Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ezek a hibák nem mindenkinél jelentkeznek nem úgy kell érteni. 😊
Szókásos hibákrol van szó
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.17. 18:00:43

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
Első félórából ítélve baromi szép lett és semmi baj nincs vele.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ffxi
HBD! 😊
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.09.17. 17:40:23

Fákjúal!

grebber
Újabb kimaxolt game. Ilyet még sose csináltam ,hogy egy kapott game-et egyből végig vittem és ki is maxoltam.
Toren <#eljen>

Köszönöm HÁROM ERROR 😊

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
GTA IV vége majdnem befigyelt, de 20-30 próbálkozás után ALT-F4 és törlés. Nyaljon sót! Mindenféle SPOILER nélkül, de azért spoiler tagbe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Revenge utat választva, miután egy helikopterre ugrok (ez úgy tűnik bugos volt, amit javítottak és nekem már semmi problémát nem okozott), egy hajó után kellene repülnöm vele. Egy bizonyos ponton a hajóból kilőtt rakéta mindig eltalál, bármit is csinálok és lezuhan a helikopter. Megnéztem videókat és abból kiderült, hogy valóban el kell találnia a koptert, csakhogy annak scriptelve kellene leesnie és folytatódna is a sztori. Ezt persze már az 25. próbálkozás után. Nekem viszont nem fut tovább a sztori, csak azt írja ki, hogy helicopter was destroyed. Próbáltam magasan, alacsonyan, jobbról, balról közelíteni, kerülgetni, stb. de semmi nem segít: TUTI, hogy ott bizony el kell találnia a koptert egy rakétának. GTA IV -ben viszont még nincsenek checkpointok így amíg a bugig elérek addig mindig át kell verekednem magam egy egész hordán. Rohadjanak meg.

Nagyon morcos vagyok. Annyira, hogy az Episodes of Liberty City -hez egy ideig tuti nem állok neki, viszont a pipát kiteszem a GTA V beszerezésének requirementjéhez: azaz végig toltam a IV -et. Most már szabad az út hozzá, de nagyon sajnálom, hogy így végződött a IV :S.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Atisz
Érdekes módon a böngészőben nem jelzi, viszont a steam kliensben igen.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wesker24
Köszi ! <#worship>
MerlinW
Boldogat! 😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Neked is? Akkor neked is! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

3Error
Lehet. Köszi ! <#worship> <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Igen, most olvastam róla. Én nemrég kezdtem el a második részt, mert még nem vittem végig. Úgyhogy maradok annál.
wesker24
Köszi ! <#worship>
Állítólag nagyon rossz lett a PC-s remastered verzió.
darkSectorxxx
Neked is szülinap van? 😊

Scooter
Boldog születésnapot wesker24 (Phoenix).
Scooter
Érdekes, hogy nem jelzi külön a Remastered-eket a játékaim között. Mondom mi a f*sz? Pedig megvan az összes rész minden kiegészítővel együtt. Aztán az 1-2 adatlapja szerint már megvan nekem. Mondom, na azért! <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.17. 12:07:04
zorrobomber
Köszi! <#eljen> <#worship>

wesker24
Thx Rapid és Evolution, <#worship>
Rapid81
Boldogságosat!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

<#eljen>
wesker24
Köszi ! <#worship>
kigyi
HBD 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wesker24
Thx ! <#worship>
wesker24
Köszi ! <#worship>
Tinman
HBD Weskernek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Köszi meglesz ! <#worship><#pias>
Tinman
Gothic: A 2. rész az 1. rész történéseit folytatja tovább és egyszerűen zseniális lett, a kiegről nem is beszélve. Mondom ezt úgy, hogy nem ott és akkor toltam le, amikor megjelent, hanem csak pár éve az akkori Core i7-en. A Gothic 3 viszont fájó pont. Rohadt bugos volt az a community patch után is, és az egész egy összecsapott valami, rohadt nagy csalódás volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Boldog wesker-napot, és mellé születésnapot is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
A Gothic vonalból szerintem csak az első rész igazán jó, a többi olyan rétestészta szerű folytatás. Nagyobb világ, több ellenfél, több NPC, csak a sztori degradálódott és a "börtönburok" remek koncepciója veszett el.

