tudod használni. Ami nincs benne az alapverzióban azok a motorok, a drift, monstertruck és drag beállítások, valamint a summit.

Shep
Igen, és ott írja ,hogy megvételhez wild run kell, úgyhogy akkor ez most lényegében egy óriási demo lett, mert minden a wild run által behozott újdonságot ki lehet próbálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Beszereztem őket, köszönöm.

The Crew, Battlefield 4 dlc-k - nagy hörcsögetető nap ez a mai.
zorrobomber
2.

IMYke2.0.0.0
Origin - On the House - Battlefield 4 DLC-k, ingyen:

S ha neked sincs meg az alapjáték, mint nekem, ne aggódj:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

amd-d vagy vidiád van?

zorrobomber
Aszongyák videó driver rollback kell neki, hanyagolós téma...

<#eljen>

Igen...Motorokat ki tudod próbálni a motor boltban...

Shep
Kipróbáltam, voltak egy jó páran a környéken, kérdés meddig maradnak, de mondom engem csak laza kocsikázásra érdekel, arra meg tökéletes nekem. Az amúgy fura, hogy az elején Wild Runt ír mikor betölt a játék.

zorrobomber
Mondjuk most hogy mondod azóta nekem is win10 van. Egye fene, most már csak megnézem mi baja 😊

Touché....<#taps>

Megjelenés óta megvan....nálam nem volt gondja win7-en se és most win10-en se...Attól eltekintve, hogy a kis mocsok képes néhol akadozni..

zorrobomber
Csak azt mondtad hogy nagy területtel rendelkező alternatíva legyen, azt nem hogy autós game 😄

zorrobomber
Eleinte futott, csak nem érdekelt... aztán egy hete próbáltam elindítani, akkor se ment de annyira nem érdekel hogy kinyomozzam mi a nyűgje... még mindig van neki ezek szerint.

Nem rémlik, hogy lenne benne ferrari meg nissan skyline...<#fejvakaras>

Miért nem veszel hozzá gépet is? <#beka3>

zorrobomber
Amúgy tudom hogy egyéni probléma, de a pénzért vett Crew-m kicsit gyengén fut:

zorrobomber
Panzer General

Akkor mondj légyszives nagy területtel rendelkező alternatívát pc-n...

zorrobomber
autókázni -> szappantartózni <#idiota>

Tényleg szép gesztus...Annyit kell róla tudni, hogy multizás sima verzióval már nehézkes, mert sokan áttértek a wild runra. Habár most hogy ingyenes lett az alap szerintem lesz élet a simában is bőven. Amúgy hatalmas a terület, szóval autókázni is tökéletes... A single letudható pár óra alatt...az igazából semmi különös.

Azt viszont nem tudom, hogy sima crew tulaj és Wild run tulaj mehet-e együtt a hatalmas mapon...Ha valaki innen begyűjtötte az ingyenes verziót kipróbálhatnánk, hogy látjuk-e egymást (nekem már wild run is megvan a motorok miatt).

Dzsini
Szólóban, esetleg majd unokaöcsivel-tesóval kipróbálni kicsit egymás ellen pont jó 😊 És külön tetszett, hogy olyan 4 giga letöltése után (a 22-ből) közölte, hogy jó, akkor lehet játszani. Ritka dolog ez még mindig.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Evolve, még ingyen sem próbáltam ki, ráadásul játszanak vele napi szinten 3-4 ezren, nem túl acélos, ennyit még a Magic Duels is fel tud mutatni 😊 Amúgy a multi engem nem is érdekelt a Crew-ban, kicsit kocsikázni, ennyi az egész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.14. 17:54:53

grebber
Ott van az Evolve. Tessék ott nem kellett 2 év se. Akkor kezdtek el vele foglalkozni amikor ingyenes lett.
Ha a multit nézem a sima Crew halott. Single-t végigbohockodni tökéletes ingyen. Aki már HC-na tolja only kieggel már és jön az új
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.14. 17:43:25

Next PC upgrade: 2022

A szomszéd néni mondja, hogy a 6. unokatestvérének a kishuga azért lett mumszos, mert elkapta a hentesnél....Vagy igaz vagy nem igaz, de hamarabb elhiszem, ha a kishug édesanyjától hallom..

Vázolom akkor újra: Kotaku ír egy cikket ezért ment tönkre a Fable Legends miatt a Lionhead (nyers fordítás) címmel...Ebben a Lionhead leírja, hogy mi vezetett ahhoz, hogy a stúdió bezárta a kapuit. Egyik okként megemlíti, hogy mennyire rossz is a Win10 (eröltette a kiadó, hogy MS Store exluzív legyen a játék egyébként....ha rosszul értelmezem elnézést, de csak átfutottam gyorsan) és emellett a Winstore és hogy mennyire sok nehézséget okozott a játékosoknak az ott vett játékaiknak a letöltése...Emellett 1 mondatban leírja, hogy a Rise of the Tomb Raider játéknál a játékosok 98%-a vette meg a játékot steamre és csak 2% vette meg a Store-on..

Kérdezem én ezt egy Lionhead alkalmazott (a cikkben konkrétan forrásként van megjelölve....), akinek köze nincs az MS Store-hoz és konkrétan kötve hiszem, hogy egy totál más stúdió totál más játékáról neki nemcsakhogy steames eladási adatokat,de MS store eladási adatokat is közölt és még ráadásul teljes eladott mennyiséget is ismeri, amiből a százalékos megoszlást is ki tudná számolni, honnan tudhatná? Valahogy én ezt rendkívül nehezen hiszem el...de jó akár lehet így is, de akkor ennek nagyobb vízhangja van...

