Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Uplay alól indítom. A baja Win10 és/vagy az hogy a Dokumentumok mappám nem a rendszermeghajtón van...

Más, géming móment: zen állapotban gurulok a kamionnal bal kanyar felé, az előttem levő satufék, utolsó pillanatban én is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy percig várt a fehér furgon mire ki tudott fordulni. 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.28. 21:00:15

3Error
Ismerős. Én itt "csítelek", mivel bakker, nincs annyi élete az embernek, hogy 2-300 játékot újra végigjátsszon... (SAM, üres futás kb. annyi időre amennyire emlékszem, aztán viszontlátásra) <#hehe> (főleg amilyen sebességgel játszom amúgy is...)

zorrobomber, sejtésed sincs, hogy mi lehet a probléma? Op.rendszered milyen van? Steam alól indítod, vagy Uplay? Kipróbálom majd, én nagyon rég játszottam vele, a frissítést (azt a bizonyos 6 gigát) sem töltöttem még le, de mikor ment, akkor ment gond nélkül.

Genndy, egyetértek a kritikáiddal, bár én csak az Awakening-et és Deus Ex-et játszottam végig. <#eljen> (bár abból is anno csak a simát, DLC nélkül)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.28. 20:19:13

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Ez a megoldás sem működött. Yepee.

ZsZso
Én ezt vezeklésnek nevezem, de az eljárás ugyanez. Minden vásárlásnál természetesen azért elmormolom az orrom alatt, hogy amint tehetem mégegyszer végigtolom, de max. a játékok 10% lesz olyan amibe egyáltalán belekezdek.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Néhány nemrég végigjátszott játékról beszámoló, szokásos WOTok, aki nem akar olvasni azoknak csak a főcímek, kíváncsibbaknak spoilerben vélemény.

The Whispered World - Special Edition
Biztos most sokan meg akarnak majd kövezni, de ez nekem nem tetszett, szenvedve küzdötten végig csak a becsület kedvéért. Miért is?
Grafika: ez a része nagyon jó. A hátterek és a szereplők kézzel festettek(!), aztán digizték be a képeket, a hátterek animációja is nagyon jó (füst, fények). Van egy tényleg jópofa rajzfilmes stílusa, ez a része szerethető. A karakterek se rosszak, de azok animációja azért már elnagyoltabb. Szinkron: itt már bicsaklik a dolog, a karakterek hangja alapvetően jó, de a hangvágás borzalmas, konkrétan nincs szünet a mondatok között. Persze ezt a felirat is követi, úgyhogy érdemes gyorsan olvasni... Effektek: rendes iparosmunka, de semmi kiemelkedő. Az első pályán viszont a horkolás nagyon gyorsan nagyon zavart... (főleg hogy nincs szinkronban az animációval). A zene jó, ez a grafika mellett a másik szerethető része, csak ha sokszor kell visszamászkálni képernyőkre, akkor azért unalmas lesz. Mivel ez egy point'n'click kalandjáték, elég fontosak a tárgyak, feladványok. És szerintem ez borzalmas lett, egyszerűen kitalálhatatlan hogy mi mire jó, hol mit is kell csinálni, a főhős kommentárjai vagy semmit sem segítenek, vagy teljesen félrevisznek, úgyhogy a 2. helyszín után már nagyon ideges lettem és meguntam a 'mindent mindennel összekombinálok és kipróbálok mindenhol' grindet, és kerestem a neten egy végigjátszást. Abban is néha csak pislogtam hogy mi is a megoldás. Annyit szerencsére segít a játék, hogy a helyszíneken meg lehet jeleníteni az érdekes pontokat, ahol kell valamit csinálni, de ez se sok. Valahogy nem jön be nekem ez a német humor, mert egy Lucasarts-játékban vicces, ha a leghülyébb megoldás a jó, de itt nem, valamiért csak simán idegesítő.
A történet egyébként nem rossz, de elég sablonos, nekem nagyon nem volt szimpatikus a mindenen nyafogó és minden mondatát sóhajtozással befejező főhős. A vége meg eléggé kitalálható. Sajnos ebben a fejlesztők is hibásak, mert a Special Edition bekapcsolható fejlesztői kommentárokat is takar, de ebben sajnos rengeteget spoilereznek. Próbáltam mindig csak az adott pályarész végén meghallgatni, mert azt hittem csak az adott helyszínhez kapcsolódóan lőnek le dolgokat, de nem, ezek a szerencsétlenek már a játék elején célozgatnak a játék végére, úgyhogy kb. az első száj megjelenésekor már sejtettem mire fut ki a dolog. Ja, és van egy helyszín a vége felé, ahol a kirakott kép a két srác fejével konkrétan eltakar egy meghúzható kart, úgyhogy erre is érdemes figyelni (a végigjátszás alapján már szétböködtem a képernyőt, hogy hol az a szar, aztán egy YT videóból derült ki, hogy ja ott fönt balra, pont ahol a két muksó feje van <#falbav>) Úgyhogy aki nem akar ilyet, az elsőre kommentár nélkül nyomja végig.
8 óra lett így, achik vannak, de ezek után eszem ágában sem volt megszerezni őket, örültem annak ami játék közben meglett azt' csá. Magyarítás nemrég készült a játékhoz, elkövető: Evin <#worship>

