Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De ha folytatom mi lesz a DaS 3-al? :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A többit teljesen jól látod, ez már magammal szemben is elvárás, kötelezettség és jelen esetben nem feltétlenül örömteli.
DeS -> Platina PS3
DaS 1 -> Live rendszerben kimaxolva PC-n, majd XBOX360-on is, majd PS3-on is
DaS 2 -> Kimaxolva PC Steam-en, PS3-on és X360-on is
DaS 2 -> Scholar of The First Sin kimaxolva PC Steam-en)
Szóval igen, a DaS 3-nak is így kell járnia :-)
Viszont csak most döbbentem rá, hogy a DaS 1 átkerült Steam-re Live-ról, így ott a DaS 1 PC Steam-en érintetlen nálam. OMG :-DDDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Fenébe nekem egy fém tokot majd kell vennem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A Frictional viszont már nem az a garázscég, amivel sokan hajlamosak azonosítani őket. Ezért is mondtam, hogy a Soma más.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
( 16 áprilisban került bele )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.11. 17:33:46
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PESt 2016ban megvettem, a gyenge, hiányos, elavult, nem jó online része miatt sokat nem tudtunk vele kezdeni, így hamar eladtuk és visszatértünk a Fifára.
Plants Vs Zombies MW 2 biztos nincs meg mobilra. Kimaradt az MW... a legújabb részről van szó természetesen ( de a régi is benne van, sőt az MW1 is ).
- Kb az összes 2016os sportjátékot tolhatod - az NBA-t meg a PES-t is?
- NFS=fossch
- Unravel=jó
- PvsZ2 öööő ez jó de izé, megvan 2 fillérért telefonra
- BF=fossch
- Dead Space 1? hahaha
Persze amúgy olcsó meg minden csak nem kell.
Ja, és a csordaszellem szvsz inkább arra áll, aki mindent megvesz ész nélkül ami új teknó, és egy hatalmas ignore-t nyom minden másra. Szól az AAA kolomp és irány surány.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.11. 16:28:21
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azt h kinek melyik tetszik megint más kérdés. Kb az összes 2016os sportjátékot tolhatod, Unravelt, legutóbbi NFSt, Plants vs Zombies 2, BFeket, Xboxon az SSXed, Dead Space 1et visszafele kompatibilitásban. Sok a cím, sok a jó cím.
Teszek rá h téged mi irritál.
Oh... én online toltam mindig, volt is belőle párszor k. anyázás, de hát ez ilyen, meg néha egy kezdőnek is lehet mákja és akkor koppan az invader. :-)
Még szokom a gondaltot, hogy kimaxoljam, rengeteg idő kell még hozzá... a maradék ~8 achira simán 2-3x ennyi idő kell, mint amennyit eddig beletoltam.
De valaki mondjuk 1 normális Coop-ot amiben télleg van élvezet.
Mert van néhány játék, ami enged a single-ben együtt menni, de nagyon sok, coop-ban ilyen szar direktcoop kamu küldetéseket vagy pályákat enged, ami se a normál egyszemélyes élményt nem hozza, sem a rendes multiplayer élményt sem.
Multiplayer meg van sok azért ami jó.
Csak ne akarjanak többek lenni.
Semmi szükség az Unreal Tournament féle kampányra, vagy ilyen van a Mortal Kombat-ban is, ami azért lesz kampány mert a sok multit összekapcsolják videókkal.
Jó lenne már, ha a fejlesztőcégek és kiadók ráébrednének végre, hogy a játékosok nem (vagy nem csak) szosülre*** vágynak.
//*** = erőltetett coop, vagy multiplayer.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha nincsen BF1, akkor inkább a BF4-be mennék vissza, ha fan lennék, az ráadásul jó olcsó is már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 14:11:58
Sacc a többi felhozatalt nézve. PC-n legalábbis, és ezt szerintem valahol látták is a kiadó részéről, ezért az akciózás, és ezért pl a Hardline-t már szinte egy sajtburger mellé csomagolják ingyen.
BFront-nál is próbálják menteni a menthetőt, DLC, kjamu single...de BF1 mellett max azoknak rúg lasztiba, akik magát a Star Wars hangulatot keresik...
Annyira üres és tartalomszegény volt már maga a demo is hogy hihetetlen, én játszottam még utána az Acces-ben, hát nem változott a véleményem.
BField 1-ért sem rohanok a boltba, de messze érdekesebb volt.
BFrontban azok a "kamujármüvel", a lépegetők full automaták, csak van 3 repcsi kb azt adj neki, frankón 30-30 copy-paste karakter....édes istenem. Inkább nem mondok semmit.
