Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
>a ping a speedtest alapján 7-8-9 ms

Ja, ide a BIX-be 😊 Pingeld meg a uk.playstationetwork.com-ot pl. Simán lesz 120-150-es pinged. Megpöccinted itt a kontrollert, elmegy a csomag, 150ms. Odér, renderel egy harmincfrémet a cucc, 33ms, enkódolja, az még egy huszacska, visszajön 150ms. Ez így barátok között is 350ms körül van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.20. 22:16:08

Adversus solem ne loquitor

Voltan
Felraktam a Plastation Now nevű csodát, és megy is, meg minden, de az a kérdésem lenne, hogy az normális, hogy van némi input lag? Úgy értem persze, várható, hiszen streameli az egészet, de bocs, még ilyen tapasztalatom nincsen, szóval szorri a noob kérdésekért. 😊
Szóval egy olyan negyed másodperces lag van, ez normális, vagy ennél azért gyorsabb kéne, hogy legyen?
UPC, 256 Mbit-es net, a ping a speedtest alapján 7-8-9 ms. Ehhez képest normális ez a delay?

Megint csak bocsánat a faszláma dumb fuck kérdések miatt, de ez az első ilyen élményem 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kigyi
El kel lkezdenem összevadászni a régi kedvenceket te jó ég RCT, meg a múltkor Caesar-ok.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Punch Club.

Na mi van te szájhős barom Lazy Bear Games, he?

Akkor most már nem gond, hogy filléres, tripperes prosti lett a játékodból, csak a G2A-s 2.5 euros fájt? Aztán 3 hónappal később felköp és alááll, mert most fajlagosan nem, hogy 2.5 eurora jön ki, hanem a +1 bonus cím esetén 0.65 dollárra! Nulla egész hatvanöt. Ha-ha. Epic fail.

Ha megveszem a bundlit, a csúszkát teljesen a Humbli irányába fogom tolni... de annyira vérszegény ez nekem, hogy megvárom mi a lesz a bonus, mert erre nem tudtam egyelőre beindulni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.09.20. 21:57:26

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lol, de jó hogy nem vettem eddig meg a stronghold crusader 2-t...most utánam dobják majdnem nulla ft-ért...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/jumbo-bundle-7

Pay what you want!
* RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack
* Devil Daggers
* Runestone Keeper

Pay more than the average of $4.45 to also unlock!
* Stronghold Crusader 2
* Prison Architect
* Punch Club

Pay $9.99 or more to also unlock!
* Miscreated (Early Access)

+ More games coming soon!More games coming soon!
+ This bundle also includes the following coupons: 10% off Humble Monthly for New Subscribers

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nyilván ezért állítják össze így. Teljesen jól látod most ezt a dolgot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Jaja, de állítom direkt csinálják úgy hogy valamelyik szériának az x része csakazért sincs benne ...hátha megveszed full price. Indiegalán most is kb 98%-a már volt az előzőben kettő volt talán ami nem...De mivel ebből élnek várni kell és úgyis lesznek még ilyen bundlek

Next PC upgrade: 2022

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Igen, ennél a bundle-nél én is úgy érzem, hogy ~fél év múlva mind lesz indiegalán HHban ~1 dollárért.
Kivárom, mit tesznek hozzá jövő héten, de szerintem kihagyós.

Viszont remélem ma este jön valami igazán király bundle. 😊
IMYke2.0.0.0
Hasonló bundli:

Cryptic Mega Bundle - 176,86 euro helyett: 2,69 euro

* Alex Hunter - Lord of the Mind Platinum Edition
* Brink of Consciousness: Dorian Gray Syndrome Collector's Edition
* Brink of Consciousness: The Lonely Hearts Murders
* Dream Catcher Chronicles: Manitou
* House of 1,000 Doors: Family Secrets Collector's Edition
* House of 1000 Doors: The Palm of Zoroaster Collector's Edition
* Living Legends: The Frozen Fear Collection
* Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition
* Mystery Masters: Psycho Train Deluxe Edition
* Small Town Terrors Pilgrim's Hook Collector's Edition
* Small Town Terrors: Galdor's Bluff Collector's Edition
* Small Town Terrors: Livingston
* Twisted Lands Trilogy: Collector's Edition
* Weird Park Trilogy

grebber
Ezeket direkt így tolják mindig. Indiegalán a Grim 3 kivételével ezek már voltak 1$-ért. Ott olcsóbb...

