Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nézelődni ott van a net a játékot játszani kell nem állni hagyni hogy minél többet mutasson a playtime jelző a steam-en.

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Nem tudtad Grebber a Speedrunerek Mastere neki csak az számít hogy minél előbb letolja a játékot azt jöhet a következő játék. <#banplz>
Atisz
Ha az AC 1 az Assassin Creed-et jelzi, akkor egyetértek, de az egész szériára kivetíteném 😊

19 óra szerintem még kevés az igazsághoz, addig nagyrészt emberek és androidok ijesztgetnek, a 6. pálya pedig tényleg szemétség, mert alig van valami ami mögé elbújhatna az ember (és ha jól emlékszem ott csak fáklya van, amivel elcsalhatod a rosszaságot). Utána azonban nagyon beindul és minden addigi bűnt elfeledtet, sőt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez előfordul, akkor nincs mit tenni. Én a Stephen King bohócos filmjétől aludtam el, pedig mindenki ott rettegett körülöttem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Elég unalmas volt ez így is 19 óra arckaparás ilyet utoljára az AC 1 nél éreztem az szintén gyötrelmesen szar volt.

Atisz
Háát ha végig az űrállomás másik felében bujkálna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/bujkálnának
, akkor elég unalmas lenne. Egyébként ha a 6. pályát túléled, már egy csomó játékszer akad és onnantól akárhogyan is csal (mert tény, hogy volt 1-2 rész ahol ez történt), meg tudod őt fogni, vagy elcsalhatod.

Tinman
Ezzel egyet kell, hogy értsek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nyilván vele van a baj, de én extra parás vagyok, ebbe mégis majdnem belealudtam. Valahogy immunis vagyok az Alienre, a sav se marja a bőröm, együtt szoktunk bambizni a teraszon... ééés félbe is hagytam a játékot, holott olyat én azért nagyon ritkán szoktam csak. Pedig rohadtul vártam és vágytam rá :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Brutál jó ár érte. Egy nagy gond van vele: Munkanélküli státuszt igényel. Vagy azt, hogy nincs mellette egyetlen játék sem amivel játszanál. Jó, szép, masszív tartalom és több ezer óra gametime. Részemről én amikor megvettem toltam pár hétig, majd erőszakkal lekattintottam magam a szerről és azóta félek visszamenni.

grebber
Dehogy is... Egy bujocska az egész. Az nem terror hogy a2. percbe tudod ,hogy végig ott fog olálkodni bármikor körülötted. Ennél még a FAILENS is jobb volt.

Atisz
Akkor most már ő is becsinálhat <#eljen>

Tényleg az egyetlen játék, ahol nem megijedsz, vagy félsz, hanem konstans terror alatt vagy (mindemellett/mindezek ellenére roppant élvezetes).

Rapid81
Az Alien nyertese ffxi! Gratulálok! A kulcsot elküldtem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Black Desert akszió van, pl. 9.99 € a starter

Kongy
Ingyenes játékhoz képest nem néz ki rosszul, de azért elég erős kijelenteni, hogy "goodbye overwatch", tekintve, hogy egy halom ember megvette és játssza napi szinten.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

3Error
Nem, sajnos semmi "komoly".
Egyedül a "The Ripper DLC", ami mindössze egy ('67-es Pontiac GTO) karosszéria a Magnum Opus alapjának. (de az beszerezhető fillérekért kulcsos oldalakon)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

De clickbait link nevet adtál. 😄
Prince23
Na, Good bye, Overwatch!

Ingyenes

A Steamen WB hétvége van és a Mad Max kicsit több, mint 6 font. Jól látom, h nem jelent meg hozzá semmi DLC? Csak olyan verziókat látok, ami mellé a filmek járnak. Szal ha ez a 6 font (plusz apró) a teljes élmény, akk ennyiért veszem.
3Error
Csak érjük meg... FŐAPOZITÍVGONDÓKODÁS' ! <#idiota>

