Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
HBD Dark! Master of trolling 😄

Fákjúal!

Troger911
Küldtem csere ajánnlatot!
Sheltem
Ez nekemis jól jönne ha valakinek van még esetleg. Istenkirály az a játék.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sirch
Itt is köszönöm FEARkának a nagylelkű felajánlást!

Sirch
Egy kupont én is megköszönnék, ha van még valakinek elfekvőben.

Én elfogadom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én az alappal sem rendelkezem. Mondjuk: úszok a játékokban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Mindenki kapott, aki rendelkezik a Definitive kiadással.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
Valakinek kell egy 75%-KAL OLCSÓBB Ori and the Blind Forest Definitive Edition kupon? Természetesen ingyen! A játék amúgy hatalmas, nálam benne van a top 3-ban!
Tinman
Stardew-val ájjá' szépen lefelé! Mióta ránéztem, minden nap eszembe jut és piszkál valami hátul, hogy folytassam :-D

De ha folytatom mi lesz a DaS 3-al? :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sajna nem vagyok souls mester inkább csak lelkes amatőr, de igyekszem azért :-)

A többit teljesen jól látod, ez már magammal szemben is elvárás, kötelezettség és jelen esetben nem feltétlenül örömteli.
DeS -> Platina PS3
DaS 1 -> Live rendszerben kimaxolva PC-n, majd XBOX360-on is, majd PS3-on is
DaS 2 -> Kimaxolva PC Steam-en, PS3-on és X360-on is
DaS 2 -> Scholar of The First Sin kimaxolva PC Steam-en)

Szóval igen, a DaS 3-nak is így kell járnia :-)

Viszont csak most döbbentem rá, hogy a DaS 1 átkerült Steam-re Live-ról, így ott a DaS 1 PC Steam-en érintetlen nálam. OMG :-DDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ahová a logo-s-t. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Uristen masterpiece <#eljen>
Fenébe nekem egy fém tokot majd kell vennem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

3Error
A logós matricáknak még látom is értelmét, de a fegyverest mégis hova ragasztja az ember? <#fejvakaras>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Röviden: a fejlesztő és a kiadó is ugyanaz (vagyis el tudják adni a terméküket) 😛

A Frictional viszont már nem az a garázscég, amivel sokan hajlamosak azonosítani őket. Ezért is mondtam, hogy a Soma más.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Totti5
<#violent>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jövő ilyenkor már rég benne lesz a 17.

( 16 áprilisban került bele )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.11. 17:33:46

zorrobomber
Ha van jó EA játék, és mondjuk a Fifa általában azért vállalhatóra sikerül, azt szeretem azért magaménak tudni. Legutóbb a 14be ment bele párszáz óra, mondjuk azóta nem éreztem hiányát (mert a 14-et toltam még pár hónappal ezelőttig). Rohadt drágák lettek, és persze a 17 nincs benne Access-ben (nyilván). Ha idővel bekerül akkor megfontolom, tesztelési célból.

Totti5
Nekem mindegy mit tolok, a lényeg hogy mi van a csomagban. Sok EA játékot megvettem premierkor hisz nincs időm várni rá játszani akarok velük. Amit meg nem vettem ott a lehetőség hogy bármikor játszhassam.

PESt 2016ban megvettem, a gyenge, hiányos, elavult, nem jó online része miatt sokat nem tudtunk vele kezdeni, így hamar eladtuk és visszatértünk a Fifára.

Plants Vs Zombies MW 2 biztos nincs meg mobilra. Kimaradt az MW... a legújabb részről van szó természetesen ( de a régi is benne van, sőt az MW1 is ).

zorrobomber
Igazi jó kis ignoráns válasz, ez volt a másik lehetőség a teknógrafó mellett 😊 Írtam hogy ízlés meg no offense meg minden, de ne zavarjon 😊 A ratingek azért jók, mert nagy a merítés. Kizárt dolog hogy mindenki szarul értékeljen. Ja vagy az a baj hogy a szerinted jó cuccokat lepontozzák, a szerinted rosszakat meg fel. Ééértem 😊
- Kb az összes 2016os sportjátékot tolhatod - az NBA-t meg a PES-t is?
- NFS=fossch
- Unravel=jó
- PvsZ2 öööő ez jó de izé, megvan 2 fillérért telefonra
- BF=fossch
- Dead Space 1? hahaha

Persze amúgy olcsó meg minden csak nem kell.

