Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
1$::
Company of Heroes
Company of Heroes: Opposing Fronts
Company of Heroes: Tales of Valor
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West
coupon for 10% off Humble Monthly for new subscribers
BTA:
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: US Forces
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 - Case Blue Mission Pack
Company of Heroes 2 - Southern Fronts Mission Pack
Company of Heroes 2 - Victory at Stalingrad Mission Pack
Company of Heroes 2 Original Soundtrack
10$:
Company of Heroes 2 - The British Forces
Company of Heroes 2 - Ardennes Assault
Company of Heroes 2 - Ardennes Assault: Fox Company Rangers
Company of Heroes 2 - Exclusive Skins Pack
Company of Heroes Art Book.
30$:
Company of Heroes shirt from Relic Entertainment and Fangamer
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A bundli szerintem is érik.
De azért én még kivárnék a héten, mert rohadtul Humbli szaga van. Nagyon érik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
IsThereAnyDeal szerint a legolcsóbb eddig
Annak, aki azt sem tudná, hogy eszik-e vagy isszák ezt a játékot...
The Deluxe Edition
This Deluxe Edition includes the game Lords of Xulima, the Talisman of Golot DLC (2,99 euro) and the Special Digital Rewards DLC (6,99 euro).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Minden nap nezem es probalkozom.Igaz a sok szutyok indie-t, fpst, horrort, meg amit utalok azt mindig eltuntetem, szoval joval kisebb a merites.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.02. 10:48:07
Az Online-Gold-ot és az anyacégét az MMOGA-t nem ajánlom, én szívtam velük.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.02. 10:27:07
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
t
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.01. 21:59:41
[merlinw.org]
Juppijáééé Deep Silver bundleba garantált<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
de ez már kezd off lenni itt - általánosban van a rendes Magic topic.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kedvenc lapom.
Középsuliban próbálkoztunk mi is kártyás/gyűjtögetős játékokkal... minden hamar beláttuk, hogy még haverok között sincs sok értelme, mert a gazdagabb gyeröknek' mindig jobban állt a zászló :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.01. 14:39:09
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.01. 14:37:13
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Atisz, köszi, tudom, onnan nem nyertem még soha, mert ugye komolyabb game-ek, több jelentkező. <#vigyor>#vigyor>
Imi, talán már beszéltük is régebben, hogy abban a játékban az első negyed óra a csodás (a bár, tele csöcsökkel), uncensoredben. <#nyes>#nyes>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kérdés, mennyire teszik ezt is majd DLC-zsákká... mennyire erőltetik majd a szosül fílinget... és a Windows 10-et...
//Ehh, grebber...
Készült a The Saboteur 2...
Múlt idő.
"Mégis egy ma kikerült interjúból az olvasható ki, hogy a DLC mellett bizony elkezdődtek a The Saboteur 2 munkálatai is."
//"It’s not clear how far along The Saboteur 2 was at the time Jaffit began his week or so of work on it, but it was obviously far enough along to hire a creative director. Sadly, Pandemic wouldn’t survive the year and as well as The Saboteur 2, a third Mercenaries game, Star Wars Battlefront III and a game based on The Dark Knight movie went down with it. Jaffit, on the other hand, returned to Australia and started Defiant Development, which has become a very successful indie studio known for Ski Safari, Heroes Call and Hand of Fate."
(Finder)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.01. 12:52:00
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Inkább egy tanítópályának nevezném az igazi fizetős (papír vagy digitális) Magichez, de el lehet vele szórakozni - ha nem zavarnak a bőséges bugok és a néha butuska AI és PVP.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.01. 10:53:49
Ezt a cuccot több, mint 1 éve toljuk... Dzsini talán régebb óta. Eddig is free volt, most max kijött hozzá egy újabb story mód, de abból is volt már pár. A HS sem ovi, ahogy a Magic Duels sem.
A HS legnagyobb problémája a random, ezzel szemben a Magic tervezhetőbb. Előbbi GUI-ja perfekt, utóbbié elég fapad, de a kártyák artja fenomenális. A HS-ban is van mélység, akár csak a Magic-ben, csak előbbiben rossz az irány és Blizz nem nagyon hallgat a jó szóra...
[merlinw.org]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nyilván tudom, érzem, hogy soha a büdös életben nem fogok tudni mindent végignézni, de valahogy mégse tettem le róla, rendszerezve vannak a játékok, prioritizálok aszerint, hogy mennyire érdekel, végig akarom-e játszani vagy csak játszogatni vele, illetve ABC alapon is haladok velük. És valahogy mindig úgy vagyok vele, hogy azt a párszáz forintot megéri, mert hátha egyszer és ha mégse, akkor se akkora nagy dolog.
A környezetemben él egy csóka, aki nyugdíjas korára hatalmas gamer lett és egész nap kockul olyanokkal, mint doom, wolfenstein, satöbbi. Valahogy így látom én is magam előtt a nyugdíjas éveimet... 😄
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.10.01. 09:53:07
Szintén 4-es vagyok, de már elég közel az 5. Egészen exponenciális módon nő az XP igény szintenként.
De tényleg nagyon jó játék, egyetlen nagy hátránya a hiányzó tárgylista/felszerelés.