Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Semmiféle agresszió nem volt a hangnememben - tudok olyan is lenni, és szólnék, ha az lett volna -, a képre vonatkozott a "még valami". Minden infó rajta. De, biztonsági alapon, szóban is kifejtettem, hogy az első részt bizony 7+ éve játszottam... bocsánat, ha nem emlékszem mindenre belőle kristály tisztán... .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Yen csak említés szintjén szerepelt, amikor először játszottam nekem fel se tűnt szerintem. 😊 Triss-nek viszont valóban komoly szerepe volt.

Why so serious?

MerlinW
W1-ben benne volt Yen is és Triss is. Tehát tudni illik, hogy varázslónők mindketten😊

A szmájlis megjegyzésekre pedig kéretik kevésbé agresszív hangnemben reagálni, köszönjük.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.22. 19:37:38

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
(kép)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még valami?
Amit nem játszottam végig még: The Witcher 2.
A Witcher 1-t is ugye 7 (!) évvel ezelőtt...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.22. 19:33:44

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ezek szerint az első részt sem játszottad végig😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Tessék ezt valahol másképp - főképp még véletlenül se lőjetek el spoilereket.

//én pl. azt se tudtam eddig, hogy varázslónő...

Prince23
Hát sztem nem gonosz arcú, az max a szerepe miatt, De ha itt tartunk, Yen nem mindig mocskosabb varázsló volt, mint mondjuk Triss? 😊

RatBaG
geralt egyértelműen mads mikkelsen.
eva green arca meg túl gonosz, nem az a perfekt, varázslattal faragott szépség, mint yen.

Per Aspera Ad Inferi.

Prince23
De trágya film ez a Warcraft. Neki köszönhetően, elkezdtem gondolkodni egy Witcher movien, ki lenne a legjobb Geraltként. Jaime Lannister/Nikolaj Coster-Waldau adná a szerepet, vagy egy Mike Fassbender, vagy egy Sean Bean.

Yennefernek egyértelműen Eva Green,
Triss Merigoldnak Isla Fisher...
Cirinek.... hm.... túl egyedi csaj... gondolkodom még rajta
Foltest király: Mark Strong (ezt neten találtam, sztem telitalálat lenne)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.09.22. 17:20:48

A Blu az nem floridai cég? Jó, persze valószínű, hogy Kínában gyártatnak mindent.
Tinman
Kb. 1 perc se míg kiírja a kondícióját, hiszen a SMART-ból olvassa ki :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
SSD van benne. Samsung MZNTY256HDHP.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

3Error
k-k-k... <#vigyor3>
Ez már a 3. vagy 4. vinyó a notiban, 24/7-ben megy. Jó, nem SSD, azt majd M6600-osba, ebbe már fölösleges.

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.22. 11:13:19

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kigyi
Csak 2x, de lehet azok gyári hibás winyók voltak, csak gáz volt amikor hozták vissza a "mindent" kibíró masinát, hogy megdöglött megint mehet vissza gariba.... Na a 3. esetet nem vártam meg. Azóta az ilyeneknél is bátran ajánlom az SSD-t engem megnyugtat és biztos vagyok benne, hogy az ügyfélnek is van haszna belőle.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.09.22. 09:46:30

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Nálam nagyobb SSD fetisisztát nem találsz az biztos. Elsők között vettem a 30 gigást majdnem az ára is 30 vót'. De ahogy mondám vala nekünk ezekkel nem volt gondunk. Ha neked volt elfogadom. És most továbbra is táfbook' kategóriáról beszélünk, nem az átlag notikról.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
A winyó megadja magát anélkül is, hogy leesne a gép. Én biztosra megyek az SSD-s verzióval inkább, ha ilyen gép kell, abból nem lesz gond és még elégedettebb is az ügyfél, mert "pattogósabb" a kicsike.

Tinman
Ezekben már benne a free-fall szenzor + shockproof HDD case belül. Nem igazán van ebből gond. Bár ha neked más a tapasztalatod ezekkel a táfbukokkal' akkor ok.

kigyi
Legyártják stapabíró cuccra és elbuknak a winyón 😄 Mindig az adja meg magát ezekben, mert úgy is használják mint ami bírja aztán a winyó annyira mégsem. Ki kell cserélni SSD-re a többi már rendben van 😄

Rapid81
Az utóbbi években nagyon sok új gyártó vagy régi gyártó leányvállalata jelent meg a piacon (Xiaomi, Honor, Blu), amely gyártók által készített telefonok/kütyük sokszor a "nagy" gyártók készülékeit verik kenterbe, töredék áron. Samsungnál, Szifonnál sem a technikát kell megfizetni, hanem a márkát, mint az Adidas vagy Nike esetében.