Az Aliens vs. Predator 2-t (!) megvédem, mivel valóban a legjobb AvsP játék ami eddig készült (ez mondjuk az azóta megjelent játékok szégyene is). Minden rendben van benne, mind3 fajjal élvezetes és emlékezetes a játék. Persze, nagyon le van limitálva hová mehet az ember, de ez a heyzet rengeteg régebbi játék esetében.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én várnék a helyedben pár napot(/hetet) 😉

Atisz
Boldog születésnapot!

wesker24
Köszi ! <#pias><#worship> és a giftet is ! <#worship>
3Error
Boldog szülinapot Wesker !!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
F.E.A.R. <#eljen>

darkSectorxxx
Addig ne olvass róla híreket! 😄

Rapid81
Na, ha már kijött a Bioshock Remastered, holnap ismét nekiesek, hátha most nem fullad unalomba. 😊

grebber
Éppen ez az hogy pont nem. Far Cry 2-3-4 után az 1 még mindig über. Pedig az is 10+ éves már.
FEAR szintén. Gothic széria ...szavak nincsenek ...stb. Ami jó az jó. A vs P2 nem ilyen számomra. Egy gyenge szarkupac

ffxi
Itt is hálás köszönet. Ki vagyok már éhezve minden frontot a horrorért. Nem igaz, hogy Hollywood sem tud összehozni valami értelmeset 😞 Remélem az Alien-ben kiélem vágyaimat. <#worship>

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Nagyot fogsz nézni majd, amikor végre elindul a kliensed...

:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Ez van ha az újabb résszel játszol előbb és nem abban az időben játszottál az AVP2-vel amikor itt volt az ideje, 😄 a régi szép időkben az egyik legjobb játék volt, akkor még csak 64 MB-os Geforce 4-es kártyám volt xD, változnak az idők és az emberek ízlései is,
kigyi
Nekem nem frissült, kiírta, hogy kritikus frissítés szükséges és ennyi egyszerűen fel sem rakta, online módba nem volt hajlandó kapcsolni. Felraktam kézzel az újat és bezártam azóta sem indítottam el ez szörnyű....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Várd ki a végét mivé frissül...többet az életbe nem indítod el a steam-et<#banplz>

Tinman
Gondoltam játszok... Origin... frissít, valami új kliens. Jó, az percek (se) szokott lenni. Bő negyed órája nézem a csíkot, a netsebességem kb. 10%-át használja és 25% körül jár. Mi a rosseb ez a szánalmas hulladék?

grebber
A régi jó játékok azok amiket ha az új vagy folytatás vagy bármilyen egyén permutációja után végig viszel azt mondod ez igen régen milyen jó game-eket tudtak csinálni.
Én az alien game korszakomat az epic über 2010-essel kezdtem. Majd azon felbuzdulva toltam végig az alien vs predator 2-öt. És mi ez a gagyi szar ezért voltak/vannak oda érzés fogott el<#levele>

wesker24
Azt elfelejtetted hozzátenni hogy csak SZÁMODRA ennyi ! <#hehe>
Tinman
Nem téved. Ahogy te sem.

Más fogott meg bennünket a classic részekben, meg megint más az ami tetszett neked az újban...

Pont ez az, hogy egy játéknak másképpen kell működnie, mint egy filmnek és ezért volt szórakoztató/élvezetes az AvsP és másért szeretjük az Alien filmeket és nem szeretjük az Alien vs Predator filmeket.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.09.16. 20:27:14

Rapid81
Szerintem meg te tévedsz. Nekem azok nem tetszettek. Az igazi Alien fílinghez semmi köze a Predatoroknak... Az Alien Isolation hozza az eredeti Alien filmek hangulatát, így ez AZ igazi Alien játék, szvsz.

Tinman
Részemről ezzel nehezen tudnék vitatkozni.

wesker24
Tévedés a valaha is volt legjobb Alien játék az a Classic Alien VS predator 1-2 és utána a 2010-es Alien Vs Predator, az Alien Isolation nem rossz de nem is kifejezetten jó.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.09.16. 19:50:50
Rapid81
Szerintem meg a valaha volt legjobb Alien játék.