Ja, és a csordaszellem szvsz inkább arra áll, aki mindent megvesz ész nélkül ami új teknó, és egy hatalmas ignore-t nyom minden másra. Szól az AAA kolomp és irány surány.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.11. 16:28:21

Ízlések és pofonok: nekem majdnem 75 órám van benne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Amúgy azt írtam hogy éves 6k előfizuért megkapod bármikor amikortól él a dolog az elmúlt 2 vagy 3 év összes játékát és ezek 60 dodós cuccok voltak. Nevetséges összeg ennyi tartalomért és ezen kategóriás játékokért, de ha csak 1 hónapra lépsz be, akkor is mindent ki lehet tolni és 1500 forint. Simán a legjobb szolgáltatás ami van. 10órás trialokról az új címek esetében még szó sem esett...

Totti5
Nem igazán érdekel a júzer score, azt tartom a legnagyobb hülyeségnek, hisz az egyik 10et a másik 0át! ( nincs olyan hogy 0a ) dob rá anélkül h játszott volna vele, vagy hogy érdekelné. Értelmetlen haterkedés mindig a vége csorda szellemmel megspékelve.

Azt h kinek melyik tetszik megint más kérdés. Kb az összes 2016os sportjátékot tolhatod, Unravelt, legutóbbi NFSt, Plants vs Zombies 2, BFeket, Xboxon az SSXed, Dead Space 1et visszafele kompatibilitásban. Sok a cím, sok a jó cím.

Teszek rá h téged mi irritál.

zorrobomber
Ha már gondolkozol rajta, akkor elveszett ember vagy. Nekem eszembe se jutna ilyen értelmetlen dologba időt ölni. Az achi csak akkor jó ha értelmesen van megcsinálva, de én még úgy sem foglalkozok vele, mert túl széles spektrum érdekel a játékvilágból, és úgy érezném hogy mástól veszem el a drága időt (megjegyzem ez sem normális dolog). Itt meg mint te is írod, grind az egész. Neked viszont már hozzátartozik az identitásodhoz, hogy Souls mester vagy, és ez érződött több hsz-edből is, hogy "muszáj" megcsinálnod őket. Szerintem ne fogd vissza magad. 😊

Tinman
Értem.

Oh... én online toltam mindig, volt is belőle párszor k. anyázás, de hát ez ilyen, meg néha egy kezdőnek is lehet mákja és akkor koppan az invader. :-)

Még szokom a gondaltot, hogy kimaxoljam, rengeteg idő kell még hozzá... a maradék ~8 achira simán 2-3x ennyi idő kell, mint amennyit eddig beletoltam.

darkSectorxxx
Ja, a coop meg multi nem lenen para.
De valaki mondjuk 1 normális Coop-ot amiben télleg van élvezet.

Mert van néhány játék, ami enged a single-ben együtt menni, de nagyon sok, coop-ban ilyen szar direktcoop kamu küldetéseket vagy pályákat enged, ami se a normál egyszemélyes élményt nem hozza, sem a rendes multiplayer élményt sem.
Multiplayer meg van sok azért ami jó.

Csak ne akarjanak többek lenni.
Semmi szükség az Unreal Tournament féle kampányra, vagy ilyen van a Mortal Kombat-ban is, ami azért lesz kampány mert a sok multit összekapcsolják videókkal.

IMYke2.0.0.0
"próbálják menteni a menthetőt, DLC, kjamu single"

Jó lenne már, ha a fejlesztőcégek és kiadók ráébrednének végre, hogy a játékosok nem (vagy nem csak) szosülre*** vágynak.

//*** = erőltetett coop, vagy multiplayer.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Nekem jöhet ha nem túl nagy kérés ! <#worship>
darkSectorxxx
Hája, a Hardline, meg te jó ég, ezt így előadni, hogy régen mutattak egy megrendezett macska-egér jelenetet, a rendőrők-rablókkal és azt hitte bárki, hogy ez a rendes multiban is ilyen hatást kelt majd a játékosokban (mert ez csak addig szuper, amig megrendezett ugye)...amúgy egy káosz részemről az a játék, nagyon nem sokat nyomtam vele.

Ha nincsen BF1, akkor inkább a BF4-be mennék vissza, ha fan lennék, az ráadásul jó olcsó is már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 14:11:58

Valamiért kaptam 75%-os Ori and the Blind Forest Defintive Edition kupont. Mivel nekem már megvan a játék, így nincs szükségem a kuponra. Kell valakinek?
darkSectorxxx
Jaja, nem mondom egy bizonyos összegeket megérnek, 3-5k-t.
Sacc a többi felhozatalt nézve. PC-n legalábbis, és ezt szerintem valahol látták is a kiadó részéről, ezért az akciózás, és ezért pl a Hardline-t már szinte egy sajtburger mellé csomagolják ingyen.

BFront-nál is próbálják menteni a menthetőt, DLC, kjamu single...de BF1 mellett max azoknak rúg lasztiba, akik magát a Star Wars hangulatot keresik...

