Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emellett új játékok kipróbálhatók 10 óra időkeretig (jelenleg a nagyágyú a battlefield 1..mielőtt válaszolnák tudjuk szar multisfos, de akit érdekel annak kipróbálni tökéletes).

Mellesleg olcsóbban lehet EA Accessel játékot is venni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.15. 11:12:11

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
+1

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Semmit nem lehet gyorsan végigjátszani.

Sport, multiplayer = 10 óra
Singleplayer = kb 2 pálya és ha nincs multija akkor is van egy pl 4 órás időlimit
Dragon Age 3 pl 6 óra volt

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
4 euros havidíjjal csak azokat tudod végig tolni amik benne vannak az EA Vaultba. A többinél limitált ideig csak bizonyos ideig tolhatód. De amint vaultba lesz végig is viheted.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Csak egy része elérhető a single-nek tudtommal.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Ennél alaposabban nem lehet elmagyarázni: "COMMON QUESTIONS Stumped about something? Dying to know the deets? We're here to help!"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ez az EA Access hogy működik? Új cuccokra ad valami demozási időt, tehát ha elég gyors valaki akár végig is játszhatja ezalatt az idő alatt pl. a BF1-et singleben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
HBD még1x. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
<#wink><#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Boldog szülinapot Chungee !!

//Lehet volt már, de Dungeon Keeper on the house Originen.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.15. 02:16:47

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#integet2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
Tisztelt Hörcsög Család, és persze ratgab!

Köszönöm a meghívást a Steam csapatba, igyekszem nem széttrollkodni semmit, ahogy eddig sem tettem. 😊

Viszont semmi tapasztalatom nincs a felajánlásokkal kapcsolatban, nem pályázni akarok, hanem esetleg ajánlani, mert nekem is van elfekvőben pár dolog. Ennek még utána kell néznem 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.14. 23:40:41

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Viszont lehet és ettől nagyon jó a BC, semmire nem kényszerít, mind a két stílushoz ki van alakítva a pálya, mechanika. Akárki akárhogy játszhatta. Jó lenne belőle hasonló folytatás.

MarkBlade
A Blacklist -ben egy-két részt leszámítva nem kell lopakodva megcsinálni. Lehet és javasolt persze de alapvetően meg lehet oldani erővel is vagy csak lelősz egy két embert és nem borul a bili hogy előröl kelljen kezdeni. Nekem ez meg a Chaos Theory jött be a legjobban a SP-k közül. Ott a full coop játék miatt nagyon jó!
IMYke2.0.0.0
Ismerős érzés...

Voltan
Én is imádtam a Splinter Cell sorozatot sokáig, aztán valami eltörött bennem. Nem a játékok hibája, hanem egyszerűen a stealth gameplay már idegesít kicsit, és untat. Pedig a Thief 1-2-3 megvolt, Splinter Cellek is sokáig, már nem tudom, melyik volt, aminél abbahagytam. Az utolsó stealth játék, amit bármikor előveszek, az a Mark of the Ninja.
Ezért is félek a Dishonored 2-től, mert az elsőt is abbahagytam, nagyon jó játék, de a lopakodós dolog már valahogy nem tud lekötni igazán. Ez azért baj, mert amúgy tényleg zseniális volt a játék is, meg a világ is, de nem tudom, bele merek-e kezdeni a második részbe.
Tudom, persze ott is lehet rambózni, de azért nem arra van kitalálva, na. Sajnos ez a várakozzunk, figyeljük ki az őrök viselkedését dolog már nem pálya nekem, pedig régen imádtam az ilyeneket.
Öregszem. Sok a meló is, sok a család is, ha játszok, azt nem egy láda mögött kuporogva akarom tölteni. A Mark of the Ninja azért zseniális számomra, mert visszahozta a feelinget, de nem kellett félórákat taktikázni, gyorsabban lezajlott minden.

Afene. Pedig nagyon érdekelne a Dishonored 2 is...

IMYke2.0.0.0
Blacklist ráadásul nehéz is - nekem az volt.

MarkBlade
Nagyon jó pedig az is! Főleg a coop..
3Error
Az tuti. Nálam az összes rész pipa, a Blacklist-et leszámítva. Bepótolom.

