Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az első epizód első fejezetét 90% teljesitette, ami elég jó arány. Az első epizód végére azonban már csak 78% volt. Ez volt talán a legnagyobb visszaesés, mivel az Ep 5 végéig (ami ugye a játék vége is egyben) 60% jutott el, ai szerintem meg elég jó arány.
Ehhez képest vicces, hogy az epizódonként kioldható könyvek közül az Ep 3 végzett az utolsó helyen, azt lockolták ki a legkevesebben, csupán a játékosok 6,7%-nak sikerült. Ez még nekem is megvolt, az Ep 1 és Ep 4 viszont nem sikerült. Pedig csak ennyi hiányzik, hogy legyen végre egy "tökéletes játék"-om.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tehát ha most valamiért nem érdemes gépet építeni az a Metro Exodus.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.01. 19:57:14
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
talán egyik jelenetnél lehet látni a lámpán hogy 4kban recementesebb a többinél kb csutka ugyanaz...
Talán akkor látnánk bármit is ha a két monitor/TV egymás mellett lenne az arcunk előtt....
Mindent maxra toltam. 4k. Szög 60 fps.
Elképesztő a különbség a FHD max és a 4k között! Láttam ugyanis a régi Sony-mmal pár hete, toltam is vele kb. 30 percet. Remekül nézett ki ott is, ahhoz képest, hogy ÖT éves cím, de itt? És akkor valaki azt mondja, hogy nincs különbség a 1080p és 4k látvány között. <#zavart2>#zavart2>
- Call of Duty: WWII - single miatt okés
- Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - pazar, de már korábban megvettem
- Spyro Reignited Trilogy - ultrapazar, ugyanis nem olyan rég jött ki PS4-re, egészen hihetetlen, hogy ilyen gyorsan PC-re bundlisodott
- Shenmue I & II - OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erre nem számítottam, nyilván alapmű!
- SYNTHETIK: Legion Rising - Blöe.
- Evergarden - Cuki logikai cucc, de kinek lesz erre ideje?
- 11-11 Memories Retold - Ez is nagyon meglepett, megható sztorimesélős non-game, de nem is akar több lenni.
Következő:
- SOULCALIBUR VI - Engem ez nem nagyon mozdít meg, de a single-nek talán adok esélyt. A DLC-k szerencsére nem lényegesek, pár extra kari.
- Yakuza Kiwami - Kiváló!!!
- My Time at Portia - Nem vagyok odáig az ilyenekért, de ebben bőven van potenciál, simán 100 órás single content!
És igaza van, nem mintha ezt eddig nem tudtam volna, mert én is ezt vallom, hogy a gameplay mindenek felett, de nekem magasabbak az elvárásaim a küllem felé. Na de a Hellblade erre is jó volt. A Tetris-t, meg a sakkot jobban kívánom ezen "játék" után, mint eddig bármikor! Jöhet nekem szöveges kalandjáték is monokróm monitoron, csak többet ilyet ne, mint ez a Hellblade, mert ebben a gameplay olyan szinten low level, hogy tényleg nem értem miért nem lett akkor Vanishing of Ethan Carter, meg Edith Finch-szerű cucc inkább. A Vanishing pl. nekem nagyon bejött, nem akart ő több lenni, mint ami és nem is tettek bele kamu, időhúzó ostobaságokat, mint amit a Senua-ba.
A Resi 4 az mocsokjó. Anno PS2-ön toltam végig, az Ada Wong szemszöget is. Örökre kellemes emlék maradt. Zelda nekem must play majd, ha lesz Switch-em, de Pro/2.0-ról még mindig semmi, szóval talán majd jövő karácsonyra.
Hasonló bravúrt még a Zelda: Breath of the Wild tudott még bemutatni, ott sem jutottam le a tutorial fennsíkról. Ami untat azt inkább nem erőltetem.