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Grim 1-2-öm éppen van feleslegben :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Köszönet!<#worship>
Rapid81
Elég idióta bundli. Secret Ordernek a második és harmadik részét belerakni... Az első hol marad? Grim Legendsnek is csak a 3. része van benne...
Kivárom a hozzáadott játékokat. Ha lesz Enigmatis 3, akkor rögtön vevős.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.09.19. 21:54:23

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Huh ezt nem tudom...😄
Nekem US-el ment és fasza volt. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amerikai accounttal nem az amerikai szervereket használja? Mert akkor a ping miatt kerülném. Egyébként Európában nemcsak az Egyesült Királyságban elérhető a szolgáltatás, de a UK acc szokott jellemző lenni a célra.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.19. 20:36:21
darkSectorxxx
Ja igen, a régiónál US UK, ezek tutira benne vanak. 😊
Nem gond kérdezhetsz nyugodtan. Ezt a régiót a profil létrehozásakor meg is kérdezi. Mindjárt a legeleső asszem ez hogy válassz régiót. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.19. 15:55:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
OK, csak azt kérdem, hogy akkor országnak a kettő valamelyikét kell megadni?
Bocsi, ha kissé retardnak tűnök, lehet, hogy ez majd az oldalon egyértelmű lesz...

darkSectorxxx
US-el is megy, ott jobb dollárban fizetni, de ja UK is megy, ott 15 font asszem.

Voltan
Azt értem. Tehát ha regisztrálok (ma este tervezem), akkor országnak UK-t jelöljem meg?

darkSectorxxx
Régen egyesével kellett bérelni a játékokat, mint onlive-on, mos meg olyan mint az origin acces, havi díj van

darkSectorxxx
Magyarországról eléred a szolgáltatást, csak magyar profillal nem. 😊

Voltan
Magyarországot nem is lehet megadni? Nem mintha nagyon számítana, csak kérdem.

IMYke2.0.0.0
Nálam megy ez: https://www.ubisoft.com/en-GB/
A kliens is.

//Hopp, most olvasom a pirosat:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.19. 14:42:10

Rapid81
Ubisoftéknál mi a frász van? Se UPLay, se a weboldaluk nem megy.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
US account kell vagy UK

3Error
Elérhető. Tapasztalatom nincs, de alább ezt olvastam a kollégák "tolljából". Kvarcjátékon szaggat, egy 3210-es Nokián már (alacsonyabb minőséggel) fut a téma. <#idiota>

// Ne tessék megbántódni, az nem jó... 😞

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
GoW 1-2 megvolt PS2 emuval. Köszi az ajánlóra, rájuk nézek.

[merlinw.org]

Moby
Levizsgálja a rendszer belépéskor. Ha nem elég hozzá, be sem enged. Nem csak sávszél kell hozzá, elfogadható ping is(UK irányába).

Moby
Ok. Bontsuk ki
De igen, elérhető. Ez volt a kérdés, erre volt válasz is (2 hónapja, itthon is). Ha az itthon is, arra vonatkozik, hogy tolható itthonról is. Ha arra, hogy vannak-e már Magyar, vagy mondjuk keleteu szerverek, akkor a válasz nemleges. Nincsenek. Ilyen módon magyar accounttal nem is tolható*.

/* bár ez utóbbi szvsz senkinek nem releváns, maximum a ping szempontjából. De őszintén szólva kétlem, hogy valaha is lesznek MO-i szerverek, minthogy psn szerverek sincsenek. maga a kérdéskör is irreleváns.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.18. 23:19:19

Shep
Nem ez volt a kérdés, de mindegy. Lényegtelen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
Ugyanazt fogod kapni, teljesen mindegy min nyomod. Ugyanazt a streamet, ugyanúgy. Ottvan a válasz is benne, de két összetett mondat értelmezése már nem ment.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.18. 23:13:48

Shep
Nyilván a lényeg ez ebben a topicban, szerintem senki nem a kvarcjátékán akarja nyomni a ps3-as vackot. Ellenben a kérdésre nem válaszoltál, de kötekedni jól tudsz, de jó, hogy eszembe juttattad miért nem írok ide csak marha ritkán, köszi!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.18. 23:11:46

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
A psnow nem az, hogy pécén nyomom a lastofust, hanem hogy bármin nyomom a lastofust. ps3-on, ps4-en, psvitán, egyes sony telefonokon, és egyes samsung tévéken 2 éve elérhető. Pécén 2 hónapja talán.

