Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ez best buy

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

genndy
Humble Company of Heroes 10th Anniversary Bundle
1$::
Company of Heroes
Company of Heroes: Opposing Fronts
Company of Heroes: Tales of Valor
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West
coupon for 10% off Humble Monthly for new subscribers

BTA:
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: US Forces
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 - Case Blue Mission Pack
Company of Heroes 2 - Southern Fronts Mission Pack
Company of Heroes 2 - Victory at Stalingrad Mission Pack
Company of Heroes 2 Original Soundtrack

10$:
Company of Heroes 2 - The British Forces
Company of Heroes 2 - Ardennes Assault
Company of Heroes 2 - Ardennes Assault: Fox Company Rangers
Company of Heroes 2 - Exclusive Skins Pack
Company of Heroes Art Book.

30$:
Company of Heroes shirt from Relic Entertainment and Fangamer

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
Boldog szülinapot ! <#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
+1, jó rég nem láttam már. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
+1 <#pias>
IMYke2.0.0.0
Boldog szülinapot Tehasut!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ebből csak kártyák nincsenek GOG-on, persze ha valakinek éppen az a létkérdés vagy csak Steamre szeret achievementeket gyűjteni, akkor mindegy. De már úgyis véget ért az akció.

A bundli szerintem is érik.
Tinman
Steam-re vannak acsik, kártyák, magyar nyelv dettó vanik, ár szintén stimmel, kártyapénzből könnyen vehető.

De azért én még kivárnék a héten, mert rohadtul Humbli szaga van. Nagyon érik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
https://chrono.gg: "Lords of Xulima - Deluxe Edition" - 75% OFF - 7,50 dollár (*274,23) = ~ 2060 Ft.

IsThereAnyDeal szerint a legolcsóbb eddig a GOG-on volt ez a változat.

Annak, aki azt sem tudná, hogy eszik-e vagy isszák ezt a játékot...

The Deluxe Edition
This Deluxe Edition includes the game Lords of Xulima, the Talisman of Golot DLC (2,99 euro) and the Special Digital Rewards DLC (6,99 euro).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HeadHunter86
GTA 5 MOD - Samsung Galaxy Note 7 (Bomb) 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3Error
Bukta, mert én tudom... 😄

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Nah... csak megy az irónia. Akkor már csak azt nem értem, miért nem értetted meg korábban? :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Nyugi, nem itthonról kerestem rá. Egy orosz barátom vett egy laptopot névtelenül, majd egy eldugott helyre mentem és titkosított IP címen keresztül léptem be, illetve kesztyűben használtam a laptopot, hogy ne hagyjak hátra ujj lenyomatot. Utána nyomokat nem hagyva magam után tönkre tettem a laptopot, így se a rendőrség, se az FBI, se a NASA, de még Beckett nyomozó se talál rám soha.
Tinman
Mennyire jó ötlet erre a google-ben rákeresni?

dartonite
3 ev, level 5, 18 nyeremeny, 85 felajanlas.
Minden nap nezem es probalkozom.Igaz a sok szutyok indie-t, fpst, horrort, meg amit utalok azt mindig eltuntetem, szoval joval kisebb a merites.
MoRT2195
Hát én rákerestem, és első találat: 500 ezer forint. De mind1...
darkSectorxxx

3Error
Én a G2A-t és Kinguin-t ajánlom, rengeteget vásároltam mindkét helyen és nem volt gond. (egyszer volt gift-es gond a G2A-n, de azonnal visszafizették a pénzt és bannolták az eladót)

Az Online-Gold-ot és az anyacégét az MMOGA-t nem ajánlom, én szívtam velük.