A tájékozottság jegyében tovább kerestem a cikket, hírt, bejelentést, de sajnálatomra ez sehol nincs megerősítve se cáfolva (értsd egyik nagy híroldalt se dobta fel, ahol akár csak hasonló cikk is megjelent volna... az más kérdés, hogy a nagy oldalak szidják a wintstore-t a hiányosságai miatt, de ezzel még nincs is semmi baj...értelmes érvek vannak felsorakoztatva)...Ami fellelhető az mind fórumokra került fel kiemelve ezt az egy mondatot a teljes Lionhead nyilatkozatból (amiről leírtam a véleményem, hogy szerintem nem tudhatnak ilyen adatokat...főleg úgy, hogy pont a Rise of The Tomb RAidernél működött az a kiskapu miszerint bagóért más régióból vehette meg bárki a játékot egy rövid ideig...szóval kötve hiszem, hogy ilyen csekély eladásokat produkált volna a játék Store-on).

Teória tehát: Adott egy kotakus cikk, ami totál másról szól, de van benne egy mondat, amit ki tudja ki mondott ki tudja mikor és ki tudja milyen ismert vagy ismerni vélt adatok alapján, amit bőszen megosztottak több "pletyka fórumon". Hát ha valamit hivatalos bejelentésnek, illetve elfogadható indoknak, adatnak lehet nevezni a témában akkor ez a szememben biztosan nem az!!!! Ez így ebben a formában egy nagy nulla...és inkább tűnik holmi trollkodásnak mint minden kétséget eloszlató kikezdhetetlen, tényeken alapuló forgalmi adatnak a Store-al kapcsolatban....Erről ennyit.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.14. 17:38:00

Tinman
Legutóbb az Elite Dangerous: Arena 6.75 helyett volt free... a Faeria-t mondtam volna legutóbbinak, de az közben f2p lett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Hát, ami komolyabb érték volt és még emlékszem rá:
2013-ban a Golden Joystick kérdőív kitöltéséért járt Civ5 vagy Mafia II, talán az még, ami kvázi ajándékként ez a "szint" - bár mindkettő 3 éves volt már akkoriban.
2014-ben az X-Com, 2015-ben pedig a Bioshock Infinite, amiket 1 euroért lehetett "megvenni", és azt utána store creditként visszaadták, ez még a majdnem-ingyen kategória.
... de ezeket a GMG ajánlotta fel, nem az eredeti forgalmazó.

Plusz egyszer-egyszer volt, hogy a Steamen is volt ilyen "ha most hétvégén feltelepíted akkor örökre megmarad" akció, de azokra nem is emlékszem, hogy mik voltak.

Shep
Ok, akkor én értettem félre, de akkor továbbra is áll, hogy eddig ez a legjobb ami rémlik.

Dzsini
A "válasz" gomb nem feltétlenül "ellentmondok neked" értelemben használatos, néha "kiegészítem amit írsz" értelme is van 😊

Jelen esetben nem cáfolni akartalak, hanem mutattam egy listát - nem csak neked, másoknak is - hogy a "konkurencia" idáig mit hozott, ami nagyobb falat volt.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.14. 17:19:32

Shep
Nem voltam jó matekból de nálam a 2 az nem 3 és nem is 4 😄D

Dzsini
Origin az NFS:MW-t adta 4 évesen, és a Battlefield 3-at 3 évesen. Meg a BF4 talán összes dlc-jét szép sorban.

Dzsini
Bárki ír valamit, ha az nekünk tetsző információt tartalmaz, akkor természetesen tény, ha nekünk nem tetszőt, akkor tákolmány - alap internet szabály 😊

Shep
Az ok, de hol adnak 2 éves ilyen kaliberű játékot ingyen még ha a fő cél a promo is? Nos, biztos volt már ilyen de nekem most egy sem jut eszembe 😊

Mondjuk azt remélem érzed, hogy 2 éves már a crew (és szerintem is az a cél, hogy eladják a kiegészítőket, dlc-ket).

Tartalmazza természetesen.

Ez egy kotakuról kiemelt cikk részlete, amit (ha jól értelmeztem) egy Lionhead munkatárs nyilatkozott a Rise of the Tomb Raiderről ...Közelében sincs egy hivatalos közleménynek, ami alátámasztaná, hogy ténylegesen mekkora forgalmat bonyolít az MS store.

Úgyhogy én azért ezt nem venném hivatalos megerősítésnek, sőt meglehetősen bizonyítványmagyarázós az egész eredeti Kotakus cikk is (azért mentünk tönkre, mert az egész az MS hibája egyébként stílusú).

Szóval maradjunk annyiba, hogy semmi infó nincs arról, hogy milyen tényleges eladásai voltak pl. a jóval később megjelenő Quantum Breaknek.... Vagy hogy milyen eladásokat fog eredményezni a Recore, a Forza és a Gears pc-n. Ez egy jó teszt lesz a rendszernek, addig meg csak találgatni tudunk, hogy élesben, tényleges nagy terhelés mellett hogy vizsgázik a winstore (Quantum Break óta történhettek fejlesztések is akár ki tudja).

Rapid81
7 embernek kívánságlistás és 7 ember jelentkezett is, de azért lehet még nyugodtan. Péntek este 6-ig van még lehetőség. <#awink>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/