Dead Space 3 - Awakened DLC
Hát, többet vártam. Ez az a DLC ami állítólag lezárja a sztorit. Nos, újra játszhatunk a főhőssel (illetve a társ is újra itt van, nyilván a coop miatt), de eléggé izzadságszagú, tákolt történetnek éreztem az egészet, az álom/hallucinált jelenetek már nagyon olcsó fogás (értem én, hogy vissza kell hozni a játék végével megölt ellenfeleket, különben nincs kit gyakni, de nah... nekem ez is csak azt mutatja, hogy tényleg kellett ez a DLC?), és valami iszonyú kiábrándító cliffhanger a vége. Azért nem bánom, mert kb. ebbe az 1500 forintba fájt az egész játék, még a rendkívül jóemlékű Origin Bundléból lett meg. Az alapjáték 17 óra volt, ezt 3 óra alatt nyomtam végig, végül is nem rossz. Evin ehhez is megcsinálta a magyarítást (<#worship>), csak újra fel kellett raknom amikor az Origin frissítette a játékot.

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
Na ez viszont fasza volt! Nem is emlékeztem a régebbi végigjátszásomból hogy ezt ilyen korrekten összerakták, de egyáltalán nem csodálkozom, hogy az adott év meglepetés-sikerjátéka lett, tényleg remek. Azt hittem csak belenézek, csak ki akartam próbálni, hogy végig tudok-e lopakodni ölés nélkül az első pályán. Sikerült. Aztán ezt annyira élveztem, hogy meg sem álltam egy 40 órás lopakodós-sunnyogós végigjátszásig...<#vigyor> És még akkor sem volt elég, elkezdtem a NG+-t a kimaradt mellékküldetések és achik miatt (ebből van egy trükkös is, amit korán fel kell venni, de aztán csak Detroitba visszatérve lehet folytatni, úgyhogy csak emiatt el kellett jutnom kb. a játék feléig), meg hogy kimaxolt karakterrel mennyivel könnyebb (sokkal), úgyhogy emiatt még 14 óra beleröppent. Ekkor már csak egy achi maradt ki (Factory zero), de ettől féltem, aztán egy YT végigjátszás alapján kiderült, hogy nem is lehetetlen (~1,5 óra alatt végig lehet ccsinálni), úgyhogy nekiveselkedtem és az is meglett. Szóval kétszeri végigjátszással kimaxoltam a játékot, pedig csak bele akartam nézni, de nem bántam meg 😊
A grafika mai szemmel már kicsit cakkos, főleg a karaktermodellek és textúráik kisfelbontásúak (ez főleg a párbeszédeknél látszik, amikor közelebbről mutatja őket a kamera), de az egész játék stílusa, az a cyberpunk-barokk amit a designerek akarnak, nagyon átjön, vizuálisan tényleg nagyon stílusos és egységes az egész (ezt egyébként a DC miatti kommentárokban a fejlesztők is többször elismétlik, hogy a konzol miatt erős, főleg memória és stream-korlátaik voltak). Pl. marha jól használták fel a háromszögeket, ami már a játék címében meg a trailerben is hangsúlyos (volt). A szinkronhangok teljesen rendben vannak, Jensen dörmögése végig jó, de az összes színész jól alakított, amikor szócsatákat kell megnyernünk (illetve nem kell, mert anélkül is megy tovább a játék, csak