Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.13. 20:14:25
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Erre én azt mondom, hogy megosztással brutális árakon veszem a játékokat, brutálisan olcsón, 0day...akciókba ugyanúgy 1-3 ezrekért lehet venni, vagyis játékban én pont hogy jobban jövök ki.
Mennyiért vettem 0day a Quantum-ot? 6k +Alan Wake.
Itt steam-en 9k alatt nem hiszem hogy találtál volna megjelenéskor...30 euro 😊
Gears 4 4500ft. Win10 store-on pl egyforma árak vannak. 😊
Huh ha te tudnád miket lehet sumákolni. 😊 Flash Sale.
Jó biztos pc-re többször van akció, de a különbözet ha van is, nem sok, nagyon elenyésző. 😄
PC-t most játékként nézem, meg média, a többi nem lényeges.
De itt special van pc-m cak a játékokra plusz ráfizetésen van a hangsúly. 😄
Persze kizárólag csak konzollal nem tudnék létezni. 😊
Zene-Film!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A határvidék és a közeli erdők miatt sok a környékünkön a róka és az aranysakál = kutyák folyton jelzik őket <épp most hallom a mi kutyánkat, Cézárt, ahogy ugat --- emlékeztető: az önkormányzat szomszédságában lakom>épp most hallom a mi kutyánkat, Cézárt, ahogy ugat --- emlékeztető: az önkormányzat szomszédságában lakom>.
Továbbá, sok az autó az utcánkban.
A könyvtárban ülök, és mivel ez egy könyvtár- és információ szolgáltató hely
Ez a "szedett vedett" gép nem csendes amúgy sem. Pénz se volt arra, hogy az legyen. Viszont, még így is 2-3x halkabb, mint az otthoni, 8+ éves, gyári hűt(t)ős E8400, 6 GB RAM-os, HD7790-es, 3 HDD-s drágaszág.
Az a helyzet, hogy valószínűleg nekem fura is lenne a "tök csend". Szeretném-e? Ofkorz.
Vásárlok játékokat mind3 platformra, játszok mind3 platformon, nekem ez jelenti a multiplatformot. 😊
Most az hogy a 2016-os játékok nem futnak vagy ha futnak 720p-be játszom, az is multiplatform...
Meg igen, látod, költök a gépre is, de mindig ahogy konzolon is, csak a szükségeset, mert a játékok fontosabbak a gépnél, amin játszom őket, azok csak eszközök! 😊
Igen azt a configot vettem. De a 2x4gb ram az mástól van....vga csak egy lehetséges opció volt.
De akkor volt más kiadás is, többek közt az x1-et is akkor vettem.
De mivel edig amihez kellett elég volt a kis aranyos 6670, ezért nem vettem még.
Várok a Prey of the Gods-ra, csakhogy közben elárulták hogy jön konzolokra is, vagyis asszem ha veszek vga-t az csak azért lesz mert olcsón valaki rámsózza. 😄
Aztán mivel tolom rajta: Hearthstone, Dark Souls 2 (korábban), Dark Souls 3. Hát úgy kb. ennyi.
Ahogy öregszem számomra amúgy mindennél fontosabb a csend... most egy pillanatra nem gépelek... hallgatózok... enyhén sípol a hallóideg, ha nincs input. 0 db. Oh... megszólalt a kutyám, oda a némaság :-)
Nyilván van a PC-mnek hangja ha a fejed beleteszed a házba, de 2 méterre van most tőlem légvonalba és innen nem hallom. Minden fény kikapcsolva, parasztledek (sorry srácok) kikötve. Nem tudod megkülönböztetni az ON és a OFF állapotot még akkor sem ha ott állsz előtte. A leghangosabb alkatrészem a 4TB WD, de most az is éppen suspendben van, de ha felpörög sem hallani innen, csak a gép előtt.
