Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én az ilyet így szoktam fordítani a forrásban: "Nyomj: X-t a <cselekvés>", vagy ha a betöltőképernyőn van: "Nyomd meg: X"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Lehet hogy nem tud változtatni a szavak sorrendjén, az E helyén (szinte biztos hogy) egy változó van.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.13. 20:14:25

Rapid81
Valaki tudja esetleg, hogy ki fordította a Kholat című játékot? Ha igen, akkor adja már át neki, hogy a "Press E" fordítása nem "Megnyomás E"...... <#falbav> Azonnal vissza is váltottam angolra.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Nem baj nem követtünk el hibát, nincs kép meg videó link. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
hopp most nézem, ez nem az OFF-topik... <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MarkBlade
Nekem egy CoolerMaster Silencio házban csücsül hasonló konfig. Én is csend és minimál stilus irányzat.
darkSectorxxx
Jajj dehogy is, isten ments. Nem vitázunk, nálam ez a kérdés nem tabu, nyugodtan.
Erre én azt mondom, hogy megosztással brutális árakon veszem a játékokat, brutálisan olcsón, 0day...akciókba ugyanúgy 1-3 ezrekért lehet venni, vagyis játékban én pont hogy jobban jövök ki.

Mennyiért vettem 0day a Quantum-ot? 6k +Alan Wake.
Itt steam-en 9k alatt nem hiszem hogy találtál volna megjelenéskor...30 euro 😊

Gears 4 4500ft. Win10 store-on pl egyforma árak vannak. 😊
Huh ha te tudnád miket lehet sumákolni. 😊 Flash Sale.

Jó biztos pc-re többször van akció, de a különbözet ha van is, nem sok, nagyon elenyésző. 😄

PC-t most játékként nézem, meg média, a többi nem lényeges.
De itt special van pc-m cak a játékokra plusz ráfizetésen van a hangsúly. 😄
Persze kizárólag csak konzollal nem tudnék létezni. 😊

Zene-Film!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy nálunk - itt, a településen - viszont sosincs csend.
A határvidék és a közeli erdők miatt sok a környékünkön a róka és az aranysakál = kutyák folyton jelzik őket <épp most hallom a mi kutyánkat, Cézárt, ahogy ugat --- emlékeztető: az önkormányzat szomszédságában lakom>.
Továbbá, sok az autó az utcánkban.
A könyvtárban ülök, és mivel ez egy könyvtár- és információ szolgáltató hely , ide szó szerint mindig jön valaki a nap minden szakában --- hol személyesen engem keresnek, hol tőlem kérnek segítséget vmi okán , hol egyszerűen csak bejönnek dumcsizni.
Ez a "szedett vedett" gép nem csendes amúgy sem. Pénz se volt arra, hogy az legyen. Viszont, még így is 2-3x halkabb, mint az otthoni, 8+ éves, gyári hűt(t)ős E8400, 6 GB RAM-os, HD7790-es, 3 HDD-s drágaszág.

Az a helyzet, hogy valószínűleg nekem fura is lenne a "tök csend". Szeretném-e? Ofkorz.

darkSectorxxx
Hát a multiplatform az nem csak High-End pc-re vonatkozik.
Vásárlok játékokat mind3 platformra, játszok mind3 platformon, nekem ez jelenti a multiplatformot. 😊

Most az hogy a 2016-os játékok nem futnak vagy ha futnak 720p-be játszom, az is multiplatform...

Meg igen, látod, költök a gépre is, de mindig ahogy konzolon is, csak a szükségeset, mert a játékok fontosabbak a gépnél, amin játszom őket, azok csak eszközök! 😊

Igen azt a configot vettem. De a 2x4gb ram az mástól van....vga csak egy lehetséges opció volt.
De akkor volt más kiadás is, többek közt az x1-et is akkor vettem.
De mivel edig amihez kellett elég volt a kis aranyos 6670, ezért nem vettem még.

Várok a Prey of the Gods-ra, csakhogy közben elárulták hogy jön konzolokra is, vagyis asszem ha veszek vga-t az csak azért lesz mert olcsón valaki rámsózza. 😄

Tinman
Fura ez az egész. Nekem pl. csak és kizárólag azért van egész korrekt vasam (Ci7-6700k, 16GB 3000MHz DDR3, Strix 1070 8GB, 240 Savage SSD (+240 HyperX a fiókban), 4TB WD, Be Quiet 600W, 127 centis W8 paneles Sony tv + 24" IPS LG monitor), mert lépcsőzök. Másképp 100%, hogy nem lenne! Elkezdtem C64-el, meg NES-el és azóta lépdelek előre. Régi elad, összeg kiegészít, új megvesz. Mindig időben kiszállok és amit eladok, arra mindig a nyakam rámerem tenni, 99%-ban még garos ami kikerül a kezeim közül.

Aztán mivel tolom rajta: Hearthstone, Dark Souls 2 (korábban), Dark Souls 3. Hát úgy kb. ennyi.

