Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szókásos hibákrol van szó
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.17. 18:00:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Toren <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon morcos vagyok. Annyira, hogy az Episodes of Liberty City -hez egy ideig tuti nem állok neki, viszont a pipát kiteszem a GTA V beszerezésének requirementjéhez: azaz végig toltam a IV -et. Most már szabad az út hozzá, de nagyon sajnálom, hogy így végződött a IV :S.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.17. 12:07:04
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Aliens vs. Predator 2-t (!) megvédem, mivel valóban a legjobb AvsP játék ami eddig készült (ez mondjuk az azóta megjelent játékok szégyene is). Minden rendben van benne, mind3 fajjal élvezetes és emlékezetes a játék. Persze, nagyon le van limitálva hová mehet az ember, de ez a heyzet rengeteg régebbi játék esetében.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
FEAR szintén. Gothic széria ...szavak nincsenek ...stb. Ami jó az jó. A vs P2 nem ilyen számomra. Egy gyenge szarkupac
Fákjúal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Én az alien game korszakomat az epic über 2010-essel kezdtem. Majd azon felbuzdulva toltam végig az alien vs predator 2-öt. És mi ez a gagyi szar ezért voltak/vannak oda érzés fogott el<#levele>#levele>
Más fogott meg bennünket a classic részekben, meg megint más az ami tetszett neked az újban...
Pont ez az, hogy egy játéknak másképpen kell működnie, mint egy filmnek és ezért volt szórakoztató/élvezetes az AvsP és másért szeretjük az Alien filmeket és nem szeretjük az Alien vs Predator filmeket.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.09.16. 20:27:14
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.09.16. 19:50:50