Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
19 óra szerintem még kevés az igazsághoz, addig nagyrészt emberek és androidok ijesztgetnek, a 6. pálya pedig tényleg szemétség, mert alig van valami ami mögé elbújhatna az ember (és ha jól emlékszem ott csak fáklya van, amivel elcsalhatod a rosszaságot). Utána azonban nagyon beindul és minden addigi bűnt elfeledtet, sőt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tényleg az egyetlen játék, ahol nem megijedsz, vagy félsz, hanem konstans terror alatt vagy (mindemellett/mindezek ellenére roppant élvezetes).
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyedül a "The Ripper DLC", ami mindössze egy ('67-es Pontiac GTO) karosszéria a Magnum Opus alapjának. (de az beszerezhető fillérekért kulcsos oldalakon)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Dzsini, remélem a Saitek "alatt" a MadCatz is megy hozzájuk. Nekem egy ilyen

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Egyébként az a szegény 1080 ott egymagában már nem rossz startnak, de még egy kéne mellé és akkor hevön... ezért mondom, hogy van az a csodás 4k mennyország már most is: 1 millás PC, meg egy 350-400k-s kijelző és meg is vagyunk. Lesz még Moszkva magyar... izé, lesz még ez kommersz kategória, addig meg ellébecoljuk azt a 2-3 évet.
Én nem fogok belebetegedni, felőlem arra jön amire akar...
Horizon 3 ( mint az előző kettő is ), egy fantasztikus játék. Ez számít, nem az hogy mire jön. Playground és a T10 a fejlesztők krémje, és amit autós fronton művelnek 10 éve az parádés.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.16. 10:51:39
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.16. 10:31:21
[merlinw.org]
Pedig pl. egy ilyennel még diavetítésre is alkalmas lenne.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem elég, h a Bone-ra jövő "exkluzívok" még csak nem is exkluzívok, hanem emellett még középszarok is.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.15. 22:29:34
Ott van a Space Engine, ami szintén generál egy végtelen világot ("As for procedural objects, there are more galaxies and star systems in SE than exist in reality in all of the observable universe."😉 - de jelenleg nem "kezd" vele semmit, hanem csak repkedhetsz benne kedved szerint.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Totti5:
Ismerősnél játszottunk a Forza Horizonnal, arra azt mondom tetszett.
Kijött a Horizon 2.
Kipróbáltunk, játszottunk vele egy ideig, de nem éreztük hogy tovább kéne folytatni.
Kíváncsi vagyok nagyon a 3-ra, hogy mennyire fog tetszeni.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Adversus solem ne loquitor
A Sony pontosan azt az eszetlenséget tolja itt is, mint amit a telefonjaival művel. Alig 2.5 év alatt kijött a HETEDIK flagship telójuk és még mindig képesek 720p-s kijelzővel flagship telefont a piacra dobni százhatvané'. Marhák.
Igen, elmondhatják, hogy van egy 4k képes konzoljuk és majd megnézheted, hogy fog teljesíteni a "jövő" játékaival... az nagy kabaré lesz.
*Az a vicc, hogy én még csak véletlenül sem az átlag vagyok, hanem kb. a TOP 5% ezzel a gyenge hardverrel és kijelzővel...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Terv: "Csinálunk egy végtelen, procedurálisan generált világot!" - "Jó, de ne legyen végtelen, és ne legyen procedurálisan generált."
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.15. 19:23:47
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rengeteg lehetőség van a procedurális generálásban, de nagyon nagyon nehéz jól használni.