Ahogy öregszem számomra amúgy mindennél fontosabb a csend... most egy pillanatra nem gépelek... hallgatózok... enyhén sípol a hallóideg, ha nincs input. 0 db. Oh... megszólalt a kutyám, oda a némaság :-)
Nyilván van a PC-mnek hangja ha a fejed beleteszed a házba, de 2 méterre van most tőlem légvonalba és innen nem hallom. Minden fény kikapcsolva, parasztledek (sorry srácok) kikötve. Nem tudod megkülönböztetni az ON és a OFF állapotot még akkor sem ha ott állsz előtte. A leghangosabb alkatrészem a 4TB WD, de most az is éppen suspendben van, de ha felpörög sem hallani innen, csak a gép előtt.

Ez nekem rengeteget jelent. Most már, hogy rég nincs a tulajdonomban bevallhatom: Azért adtam el az előző tv-m, mert már Day1 is "műszerzaja volt" gyak. nem lehetett hallani, csak ha direkt odafigyeltél rá (persze néma csendben!), de nálam sok minden egyében kívül ez is össze van kuszálódva a fejemben és rohadtul rátud állni az agyam egy zajra és csámcsog rajta heteken át akár és ez egy idő után már tudatosan irritálni kezd, majd végül szét tudnám vágni. Filmnézés & gaming közben ebből persze semmit nem lehetett hallani, de fórumozás, olvasgatás közben igen. Semmi baja nem volt az előző tv-mnek ezen kívül... de ez sem baj, mert ezért garban a kutya nem cseréli ki max kiröhögnek. Na ez a Sony W8 ez nem csinál semmit. Ez bekapcsol (kezdetek óta kilőttem a menüjéből a status ledet így az sincs) és nincs zaj. Semmi. Zéró nulla. Az, hogy most itt gépelek, az olyan, mintha kalapáccsal ütném a falat... őrület hangos, hiszen nincs más zaj. IMÁDOM :-)

Csend = földi paradicsom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.13. 19:11:38

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MarkBlade
Alapvetően első ránézésre igazad lenne. Viszont ha azt nézed hogy egy jó konzol olcsóbb mint a pc ez tény viszont a játékok meg drágábbak. Plusz a pc felhasználása több mint a konzol. 😊 nem vita indítónak szánom mert már sokszor szét lett beszélve, ragozva. Nekem is van a pc mellett xbox 360-an mondjuk nincs kihasználva. De a 970 most egy nagyon jó váltás. Nem akarok senkit rábeszélni. Ez tény..
IMYke2.0.0.0
Hangoztatod, hogy multiplatformer vagy, de nagyon nem úgy is élsz és viselkedsz 😊
Nézd meg Tinmant, Mobyt és a többieket - nem számológépes kvarcóra teljesítményű géppel nyomulnak PC fronton, és konzolokon is élnek.

//Ja, és mintha megvetted volna wesker24-től a kórájhetest (ami azelőtt meg Tinmané volt), meg a GTX660-ast... rosszul rémlik?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.13. 18:43:06

darkSectorxxx
Az a baj hogy annyiért egy konzolt kapni. 😄
Persze akinek csak egy vga kell és szán ennyit egy vga-ra, ami vagy teljesít az optimalizálatlan 2016-2017-ben vagy nem. 😊 De ja használtan biztos olcsók.

Én max GTX660-at vennék. MAX. Azt is max 20-ért.

darkSectorxxx
Gratyula....

darkSectorxxx
Oks de azoknak van is értelme. 😊
Mármint így ps/x1 mellett nem látom egyelőre az én helyzetemben az értelmét. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.13. 18:33:21

MarkBlade
Pedig most érdemes ha más nem egy 970-be beruházni mert viszonylag jó áron használtan lehet kapni. Az 1070 letolta az árát rendesen. Pl én is eladom ezért. 65-85-ig terjed az ára /Hardverapró/és ennyiért gyakorlatilag majdnem minden játék maxon fut. Ha valaki fejleszt és nem a legújabb csúcsban gondolkozik annak ideális lehet,
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
"Bocs miből és miért?"

Hát amiből a sok premier játékot vetted, vagy a tévét, vagy... <#bee1>

darkSectorxxx
Bocs miből és miért? Vagy megjelent már a Prey of the Gods? 😄

Most komolyan milyen vga-t és melyik játék miatt vegyek?
Eddig amik úgymond érdekelnek és nem akkora AAA játék az vigan elfut....teszemazt.
Sok gém megy maxon, 60fps-el is akár, MK9 amivel multiztam, vagy sok COD is megy, 60-at ha belövöm kompromisszumos grafikával (Black OPS 2 megy kompromisszummmal, az alatt maxon van 60 fps.). 😊

IMYke2.0.0.0
Nem vettél azóta jobb és újabb VGA-t? <#wilting>

darkSectorxxx
6670-el le sem lehet tölteni. 😄

darkSectorxxx
Csak még nem tudod a pm tartalmát. 😄

Az 100%, hogy nem kell win10,-re, mert ahogy a Forza Horizon 3, ezeknek a gépigénye nem támogatja az én configomat 😊 dx12 kompatibillis vga kell, ami legalább 2gb vrammal rendelkezik. 😊

ffxi
Ugy csinalod mitnha nem lenne meg neked 😛

Fákjúal!

darkSectorxxx
Pm. Sürgős! Pls.