érdemes, mert könnyebb dolgunk lesz, meg achi is jár érte <#vigyor>), ott érdemes visszatölteni és más módszert is kipróbálni, tényleg sok változatot írtak a reakciókkal és érdemes őket meghallgatni. Az effektek hangjai is jól illenek a világba, az Ikaros-landing, meg a Typhoon különösen emlékezetes, mondjuk ezek vizuálisan is jók. A zene kimondottan istencsászár, nagyon sokszor meghallgattam a játék megjelenése közben eltelt években csak úgy magában is, nagyon jók az egyes helyszínekhez és aktuális állapothoz (mindenki nyugodt, mert még nem fedeztek fel minket / riasztás miatt dinamikusabb / nyílt harc, zúzás) illeszkedő témák. És itt kell írnom a játék legnagyobb erősségéről, a játékmenetről, mert ezt a 'minden többféle módon is megcsinálható'-dolgot nagyon eltalálták. Az összes helyszínt, pályát többféleképpen is teljesíteni lehet, a végigrambózás a legegyszerűbb, de egyben legnehezebb is, mert a játék figyeli, hogy milyen stílusban játszol, és úgy reagál, de ez logikus is, ha egy titkos gyárban valaki elkezdi nyíltan lelövöldözni a zsoldosokat, akkor persze hogy riasztják az egész bázist. Ha viszont lopakodunk, sunnyogunk, használjuk a rejtekhelyeket, szellőzőket, akkor észre sem veszik hogy ott vagyunk, csak persze ügyesen kell osonni (és nekem emiatt kopott el az F5-F8 billentyűm, mert ilyenkor azért sok mentés-visszatöltésre kell számítani, pont rosszkor fordul meg az őr, pont megtalálja a leütött hullát, stb.) De ez sem idegesítő, csak türelmet igényel, ki kell figyelni a mozgásukat, merre járnak, hova néznek. Hasznos a hekkelés is, amivel zárt ajtókat lehet kinyitni, kamerákat kikapcsolni, vagy a lövegtornyokat az ellenség ellen fordítani. És persze ebben az augmentációk is segítenek az összes stílusnál, páncélbőr, célzás-segítés, nehéz tárgyak mozgatása, hekkelés-fejlesztés, láthatatlanság rövid ideig (azért ez elég OP, de nagyon jól jön), Ikaros-landing (bármilyen magasságból sérülés nélkül leugorhatunk, ha úgy tetszik az ellenfél nyakába, azonnali kiütéssel). Szóval mindenki összeválogathatja, hogyan akar játszani, respec viszont nincs (illetve egy helyen van, de csak a DC-ben, amiben egybevonták a később kiadott DLC-t a játékkal, bár valószínűleg most már mindenkinek ez van meg, mert elég barátságos áron hozzá lehet(ett) jutni).
A sztori megfelelően csavaros, fordulatos, egyértelműen jó, van benne társadalomkritika, mammutcégek, összeesküvés-elmélet, világuralom, emberiség jövőképe, a mechanikus feljavításból adódó előnyök és ellentétek, megosztottság. Klassz, bár a végén a nagy döntés az bizony gombnyomogatás - és ahogy hallom, a döntésnek semmi jelentősége a folytatásban (azt hiszem ez volt a minta, amire a ME3 fejlesztők fogadkoztak, hogy bezzeg majd az övékben nem ilyen lesz. Aztán de, az övék is ilyen lett, csak színekkel). A rendszer marha jó egyébként, mert a játék végig figyeli például hogy mennyire voltál erőszakos, mennyit öltél, és ez is számít abban, hogy melyik végződést kapod milyen szöveggel, amikor megnyomod azt a bizonyos gombot, csak ez nem biztos hogy elég markánsan megjelenik a szövegben is, lehet hogy lehetett volna kicsit többet írni a félmondatos kb. 