Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
<#sir>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

3Error
Lebuktam, nah. <#idiota> (bár egyébként egy "RPG-sandbox" beütésű játékban illenék lennie karakter-szerkesztőnek, sztori módban is... főleg ha már 3db "main" karakterrel kell szenvedni)

Nem a Witcher-ben sem volt, de ott eleve Geralt a főszereplő, nem random valaki.

Ez van, számomra a Rockstar nem jelent "fémjelzést"...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

wesker24
Play Station Now mind szép és jó van egy pár játék amivel szívesen játszanák az biztos, és simán előfizetnék rá mint a huzat, és csak egy nagy bökkenő van, még pedig az hogy az intermet gyakorlatilag a béke segge alatt van gyakorlatilag egy nagy kalap szar, nem hogy a feltöltés pocsék de még a letöltés is az, és mivel kis faluban élek esély sincs arra hogy valaha és jobb netem legyen.
darkSectorxxx
Jaja, de utána is ráérsz, ~5500ft (20 dolcsis kodot kell venni) 1 hónapra a cumo....és sok játékot végigvihetsz. 😄
Stranger iszonyat jó én is megnéztem. 😊

itt lehet amugy kártyát venni: dolláros kódkártya ps profilhoz (lehet váltogatni a kodokat 10-100-20-50-60-75)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.18. 21:25:39

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Pár éve olvastam erről, és pontosan ugyanezt gondoltam, de nem hittem volna, hogy akár csak trial szinten is megvalósul 😊
Kipróbálom, de most a Stranger Things sorozatot nézem, asszony nincs itthon, guilty pleasure 😊 Szóval a trial-lal ma még várok.
De... wow...wow.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.09.18. 21:25:09

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Van ott még más is. 😄
Irány játszani, a jo hogy csak a kliens letöltős téma, a játék sem helyet nem foglal sem erőt....vagyis akár egy rozoga laptopon is megy minden. 😄

Amúgy durva lenne egy világ, ahol ilyen megoldás lenen mai játékokkal, és kb ez a szinten, akkor ki a gyíkom vásárolna erős drága alkatrészeket a gépbe? kész armageddon lenne, mindenkinek maxon futna minden. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.18. 21:13:59

Voltan
Én már akkoriban is úgy lemaradtam róla, hogy nem is hallottam. 😄
Én csak itt pötögtem a kis pcmmel, meg az xbox360-nal. Na, erre ránézek. Egy játék van, amit irigyeltem a ps-esektől, a Last of Us.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
OMFG igen pontosan. 😊

Ps Now on PC....keress rá, és a linken töltsd le a kis klienst, mint akkoriban az Onlive, úgy képzeld el. 😊

Amúgy egészen pontosan ennyit érsz el. játék lista
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.18. 21:08:29

Voltan
OMFG, várjatok, most akkor az van, hogy konkrétan a Last of Us-t játszhatom PC-n?

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Jim Morrison
biztonság kedvéért :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
az 1 hónapnál nem nézed? 😄

IMYke2.0.0.0
Na, ha decemberben is élni fog még ez a 7 napos próba, akkor lehet hogy mégis csak rálesek.
Sajnos, az ünnepi körök idején tudok csak kivenni szabadságot---

//MerlinW - ha kiprószáltam télen, akkor lehet, hogy beránt - lehet, hogy mégse. Ha sikerül neki, akkor nem kérdés, hogy nem rövid etapra fizetek be, és ahogy nézem:
1 hónap 20 euro
3 hónap 45 euro.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.18. 20:58:06

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Én sem szeretem nézni az órát, nekem is van sok száz végig nem játszott játékom, de vannak exklu. címek amik érdekelnek. Abban a tudatban, hogy valszeg sosem veszek konzolt, ez jó lehetőség. Egyébként az órát max az egy hetes trial-ban "nézed", ha előfizetsz akkor úgyis 3 hónapos csomagot fogod választani, mert az éri meg. Negyed év meg negyed év😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Jó ha nem érdekel a téma akkor termszetesen rád nem vonatkozik.