Nem vagyok jártas BF-ekben, annyit nem multiztam, 100 órákat, de a BFront-ot nagyon nem merném senkinek ajánlani.
Miért került EA promoba pont a BF és a MEC?
MEC-re nemrég, annak ellenére hogy aránylag friss, 40-50% offokat röptettek ps4-en. 😄
BFront meg szerintem sokkal többet sejtetett az előzetesek alapján mint amit kaptunk.
Egyrészt nincsen Single.
Másrészt annyira faék primitiv minden meccs, hogy hihetetlen, a BField-ig jó volt a fanoknak pár napi, heti mókára, azt a BField 1 megjelenése után bottal kell keresni majd a játékosokat.
BField HL-t sem értettem igazán, most utánad dobják.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 14:02:52
Pedig nagyon vártam én is - 10 év után pedig nem ezt... 😞
42+ ingame órányi játék után, lassan a végjáték felé haladva érzem, hogy lesz még 2-3 végigjátszásom benne, mert a Normal tényleg nem az igazi arca a játéknak - a másik 3 nehézség birizgálja az agyalapomat.
Normálon úgy haladok át már a sámánommal és a kísérőjével az ellenfeleken, mintha ott sem lennének.
[merlinw.org]
Fejlesztő: Frictional Games
Kiadó: Frictional Games
Btw, mi van azzal akinek van kiadója, de az nem szól bele semmibe csak terjeszti a játékot? Pl. Stardew Valley - Chucklefish.
ME Catalyst: belenéztem a metacritic review-kba:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"It is a heartless, boring and forgettable action game with all of feature that players hate in AAA games like AC and those kind of sh*ts."
"Disappointment of the decade. Awful lifeless characters, Awful level design, Awful story, Awful combat mechanics,.. But it looks graphically really good (if we forget that face and head design of the characters is very unnatural and inhumane) and it sounds fairly good. Gameplay in general seems OK but there's this constant feeling of something being wrong. The game is repetitive too without added challenge. This game really didn't need to be open world title. Open world stuff is just huge wasted potential in this game because it isn't properly being utilised. But oh god, the architecture of the city and graphics are so good."
Nekem ennyi épp elég ahhoz hogy a bundli kategóriába csússzon, vagy csak simán ne érdekeljen. Egy jó ideje rájöttem, hogy nem érdekel az a játék ami nem tiszteli a szabadidőmet, de úgy is mondhatom hogy kritikusabb vagyok (elvégre a választék is nagyobb, ha nem vagyunk teknógrafó buzik).
Már hogyne volna! Csak az van.
A fanyalgóknak ugyanis nem tetszett/ik az áramvonalas történet, az erősebb akció orientáltság, a béna bunyók és az A>B futások, alternatív útvonalak nélkül.
Otherworld - Mirror's Edge Catalyst | Bemutató
//Bocs, most olvasom, hogy a "nincs," -et összeláttam a második tagmondattal.
Szóval, végül is, egyet állítunk.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.11. 13:43:57
Indie means independent. An individual or a small group of people using their own resources to develop an application without working under any organisation. However ,indie developers can still identify them as studios and work under the studio name. Indie development studios can contain people skilled in development , designing and marketing."
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.10.11. 13:39:41
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Simán csak tolják alá a 2 graf motorját azt csókolom. Ezt a 3-at meg húzzák le a süllyesztőbe. Remélem nem sikerül javítaniuk azt hamar bundle tag lesz valahol.
Next PC upgrade: 2022
S ezzel nem is lehet nagyon vitatkozni.
A Mirror's Edge Catalyst 4.2-je meg elég érdekes, de ízlések és pofonok (szerintem bőven benne van a nagyon jó kategóriában).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.10.11. 13:27:26
Star Wars Battlefront - 3.5
Mirror's Edge Catalyst - 4.2
Stardew Valley - 8.5
Wasteland 2 - 7.3
SOMA - 8.2
Rocket League - 8.2
Dungeon of the Endless - 8.0
Grim Dawn - 8.5
Satellite Reign - 7.7
Hihetetlen mennyire irritáló ez az AAA fanboyság... persze emberek vagyunk, különböznek az ízlések meg minden, szóval no offense. Előre várom a teknógrafó választ.
<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.11. 13:19:31
Stardew Valley, Grim Dawn, Rocket League, SOMA, Satellite Reign, Dungeon of the Endless, Wasteland 2 <#eljen>#eljen> Csak pár indifos az utóbbi hónapokból.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.11. 13:07:23