Ha meg strapafon kell, amin tankkal is át lehet menni, akkor meg CAT S60 hőkamerával. <#idiota>

Strapa kütyüről jut eszembe. 😊 Nálam most egy ilyen van tesztelésen, hogy kell-e a cégnek belőle 1 tucat. Durva cucc, azt meg kell hagyni.

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.09.22. 07:59:37

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

3Error
Majd "Ezt vedd meg!" kiadásban... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Ha arra gondolsz, amire én, akkor max a Google kémkedik, hiszen mint írtam vanilla droid van a készülékeken, azaz semmi Samsung-os és hasonló trash app. A rivjúk alapján látványosan gyorsabban is fut az OS a sok szemét nélkül.

[merlinw.org]

Tinman
Így van... ha már pár Soulst végigtoltál nagy meglepetések nem érhetnek.

Tinman
Kéne. Feléért elviszem. :-)

IMYke2.0.0.0
S kémkednek rendesen, ahogy elvárható a vörösektől? <#vigyor3><#nevetes1>

//Nem utazom még "okosban", de lassan ideje lesz.

MerlinW
Kizárólag ingatlan és autó. Semmi mást részletre. Ha nincs pénz akkor inkább nem veszem meg. Az élet teljes vackok nélkül is😊 Telefont - butát, amivel lehet telefonálni - meg lehet kapni 1-2000 Ft-ért is😊

Ha már telefon
érdemes ránézni két új kínai márkára, Bluboo és a Blu-ra. új cégek a piacon felső kategóriás vasakat adnak 30-60e forint között, vanilla Androiddal

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0

Prince23
Gwent stressz teszt lesz a Gog kliens alatt. Szept. 23-27 között. Zárt béta egyelőre.

Kíváncsi leszek mennyi usert fog elbírni a Gog, főleg mikor open béta lesz, ajjaj...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.09.21. 20:04:21

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bon
Eddig is lehetett részletre venni a Sideshow cég termékeit. Vannak ennél sokkal drágább szobrai is. Ennél a havi részlet 745dollár link

Ezt szívesen elfogadnám: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

És szinte minden stratégiában csak arra jó az auto-resolve vagy az AI irányította saját sereg, hogy a könnyű csatákat ne kelljen fölöslegesen lejátszani, azonos erejű sereggel meg szétveret. De gyakran még maroknyi csapatok is aránytalan veszteséget okoznak így.

Ez legfeljebb legalacsonyabb nehézségi szinten működhet (mint a Nierban majd), és ott lehet esetleg értelme, ahol érdemi rész a birodalommenedzselés is (a Nier jó eséllyel film lesz majd a harcok nélkül). Egyébként már a Bayonettába is behoztak hasonlót.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.21. 18:49:15
Totti5
Nierben a Platinumot ismerve a csatákon kívül nem sok minden más lesz, azt meg hogy pár dolgot lehet fejleszteni az összeszedett creditekből nem egy nagy tudomány, pláne hogy ha van rá della, akkor vesz az ember jobb kombókat, fegyvert magától értetődő.

Totti5
Én jászani szeretek, minden másra meg vannak egyéb kikapcsolódási tevékenységes. A géming pedig kikapcsol és szórakoztat. Ha meg lenullázódtam munkában akkor nem hogy gépet konzolt, de semmit nem kapcsolok be, hanem egyszerűen alszok rá egyet.

IMYke2.0.0.0
" mivel nem is te játszol"

Végül is...: "annyit kell tenned, hogy a csaták között megfelelően fejleszted a felszerelésed és a karaktered" ha ez nem játék...

RTS-ekben és körökre osztott játékokban is akadt mód az automatikus csatákra. De az Endless Legendben is.

Pont az, hogy nem istent játszol, mivel nem is te játszol. Ilyen erővel le lehetne ülni egy film elé.
Demon Souls remek volt, bár így sokszáz óra Dark Souls után könnyűnek éreztem kicsit. Viszont elég különbség volt Dark Soulsokhoz képest, hogy szórakoztató legyen. 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
"Ennek így semmi értelme. "

De, van értelme - azok számára főképp, akik a stresszes melós napok / hét után nem szopókázni, hanem kicsit istent játszani akarnak egy-egy játékban...

