Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoRT2195
Benne van az MWR is, tehát a kettő együtt ekkora.
Állítólag (persze ez csak spekuláció), azért ilyen nagy, mert már 4k támogatással jön, és mint a filmeknél is, itt is számít, hogy milyen a felbontás/minőség.
Seth
Hát gondolom benne van a Modern Warfare Remaster , de még úgy is hajmeresztő.

PSN ID.: Beegabor

TBTPumpa
"Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition box revealed, says 130 GB space required"

130GB... Én már a GoW 4 70GB-os méretét is rendkívül soknak érzem, ez pedig közel annak a duplája.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.05. 16:45:03

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én nagyon szeretem a HR-t, de az első rész ismeretében nem kellett az államat keresnem a padlón. Úgy tapasztaltam, inkább azokat döbbentette meg, akinek ott kezdődött a széria. Az MD nemcsak mechanikailag kiegyensúlyozatlan helybentopi kisebb fejlesztésekkel, de sztoriban is jóval kevesebbet tud elmesélni. Én bírtam amúgy, de érthető, hogy megosztó, még engem is megoszt 😊

Amúgy te is végigjátszottad már?
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.10.05. 16:09:29
zorrobomber
Jaja, klasszik 5 perc után sutba vágós cím volt 😊 Nem mintha annyira szar lenne csak nincs idő rá 😊 Plusz egy sornak kiváló.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MarkBlade
Ez a középszerű dumáról már mindig a Mad Max jut eszembe. 😊 Amúgy igazad van.
Atisz
Sosem rejtem véka alá a véleményem: ha valami trágya (Halo), az trágya, ha valami középszerű (Overwatch), az középszerű, ha valami pedig zseniális (Baldur's Gate), az zseniális. És az a szép, hogy mindez szubjektív 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Jó, csak más téma, nem erről volt szó. De beszélhetünk erről is 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
A Mankind Divided semmivel sem gyengébb, mint a Human Revolution - egyetlen dolog, ami a terhére róható, hogy szerves folytatása az előzőnek, és így nem tűnik "eredetinek"... mint volt az a HR esetében, amikor mindenki a padlón kereste az állát az előző két rész után.

* "Deus Ex" (1) - Unreal Engine 1
- Sima, eredeti verzió: 2000.06.22

* "Deus Ex: Invisible War" - Unreal Engine 2
- Sima, eredeti verzió: 2003.12.02 / EU: 2004.03.05

* "Deus Ex: Human Revolution" - Unreal Engine 3
- Sima, eredeti verzió: 2011. augusztus 23.
- DC: 2013.10.25.

* "Deus Ex: Mankind Divided" - Dawn Engine
- Sima, eredeti verzió: 2016. augusztus 23.

Deus Ex chronology
2027 – The Fall
2027 – Human Revolution (The Missing Link)
2029 – Mankind Divided
2052 – Deus Ex
2072 – Invisible War

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Én is arra gondoltam, hogy keveri. A Mankind Divided-hez még nem volt szerencsém. Viszont arról tényleg azt olvastam, hogy gyengébb mint a Human Revolution. Viszont a HR szerintem kegyetlen jó.
darkSectorxxx
Ja télleg a második részre mondták bocs...nem vagyok otthon a sorozatban. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Csak emlékeztetőül, mert mintha tévúton járnál:

* Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
- Sima, eredeti verzió: 2011. augusztus 23.
- DC: 2013.10.25.

* Deus Ex: Mankind Divided
- Sima, eredeti verzió: 2016. augusztus 23.

Voltan
Ezzel én is így vagyok 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Hát basszus eléggé megosztó egy játék, pár embertől meg azt hallom hogy végigvitte és nagy csalódás.
Mondjuk nem lep meg, szinte minden játék ilyen. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
Pl. a Deus Ex: Human Revolution Director's Cut-nak feküdtem neki. Eddig 51 órám van benne. Ezt próbálom húzni, viszont nem nagyon kell. El se hiszem, hogy ilyen hosszú. Nagyszerű játék. Beszippantott nagyon.
darkSectorxxx
Nekem 7-8 óra volt, és 11 asszem a legnehezebben. 😄
De ja hogy meddig tudnád elhúzni. 😄