'próbáltam kíméletes lenni mindenkivel' soron kívül. Egyébként a lehetséges megnyomható gombok is függnek az utolsó fejezet mellékküldijeitől
, ha egyszerűen csak mész előre, akkor nem nyílik ki a fedelük, és esélyed sincs több közül választani.
Készült hozzá egy DLC is (The Missing Link), ami időrendben a sztoriba ékelődik, de külön volt játszható. Nincs szégyenkeznivalójuk a Square Enix-srácoknak, mert nekem valami 8-10 órába telt végigjátszanom, úgyhogy mondhatjuk hogy tartalmas. A játéktól külön indítás miatt augok nélkül indulunk, úgyhogy az elején rá vagyunk kényszerítve a lopakodásra, de aztán lehet fejlődni, a végén persze visszakapunk mindent. A sztorihoz is hozzátesz egy kicsit, de nem túlságosan lényeges.
A DC eltérései: pár dologba belenyúltak amikor kiadták a Director's Cutot, ezek közül: a jellegzetes, de talán unalmas sárga szűrő eltűnt, minden természetesebb színű lett (ez nekem tetszett), a boss harcokat könnyítették (de igazából még mindig arról szól az összes, hogy az ellenfelet addig kell lőni amíg mozog; de azért több lehetősége van taktikázni a lopakodós karaktereknek is, nem kell feltétlenül szemtől-szemben erőből lenyomni a bosst, amibe egy sunnyogós gyenge karakter jó eséllye hamar bele is döglene), egybevonták a ML-t az alapjátékkal, szépen beépítették az idővonalba, és bekapcsolhatóak a fejlesztői kommentárok, amik értelemszerűen néha spoileresek, de nagyon érdekesek (néha már kicsit unalmasan túl sokat is beszélnek..😊 ) Érdekes, hogy ebből egyértelműen kiderül, hogy sokkal nagyobb, hosszabb játékot terveztek, de időhiány miatt rengeteg mindent kukáztak, átalakítottak, és ugyanez miatt elég sokszor elhangzik, hogy itt ezt-meg-ezt akartuk, de nem biztos hogy olyan nagyon sikerült, és a játékos észreveszi... szóval az idő nagy úr, de a kimaradt dolgoktól függetlenül így is csudajó lett a végeredmény. A kivágott dolgok egyébként nem kerültek vissza a DC-be, az kb. egy új játéknyi munka lett volna.
Ehhez is elkészült a magyarítás, DC-hez igazítva is: SteveQ és ·f·i· csoport -> <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
Mindössze a "nem warez"-t. <#vigyor>
Nem akarok játszani vele, csak én abból a fajtából készültem, hogy most, mikor már megengedhetem magamnak, a régen végigtolt játékokat meg is vásárolom. (amit wrz-ben játszottam ugye)
Illendőségbű', meg trófeaként. Ill., eleget teszek a (szerencsére) régen olvasott .nfo utolsó sorai(k)nak :