IMYke2.0.0.0
Szegény / lusta embernek megfelel.
Én mindkettő tudok lenni ill. vagyok.

darkSectorxxx
Isten éltessen 18. alkalomból! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

<#shakehead>
Atisz
66 cm? Akkor már mehet a kertbe a kertitörpe helyére 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
BOldogat!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Totti5
Ennek így semmi értelme.

Platinum játékok élményét a minőségi harcrendszer adja. Semmi lehetetlen nincs benne. Normal fokozaton a casual játékos ( mint én pl ), el button smashingelek. Kombókat nem tudom megjegyezni, se nem tudom taktikusan használni, se nem kihasználni a játék mélységeit ( sajnos, de a verekedősokhöz is hót buta vagyok ).

De végigjátszottam a Bayonetta 1-2őt minden gond nélkül. Volt ahol többször kellett próbálkozni és volt mák faktor is és volt anyázás is, de ha nem lenne egy h&s-ben akkor annak semmi értelme, semmi célja.

Aki meg HCskedik vannak ultra nehéz fokozatok.

Amúgy a Nier kapcsán mindenkép próbájátok letolni az 1. részt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.21. 17:38:30

genndy
Inkább a CDP-nek közvetlenül fizetek azzal hogy veszek még pár példányt a játékból, de el kell ismerni hogy rohadt jól néz ki a szobor, és 66cm magas, szóval nagy. Gyűjtők örülhetnek, szerintem gyorsan elfogy az az 1000 darab. <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
"Részletre is megveheted ezt a szobrot a The Witcher 3-ból

Házat szoktunk venni részletre. Mobiltelefont is. Esetleg még laptopot, autót, és olyan dolgokat, amik szükségesek a mindennapi életünkhöz. Egy limitált kiadású szobrot egy videójátékból azonban már viszonylag ritkábban. Azonban a The Witcher 3 alapján készülő új szobor kereken 769,99 dollárba kerül, így a művészek inkább úgy gondolták, hogy elérhetővé tesznek egy részletfizetési opciót - így csak 86 dollárt kell törlesztenünk havonta.

A 66 centi magas szobron Geralt éppen egy szörnyeteg levágott fején áll, és nagyon keményen pózol. Ha érdekel a dolog, akkor érdemes még most megrendelni, ugyanis mindössze ezer darab készül belőle. Az első példányokat jövő nyáron szállítják le."

A kép:

IMYke2.0.0.0
Gondoltak rám is...

"Nier: Automata - ha nem akarsz harcolni

Amennyiben élvezni szeretnéd a Nier történetét, de nem vagy eléggé tehetséges játékos, úgy jó hírünk van: a készítők gondoltak rád! A Nier: Automata ugyanis lehetőséget ad egy olyan mód bekapcsolására, ahol a harcokat a mesterséges intelligencia automatikusan levezényli helyetted, és játékosként mindössze annyit kell tenned, hogy a csaták között megfelelően fejleszted a felszerelésed és a karaktered, hogy ne törjön bele a bicskád a nagyobb szintű ellenfelekbe.

Ez az automatikus mód egyébként (nem meglepő módon) csak a legkönnyebb nehézségi fokozaton érhető el, azonban ez sem jelent sokat, ugyanis menet közben bármikor válthatunk, ha úgy érezzük, hogy leküzdhetetlenné vált az előttünk lévő akadály."

IMYke2.0.0.0
Én végignéztem Youtube-on. Annyi elég is volt belőle.
Itt az ultimét kvaliti péesnégy végigjátszás - kommentár nélkül.
34 videóra készülj...

Troger911
Köszi Wantonly, Error, Kigyi!
darkSectorxxx
Ez nem irónia, csak folyamat dolgoznak rajta, ~2 hetente jön kb 4-5 új cím, folyamat bővül a lista, lehet mire legépelem megint lesz 3 új játszható cím....

Mikor elindultak kb 100-120 cím volt csak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Ja neeem.

NE legyen félreértés!!!!

A PS NOW még mindig PS3-on fut, PS3 játékokkal!
Ennek a képét látod és ennek irányítását kapod meg távolról.

PC-n a PS3-as játékok ezután sem fognak futni! 😊 Akkor ezt a PS NOW-ot senki nem használná. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.21. 16:03:18