Scooter
Szerencsére sose érdekelt az a játék. Amúgy miért? A 4-5 órás játékidőre gondolsz?
kigyi
Én sem tudom őket olyan gyorsan letolni, nem is célom. A játékaim egy részét végig sem játszom, de nem azért, mert nem jók hanem azért, mert annyi idő amennyit én azzal még el tudnék lenni nincs a világon 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

darkSectorxxx
Képzelem az Order 1886-al mit kezdenél. 😄

Scooter
Én pl. tökölős fajta vagyok. Szeretek egy játékot kiélvezni. Minél tovább nyújtom, hogy sokáig tartson az élmény.
darkSectorxxx
Az tuti, ha nehezebben viszünk végig egy játékot, a küzdés, és sikerélmény miatt, sokkal jobban megragad a játékosban.

Erre jött rá időben a From Software. 😊

3Error
Tessék, csak tessék, azért vagyunk egy kupacban, hogy halljuk <#lama>... izé lássuk. <#email>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Ezt én sem értettem soha. Azé' játék, hogy játszunk vele. Nem "kiprögetni", "végigszaladni" rajtuk...
(nyilván ez A JÁTÉKOK-ra vonatkozik, nem a shitre)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Pedig ez egy jó téma. Kiderülnek kinek mi a számára ótvar és az is ,hogy miért nem érti, hogy a másiknak miért nem tetszik ami szerinte király.

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Ha most én kezdeném el sorolni azokat a játékokat, amik feltételezhetően neked nagyon tetszenek és amik számomra érdektelenek, akkor teljes tévútra vinném a témát és elveszne a mondanivaló. A lényeg az, hogy mindig a legrövidebb (de azért exploit mentes) végigjátszás idejét közlik.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.10.05. 10:25:08

grebber
". Aztán persze jön az Alien Isolation, meg hasonló kaliberű játékok, hogy a "végére már unalmassá válik". " Ahol 19 óráig ugyanazt a bujocskát kell játszanod a 0. perctől a 19. óráig az bizony mocskos mod unalmas. Ennél még a Failens is jobb volt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.05. 09:50:31

Atisz
A cikkírók mindig a leggyorsabbakat nézik, éppen azt elkerülendő, hogy xyz kommentben odaírja: "de én 4.5 óra vittem végig, lol noob".
Tehát megfogja, easy és main story. Az eredményből pedig tetszés szerint lehazudható 0.5-1 óra. Aztán persze jön az Alien Isolation, meg hasonló kaliberű játékok, hogy a "végére már unalmassá válik". Hát ja, ha az 5 órás játékokhoz vagy szokva, akkor lehet, bár ezt én nem unalomnak hívnám 😊

zorrobomber
Idézek a saját hsz-emből:
"de kurvára nem érdekel egyik ilyen sem."

Ez költői túlzás, de azért jellemzően igaz.

grebber
Minek kérjem vissza az árát amiért nem is (én) fizettem? Dolgozni kell érte = Indiegala Group buyt szervezni = minden létező IG bundled és a benne foglalt game-ek örökre ingyen vannak/lesznek.

kigyi
Amit 20-30 perc alatt végigtolsz annak visszakérheted az árát nem? Na hát akkor mit kell érte dolgozni? 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
"szinte már irigylem azokat akik 5 óra alatt letolnak valamit" Nem irigyelni kell ,le kell ülni a 4-5 órás cuccok elé és végigjátszani semmi más trükkje nincs.

Mostanában az indiek között a 13!!!!! percestől kezdve a 20-30 perces "játékoknak" csúfolt megvásárolhatok bithalmazok a menők! Egy szerencse velük kapcsolatban ,hogy ingyen vannak (persze csak aki dolgozik érte)

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.05. 09:36:41

zorrobomber
"A legtöbb game nem atomüber kaland game" - vagyis ha jól értem a mondatot, akkor a legtöbb game "DARA DARA és csak a DARA"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meanwhile nekem meg az a bajom, hogy nem tudok leállni a 100+ órás game-ekkel, szinte már irigylem azokat akik 5 óra alatt letolnak valamit. Csak azért szinte, mert lehet 5 óra de kurvára nem érdekel egyik ilyen sem. Nem, még a Halo sem.

