Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem a Witcher-ben sem volt, de ott eleve Geralt a főszereplő, nem random valaki.
Ez van, számomra a Rockstar nem jelent "fémjelzést"...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Stranger iszonyat jó én is megnéztem. 😊
itt lehet amugy kártyát venni: dolláros kódkártya ps profilhoz (lehet váltogatni a kodokat 10-100-20-50-60-75)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.18. 21:25:39
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kipróbálom, de most a Stranger Things sorozatot nézem, asszony nincs itthon, guilty pleasure 😊 Szóval a trial-lal ma még várok.
De... wow...wow.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.09.18. 21:25:09
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Irány játszani, a jo hogy csak a kliens letöltős téma, a játék sem helyet nem foglal sem erőt....vagyis akár egy rozoga laptopon is megy minden. 😄
Amúgy durva lenne egy világ, ahol ilyen megoldás lenen mai játékokkal, és kb ez a szinten, akkor ki a gyíkom vásárolna erős drága alkatrészeket a gépbe? kész armageddon lenne, mindenkinek maxon futna minden. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.18. 21:13:59
Én csak itt pötögtem a kis pcmmel, meg az xbox360-nal. Na, erre ránézek. Egy játék van, amit irigyeltem a ps-esektől, a Last of Us.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ps Now on PC....keress rá, és a linken töltsd le a kis klienst, mint akkoriban az Onlive, úgy képzeld el. 😊
Amúgy egészen pontosan ennyit érsz el. játék lista
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.18. 21:08:29
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sajnos, az ünnepi körök idején tudok csak kivenni szabadságot---
//MerlinW - ha kiprószáltam télen, akkor lehet, hogy beránt - lehet, hogy mégse. Ha sikerül neki, akkor nem kérdés, hogy nem rövid etapra fizetek be, és ahogy nézem:
1 hónap 20 euro
3 hónap 45 euro.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.18. 20:58:06
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
értelemszerűen ha előfizetek a ps now-ra akkor azért fogok mert tervben van a végigjátszás a játékokról. 😊
[merlinw.org]
2 - remélem, nem vagyok egyedül ezzel, de ha veszek (fizetek) valami(ér)t, akkor nem szeretem nézni az órát... (tessék jól érteni Isti, ne kelljen már ezt is megmagyarázni!)
3 - ahogy már írtam: engem nem izgat ez a távjáték téma. 800+ STEAM-es játék és majd feleannyi más platformos játék mellé nem fogok távjátékozni. Így is nem egyszer előfordul, hogy a bőség zavara és a kevés játékidő miatt nem merek belevágni nagyobb lélegzetű játékba - amikor meg azt hinném, hogy már lehet, akkor vagy hullafáradt vagyok, vagy hétvégén is dolgozni kell, vagy valaki a nyakamon lóg a haverok, rokonok közül és/vagy falubeliek zavarnak ilyen-olyan bajos ügyeikkel segítség gyanánt...
Imy: bármikor kattinthatsz a trial-ra, egy hétig tesztelheted, játszatsz minden játékkal. Asszem ~417 cím van jelenleg.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.18. 20:51:01
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.18. 20:47:50
[merlinw.org]
Ha több embert érdekel, tök egyszerű, megbíztok egymásban gondolom.
Csináltok egy profilt mondjuk.
4-en akár szétosztjátok 1-1-1-1 hetet, és 4 felé oszlik az 5500ft.
Nehogy nekem mindanyian külön fizessetek 5000-at szerintem felesleges, ahol lehet ott spóroljatok. 😄
Sehol nem írtam, hogy haj lobogva rohanok PSN-zni és előfizetni...
A kérdéseim logikusak, és (remélem) mások kíváncsiságát (is) kielégítendőek.
Irányítás minimális inputlag volt, érzés szerint ilyen 500ms max, de ez a legrosszabb, ez fél másodperc. Full elhanyagolható pl tps játékokban....még fps-ben is el lehet lenni.
Multizni szerintem úgysem fogsz. 😊
Próbáltad volna az ingyen hetet. 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem rossz kompromisszum ha gyors pótolni szeretnél játékokat, 5500ft-ért 1 hónapig nyomathatsz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.18. 20:32:46
[merlinw.org]
Fogalmam sem volt erről a játékról, míg a napokban megnéztem Angry Joe kritikáját. Azóta ezzel játszom 😄
Nagyon király kis casual RTS csatás, turn-based térképes, diplomáciás, szöveges döntéshozós, kártyázós hibrid, Nekem nagyon bejön, és még jókat is lehet röhögni rajta, ennyiért pedig igazán megéri. Melegen ajánlom!
STEAM oldal
Itt meg ocsó 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.09.18. 16:55:49
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Karaktereim - SR3 és SR4 (3 éve került fel az első) (jelenleg is a felső sor jobb szélső a kedvencem, azt importáltam az SR3-ba is):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Végigvittem a sztorit, jópofa volt, viccesek voltak a karakterek és ennyi. Utána szenvedtem acsikért, de ráeszméltem, hogy itt is MEG VAN KÖTVE az ember keze, de nagyon. A pénz még hagyján, a tőzsdézés, meg nehezen megszerzett pénz fílingje még ott volt, de a fix autó, egy garázs (jó, plusz 4, ha veszel, de az is kevés), meg csak GTA Online DLC-k, stb. nekem elvette a kedvemet tőle úgy, hogy töröltem a fenébe.
Valahogy azt érzem, hogy próbáltak egy GTA és egy valós élet keveréket összehozni, de szvsz nem jött össze. Tipikus amerikai stílus : látvány, káromkodás, "ál-szabadság". (mindez drágán, hatalmas tárhelyért, erős gépért)
Egy ilyen kaliberű játéknál ne az legyen már a "szabadság", hogy elviheted a kutyát a parkba labdázni...
Grebber, szívesen és örülök, de nem vagyok hárman. A többiek is ezt mondják a fejemben. <#idiota>#idiota> (azt azért voltam kénytelen anno odapakolni, mert foglalt volt a sima "Error"😉
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.18. 06:16:21
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]