IMYke2.0.0.0
Natívan támogatni fogja a Steam a PS4 kontrollereit

"A Valve az éppen zajló Steam Dev Days keretein belül árulta el, hogy hamarosan natívan támogatni fogja a Steam a DualShock 4 kontrollert. Kiderült továbbá az is, hogy a PlayStation 4 irányítója csak az első lesz a sorban, később más kontrollerek is kapnak majd natív támogatást.

Érdekes módon a rendszer ugyanúgy kezeli a kontrollert, mint a Steam Controllert - pontosan ugyanazokat az API hívásokat használja, csak akciókat kell definiálni, nem inputokat, és a Steam API-ja minden továbbit elintéz.

"Nem csak, hogy a DualShock 4 egy jól kialakított, minőségi kontroller, de található benne giroszkóp és touchpad is, szóval számos funkcióban átfedik egymást a Steam Controllerrel" - mondta Jeff Bellinghausen a Valve-tól."

Hali!

Felvettelek steamen, de nem latlak meg se.

Shep
Aktiváltam magamnak egy Gears of War 4-et, ha valaki esetleg szeretné végigjátszani szóljon, kölcsön adom az accot arra az időre, én legalább 2 hétig biztos nem fogok hozzákezdeni. A többit privátban megbeszéljük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Én szerintem inkább várok tovább erre (mondjuk én nem is szeretem a multis lövöldét, kizárólag a Chivalry és a Red Orchestra 2 tudott lekötni egy időre):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
<#wink><#papakacsint>

kigyi
Na srácok ez a BF1 elég korrektre sikeredett akinek fekszik a multi lövölde annak nyugodt szívvel ajánlom. Nagyon szépen megcsinálták.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Kössz a figyelmeztetést! 😄
kill3r21
Nekem van asszem 😊
3Error
<#worship>

ratgab, tudom, már egyszer beszéltünk a munkahelyedről, ott tényleg nincs idő fin... sűrű az osztás. A lényeg, hogy sikerült. <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Bocsi...Napközben én elérhetetlen vagyok (munkahelyen még fin....semmire nincs idő....<#vigyor5>).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ugye nem felejtettétek el: "Beyond: Good & Evil" mától INGYENES a Ubisoft részéről - Uplay kliens kell hozzá.

(kép)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Kérni én se szoktam cserébe semmit, viszont ha eleve trade-ről szól az ajánlat az már más.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition kupont én is elfogadnék, ha már ennyire kapott mindenki és nincs rá szüksége.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.12. 15:04:02
Scooter
Azért én kuponért sose szoktam kérni semmit. Akinek kéne valami kupon, az most is skubizza a raktáramat. 13-ától - 18-áig járnak le! Szóval bárki viheti ingyen aki pont azt megvenné és ha akarsz adsz érte valamit, ha nem akkor nem. <#smile>
3Error
Kivéve ezt a kupont. Ezt nem kitűzőért adják, kipróbáltam párral és szutykokat dobott. Ezt az kapja, aki rendelkezik már a játékkal. Természetesen ettől még én sem fogadnék el érte cserébe semmit. <#wink>

ratgab, viszed a "kupont"? <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Én köszönöm ! <#idiota>

Tinman
Na most ha valaki szívesen cserél szintén ingyen(!) cuccra, akkor az tök jó. Win-win.

Scooter
Oké, az nem, de ha kapok egy kupont és nekem nincs rá szükségem, akkor miért ne adjam oda valakinek. Nehogy már még azért is kérjek valamit. Persze, ha valaki nagyon erősködik a kuponért cserébe, akkor elfogadom. Nekem mostanában elég sok wallet-em bánta, hogy 70 körüli kitűzőről, 264-re húztam fel magamat.
zorrobomber
<#awink>

Tinman
Igazán nincs mit <#love12>

zorrobomber
Köszi! <#worship>

darkSectorxxx
FFXI & MarkBlade <#worship>

Tinman
A kártyák is ingyen jönnek szerencsére :-D

MarkBlade
Dark-nak boldog szülinapot! <#wave>
Scooter
Ne viccelj már. A kupon ingyen jött, vagy ha valaki kirakott egy kitűzőt. Azért nem szokás adni semmit. <#smile>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.12. 11:46:52
Sziasztok!
Akinek lenne esetleg meg Blind Forest Definitive Edition kuponja az engem is erdekelne.
(steames kartyakat tudok cserebe adni)