Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek ami megvan, megkapja a remastered verziót belőle. Ingyen Minerva's Den nincs. Ha már megvan, akkor megkapod belőle a remasteredet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy valóban nem procedurált a Spore sem, de a No Man's Sky-ban is vészesen hasonló élőlény típusok ismétlődnek, legalábbis aki valódi változatosságot várt a marketing nyomán, az pofára esett.
A Spore ilyen szempontból nem stimmel, ott a bolygók felszínét - a kontinensek partvonalait - alakították procedurálisan, a lényeket, épületeket, növényeket nem. Ott közösségi generálás működött, volt egy nagy alap készlet, és ahhoz online húzott le újabb és újabb dolgokat, és töltötte fel az összes alkotásodat, majd tették azokat publikussá (máig ott van a szerverükön pár tucat lényem 😊 ). Azt nem bízták semmilyen algoritmusra.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.15. 18:31:41
Nem leszólni akarom a régi játékokat, de azért néhány pontot egymást mellé rakva azt mondani, hogy na ez a világűr és egy kör meg néhány háromszög a bolygó és a hegyek, azért nem az, amire én gondolok világűr és bolygóraszállás címén (2016-ban legalábbis).
Ha elite-ben (nem játszottam vele) csak ilyen holdszerű bolygókra lehet leszállni vegetáció nélkül akkor az azért nem az a kategória amire én gondoltam (bolygóra leszállsz különböző vegetáció, élővilág mindenfelé).
Spore: Az azért egy picivel komolytalanabb, de a változatosság tényleg jelen van.
Precursors: Nem próbáltam, de videót se túl sokat dob be a youtube, hogy annyira meg tudnék róla győzödni az milyen.
A No Man's Sky azzal az egyveleggel amivel kijött (még ha hiányzik is néhány összetevő), de azért elég egyedi valami szerintem ezt azért te sem vitatod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.15. 18:14:15
Egyébként a közelmúltban is voltak a példák hasonlókra: Precursors, Spore. Ha az Elite: Dangeroust nem is akarod elfogadni, a régiek meg kiesnek a grafika miatt.
Guitar Hero Live - nem tudom mit változtattak benne, az előzőket se követtem. Aki ismeri - hozott valami különlegeset?
A Pokemon Go tulajdonképpen az Ingress 2.0, forradalmit nem hozott, viszont egy világ bekajálta pár hónapra.
A Quantum Break - nem tudom nem követtem - ez az időmanipulálós móka, ugye? Aki ismeri - hozott valami különlegeset?
Fura dolog ez a Golden Joystick.
itt vannak a kategóriák és jelöltek
Itt lehet szavazni
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
HTC Vive --- nem játék
No Man's Sky
Oculus Rift --- nem játék
Playstation VR --- nem játék
Pokémon Go
Quantum Break
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.15. 17:45:20
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.15. 17:44:16
Guitar Hero Live
HTC Vive
No Man's Sky
Oculus Rift
Playstation VR
Pokémon Go
Quantum Break
Ezek a jelöltek - hát, akár a Viveot, akár a Riftet innovatívabbnak tartom, mert bár ők is meglevő technológiát használtak fel, mégis felmutattak valami olyasmit, amit más még nem tett meg. Az NMS-nél ezt nem látom, a reklámszövegeken kívül - az, hogy 18,446,744,073,709,551,616 különféle bolygó lehet, az "csak" azon múlik, hogy mekkora az alap seed. Ha még 1 bitet hozzácsapnak, máris duplaennyi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.15. 17:39:33
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Viszont, adott intervallumban nem tudsz sem relatíve, sem szubjektíve hitelesebben jobb innovációt mutatni misztermegmagyarázó Dzsini.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És nem is vitték igazán mesterfokra, játszottam vele már annyit, hogy látszik bőven a modulrendszer, amire épít, nagyon szűk keretek között engedik "szabadjára" a generátort - valószínűleg nagyon kevés idejük volt tesztelni, így nem merték a határokat tágabbra nyitni - így sajnos a lények, a növények, a felszín motívumai (barlangok, szakadékok, stb.) elég hamar nagyon egyformák lesznek. Elő-előszedem, repkedek benne egy kicsit, de nagyon hamar elfog az "ezt már láttam" érzés benne. Az Elite-ben több, mint 8000 rendszer után, sok sok száz órányi játékkal a hátam mögött még mindig megakad a szemem valami új dolgon, amit még nem láttam.
Sajnos "csak" ők csapták a legnagyobb reklámot a proc.generálásnak, de semmi igazán maradandót vagy korszakalkotót nem műveltek vele. Bár így lett volna.
Persze az is igaz, hogy az "Innovation of the Year" kategóriában az Elite Dangerous mellett anno a Grand Theft Auto V FPS módja nyert, úgyhogy ezt ennyire kell a helyén kezelni, akár meg is nyerhetik 😊
Ezek után FPS-t már nem is próbálok ,mert az még csak rosszabb lehet.
Sőt warez boksz lévén még multiztam is Codokkal és ami pc-n sosem sikerült egérrel első is voltam a listákon....kontrollerrel.
Next PC upgrade: 2022
Ne tudd meg milyen arcot vágnak a népek (heti 1 alkalommal bejön egy ilyen) amikor közlöm, hogy nincs okosítás a PS4-hez meg a Bone-hoz 😄 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.15. 15:53:56
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ebben a videóban is csak kimerevitve közeleitve nagyítva látod a különbséget..
Fontosabb kérdés, hogy MI az amit 4k-ban látunk? A mid-res textúrák? A kevesebb anizó és aa? Röhejes.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Adversus solem ne loquitor
Kénytelen voltam kontrollerrel játszani, hát autós játékot azzal sem nagyon toltam még úgy, hogy ne menjek neki mindennek. Úgy emlékszem anno a Beta-ban billel toltam. (főleg, mert kontrollerem nem volt akkor még)
Ajándék csónak ne nézd a lapát.