Ellenben most volt akciózva Resi 4 Green Man Gamingen és ez még mindig mekkora király játék! A rajongói HD textúra pack pedig egy must have mestermű. (link)
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.11.01. 17:18:06
Ennek a játéknak ugye a magja a sztori. Rettentő kemény, hogy pont erre nem volt kíváncsi azon játékosok 70%-a, akik játszottak is vele ^^
Tökéletesen megfogalmaztad az utolsó mondatodban ami az igazság.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.01. 16:55:02
De igazad van. A Senua nem igazán "játék" hanem inkább egy interaktív bemutató a pszichózis ábrázolásához.
Kb két hete kezdtem ez az Observer-t. A leggyakoribb acsi a játékosok kevesebb mint 50%-nak van meg. Az Analyze 100 object a 10%-nak. Az első acsihoz mondjuk kell játszani kb 1,5-2 órát, ez igaz. Nekem 8 óra alatt van meg 5 a 19-ből, szóval elismerem, nem adja könnyen, de az első spec egy történetben elérhető pontért jár.
A Wh40k: Mechanikus első küldijét a játékosok 61,8%-a csinálta meg, a játék végét 2,9% ért el.
Csak érdekességként, a Metro Last Light Redux végéig a játékosok legalább 37%-a eljutott.
Fallout 4: 84% hagyta el a kezdésül szolgáló Vault-ot, de az 5. szintet már csak 72% érte el. (a 10.-et, 62%)
A Fallout Shelter játékosainak csak a 72%-a jutott el egyáltalán odáig, hogy összeszedjen 1000 kupakot (ez a leggyakoribb acsi) 10000 kupakig már csak a 42% jutott el. Mondjuk ez meg Steam-es statisztika, feltételezem, hogy mobilon kicsit jobb lehet ez az arány.
Mondjuk DS-t én nem játszottam és nem is tervezem, nem védeni akartam, csupán rávilágitani arra, hogy ebből az acsistatisztikából nem feltétlen érdemes következtetéseket levonni. (very positiv meg azért lehet, mert az unalmas játékokat sztem nem, csak a szar játékokat húzza le az ember... vagy legalábbis én)
"The Final Battle" - Van egy ilyen achievement. Nem nagy titok, végső harc. A játékkal játszók felfelé kerekítve 30%-a érte csak el az achit. Ez pontosan azt jelenti, hogy "remek játék, jó játék, k. jó játék, Bafta Winnter, jaj very positve, jaj meghalunk érte", de a valóság meg az, hogy:
100, a játékosból HETVEN nem játszotta végig! Már az első boss harcon is mindössze csak a játékosok fele jutott túl. Vagyis minden 2. ember azt mondta, hogy kösz ezt a baromi jó játékot, de inkább kend a hajadra. Tovább nézve a statisztikát, jól látni, hogy a 2 db. boss harc után is jelentős a lemorzsolódás, gyak. majdnem elérjük azok számát, akik végleg felálltak a játék mellől. Hát ez vicces! Marha jól mutatja az egész gaming scene kreténpozitív szemléletmódját: minden szipiszupi fasza, csak játszani ne kelljen vele, mert amúgy szar. Na ez az őrület, nem Seuna elméje :-D
Komolyan kérdezem: Hogy lehet valami very positive, ha 100.000 emberből 60.000 nagyjából a játék 40%-nál végleg kiszáll? Mert nem azért szálltak ki, mert félősös' vagy, mert hosszú. Kiszálltak, mert unták, nem tetszett amit tapasztaltak, de azért very positive 9/10. Pfff.
Csak érdekesség: A Dark Souls III, 2. boss harcán 60+ ember jutott túl 100-ból, pedig ott és akkor az a boss JÓVAL keményebb, mint ebben a játékban bármi. Jó... a gyilkos vízesést most ne nézzük -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.01. 14:59:14
Kik programozták ezt? Nyugdíjas hadirokkantak?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Frankó a Yakuza miatt! :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.01. 11:14:07
Hellblade: Tinman's* Sacrifice-nál hihetetlen, hogy elegendő 10 perc a játékkal és máris letaglóz. És ennek semmi köze az atmoszférához és a hangulathoz.