Ez nekem rengeteget jelent. Most már, hogy rég nincs a tulajdonomban bevallhatom: Azért adtam el az előző tv-m, mert már Day1 is "műszerzaja volt" gyak. nem lehetett hallani, csak ha direkt odafigyeltél rá (persze néma csendben!), de nálam sok minden egyében kívül ez is össze van kuszálódva a fejemben és rohadtul rátud állni az agyam egy zajra és csámcsog rajta heteken át akár és ez egy idő után már tudatosan irritálni kezd, majd végül szét tudnám vágni. Filmnézés & gaming közben ebből persze semmit nem lehetett hallani, de fórumozás, olvasgatás közben igen. Semmi baja nem volt az előző tv-mnek ezen kívül... de ez sem baj, mert ezért garban a kutya nem cseréli ki max kiröhögnek. Na ez a Sony W8 ez nem csinál semmit. Ez bekapcsol (kezdetek óta kilőttem a menüjéből a status ledet így az sincs) és nincs zaj. Semmi. Zéró nulla. Az, hogy most itt gépelek, az olyan, mintha kalapáccsal ütném a falat... őrület hangos, hiszen nincs más zaj. IMÁDOM :-)
Csend = földi paradicsom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.13. 19:11:38
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nézd meg Tinmant, Mobyt és a többieket - nem számológépes kvarcóra teljesítményű géppel nyomulnak PC fronton, és konzolokon is élnek.
//Ja, és mintha megvetted volna wesker24-től a kórájhetest (ami azelőtt meg Tinmané volt), meg a GTX660-ast... rosszul rémlik?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.13. 18:43:06
Persze akinek csak egy vga kell és szán ennyit egy vga-ra, ami vagy teljesít az optimalizálatlan 2016-2017-ben vagy nem. 😊 De ja használtan biztos olcsók.
Én max GTX660-at vennék. MAX. Azt is max 20-ért.
Mármint így ps/x1 mellett nem látom egyelőre az én helyzetemben az értelmét. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.13. 18:33:21
Hát amiből a sok premier játékot vetted, vagy a tévét, vagy... <#bee1>#bee1>
Most komolyan milyen vga-t és melyik játék miatt vegyek?
Eddig amik úgymond érdekelnek és nem akkora AAA játék az vigan elfut....teszemazt.
Sok gém megy maxon, 60fps-el is akár, MK9 amivel multiztam, vagy sok COD is megy, 60-at ha belövöm kompromisszumos grafikával (Black OPS 2 megy kompromisszummmal, az alatt maxon van 60 fps.). 😊
Az 100%, hogy nem kell win10,-re, mert ahogy a Forza Horizon 3, ezeknek a gépigénye nem támogatja az én configomat 😊 dx12 kompatibillis vga kell, ami legalább 2gb vrammal rendelkezik. 😊
"A Valve az éppen zajló Steam Dev Days keretein belül árulta el, hogy hamarosan natívan támogatni fogja a Steam a DualShock 4 kontrollert. Kiderült továbbá az is, hogy a PlayStation 4 irányítója csak az első lesz a sorban, később más kontrollerek is kapnak majd natív támogatást.
Érdekes módon a rendszer ugyanúgy kezeli a kontrollert, mint a Steam Controllert - pontosan ugyanazokat az API hívásokat használja, csak akciókat kell definiálni, nem inputokat, és a Steam API-ja minden továbbit elintéz.
"Nem csak, hogy a DualShock 4 egy jól kialakított, minőségi kontroller, de található benne giroszkóp és touchpad is, szóval számos funkcióban átfedik egymást a Steam Controllerrel" - mondta Jeff Bellinghausen a Valve-tól."
Felvettelek steamen, de nem latlak meg se.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
ratgab, tudom, már egyszer beszéltünk a munkahelyedről, ott tényleg nincs idő fin... sűrű az osztás. A lényeg, hogy sikerült. <#nyes>#nyes>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(kép)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.12. 15:04:02
ratgab, viszed a "kupont"? <#vigyor>#vigyor>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.12. 11:46:52
Akinek lenne esetleg meg Blind Forest Definitive Edition kuponja az engem is erdekelne.
(steames kartyakat tudok cserebe adni)