Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
HBD 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Ezek szerint az MGS4 más miatt került le.

Adversus solem ne loquitor

3Error
Boldog szülinapot !!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

köszi a válaszokat 😊 asszem a Last of Us továbbra is kimarad ezesetben 😊 (annyira ajnározta itt is mindenki h mikor kipróbáltam tesóm PS4én vmi fantasztikumra számítottam de eléggé beleuntam a checkpoint rendszer meg az instakilles marhaságokba már az elején szal nem érzem akkora érvágásnak. csak állítólag a sztori fasza ... )
wantonly
Heppi börtszdéj! <#taps> <#pias>
Nem úgy van az. Nyomtam egy hét trialt, mert miért ne és ott vannak a Quantic Dream játékok, ahol bizonyos részeken muszáj használni. Na meg az Unchartedekben is van olyan rész, ahol sixaxist használva kell egyensúlyozni szakadék felett és az is fent van. Ott a TLoU is. Ott mondjuk csak egy bosszantó villogó lámpát kapsz, ha nincs PS4 kontrollered (átvezetők után legalább átvált megint rendesen világítóba).
Totti5
Mivel ez emuláció, nem lehet csak úgy ráhányni a dolgokat, annak sok értelme nem lesz. Kiadónak hozzá kell nyúlni az anyaghoz, hogy megjelenhessen. Tehát eleve engedély kell, aztán programozó is. RDR pl 20 helyett 30 frémmel megy, ott van a defenetív kiadás jelenleg.

Lista folyamatosan bővül, nekem egy rakat digitben megvett 360 játékom van ott már az X1 könyvtárában. Szóval megy ez, pár hetente 1-1 darab mindig feltűnik ami jé ez megvolt, akkor töltöm is lefele. Na nem mintha sokat tolnám ezeket már, de vannak címek amikhez anno hozzá sem értem, most ott van a gépemen, bármikor ha úgy tartja kedvem játszhatok vele + érdekességnek mindig jó hogy milyen volt a prevgen, egy jó nagy pofonnak és persze a szép emlékek lerombolásának.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MarkBlade
Akkor gyakorlatilag előfizetéssel lehet csak játszani ha jól értem a dvd vel nem pcn?
MerlinW
Nincs konzolom, de jah minimális backward van mindkét konzol esetén. Gáz, de biztos van valami technológiai vagy üzleti oka. Ez van sajna. Ezért sincs konzolom😊

[merlinw.org]

MerlinW
X360 és X1 gyakorlatilag ugyanaz kompatibilitás terén. Annyi, hogy van pár játék ami használja a motion sensor-t, amihez dualshock/ps kontroller kell, de amiket eddig kipróbáltam, nem használták. Egyébként mint már írtam/írtuk, ott az egy hetes ingyen időszak, meg tudod nézni, hogy az általad preferált játékokkal tudsz-e játszatni.

[merlinw.org]

Troger911
Köszi Scooter és Imi!
Tinman
Csak nem sikerült leváltanom az X360-at, nagyon maradni akar... MS nagyon nem akarja. Pedig esküszöm neked 99% kompatibilitás esetén komolyan fontolóra vettem volna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az most irónia?

Csak azért mert kb. a meglévő játékaim 90%-a NEM szerepel a listán! Atyaég!!! ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Amit megvettél és bekerül a listába automatikusan letöltési sorba tevődik, csak rá kell bökni, hogy szedje. Ami lemezen van az annak a behelyezése után töltődik lefele. Ami meg nincs meg, meg lehet venni a sztórból ugyan úgy mint bármi más kurrgen címet.

Tök mindegy min hol és mikor vetted. Nincs régiókorlát Xbox1en.

IMYke2.0.0.0
Ha tökéletes lesz hozzá az X360 , vagy urambocsá a STEAM Controller , akkor win-win 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
MerlinW
Ahogy érzed😊 Nem mintha találkoztam volna játékkal a korábbi listámból amihez nem lett volna tökéletes az XB kontroller, de te tudod😊

[merlinw.org]

Tinman
Jó terv. Sokkal jobb, mint egy input lagos valamiért fizetni. Nem mondom egy kalandjátéknál lényegtelen, de már egy UC-nál lehetnek gondok...

Demon Souls-ra visszagondolni rohadt jó érzés, kedvem lenne újra letolni inkább azt... főleg a nekem nem tetsző Dark Souls 3 után.

Ez a terv, leginkább a Demon Souls és a Last of Us miatt kellett, de még van pár PS 3 exkluzív amiket megnézek ha már van, aztán szerintem adom is majd el.

Why so serious?

darkSectorxxx
Annyival nem több, ráadásul ott igen ugy megy minden ahogy kell.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Nem feltétlenül. A játékokat letolod, eladod. Nyilván nem kapsz értük súlyos tízezreket, de olcsón veszed és olcsón is adod, egyszerű.

Ezért vettem használt PS3at inkább. Ott esélyesen nem lesz semmilyen bajom. Csak hát kicsivel többe került így. 😊

Why so serious?

Sheltem
A Prison Architect Steames a bundleban? Ha igen és valakinek maradt ki occsóért átvenném. Köfi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tinman
X1 mennyire kompatibilis az X360 játékokkal? 100%?
Van migrációs lehetőség? Amit korábban megvettem azt 100%, hogy X1-en újra elérhetem? HDD migrálást is valahogy meg lehet oldani?