"Support the companies, which software you actually enjoy!" vagy "Support the software developers. If you like this game, BUY IT!". <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.28. 16:26:54

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

wantonly
Én megvettem múltkor a komplett Game Maker-t, és rajta is vagyok egy projekten. Ez nem pénz ezekért a programokért, ez a Fusion talán könnyebben kezelhető, de nem lehet nagy mélységekbe lemenni ránézésre, a GM-nek saját programozási nyelve van. De lehet ezt is beszerzem ha jó, de előbb letesztelem a free verziót.
Atisz
Jogos, majd megpróbálom legközelebb egybesűríteni.

#278257 Jó játék volt, de sajna sosem játszottam végig (ritka dolog nálam). MIt értesz eredeti példány alatt? A fizikai CD-s kiadást vagy az Athena nélküli régebbi verziót?
Nemrég próbáltam működésre bírni, de semmiképp nem akart elindulni, a patch-ből pedig sem az amerikait, sem az európait nem volt hajlandó elfogadni, megállt félúton mind2 alkalommal. Egyébként régen emlékszem, hogy nem kellett hozzá patch, tökéletesen futott, semmiféle bug nem rémlik vele kapcsolatban. Nvidia/ati miatti videokártya problémára gyanakszom.

#278265 A legjobbak azok, amiket maga az Artifex Mundi készít (tehát ahol nem csak kiadóként szerepel), de komolyan, zongorázni lehet a különbséget.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.09.28. 09:12:47

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Elsőből rengeteg megvan, az kihagyós... másodikon gondolkodunk, sajna a bonus címek már megvoltak :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nincsenek.

//Gondolom, ezeket már megvetted a Kedvesednek :
* https://www.bundlestars.com/en/bundle/cryptic-mega-bundle - 2,7 euro - 14 cím
* https://www.humblebundle.com/mobile/artifex-mundi-pc-and-mobile - 5 dollár (4,5 euro) - 10 cím

//Sajnos, átfedések a korábbi bundlikkal akadnak 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Persze, tudjuk, de achik... :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
HO-k százával a Big Fish Games-en vannak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Értelek, de Hidden Objectek is vannak százával?

IMYke2.0.0.0
"és nagyon bírja az achikat, le nem mondana róluk"

Klaunak igaza van. Viszont, a GOG Galaxy-ben is van már öcsizés. A lista szépen bővülget.

Személyes vélemény:
* A Microsoftnak nem fog összejönni a STEAM elleni harc.
* A GOG nem harcol ellene, de "ő" még mindig esélyesebb, mint a többi cég/kliens... a titok: figyelnek ránk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Na a 2. pont máris felkeltette az érdeklődésem, megtaláltam végre az értelmét a dolognak. Thx.

A family sharing csak Steam esetében játszik, mert asszony még 1 klienst nem viselne el a laptopján Steam-el elég jól összehaverkodtak, néha achizni is szokott 1-2 hidden object/solitaire játékot. Ja és nagyon bírja az achikat, le nem mondana róluk... komolyan.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.09.28. 08:33:35

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

3Error
Riddick... de jó, hogy eszembe juttattad. Rég vadászom az eredeti példányt. Tetszett anno, feketében. <#hawaii>

Ha viszont már annyira régen játszott vele, akkor már lehet, hogy kevés lesz, és az emlékek szépítik 😊

Amúgy én bírtam, és - talán szerencsém volt - csak olyan bugba futottam bele, amibe a Cityben is. De ami jó, azt jórészt tényleg újrahasznosításból ered, beleértve a bossfightokat is. Ettől függetlenül erőszakkal nem beszélnék le róla senkit, főleg azt nem, aki szeretne végre nem egy agyhalott Bane-t látni.
Nem első rész, csak azonos univerzum és licenc egy másik fejlesztőtől korábbról. A Baldur's Gate sem az Icewind Dale előző része, pedig ott még több a közös kapocs.

Most nem a kötözködés kedvéért írom, de túl gyakran látom ezt a félrevezető megfogalmazást.
A mások által említettek mellett még:

1. Ha zavar a family sharing limitációja, így végre két külön példány lesz adott játékból, akár legálban lehet egymással csapatni.
2. Ha GOG-on a akciós egy adott játékcsomag, amelynek tagja, amit Steamről megkaptál, annyival olcsóbban tudod megvenni. Szóval hörcsögökkel is kompatibilis.
genndy
Humble Clickteam Fusion Bundle
Gamemaker bundle pár játékkel meg source codeokkal. Csak beírtam hogy itt legyen.

Tinman
Nekem szerencsére mind megy és egyetlen gondom volt eddig Uplay-el: Kértem kódot tőlük a pontjaimért cserébe és csesztek megküldeni. Megpiszkáltam őket és végül csak megküldték, de akkor már rég lejárt az akció... sebaj ellőttem később másra. Ami még nagyon szimpi bennük, hogy kiakad a netem ha onnan töltök... úgy szívja maxon, mintha crystalmeth lenne. Ezzel szemben Steam nálam néha belustul, vagy közli a saját profilomra, hogy privát profil. Hosszú a lista, nagyon sok kínom van a Steam-el, de megtanultam velük élni és ha betelik a pohár, lenyomom offlineba az egész kócerájt és úgy tolom.

Tinman
Igen, erről tudtam, de ami ennyire classic, azt egyszerűen megveszem oda (is) :-)

IMYke2.0.0.0
Az ilyen 5 percen belüli üzeneteket - szerkesztési idő 5 perc - simán tehetnéd egy hozzászólásba, megcímezve az emberkéket, akiknek írsz.
Legyen már valamilyen pofikája ennek a topiknak...