Westworld-öt mindenki csekkolja? Szép kis gémer téma, sejtésem szerint jól megkapják benne az ívet majd az ilyen "dara dara" gépek 😊

Lásd még itt:
Westworld's creators explain how their series addresses violent video games
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.05. 09:26:14

grebber
Mindenki más és más. Halot hoztad fel. Nos pont hogy az fps az a műfaj ahol DARA DARA és csak a DARA a lényeg.
A 4 órás Codot is tudnám húzni 16 óráig hogy minden fedezék mögött ott maradok 30 perceket akkor talán sikerülne is,de a dara az dara. Mész gyaksz azt vége.

A legtöbb game nem atomüber kaland game ahol ha minden sarkot kínkeserves elbaszott idők által átnyálazol esetleg valami + tárgyhoz jutsz...

Totti5
Nem kell állni egy helyben. Lehet haladni, csak nem úgy mint aki kilőttek. Akkora bullshit tornádók vannak hogy félelmetes. Halo 5 4-5 óra! Leírva is hülyeség volt, aztán letoltam hardon kényelmesen és 10 óra körül volt, mint az előző részek. Sosem fogom megérteni miért kell rohanni, miért jó az hogy minél hamarabb végigrohanni valamin. S igen annyi minden ki van dolgozva a játékokban, hogy sokszor érdemes egy pár pillanatra körülnézni és nem elrohanni minden mellett.

Persze aki munkaszerűen tolja, vagy darabszámra megy...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.05. 09:01:20

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Bizonyos játékosok meg állnak egy helyben és 2cm-ről bámulják a képernyőn lévő összes pixelt hátha felfedeznek valamit és ajnároznak ,hogy ezdekurva hosszú game.

Totti5
"a stúdiók által megadott végigjátszási idők jellemzően túloznak"

Bizonyos játékosok ( valszeg a cikkíró is ) pedig szeret végigrohanni rajtuk könnyű fokozaton és ríni hogy rövid volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
"Alig egy órányi történetet tartogat a Batman: Arkham VR

Jelenleg a modern virtuális valóság hajnalán kezdhetünk hozzászokni, hogy számos új játék valójában nem is játék - ezeket hívják a készítők cselesen "élménynek". Nos, úgy látszik, hogy a Batman: Arkham VR sem egy igazi játék lesz, nem csak egy "élmény", ugyanis a fejlesztők elárulták, hogy a fő történeti vonalat körülbelül egy óra lesz végigtolni - mindezért pedig 20 dollárt kérnek majd el.

Ezen kívül menet közben felfedezhetünk további tartalmakat, amik erre rádobnak további 90 percet, így a Rocksteady szerint megérheti többször is végigtolni az anyagot. De persze tudjuk, hogy a stúdiók által megadott végigjátszási idők jellemzően túloznak - meg lennénk lepve, ha az összesen két és fél órányi játékidő egy tapasztalt játékos esetében ne redukálódna le a felére."

grebber
Most osztogattam el bundlenak a 28db játékát amibe benne volt lemaradtál róla 😞 Pedig 2 helyre is beraktam.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.05. 00:16:37

Uhhh.... nem semmi! 😄

Nade komolyra fordítva nekem ez a bundle kihagyós, de csak azért, mert pár DLC-n kívül minden megvan már belőle, mivel a nagyja már volt bundle-ben és akkor behúztam. 😊
wantonly
Cat on a Diet van valakinek elfekvőben? Indiegalan volt elvileg akciós.
zorrobomber
kekeN7
(Nem külön kulcsokat ad)

RatBaG
engem csak az opposing fronts érdekelne a pakkból, PM ha valaki bizniszelne.

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Arra az esetre, ha valaki abban a tévhitben ringatná magát, hogy a "Company of Heroes 2 minden tartalmát birtokolja már:

(kép a kiegészítőkről és DLC-kről)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Személyes: nekem nem éri meg a pakk - 99%-a megvan. 3 DLC a híja.

MarkBlade
Nézd meg milyen árban van. Ez mondjuk szerintem csak azt bizonyítja hogy nem csinálnak jó stratégiát a témában. 4 kulcsot ad bontásban akinek már megvan valamelyik része!
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.10.04. 20:37:00
TBTPumpa
Ez valóban jó kis pakk, venni kéne. De már 10 éves a Company of Heroes? <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.04. 20:26:05

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Annyira jo játékok! 😊

MarkBlade
Ez biz az. Pont kerestem az ardent olcsón!