Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem (csak) az számít, ki hány éve van fenn, hanem hány jelentkezett/megpályázott játéknál tart. Az "entered" menüpont alatt megnézhető 50 db/oldal 😊
Miután 2x is elcsúsztam lostprophet Vermintide sorsolásán (20-25% esélyek), nekem nem igazán kéne játszanom, de tegnapelőtt mégis bejött egy klasszikus hidden object.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.30. 20:21:05
42 nyert / 24 elküldött.
Nem nézek fel naponta.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.30. 20:00:01
Next PC upgrade: 2022
Nyertem is már 87 játékot.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.09.30. 19:54:08
😉
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hát én inkább csak adok, mint kapok. Meg rengeteg a szemét... abból nyertem is. <#wilting>#wilting>
(tehát maradok inkább a csoportos témánál, olyat amit tényleg szerettem volna még nem nyertem soha)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.30. 16:43:44
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Most nyugodtabb életem van, nem fusztrál hogy lemaradok valamiről, úgyse nyerném meg.
Amúgy nektek van nyeremény bőven az elmúlt kb 1 évben vagy csak immel-ámmal 2-5 darabka? 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.30. 16:28:26
Látszik hogy rég nem csináltam már.
Azé' köszi a felajánlást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És igen, a magyarítást a Ardea készítette a HUNosítók Team-től, ő neki kell hálálkodni. 😊 Sajnos arról már nem ő tehet, hogy maga a játék nem lett valami jó.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De sajnos a főhős nyávogása meg sóhajtozása mocskosul idegesítő, már az első fél óra után is, ráadásul a kinézete is olyan, hogy ütném. Nem cuki, nem jópofa, irritáló retardált kis fospermet 😊
Egy point and click játékban pedig annál nagyobb hibát nem lehet elkövetni, mint elszúrni a főhőst, és antipatikussá tenni. Onnantól már lehet akármilyen jó a játék többi része, b*szhatod...
Kár érte, mert amúgy ígéretes volt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

@3Error: csak egy játék miatt nem zúzom vissza a dokumentumokat az SSD-re 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.29. 09:20:56
A képek LOL. Hülye Transit-os. (mondom én, Ford b*zi) Belerongyolsz, nem marad hátulja, meg a Skodák a tréleren megsérülnek... <#nyes>#nyes>
(bár a védelmére szóljon, igen-igen ostoba kereszteződés...)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.