Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
A szmájlis megjegyzésekre pedig kéretik kevésbé agresszív hangnemben reagálni, köszönjük.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.22. 19:37:38
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még valami?
Amit nem játszottam végig még: The Witcher 2.
A Witcher 1-t is ugye 7 (!) évvel ezelőtt...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.22. 19:33:44
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//én pl. azt se tudtam eddig, hogy varázslónő...
eva green arca meg túl gonosz, nem az a perfekt, varázslattal faragott szépség, mint yen.
Per Aspera Ad Inferi.
Yennefernek egyértelműen Eva Green,
Triss Merigoldnak Isla Fisher...
Cirinek.... hm.... túl egyedi csaj... gondolkodom még rajta
Foltest király: Mark Strong (ezt neten találtam, sztem telitalálat lenne)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.09.22. 17:20:48
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ez már a 3. vagy 4. vinyó a notiban, 24/7-ben megy. Jó, nem SSD, azt majd M6600-osba, ebbe már fölösleges.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.22. 11:13:19
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.09.22. 09:46:30
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha meg strapafon kell, amin tankkal is át lehet menni, akkor meg CAT S60 hőkamerával. <#idiota>#idiota>
Strapa kütyüről jut eszembe. 😊 Nálam most egy ilyen van tesztelésen, hogy kell-e a cégnek belőle 1 tucat. Durva cucc, azt meg kell hagyni.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.09.22. 07:59:37
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
//Nem utazom még "okosban", de lassan ideje lesz.
Ha már telefon
[merlinw.org]
Kíváncsi leszek mennyi usert fog elbírni a Gog, főleg mikor open béta lesz, ajjaj...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.09.21. 20:04:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezt szívesen elfogadnám: link
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ez legfeljebb legalacsonyabb nehézségi szinten működhet (mint a Nierban majd), és ott lehet esetleg értelme, ahol érdemi rész a birodalommenedzselés is (a Nier jó eséllyel film lesz majd a harcok nélkül). Egyébként már a Bayonettába is behoztak hasonlót.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.21. 18:49:15
Végül is...: "annyit kell tenned, hogy a csaták között megfelelően fejleszted a felszerelésed és a karaktered" ha ez nem játék...
RTS-ekben és körökre osztott játékokban
Why so serious?
De, van értelme - azok számára főképp, akik a stresszes melós napok / hét után nem szopókázni, hanem kicsit istent játszani akarnak egy-egy játékban...
Én mindkettő tudok lenni ill. vagyok.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Platinum játékok élményét a minőségi harcrendszer adja. Semmi lehetetlen nincs benne. Normal fokozaton a casual játékos ( mint én pl ), el button smashingelek. Kombókat nem tudom megjegyezni, se nem tudom taktikusan használni, se nem kihasználni a játék mélységeit ( sajnos, de a verekedősokhöz is hót buta vagyok ).
De végigjátszottam a Bayonetta 1-2őt minden gond nélkül. Volt ahol többször kellett próbálkozni és volt mák faktor is és volt anyázás is, de ha nem lenne egy h&s-ben akkor annak semmi értelme, semmi célja.
Aki meg HCskedik vannak ultra nehéz fokozatok.
Amúgy a Nier kapcsán mindenkép próbájátok letolni az 1. részt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.21. 17:38:30
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Házat szoktunk venni részletre. Mobiltelefont is. Esetleg még laptopot, autót, és olyan dolgokat, amik szükségesek a mindennapi életünkhöz. Egy limitált kiadású szobrot egy videójátékból azonban már viszonylag ritkábban. Azonban a The Witcher 3 alapján készülő új szobor kereken 769,99 dollárba kerül, így a művészek inkább úgy gondolták, hogy elérhetővé tesznek egy részletfizetési opciót - így csak 86 dollárt kell törlesztenünk havonta.
A 66 centi magas szobron Geralt éppen egy szörnyeteg levágott fején áll, és nagyon keményen pózol. Ha érdekel a dolog, akkor érdemes még most megrendelni, ugyanis mindössze ezer darab készül belőle. Az első példányokat jövő nyáron szállítják le."
A kép:

"Nier: Automata - ha nem akarsz harcolni
Amennyiben élvezni szeretnéd a Nier történetét, de nem vagy eléggé tehetséges játékos, úgy jó hírünk van: a készítők gondoltak rád! A Nier: Automata ugyanis lehetőséget ad egy olyan mód bekapcsolására, ahol a harcokat a mesterséges intelligencia automatikusan levezényli helyetted, és játékosként mindössze annyit kell tenned, hogy a csaták között megfelelően fejleszted a felszerelésed és a karaktered, hogy ne törjön bele a bicskád a nagyobb szintű ellenfelekbe.
Ez az automatikus mód egyébként (nem meglepő módon) csak a legkönnyebb nehézségi fokozaton érhető el, azonban ez sem jelent sokat, ugyanis menet közben bármikor válthatunk, ha úgy érezzük, hogy leküzdhetetlenné vált az előttünk lévő akadály."
Itt az ultimét kvaliti péesnégy végigjátszás - kommentár
34 videóra készülj...
Mikor elindultak kb 100-120 cím volt csak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
NE legyen félreértés!!!!
A PS NOW még mindig PS3-on fut, PS3 játékokkal!
Ennek a képét látod és ennek irányítását kapod meg távolról.
PC-n a PS3-as játékok ezután sem fognak futni! 😊 Akkor ezt a PS NOW-ot senki nem használná. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.21. 16:03:18