Shep
Ez a PSNow PC-n nyomom a Last of Us-t, dolog nálunk még nem is elérhető, nemde?

wesker24
AZ 5 MB letöltés meg van de az 1 MBIt feltöltés már bukta mert csak 512 KBit/sec feltöltés van, és ugye nem is lesz ennél nagyobb mert habár a falu elbírna nagyobb hálózatot is ha lenne egy jelerősítő csak hát a helyi önkormányzatnak ez ügyben esze ágában sincs ellen bármit is tenni.
A GoW 1-2 megvolt PS2-n vagy emulátorral? Mert azért azokat a harmadik rész előtt érdemes beiktatni, ha az első rész már fapados is tud lenni frusztráló paltfrosminggal.

Plusz ICO és SotC. Ha kedveled a platformereket, akkor lopakodós-platformer-akció-kalandnak ott a Sly Cooper négy nagygépes része. Nem kötelező a széria, de ebből jóféle, és PC-n nincs ilyesmiből sok, már konzolon se nagyon.

A MotorStorm: Apocalypse viszont határeset, nem rossz, de nem is jó. Elég béna a karrierben, hogy fixen jönnek a pályák és azt is eldönti helyetted a játék, hogy milyen járművel mész, a vezetési modell meg nem igazán jó. Persze omlik az ember körül a pálya, ami mindneképp plusz. (Ez a legjobb pálya szerintem.) A digitális verzióból egyébkéntkivágták az átvezetőket, tehát a sztoriból semmit sem lehet érteni. Tehát az a jobbik verzió 😄

Szerk.: A Ninja Gaiden 1 és 3 szerintem nincs benne a nagy csomagban, csak külön bérelhető. A 2 van benne.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.18. 23:00:35
darkSectorxxx
Up nincs megadva....csak 5 megás letöltés. 😄

darkSectorxxx
Ez untig elég a ti tempótokban. 😄

MerlinW
Asszem 5Mbit le 1Mbit fel az ajánlott minimum.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.18. 22:45:03

[merlinw.org]

MerlinW
Ezek érdekelnek a listáról
Asura's Wrath
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Heavy Rain
inFAMOUS 1-2
Journey
Ni No Kuni
Uncharted 1-3
Ninja Gaiden 3
God of War 3
MotorStorm: Apocalypse

Illetve Resistance 3 meg Killzone 2-3 is érdekelne, de kontrollerrel FPS-t soha.

Valamint amire várok, hátha egyszer még hozzácsapják a játékokhoz őket:
Beyond: Two Souls,
Demon's Souls (ez mát megvolt egyszer kölcsön gépen, de nekiesnék még párszor)
Little Big Planet
MGS4

És ezzel szerintem ki is húzhatom a bakancslistámról a PS3-at😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.18. 22:42:13

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Annyi hogy ez kicsit kompromisszumos azért. 😄

darkSectorxxx
Hát még1x mondom 5 mega kell a psnow-hoz, neked 5 megás, ez nekem annyit tezs hogy elég. 😄

wesker24
Na megnézném azt hogy az én pocsék netemmel bármelyik PS játék akárcsak el is indulna, uyga akadna mint a rossebb biztos hogy totál játszhatatlan lenne már most látom.
3Error
Dettó. Csak nálunk (mivel ugye magán vállalkozás), ha van meló akkor nincs hétvége, ha nincs meló akkor meg van más. Én is úgy vagyok, sokszor hogy "bakker, PS exluzív", aztán ráeszmélek, hogy van bőven játszanivalóm. Ami nem baj, csak lehetőség is kéne hozzá. Több. <#nyes>
Aki végigszalad a játékokon, vagy bele-bele próbál és dobja, annak tökéletes, de a magamfajta hülyének, aki acsizik, meg lassan játszik /"kiélvezi" a játékot/, már kevésbé. Ellenben azért jó, hogy nyitottak erre és van lehetőség, nem kell 1-2 gémért konzolt venni.

darkSectorxxx
csakhogy a psnow-hoz pont ez kell, szóval elég. 😄

wesker24
Hiába van meg hozzá a PC hiába vannak jó játékok rá. hiába szeretnék rá előfizetni, ha az Internet olyan pocsék hogy azt elmondani nem lehet.

Jelenleg 5/512-es netem van, vagyis 650 KB/sec a letöltés és 50 KB/sec a feltöltés, ez meg gyakorlatilag egy kalap szar.