Tinman
Hohó a Splinter rohadt jó volt... emlékszem mikor kijött kb. elájultunk tőle. Őrület mekkora cucc volt és az a vicc, hogy még mai szemmel is nagyon fincsi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Jó akkor a tény, hogy a Crew is egy legendás Ubisoft játék, mint mondjuk a Splinter Cell, oké. 😊
Totti5
Nekem nincs semmi igazam, tényeket írtam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.14. 19:53:23

MoRT2195
Jó, erre most inkább nem reagálok... Legyen akkor a Crew is egy legendás Ubisoft játék, igazad van, szia.
Fpocok
Bazzz... ez komoly, hogy még mindig nincs az originben letöltés sávszél korlátozó? már uplayben is van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Crew már előtte konzolokon járt havi játékként. Azt már kiosztották mindenhol. Rayman detto.

Crew amúgy ebben a formában már a multé hisz kijött a frissített verzió, amit uyan úgy pénzért kell venni, így ha valaki sokat akar vele játszani a hiányos alappal nagyon már nem érdemes próbálkozni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.14. 19:27:01

MoRT2195
Én is ezt hittem az elején, amíg ki nem adták a Rayman Origins-t, aztán meg a Crew-t. Még a Rayman-nél lehet arra fogni, hogy maga az IP régi, de a Crew? Az még egy 2 éve (se) megjelent játék akárhogy is nézem. 😄 Mondjuk a Division-t szerintem se fogják kiadni, de azt se lehet mondani, hogy csak régi játékok vannak benne.
zorrobomber
pü ment

MarkBlade
Értem én, arra céloztam hogy ezzel plusz pénzt tudnának kisajtolni 😊 Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem egyre szimpatikusabb az Ubi..
Scooter
Szóval akkor nem maradt senkinek Ori and the Blind Forest: Definitive Edition kuponja? <#szomoru1>
MerlinW
"(Re)discover legendary Ubisoft games on PC for free"

Tehát régi címekről van szó az akció során.

[merlinw.org]

Totti5
Ilyen biztos nem lesz.

MarkBlade
Kitudja lehet UBI 30-ba is bekerül decemberbe.. nem lepődnék meg.. sőt igazából elég nagyot szakíthatnának vele a reklámon kívül is..
3Error
+1

Tinman
Valakit lehet, hogy felvettél, de engem biztos nem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Olvasd egészbe el a kommentemet légyszíves.

grebber
" Én értem hogy google fordítós" Pont te magyarázol a melledet döngetve a magyarítás topikban azt most meg látatlanba oltogatod a Kholat fordítóját. Toljad végig magyarul és rájössz nagyon nem google translate.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Ez igaz, de legalább a srác vette a fáradságot. Én értem hogy google fordítós, de legalább ingyé van és van 😊

Voltan
Jaja, azon az ármagasságon nálam is megér egy patront a szinglije.

IMYke2.0.0.0
Jogos - a "szingli" tartalom miatt még akár engem is érdekelhet valamikor 10 és az alatti eurós áron.
A "végjáték" egyelőre hidegen hagy. Különösen a ki-nem-irtott-csíterek miatt.

MarkBlade
Aha.. Nem azért linkeltem hogy megvegyük, csak hogy már hogy leesett az ára. Szerintem karácsonyra már bundliban is lehet majd venni .) Mondjuk nekem megvan már..
IMYke2.0.0.0
Tobozos. Nem digit.

MarkBlade
Division 15 $ Amazon 😊
IMYke2.0.0.0
Igen, nem JÓ karaktert alakítunk.

"You are a fatebinder
You are the judge and executioner of Kyros’ law, acting under the watchful eye of the Overlords Archon of Justice, Tunon the Adjudicator (pictured right). Your words shape the lives of thousands. Will you use that power to bring justice and inspire loyalty? Or will you bring fear and cruelty to the beaten people of the Tiers?"

Voltan
Ja, ez az, amiben a csúnyacsúnya elnyomó hatalom oldalán vagyunk?

IMYke2.0.0.0
A listámon van - jó ideje követem figyelemmel, érdekel is.

Rapid81
Távolról sem. <#szomoru1> Csak az első fél órában, mielőtt váltottam angolra, kb minden 2-3. mondat volt teljesen magyartalan, mind mondatszerkezetben, mind szórendben...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Amúgy ezt leszámítva rendben van a magyarítás!
3Error
Néha jó a csend, mondjuk alvásnál, de én sem nagyon foglalkozom a csendességgel. Inkább legyen túlhűtve, mint csendben "izzon". Vízhűtés anno jó volt, bár inkább hideg volt, mintsem csendes. (ez a Duron/Athlon korszakban volt) <#zavart1>

2016 november 10-én kiadják a Tryanny-t....Érdekes kis RPG lesz a Paradox és az Obsidian koprodukciójából.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Azt én értem, de én ilyen esetben olyasmit írtam, hogy "Nyomd meg: " vagy "Nyomd: ", de nem "Megnyomás"... Ilyen magyar szó nincs is. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/