Tinman
Igen, hiszen a google a szervkereskedők mekkája. Akarsz egy vesét, csak beírod a google-be, hogy WTB: kidney és már kapod is az ajánlatokat.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.02. 10:27:07

MoRT2195
Google <#merges2><#wow1>
genndy
Az összes bolt, ami az isthereanydeal.com listájában benne van. Ugyanitt meg tudod nézni mi hol akciós éppen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Prince23
Bocs ha rossz topicba írok de tudtok ajánlani megbízható oldalakat ahol pc játékokat lehet venni akciósan, megbízhatóan?

t

MerlinW
<#hawaii>

[merlinw.org]

Tinman
Nem akarom tudni, hogy ezt honnan tudod :-D

MerlinW
500k egy fél vese a feketepiacon. Dobj még hozzá valamit😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.01. 21:59:41

[merlinw.org]

Tinman
Csak a testem tudom érte felajánlani... pl. egyik vesém viheted :-D

grebber
Kiadóra lelt a kickstarteres Kingdom Come: Deliverance

Juppijáééé Deep Silver bundleba garantált<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

3Error
Karácsonyra megfelel? <#idiota>

Dzsini
Nem sokat érnél vele - egyrészt barom lennél kibontani, mert azonnal tönkrevágod az értékét. Másrészt egy jó pakli nélkül mit sem ér (és amilyen környezetben ez játszható, ott vannak még drága esetek ezen kívül is) 😊

de ez már kezd off lenni itt - általánosban van a rendes Magic topic.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Ha valaki megvenné hálás lennék... el is kezdhetnék belőle építkezni, utána már nem is kéne sok :-D

Kedvenc lapom.

Középsuliban próbálkoztunk mi is kártyás/gyűjtögetős játékokkal... minden hamar beláttuk, hogy még haverok között sincs sok értelme, mert a gazdagabb gyeröknek' mindig jobban állt a zászló :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.01. 14:39:09

Dzsini
Ha versenyre mész, és / vagy profi szinten művelnéd, igen (és sok pénz befektetésétől senki nem lesz jó játékos). A túlnyomó többség nem úgy játszik, hanem 2-3 hetente egy péntek délután elmegy, és akkor vesz pár csomagot, amivel játszik, cserélget és gyarapítja a gyűjteményét. Én is évekig így játszottam, megvoltak a gyülekezőhelyek, leültünk, játszottunk, cseréltünk, és nem költöttem többet rá (arányosan), mint most számítógépes játékokra.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.01. 14:37:13

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Akkor ez benne lesz a köv. humbliban az tuti... vagy a monthlyban vagy a másikban.

3Error
Fő az optimizmus ! Én nem merek +30 évet kivetíteni magam elé. <#vigyor3>

Atisz, köszi, tudom, onnan nem nyertem még soha, mert ugye komolyabb game-ek, több jelentkező. <#vigyor>

Imi, talán már beszéltük is régebben, hogy abban a játékban az első negyed óra a csodás (a bár, tele csöcsökkel), uncensoredben. <#nyes>

Tinman
Az offline Magic rémesen P2W.

Jim Morrison
Nekem van két csomag (+ tesómnak 2 csomag) + néhány extra kártya. Szerintem mi olyan amatőr szinten játszottunk vele mindig, hogy aki kicsit is ért hozzá fogta volna a fejét 😄 viszont artok tényleg szuperek, mindegyik kártya ilyen kis átlátsó tokban van, talán majd egyszer újra elővesszük... vagy eladjuk gyűjtőknek :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Na, ez jó hír.
Kérdés, mennyire teszik ezt is majd DLC-zsákká... mennyire erőltetik majd a szosül fílinget... és a Windows 10-et...

//Ehh, grebber...

Készült a The Saboteur 2...
Múlt idő.

"Mégis egy ma kikerült interjúból az olvasható ki, hogy a DLC mellett bizony elkezdődtek a The Saboteur 2 munkálatai is."

//"It’s not clear how far along The Saboteur 2 was at the time Jaffit began his week or so of work on it, but it was obviously far enough along to hire a creative director. Sadly, Pandemic wouldn’t survive the year and as well as The Saboteur 2, a third Mercenaries game, Star Wars Battlefront III and a game based on The Dark Knight movie went down with it. Jaffit, on the other hand, returned to Australia and started Defiant Development, which has become a very successful indie studio known for Ski Safari, Heroes Call and Hand of Fate."
(Finder)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.01. 12:52:00

Voltan
Hátha érdekel valakit, a Dex most 5 ajró a GOG-on. 2D sidescroller cyberpunk RPG.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Készül a The Saboteur 2!!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Múlt nyáron jelent meg, most "csak" a legújabb (továbbra is ingyenes) kiegészítő jött ki hozzá, új kártyákkal. #278281

Inkább egy tanítópályának nevezném az igazi fizetős (papír vagy digitális) Magichez, de el lehet vele szórakozni - ha nem zavarnak a bőséges bugok és a néha butuska AI és PVP.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.01. 10:53:49

Tinman
Nem értelek.