Nem trollkodásból kérdezem, hanem komolyan nem tudom, köszi ha segítesz :-)

Moby
MGS4-et pl rögtön nem tudod vele lenyomni Sixaxis mandatory. Megint nem tudod mit írsz.

/update: most olvasom, a tavalyi állapothoz képest a sony visszahívta a psnow-ból sz összes sixaxis required játékot. Valszeg pont a kontroller probléma miatt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.21. 11:11:41

darkSectorxxx
Nem is, ez csak egy marketing, azt ajánlják, hogy azt vedd. Eddigi kontrollerekkel is megy, amik amúgy a mai steam-es játékoknál működnek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem kell, x360-as, vagy annak megfelelő untig elég.

Moby
De a PS3-as DS3 kontrollerben is volt már gyro, amit a játékok egy része ki is használt. Viszont a psnow pécés app nem támogatja a DS3-at, ezért az egyetlen gyroval rendelkező, kereskedelmi forgalomban kapható, psnow pc app által támogatott kontroller a DS4 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.21. 11:04:07

Totti5
S nem is lesznek. PS3at már nem gyártják, az egyetlen hivatalos, Sonytól származó forrás hogy PS3on játsszon valaki, az a stream szolgáltatás. ( Xboxon pedig az Xbox One vissza kompatibilitás a 360 esetében ).

Szerintem PS3as játékokhoz csak nem kötelező egy PS 4 kontroller. 😊 És tudomásom szerint PS Now-n jelenleg nincsenek PS4es játékok.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Akkor különösen felejtős számomra - nem fogok ezért venni egy PS4 kontrollert is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Nem. 😊

darkSectorxxx
Szintén zenész. 😊

Ahogy Merlin írta. Azt hozzátenném, h vannak olyan játékok, amikhez egyszerűen kötelező a PS4 kontroller, mivel vannak olyan részek bennük, amikor kötelező a kontroller mozgásérzékelős funkciója, anélkül nem lehet továbbjutni, az Xbox kontrollerekben meg nincs ilyen funkció.
MerlinW
Kizárólag kontrollerrel. Azok közül is első sorban Dualshock - és azzal kompatibilis -, PS és XBox kontrollerek vannak támogatva. Bill/egérrel nem lehet játszani.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.21. 09:44:55

[merlinw.org]

Moby
Boldog születésnapot Troger911!

Moby
Nem, ez nem feltétlenül arra kell, hogy a végpontok között így menjen(persze az lesz egyszer az optimális), de ha már a nemzetközi adatcsere központok között így mehetne a kommunikáció, akkor jelesül hótmindegy hogy a megcímzett sony szerverek itt vannak a Petőfi Sándor utcában, vagy mondjuk Palo Altoban.

/egyébként is óvatosan minden ilyen kijelentéssel, én még élénken emlékezem arra, hogy vagy 20 éve scifiként olvastam róla, hogy laborkörülmények között elektromos hálózaton csináltak ethernet kapcsolatot kutatók, és pár éve még a másik lakásban ilyen powerline adapterekkel csináltam internetet a hálószobában! 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.21. 09:16:56

IMYke2.0.0.0
Csatlakozom: Boldog születésnapot Troger911! 😊

IMYke2.0.0.0
"...és hagyományos üvegszálas optikai hálózatot használtak az információtovábbításhoz. "

Rendben, ez itthon még a 22. század hétköznapjainak jellemzője, amikor már Józsi néni (baranyaköpködő) és Mari bácsi (miskolcvakargató) között így zajlik majd az Izaura TV aktuális sorozatának kitárgyalása...

Scooter
Boldog születésnapot Troger911! <#pias>
Moby
Nem.

n00b kérdés tudom, de ezeket lehet tolni egér bill kombóval problémamentesen, ugy?
Moby
Ja. De nyugodjon le a p.ba mindenki, jön a kvantuminternet, és megszűnik a ping fogalma 😊

Voltan
OK, eddig nem voltam teljesen tisztában a ping fogalmával, már ami a netforgalmat illeti.
De teljesen logikus a dolog, "Grublah mán érti" 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
OK. Akkor aligha leszek állandó előfizető. Nem baj, Last of Us!!!!
Mondjuk Ninja Gaident nem így kéne játszani 😄😄

Moby
Ha semmi más nem is ment át, csak a számításom végeredménye, akkor nemhogy normális, de nekem kb ugyanannyi jön ki matekkal, mint amennyit érzékelsz 😊

Moby
Ha mondjuk ott ülsz UK-ben, akkor ez simán 80 körül meglehet. Az akkori tévéinken is simán volt annyi az inputja, amikkel akkoriban toltuk ezeket. Hát ez itt ilyen.

Voltan
OK, de ez nekem kínai 😄 Már a 7-es ping is az (soha nem multizom) - szóval a kérdés az, hogy az normális, ha megpöccintem a kontrollert, akkor saccra 0.3 -0.5 sec alatt reagál? Bocsi, ebben me nagyon zöld... <#idiota>

-szerk - OK, értem, tehát akkor normális.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.09.20. 22:14:37

Tinman
Hangosan felnevettem, mert utána ugyan nem számoltam, de így látva ezt az értéket, inkább sose játsszak többet semmivel. Komolyan.

Tinman
Köszi a megerősítést. Ha fizetnének érte se néznék rá. Engem már a régi LG tv-m input lagja is kicsinált, most a Sony W8-al elégedett vagyok, de inkább veszek még 3 másik konzolt, csak ne úgy kelljen kínlódnom egy játékkal sem, hogy bele kell kalkulálnom a késést. Brrrr.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)