Atisz
Így van a steam - sajnos - megkerülhetetlen és éppen ezért nincs alternatívája. Amit tehet az ember, az az, hogy ami nem igényel steam-et, azt nem oda veszi meg.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Azaz, a legjobb vámpíros játék amivel valaha is játszottam. Igaz, nem játszottam sokkal <#buck>

Komolyra fordítva a szót, nagyon hangulatos kis RPG.

Atisz
Van néhány játék aminek jobb (értsd naprakészebb -> működőképes) a gog-os verziója. Pl. Riddick, vagy a Jade Empire. Előbbi pl. már nem is vásárolható meg steam-en, míg a gog-os a mai napig jól működő példány.

Atisz
Nekem még megvan a CD-s (!) verzió <#vigyor2>

Atisz
Kösz! El is felejtettem, biztos volt közben is pár cucc, ami áthozható volt/lett volna :/

zorrobomber
Az egyik játszhatatlan épp a Crew. Hibajelenség. Próbálgattam a megoldásokat, eddig nulla sikerrel. Ezt még nem... na majd otthon.

Dzsini
Mert jól le van akciózva, és nehogy seftelési célból vásárold - gondolom megnézik, hogy azonos IP-ről / emailről nem jött mostanában túl sok vásárlás, és ha rend van, akkor simán továbbengedik. Nekem a Worms WMD-nél volt ilyen, egy másik boltnál.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Uplay érdekes, nem marad "csak úgy" bejelentkezve, mint a Steam a gépen - kb. 1 nap háttérben tétlenség után kijelentkezik és bezár, és újra nevet-jelszót-kódot kér. Most, hogy a Crew-al néha autókázok egy órát, mindig be-be kell jelentkezni.

Meg is vettem. Egyébként Gamersgate-en van Batman játékok akció, akit érdekel esetleg. Mindenesetre azért kapják be...

"Your order has been selected for manual review.
This is an additional step of protection that allows us to provide the safest services to both the players and the publishers of the games.
Manual reviews are a rare exception for purchases in our shop. Should you be subjected to more than one review in a short time, please contact our support staff.
Our staff will review your order as quickly as possible and these cases are given highest priority. We apologize for the delay, and hope for your understanding."

Most miért?
zorrobomber
Csak Uplay-es játékaim vannak amik technikai okokból játszhatatlanok (kettő db., az összesen ~8-10 címből), míg steam-en tudtommal egy sem (persze ez csak elméleti sík, mert sokszor annyi címem van utóbbin). Szóval én azért egyelőre még maradnék az Uplay=fos/10 értékelésnél.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.27. 14:38:45

Tinman
Tévedés ne essék: Nekem a GoG abs. szimpi amit művel, sőt egy ideális világban a DRM Free játékaik lennének az egyetlen járható út, de sajnos nem így van. Lásd: enkóron a gog-os játékok garmadája :-(

Részemről azért vagyok Steam user, mert muszáj. Milyen más alternatívám van? Origin? Vicc. Uplay, egyre jobb, de az Ubisoft a patkányságaival millióknál vágja ki a biztit rendre. Marad még a GoG, de kínálatban, szolgáltatások terén a lomha Steam keresztbevizeli. Nekem sem tetszik, de ez van. A Steam-nek nincs egyetlen komolyan vehető konkurenciája sem és ezért van az ami...

Dzsini
Bőven - nem rosszabb, mint a City, csak nagyon "ugyanolyan" - de mivel valószínűleg elég rég játszottál azzal, így ez nem lesz zavaró szerintem.