Annyira üres és tartalomszegény volt már maga a demo is hogy hihetetlen, én játszottam még utána az Acces-ben, hát nem változott a véleményem.

BField 1-ért sem rohanok a boltba, de messze érdekesebb volt.
BFrontban azok a "kamujármüvel", a lépegetők full automaták, csak van 3 repcsi kb azt adj neki, frankón 30-30 copy-paste karakter....édes istenem. Inkább nem mondok semmit.
Nem vagyok jártas BF-ekben, annyit nem multiztam, 100 órákat, de a BFront-ot nagyon nem merném senkinek ajánlani.

zorrobomber
Pár nap, hét? Én 2 óra után beleuntam, azóta csak néha unokaöcsémmel nyomtuk a coop "kihívásokat", de mióta van Rocket League mindkettőnknek azóta nincs kérdés mivel multizunk.

IMYke2.0.0.0
Nem is fogom megvenni - legfeljebb az Origin Access keretein belül kipróbálni.

darkSectorxxx
Gondold meg!!!!!!!!!!!
Miért került EA promoba pont a BF és a MEC?

MEC-re nemrég, annak ellenére hogy aránylag friss, 40-50% offokat röptettek ps4-en. 😄
BFront meg szerintem sokkal többet sejtetett az előzetesek alapján mint amit kaptunk.
Egyrészt nincsen Single.
Másrészt annyira faék primitiv minden meccs, hogy hihetetlen, a BField-ig jó volt a fanoknak pár napi, heti mókára, azt a BField 1 megjelenése után bottal kell keresni majd a játékosokat.

BField HL-t sem értettem igazán, most utánad dobják.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 14:02:52

darkSectorxxx
Ebben egyet értekEz így van...ráadásul pc-n mind2 tudtommal elég bugos...na nem nálam, mert nekem soha semmivel nincsen baj. 😄

IMYke2.0.0.0
Még nem ismerem a "2." részt, de pár írásos és elmondott vélemény okán már nem is annyira hajt a vágy a megvásárlására.
Pedig nagyon vártam én is - 10 év után pedig nem ezt... 😞

IMYke2.0.0.0
"Grim Dawn"-t amúgy csak ajánlani tudom én is.
42+ ingame órányi játék után, lassan a végjáték felé haladva érzem, hogy lesz még 2-3 végigjátszásom benne, mert a Normal tényleg nem az igazi arca a játéknak - a másik 3 nehézség birizgálja az agyalapomat.
Normálon úgy haladok át már a sámánommal és a kísérőjével az ellenfeleken, mintha ott sem lennének.

MerlinW
Az a baj a ME:Catalyst-al, hogy volt/lehetett volna majdnem 10 évük kitalálni pár érdekes mechanikai megoldást, furfangos, izgalmas történetet, vagy bármit ami még jobbá teszi az alapvetően friss, érdekes és élvezetes játékmenetet. Ehelyett, 10 évre az első rész után kiadták mégegyszer ugyanazt, majdnem ugyanazzal a sztorival, rosszabb harcrendszerrel, ugyanolyan lineáris tartalommal. Ha vesszük az első részt, a második fejlesztési energiabefektetése kb 5 ember max fél éves munkája. Gyors pénzcsinálós cím lett a ME:C.

[merlinw.org]

zorrobomber
Ja persze, igen, meg se néztem igazából, de igen így van ahogy írod. Megnézed a steam oldalát a játéknak, és ha egyezik a kiadó és a fejlesztő akkor az indie lesz...

Fejlesztő: Frictional Games
Kiadó: Frictional Games

Btw, mi van azzal akinek van kiadója, de az nem szól bele semmibe csak terjeszti a játékot? Pl. Stardew Valley - Chucklefish.

zorrobomber
Majd Totti-t kérdezzük meg (tipp: szerinte nem AAA).

ME Catalyst: belenéztem a metacritic review-kba:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Game play is repetitive in the worst way, the combat is unreasonably hard in some places, and the story can be guessed very easily! Another huge disappointment is the open world; I thought it'd be awesome but I found it very tedious to have to walk back and forth across the map 30 or so times just for the main missions.Fast travel would be fantastic! "

"It is a heartless, boring and forgettable action game with all of feature that players hate in AAA games like AC and those kind of sh*ts."

"Disappointment of the decade. Awful lifeless characters, Awful level design, Awful story, Awful combat mechanics,.. But it looks graphically really good (if we forget that face and head design of the characters is very unnatural and inhumane) and it sounds fairly good. Gameplay in general seems OK but there's this constant feeling of something being wrong. The game is repetitive too without added challenge. This game really didn't need to be open world title. Open world stuff is just huge wasted potential in this game because it isn't properly being utilised. But oh god, the architecture of the city and graphics are so good."