értelemszerűen ha előfizetek a ps now-ra akkor azért fogok mert tervben van a végigjátszás a játékokról. 😊

MerlinW
Jó, hát természetesen úgy játszom, hogy tisztában vagyok vele milyen módon megy a dolog, így nem akadok fent pár képi anomálián ami természetes ilyen teknók esetén. Van hogy kimarad pár frame, mikor a net vagy maga a hardver fent nem bírja az iramot. Ez természetes.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
1 - az időbeosztása mindenkinek más, nagyrészt mindenki este, és a magánélet kárára, és persze a rövidke hétvégeken tudna játszani = az az 1 hét majdhogynem fél játékra elég, legrosszabb esetben...

2 - remélem, nem vagyok egyedül ezzel, de ha veszek (fizetek) valami(ér)t, akkor nem szeretem nézni az órát... (tessék jól érteni Isti, ne kelljen már ezt is megmagyarázni!)

3 - ahogy már írtam: engem nem izgat ez a távjáték téma. 800+ STEAM-es játék és majd feleannyi más platformos játék mellé nem fogok távjátékozni. Így is nem egyszer előfordul, hogy a bőség zavara és a kevés játékidő miatt nem merek belevágni nagyobb lélegzetű játékba - amikor meg azt hinném, hogy már lehet, akkor vagy hullafáradt vagyok, vagy hétvégén is dolgozni kell, vagy valaki a nyakamon lóg a haverok, rokonok közül és/vagy falubeliek zavarnak ilyen-olyan bajos ügyeikkel segítség gyanánt...

MerlinW
A sztori tetszett, a játékmenet néha kicsit lapos, ismétlődő volt, de abszolút nem bántam meg egy percét sem. Jó volt. A DLC még hátra van, az a jövőhéten letolom, van még 2 napom a trial-ból.

Imy: bármikor kattinthatsz a trial-ra, egy hétig tesztelheted, játszatsz minden játékkal. Asszem ~417 cím van jelenleg.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.18. 20:51:01

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Nálam is, a kép valóban fasza, régen ps4-en mikor néztem akkor volt csak kicsit szarabb, de jól kikupálták, azt nem állítom hogy annyira zsir tiszta a kép, mert nem az, de simán vállalható, és nem kockásodik, max néh mintha dinamikus lenne a felbontás.

MerlinW
50/5 Mbit (át kéne már mennem Digi-hez, csak lusta vagyok elintézni😊), XBox One kontrollerrel játszottam és mint írtam észre sem vettem hogy nem natívan fut. Zéró inputlag (legalábbis nem vettem észre), teljesen rendben volt az irányítás. Kompetitív Mortal Kombat-ozáshoz lehet, hogy nem tökéletes, de ilyen játékokhoz jó.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.18. 20:47:50

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Nem kell rohanni, csak ha kíváncsi vagy e szolgáltatás felé, csodálkozom hogy nem használtad ki. 😊

darkSectorxxx
Amúgy nem értelek titeket!

Ha több embert érdekel, tök egyszerű, megbíztok egymásban gondolom.
Csináltok egy profilt mondjuk.

4-en akár szétosztjátok 1-1-1-1 hetet, és 4 felé oszlik az 5500ft.

Nehogy nekem mindanyian külön fizessetek 5000-at szerintem felesleges, ahol lehet ott spóroljatok. 😄

IMYke2.0.0.0
"Próbáltad volna az ingyen hetet. 😊"

Sehol nem írtam, hogy haj lobogva rohanok PSN-zni és előfizetni...
A kérdéseim logikusak, és (remélem) mások kíváncsiságát (is) kielégítendőek.

darkSectorxxx
Ezt a kérdést most komolyan leírtad? <#love11>

darkSectorxxx
Én 20/1-el nyomtam.
Irányítás minimális inputlag volt, érzés szerint ilyen 500ms max, de ez a legrosszabb, ez fél másodperc. Full elhanyagolható pl tps játékokban....még fps-ben is el lehet lenni.
Multizni szerintem úgysem fogsz. 😊

Próbáltad volna az ingyen hetet. 😊

Jim Morrison
és hogy tetszett a játék?😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Milyen nettel? Milyen volt az irányítás? Vezérlőnek mit használtál?

darkSectorxxx
<#eljen>
Nem rossz kompromisszum ha gyors pótolni szeretnél játékokat, 5500ft-ért 1 hónapig nyomathatsz.