Dzsini, remélem a Saitek "alatt" a MadCatz is megy hozzájuk. Nekem egy ilyen

patkányom van, de már nem tudnék hasonló nélkül élni, annyira szeretem a sok plusz gombot és a testreszabhatóságát. A Logitec-et meg szintén szeretem, az utolsó egy MX Performance volt, a patkány előtt. Szóval reménykedem.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Autós játékok nem érdekelnek. Mondjuk ez egyéni probléma. Ugyanakkor ha azt nézem, akkor PS4-en se sokkal jobb a helyzet. Ott van az Uncsi 4, meg esetleg az Until Dawn, na meg a remasterek. A többi ott is középszar eddig.
Tinman
Nem baj, úgyis csak 3 év múlva használnánk :-D

Egyébként az a szegény 1080 ott egymagában már nem rossz startnak, de még egy kéne mellé és akkor hevön... ezért mondom, hogy van az a csodás 4k mennyország már most is: 1 millás PC, meg egy 350-400k-s kijelző és meg is vagyunk. Lesz még Moszkva magyar... izé, lesz még ez kommersz kategória, addig meg ellébecoljuk azt a 2-3 évet.

Totti5
Jogod van hozzá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
És akkor mivan? only MS szóval továbbra is rángathatom rá napestig.

Én nem fogok belebetegedni, felőlem arra jön amire akar...

Horizon 3 ( mint az előző kettő is ), egy fantasztikus játék. Ez számít, nem az hogy mire jön. Playground és a T10 a fejlesztők krémje, és amit autós fronton művelnek 10 éve az parádés.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.16. 10:51:39

Dzsini
Alakul az irányító/joystick piac: a Logitech felvásárolta a Saiteket.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Amit majd jól letöltök a PC-mre, és hátradölve tolom 60+ fps-el, DSR-el, esetleges auto mod-okkal, stb😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.16. 10:31:21

[merlinw.org]

zorrobomber
Csakhát nem exkluziv. Részvétem.

3Error
Lényegében most miattad nem sorsolom ki azt a 300db 4k-s "kijelzőt" (direkt nem TV-t írtam) steamgifts-en. <#shakehead>

Pedig pl. egy ilyennel még diavetítésre is alkalmas lenne.

Totti5
Bullshit. Rakat remek cím jön és készül, kezdésnek a Horizon 3 bő egy hét múlva. Leszakítja majd minden ótóka fan arcát olyan lesz.

darkSectorxxx
Nem szar az, csak bugos, a 2 dolog azért más. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kek.

Nem elég, h a Bone-ra jövő "exkluzívok" még csak nem is exkluzívok, hanem emellett még középszarok is.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.15. 22:29:34
Dzsini
Szerintem lehet, hogy először volt az, hogy "generáljunk végtelen világot", és utána jött a "mihez kezdjünk vele?" - de ezt mi nem tudjuk, ők meg nem tudom, hogy elárulták-e valaha a dev diary videók-bejegyzések során.

Ott van a Space Engine, ami szintén generál egy végtelen világot ("As for procedural objects, there are more galaxies and star systems in SE than exist in reality in all of the observable universe."😉 - de jelenleg nem "kezd" vele semmit, hanem csak repkedhetsz benne kedved szerint.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dj Tommy
Igaza van a képnek. <#taps>

Totti5:
Ismerősnél játszottunk a Forza Horizonnal, arra azt mondom tetszett.
Kijött a Horizon 2.
Kipróbáltunk, játszottunk vele egy ideig, de nem éreztük hogy tovább kéne folytatni.
Kíváncsi vagyok nagyon a 3-ra, hogy mennyire fog tetszeni.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Moby
Nem, a terv nem ez lehetett. Ez nem a "mit?"-re a kérdés, hanem a "hogyan?"ra. Az, hogy generáltunk végtelen számú bolygót, nem hogy nem játék, cselekvést sem rejt magában. Én azt gyanítom a terv sokkal inkább úgy szólt, hogy csináljunk egy játékot amiben bolygóról-bolygóra lehet repkedni, felfedezni, új fajokat, növényeket megismerni. Aztán persze lett a hogyanra is egy terv, na ott kúródott el.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Létezik igen, ott is figyel minden 2. ember nappalijában. Vagy nem.

A Sony pontosan azt az eszetlenséget tolja itt is, mint amit a telefonjaival művel. Alig 2.5 év alatt kijött a HETEDIK flagship telójuk és még mindig képesek 720p-s kijelzővel flagship telefont a piacra dobni százhatvané'. Marhák.