Nekem ennyi épp elég ahhoz hogy a bundli kategóriába csússzon, vagy csak simán ne érdekeljen. Egy jó ideje rájöttem, hogy nem érdekel az a játék ami nem tiszteli a szabadidőmet, de úgy is mondhatom hogy kritikusabb vagyok (elvégre a választék is nagyobb, ha nem vagyunk teknógrafó buzik).

IMYke2.0.0.0
"tehát innentől abszolút ízlésbeli játszma."

Már hogyne volna! Csak az van.
A fanyalgóknak ugyanis nem tetszett/ik az áramvonalas történet, az erősebb akció orientáltság, a béna bunyók és az A>B futások, alternatív útvonalak nélkül.

Otherworld - Mirror's Edge Catalyst | Bemutató

//Bocs, most olvasom, hogy a "nincs," -et összeláttam a második tagmondattal.
Szóval, végül is, egyet állítunk.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.11. 13:43:57

MerlinW
Indie nem jelenti azt hogy tapasztalatlan vagy új cég. Annyit jelent, hogy nem dolgoznak más, nagyobb cégek alatt. Lehet száz AAA címe is egy indie csapatnak, amíg függetlenek, indie-k lesznek. Indie cégben dolgozhatnak 20+ éve a játékiparban jártas emberek is, lehet mögöttük több nagy cégnél készült név is. Lásd pl. Runic Games, ami gyakorlatilag a régi Blizzard egy része. Vagy a Double Fine, ami a LucasArts magja.

Indie means independent. An individual or a small group of people using their own resources to develop an application without working under any organisation. However ,indie developers can still identify them as studios and work under the studio name. Indie development studios can contain people skilled in development , designing and marketing."

[merlinw.org]

Atisz
Én bizony a Soma-t simán AAA-nak mondanám, a színvonal (félreértések elkerülése végett: magas) és az ára miatt is.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.10.11. 13:39:41

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Valóban, de meglepődni igen. Hiszen a Mirror's Edge Catalyst mindenben továbbfejlődött, mint az első rész tehát el lehet mondani róla, hogy egy kifejezetten jól sikerült folytatás. Technikai malőr (720p, 30 fps, optimalizálatlanság, stb.) nincs, tehát innentől abszolút ízlésbeli játszma.

grebber
Remélem érzi ezt a 2K és előálla majd egy Mafia 1 Epic Uber Hardcore HD Enhanced Rematered verzióval.
Simán csak tolják alá a 2 graf motorját azt csókolom. Ezt a 3-at meg húzzák le a süllyesztőbe. Remélem nem sikerül javítaniuk azt hamar bundle tag lesz valahol.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
" Mirror's Edge Catalyst" fogadtatása ugyanaz, mint a "Mafia 3" = nem ezt várták a folytatásra vágyók.
S ezzel nem is lehet nagyon vitatkozni.

zorrobomber
Arról volt szó hogy Humble és EA Access közötti különbség, sehol nem mondtam hogy csak az indie játékok jók. És amúgy a SOMA bár nem indie, de nem is AAA. AAA kategória manapság már nem más mint az üres, acsikkal aláágyazott sekélyes teknógrafó porbafingás. Tisztelet a kivételnek.

Atisz
A Frictional Games játékai az Amnesia óta nem éppen indie kategória (független fejlesztők ide vagy oda, meglehetősen kinőtték magukat), tehát a Soma azért más mezőny.

A Mirror's Edge Catalyst 4.2-je meg elég érdekes, de ízlések és pofonok (szerintem bőven benne van a nagyon jó kategóriában).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.10.11. 13:27:26

zorrobomber
Metacritic user score-ok:
Star Wars Battlefront - 3.5
Mirror's Edge Catalyst - 4.2

Stardew Valley - 8.5
Wasteland 2 - 7.3
SOMA - 8.2
Rocket League - 8.2
Dungeon of the Endless - 8.0
Grim Dawn - 8.5
Satellite Reign - 7.7

Hihetetlen mennyire irritáló ez az AAA fanboyság... persze emberek vagyunk, különböznek az ízlések meg minden, szóval no offense. Előre várom a teknógrafó választ.
<#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.11. 13:19:31

zorrobomber
Arról nem is beszélve, hogy a hajadra kenheted az AAA játékokat ha szarok. A Battlefront-al alig játszottam (igen megvan), míg a Humble Monthly nem AAA címei "csak" simán élvezetesek. Le a teknógrafóval <#levele>.

Stardew Valley, Grim Dawn, Rocket League, SOMA, Satellite Reign, Dungeon of the Endless, Wasteland 2 <#eljen> Csak pár indifos az utóbbi hónapokból.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.11. 13:07:23