- Melyik univerzumban értelmezhető játékmeneti elem a következő? 2 út van egy rámpán.
1. út: 5 m séta után dead end, vége a rámpának.
2. út: 2 m séta után az "A" megnyomásával a player kivesz egy fabotot egy platform alól, mire az lenyílik és mehetsz tovább.
Ennél már az is jobb, ha simán csak mész előre.
- Volt most egy rész, ahol 5x haltam meg.
1. Nem tudtam, hogy időre megy, így kb. 5 mp körülnézés után kigyulladtam és meghaltam.
2. Rúnákat kellett időre keresni, rossz felé indultam.
3. Jó felé indultam, az első meg is lett, a 2. esetében egy zsákutcába futottam utolért a time limit.
4. 2 rúna meglett a 3.-at elszúrtam, mert kiderült, hogy bactrakeltem.
5. A káromkodás közben és a kontroller a képernyőbe hajigálásának vágya elvonta a figyelmem.
Korábban azt írtam, hogy nem szar, mert a szar az nem ilyen. Módisítom. Ez egy szar.
Nem kell rá válaszolni, megmagyarázni, mert nem vertek át, nem vagyok vak ;-) Ez nem egy játék. Semmi köze a játékokhoz. Ez egy film, amit a YT-on kellett volna végignéznem... úgy nem szar.
Ha elveszed belőle a csodás küllemet,sztorit, hangulatot, ami ugye a filmek jellemzői, akkor valójában ami játékként marad az egy lágy fing egy poros köcsögben.
Szerintem. Mert én így látom és ezt tapasztalom benne minden percben.
*Nyilván ez az egész az én áldozatvállalásomról szól, hiszen már rég a kukába kellett volna hajítanom, de azért, hogy szélesítsem a látóköröm letolom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.01. 10:54:43
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Röviden annyi, hogy berakod a kártyát a kosárba: LINK
Utána a patch kábel és csengő: LINK
És beírod a kosárnál a kódokat:
ONLINEFIZETES
0YR1F5F6
3NH2B93E
A 2 kis bizbasz kell, mert anélkül nem mennek a kódok. Érdemes kifizetni előre, mert utánvéttel volt akinek nem akarták kiküldeni.
De akik előrefizették annak megjött mindenkinek.
Nem így tervezték a kódok működését de már két hete megy. Ha annyira veszteséges lenne az alzának akkor lelőtték volna őket.
Utoljára szerkesztette: davidka003, 2019.10.30. 21:02:38
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ki tudnál segíteni, hogy milyen kódokkal, vagy milyen megoldással lehet lejjebb nyomni az árat? Most tervezek PC-t összerakni és bár eredetileg Intel prociban gondolkodtam, ez sem tűnik rossznak, főleg, ha ilyen áron adják.
Esetleg az "olcsósítás úgy is működik, ha más alkatrészeket is mellé pakolok?
Adják ajándékba a Border 3-at is és az Outer Worlds-t is, vagy csak egyiket?
Köszönöm
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én pl tavaly november óta vagyok boxos és amikor volt 300ft-os (vagy korábban 200ft-os) MINDIG tudtam venni. Egy accountom van. Valaki meg mondja hogy ő meg egyszer tudott azt kb soha többet akciós game pass
Ezek bármelyikét cserébe szívesen fogadom:
Ghost of a Tale
FAR:Lone Sails
Star Control Origins
Die Young
Two Point Hospital
killer7
Ha nem megy, akkor elajándékozom a haveroknak 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Prohardveren 2 hete ezen pörög a best buy topic, mert 43-ért kuponozva előre fizetéssel elhozható ami alapból szvsz jó ár. De ezt még megfejelték az ajándék játékkal meg a 3 hónap game pass-al.
Pedig nem akartam gépet újítani majd csak jövőre de ez elég jó deal volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.29. 17:56:52
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.