Igen, elmondhatják, hogy van egy 4k képes konzoljuk és majd megnézheted, hogy fog teljesíteni a "jövő" játékaival... az nagy kabaré lesz.

Scooter
Sikerült megoldani. Indításkor megkérdezte, hogy "engedélyezed-e, hogy módosításokat hajtson végre?" Azt mondtam, hogy nem és elindult.
Totti5
Ez nem igény kérdése. 4K TV kérdése, ami létezik és az a következő szint. Ha meg vesz konzolt és tolja a gémet 4Kban akkor minden okés. ( leszarja hogy 29 vagy 31 frém, vagy 10%al fakóbb a textúra, vagy a háttérben 1 effek nincs. Tesz rá, azt se tudja mi az. Játszik rajta. Nem hardkór elitista.

Tinman
Valóban tök mindegy milyen a kijelzőm*, mert tőlem függetlenül is elmebetegség 140k-s konzoltól 4k-ra ácsingózni... főleg, hogy ez dettó az a szint, mint amikor a Radeon 480-al PC-n tolod 4k-ba. Dettó. Megy. Már ha valakinek valami olyasmire van igénye, amihez rohadtul alul van méretezve.

*Az a vicc, hogy én még csak véletlenül sem az átlag vagyok, hanem kb. a TOP 5% ezzel a gyenge hardverrel és kijelzővel...

Fpocok
Jah. Pl ReCore-t is eltolkták

Parasite Eve 2, best game EVER!

Megpróbálták, nem jött be...Majd legközelebb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Moby
Egyszerű algoritmusokkal ilyen méreekben nem lehet kellő változatosságot felépíteni. Sokkal bonyulultabbakkal meg iszonyatosan nő a hibák lehetőségei is. Hibás a cél. Egyetlen ugrással gondoltak 4-5 evolúciót átlépni. Ez a vége.

Dzsini
Szerintem nem - a cél teljesen jó, a megvalósítás - véleményes, én azt mondom nem rossz, és rengeteget tud még fejlődni (remélem fog). Akik viszont egy teljesen más játékot várnának a helyére (nem-végtelent), azok szerintem rossz helyen keresnek, mert ez sose volt és ne is legyen az.

Terv: "Csinálunk egy végtelen, procedurálisan generált világot!" - "Jó, de ne legyen végtelen, és ne legyen procedurálisan generált."
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.15. 19:23:47

Én úgy mondanám ezen még azért dolgozni kellett volna inkább jó néhány hónapot vagy évet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Próbáld meg, hogy kilépsz a kliensből, és vissza...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Nem azt mondtam, hogynem ez volt cél, hanem hogy ez egy hibás célnak bizonyult a visszajelzések, és a személyes véleményem alapján is.

Dzsini
Más játék lett volna belőle - hogy jobb-e? Az szubjektív. Az NMS-nél a "végtelen galaxis" volt az alapfelvetés, a cél. Kevés, kézzel gyártott rendszer az X sorozatban és a Star Citizenben van-lesz. Ott az a cél.

Scooter
Kereken 1 órája a kicsi ablak csak köröz az 1/2-nél. Nem hiszem el.
Moby
Én szájtátva olvasom azt is, hogy többen pozitívumként élik meg az NMS procedurális mivoltát. Pedig szvsz ez a legnagyobb gondja. 200 viszonylag kézzel kalibrált bolygóval, meg egy jó sztorival sokkal jobb játék lett volna belőle.

Dzsini
Én pártíz óra játék után inkább azt mondom, hogy elkezdték összerakni (tetszés szerinti indokból kiadták alfa környéki állapotban nem EA címkével), és még pár év fejlesztés, és egy marha jó 3D-s Starbound lehet belőle. Remélem kitartanak addig, és megmutatják, hogy mi minden maradt még benne.
Rengeteg lehetőség van a procedurális generálásban, de nagyon nagyon nehéz jól használni.

Seth
2016, az eltolások éve 😊

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Jövőre jön csak a South Park. FUK!

Parasite Eve 2, best game EVER!