MerlinW
Jó ez a Playstation Now, most értem a Last Of Us végére. Végig smooth volt, problémamentes. Lehet előfizetek pár hónapra, amíg le nem tudom a címeket amelyek érdekelnek😊 Még kitalálom.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.18. 20:32:46

[merlinw.org]

Világos. Az egyértelmű, hogy haladni kellett a sztorival és kellett a változtatás, ebben szerintem jól pótolták a kolóniát (nagyon szerettem Khorinist és a tűzmágusok kolostorát), adtak nosztalgiamenetet kupola nélkül, de nyilván nem volt ugyanaz. Mondjuk én G2-G1-NotR sorrendben játszottam őket. Friss játék volt a G2, amikor haver mutatta, és beleszerettem. Előtte évekig nem volt releváns PC-n, még 3D-kártyám sem, így az első rész csak később került a látóterembe.
ffxi
<#nyes><#worship>

Fákjúal!

Voltan
Nem tudom, tart-e érdeklődésre számot, de az Instant Gaming-en csak 2.68 Eur a Divinity: Dragon Commander.
Fogalmam sem volt erről a játékról, míg a napokban megnéztem Angry Joe kritikáját. Azóta ezzel játszom 😄
Nagyon király kis casual RTS csatás, turn-based térképes, diplomáciás, szöveges döntéshozós, kártyázós hibrid, Nekem nagyon bejön, és még jókat is lehet röhögni rajta, ennyiért pedig igazán megéri. Melegen ajánlom!

STEAM oldal

Itt meg ocsó 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.09.18. 16:55:49

Atisz
Csak az alapjátékot néztem. Nekem az elsőben nagyon tetszett a börtönkolónia, ami természetesen a 2. részben már nem lehetett jelen és a világ bár így bővebb lett, nem fogott meg.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

genndy
<#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

kill3r21
Lehet a hangkártya nem tetszik neki 😊
Rapid81
Nálam minden a legnagyobb rendben van vele.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kill3r21
Bizony az, a Bioshock 2-ben pl nekem totál nincs hang 😮
Scooter
<#eljen>
Az alaphangulatban autentikusabb az első rész, de ettől még nagyon jó folytatást kapott. (Te az alapjátékkal játszottal vagy a Night of the Ravennel?) Azon lehet vitatkozni, hogy a több, szebb, nagyobb vonalon mennyiben megy túl, mert tényleg egyenes kibővítése csak a formulának. A Gothic 3 sajnos nem az. Az ambíciók érdekesek voltak, a megvalósítás kevésbé.
IMYke2.0.0.0
Az első kép a nude mode-os, azért privát, hogy a community oldal ne tiltson le a fenébe.

Karaktereim - SR3 és SR4 (3 éve került fel az első) (jelenleg is a felső sor jobb szélső a kedvencem, azt importáltam az SR3-ba is):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ffxi
+1 pont SR-nak 😊
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.09.18. 10:13:23

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Nem egy utolsó szempont 😊

Atisz
Köszönet a felajánlásért.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Valld be, h az a bajod, h a GTA-ban csak férfi karakterrel lehet menni. <#banplz>
3Error
Épp témába vágtál számomra. Igaz GTA 5. Én nem értem. Biztos velem van a gond, de a Saint's Row 2-3-4 nálam üti. Simán.
Végigvittem a sztorit, jópofa volt, viccesek voltak a karakterek és ennyi. Utána szenvedtem acsikért, de ráeszméltem, hogy itt is MEG VAN KÖTVE az ember keze, de nagyon. A pénz még hagyján, a tőzsdézés, meg nehezen megszerzett pénz fílingje még ott volt, de a fix autó, egy garázs (jó, plusz 4, ha veszel, de az is kevés), meg csak GTA Online DLC-k, stb. nekem elvette a kedvemet tőle úgy, hogy töröltem a fenébe.
Valahogy azt érzem, hogy próbáltak egy GTA és egy valós élet keveréket összehozni, de szvsz nem jött össze. Tipikus amerikai stílus : látvány, káromkodás, "ál-szabadság". (mindez drágán, hatalmas tárhelyért, erős gépért)
Egy ilyen kaliberű játéknál ne az legyen már a "szabadság", hogy elviheted a kutyát a parkba labdázni...

Grebber, szívesen és örülök, de nem vagyok hárman. A többiek is ezt mondják a fejemben. <#idiota> (azt azért voltam kénytelen anno odapakolni, mert foglalt volt a sima "Error"😉
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.18. 06:16:21

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Bóóódog szülinapot Wesker!
darkSectorxxx
<#eljen>

lostprophet
Még egy példány:

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

wesker24
Köszi ! <#worship>