Ezt a cuccot több, mint 1 éve toljuk... Dzsini talán régebb óta. Eddig is free volt, most max kijött hozzá egy újabb story mód, de abból is volt már pár. A HS sem ovi, ahogy a Magic Duels sem.

A HS legnagyobb problémája a random, ezzel szemben a Magic tervezhetőbb. Előbbi GUI-ja perfekt, utóbbié elég fapad, de a kártyák artja fenomenális. A HS-ban is van mélység, akár csak a Magic-ben, csak előbbiben rossz az irány és Blizz nem nagyon hallgat a jó szóra...

MerlinW
Megjelent és ingyenesen játszható a Magic Duels (Magic the Gathering rendszer). Állítólag mélyvíz a cucc, nem Hearthstone féle ovi.

[merlinw.org]

Atisz
Értem, tehát csak korlátozás. Az eredeti játékokba szerintem simán nyernél felvételt, pláne ilyen nagylelkű felajánlásokkal.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Van egy "wishlist" menüpont, ami automatikusan kiszűri mely kívánt játékok futnak aktuálisan, amikre egy pillanat alatt jelentkezhetsz (általában 1 oldalnyi cucc) és akkor nem kell bogarászni, elég 1 nap 1x ránézni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nehéz kérdés ez. A céltalan gyűjtögetést én se komálom, mégis 1600 körül járok. Ez főleg azért van, mert egy ~pár dolláros bundle-t simán bekattintok, ha csak egy olyan játék van benne, aminek megfognak a screenshotjai és positive+-ban áll, aztán lehet, hogy a bundle hoz mellé 10 másik szar játékot.
Nyilván tudom, érzem, hogy soha a büdös életben nem fogok tudni mindent végignézni, de valahogy mégse tettem le róla, rendszerezve vannak a játékok, prioritizálok aszerint, hogy mennyire érdekel, végig akarom-e játszani vagy csak játszogatni vele, illetve ABC alapon is haladok velük. És valahogy mindig úgy vagyok vele, hogy azt a párszáz forintot megéri, mert hátha egyszer és ha mégse, akkor se akkora nagy dolog.
A környezetemben él egy csóka, aki nyugdíjas korára hatalmas gamer lett és egész nap kockul olyanokkal, mint doom, wolfenstein, satöbbi. Valahogy így látom én is magam előtt a nyugdíjas éveimet... 😄
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.10.01. 09:53:07
2-3 hónapja álltam rá arra, hogy naponta eltolom a pontjaimat. 40-et nyertem, 168-at osztottam szét.
Szintén 4-es vagyok, de már elég közel az 5. Egészen exponenciális módon nő az XP igény szintenként.
lalakov
Az első játék amire jelentkeztem az a Portal volt. 10450 játékra jelentkeztem eddig, így a nyerési átlagom szinte nulla: 0,00143. <#csodalk>
lalakov
Kevesebben tudnak belépni, nagyobb a nyerési esély. 6-os szintre már nehéz bundle szökevényekkel eljutni, itt már valódi játék felajánlók vannak. Persze a másik lehetőség az itteni csoportoknak felajánlani, akiket nagyjából ismerek, de a sima SG csoportban túl sokan vannak, akik csak a játékok miatt lépnek be, az Eredetiben meg nem vagyok, ami jó szűrő lett volna.
Atisz
A szintfeltétel megadásának van valami pozitív hozadéka?

Atisz
A hiányzó cutscene-t is be lehetne tenni, ahol a csaj kigyógyítja a főhőst a második parazita "beköltözése" után, mert így elég... érdekes.
De tényleg nagyon jó játék, egyetlen nagy hátránya a hiányzó tárgylista/felszerelés.