3Error
Nekem is csak "van" GOG-om, de oda nem vásárolok. Vagy Steam-Origin, vagy dobozos. Vagy mindkettő. <#vigyor5>
Ettől függetlenül jó azért, hogy van hivatalos "warez" jellegű (értsd jól) digitális bolt, kicsit olyan retró feeling számomra. <#smile>

Batman Arkham Origins + Season Pass 7,5 fontért az úgy jó? Állítólag nem lett olyan jó, mint a másik három rész, meg voltak komoly bugok is benne. Mi a helyzet? Bugtalan már, megér ennyit? Ha nagyon bejött a másik három rész, akkor azért el leszek vele?
Tinman
Bajom nekem zéró, csak nem annyira értettem az értelmét, most se annyira, de oké, ilyen is van.

wesker24
Egyik haver kérdezi hogyha meg akarja venni a mostani új Dreamfall Chapters-t akkor játszhat egyből az új résszel vagy le kell nyomnia a régebbi Dreamfall részeket is ?
zorrobomber
Neked kell kitalálni hogy kell -e, mert ugye opcionális az egész. Alapvetően a GOG-nak jó a dolog, neked meg nem rossz. Mert azt nyilván nem tudod megmagyarázni hogy mi a baj ezzel a linkeléssel. Szerintem semmi, de lehet hogy én is lusta leszek hozzá, aztán utána meg szívom a fogam ha később már nem lehet.

Plussz régi játékok modern os-re futtatható formában vannak fent a gogon.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Kaphatsz olyan extra tartalmakat ingyen, amiket a Steam nem biztos hogy megad (digit artbook, manual, OST, ilyesmi). Igen, tudom, ez se fontos, nem szempont, stb., csak leírtam hogy ilyen is van.
Esetleg még az, hogy nincs kötelező frissítés mint Steamnél, van rollback, ha van valami csak überszétmoddolással élvezhető játék.

Tinman
- DRM mentesség a wrz freakeknek előny az EJ topiklakók meg sem érzik.
- A klienshez kötöttségnek manapság szinte már csak előnyei vannak (kártya téma, achik, cloud save, stream, barátok), igaz ha túl van terhelve gyalázatos tud lenni az egész.
- A telepítőt elrakni nem rossz gondolod, régóta álmodozom én is ilyesmiről (Steam must play szekcióm teljes letöltése pár HDD-re), de anyagilag egyszerűen nem engedhetem meg magamnak. Jelenleg cirka 5-6TB-al gazdálkodhatok otthon, de 1 TB szabad helyem ha van, nagyon tele vagyok. Mainly HD sorozatok, amik megtekintésre várnak, de elképesztő mennyiségű családi fotó, videó papercraft template is akad. Szóval a mai gyorsuló netsebességeknek hála ennek már egyre inkább nincs jelentősége. Amúgy a GoG is terelgeti a népet a saját kliense a Galaxy felé nemde?

Dzsini
A szokásos indokok, amik a GoG mellett szólnak - nincs DRM, nincs klienshez kötöttség, elrakhatod magadnak a telepítőt, stb.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.27. 08:51:33

IMYke2.0.0.0
A STEAM-fiókodra megvásárolt, és a GOG által kiválasztásra került játék így a GOG Library-dben meg lesz található. Így van.
Hogy mi a gyakorlati előnye?
Hát az, ami az egész GOG-nak: a DRM-mentesség.

Tinman
Igazából nekem ez a GoG-Steam téma ködös. Anno mikor volt itt téma mással foglalkoztam, nem követtem a topikot annyira, így teljesen kimaradtam belőle.

Tehát ha jól értem, ha a GoG klienst összekapcsolom a Steam klienssel, akkor a Steam-en már meglévő, de a GoG-on még nem létező játékokat átveszi GoG-os megoldásban a GoG-ra ugye? Ez miért jó nekem, azon kívül, hogy 2 helyen is meglesz?

IMYke2.0.0.0
A Sale-nek, vagy a 2 darab, különböző Shadow Warrior 2013-nak?

Utóbbira én azt tudom elképzelni magyarázatként, hogy a patch-elést könnyebb is megoldani.
Ugyanis, simán elferdülhet --- nagy számok törvénye ---, hogy egyeseknek STEAM-en nincs meg a játék, viszont a GOG-on csak a korábbi változattal rendelkeznek, lecserélni azt a rendszerben nem akarják az újra.

zorrobomber
Nekem az első rész is nagy kedvenc!

Tinman
Ezt elmagyarázná nekem valami, hogy mi ennek az értelme. De most komolyan, nem trollkodásból kérdezem, tényleg érdekel.