Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg olcsóbban lehet EA Accessel játékot is venni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.15. 11:12:11
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Sport, multiplayer = 10 óra
Singleplayer = kb 2 pálya és ha nincs multija akkor is van egy pl 4 órás időlimit
Dragon Age 3 pl 6 óra volt
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//Lehet volt már, de Dungeon Keeper on the house Originen.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.15. 02:16:47
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Köszönöm a meghívást a Steam csapatba, igyekszem nem széttrollkodni semmit, ahogy eddig sem tettem. 😊
Viszont semmi tapasztalatom nincs a felajánlásokkal kapcsolatban, nem pályázni akarok, hanem esetleg ajánlani, mert nekem is van elfekvőben pár dolog. Ennek még utána kell néznem 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.14. 23:40:41
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ezért is félek a Dishonored 2-től, mert az elsőt is abbahagytam, nagyon jó játék, de a lopakodós dolog már valahogy nem tud lekötni igazán. Ez azért baj, mert amúgy tényleg zseniális volt a játék is, meg a világ is, de nem tudom, bele merek-e kezdeni a második részbe.
Tudom, persze ott is lehet rambózni, de azért nem arra van kitalálva, na. Sajnos ez a várakozzunk, figyeljük ki az őrök viselkedését dolog már nem pálya nekem, pedig régen imádtam az ilyeneket.
Öregszem. Sok a meló is, sok a család is, ha játszok, azt nem egy láda mögött kuporogva akarom tölteni. A Mark of the Ninja azért zseniális számomra, mert visszahozta a feelinget, de nem kellett félórákat taktikázni, gyorsabban lezajlott minden.
Afene. Pedig nagyon érdekelne a Dishonored 2 is...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.14. 19:53:23
Parasite Eve 2, best game EVER!
Crew amúgy ebben a formában már a multé hisz kijött a frissített verzió, amit uyan úgy pénzért kell venni, így ha valaki sokat akar vele játszani a hiányos alappal nagyon már nem érdemes próbálkozni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.14. 19:27:01
Tehát régi címekről van szó az akció során.
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
A "végjáték" egyelőre hidegen hagy. Különösen a ki-nem-irtott-csíterek miatt.
"You are a fatebinder
You are the judge and executioner of Kyros’ law, acting under the watchful eye of the Overlords Archon of Justice, Tunon the Adjudicator (pictured right). Your words shape the lives of thousands. Will you use that power to bring justice and inspire loyalty? Or will you bring fear and cruelty to the beaten people of the Tiers?"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/