Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Szívesen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Őrületes hiba.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Jó basszus, de ilyen hiba? 😄
Na mindegy, amúgy most megcsináltam azt, hogy a csajt aki segít húzni leszedtem a dobozról!!!!!!!!!! 😄
LOL majd nyomok videót. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
UC sem volt tökéletes.

darkSectorxxx
Ha már Gears, ordas hibák is vannak ám a játékban, na pl ez különbözteti meg ezeket az U4-től, nármennyire is fasza optimalizált játékok...basszameg Fabricator-on simán keresztül lehet sétálni, vagy hogy a karakter ha megfogja és forgatod a kamerát, a fegyver ugy megy át egyik kezéből a másikba hogy 1 másodpercig a levegőben marad a fegyver!!!
LOL. 😄

Amúgy nemsokára oda érek ahol tegnap voltam végre, ACT 2 eleje fasza volt. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg láttam egy képet neten a leszakadt hidaknál, ott az télleg egy nagy bossfight? 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.16. 12:13:48

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wesker24
Köszi szépen ! <#worship>
zorrobomber
Art Appreciation Pack - 0,33€

Mindhárom game kártyás, és kettő tetszik is, a Howler volt nekem wishlisten.

Voltan
Ment a kód is! 😊

wesker24
Máris ment a Privát üzenet neked ! <#worship>
Voltan
Nem tudom, mekkora érdeklődésre tart számot, de találtam elfekvőben egy Walking Dead Season 1-et, ha kell valakinek, jelezze privátban pls 😊

darkSectorxxx
Akkor max akcióra kell várnod storye-on, más jó ötletem amúgy nincs. 😊

darkSectorxxx
ok. 😊

amúgymeg ezek a kulcsok nem lopottak ebay-en meg itthon, pl prohardon, ha vannak, nehogy valaki félreértse, aki olvassa és nem tudja miről van szó.

Illetve más régióban is rendesen store-os játékok ilyen 13-14k-ért vannak, csak annyi, hogy vásárláskor másik régióban kell megvenni, és visszaváltani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.16. 11:13:15

darkSectorxxx
Nem steam super sale árakról beszéltem, hanem bármikor most elérhető ár.
Csak akarni kell, vagy nem, nincs ezzel sem gond, csak ne úgy állítsuk be a store-t hogy ott mindenképpen bármit veszel az drága, meg 18k....

Ez egy egyéni döntés..

Ezeket mind tudom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Egy kupon, ha még nincs beváltva, nvidián benyomod, de szerintem benyomta az eladó, és neked a rendes store kodot küldi:

win10-ben PA programban a játékok egyformák!
A Store=LIVE
Ha egyiken megveszed, olyan mintha a másikon vennéd, tökmindegy, 1 helyen beirod a reedem-et, az olyan mintha a másikon ütnéd be....
Full mindegy, a Play Anywhere játékok esetében a rendszer közösnek számít.

Közös még a multi is. Minden. Persze a multiban van egy kapcsoló, amivel átnyomhatsz a saját platformodra....
Tblint vett kódot, begépelte, elfeleztük, én boxom meg már azonnal szedte is a játékot, ahogy ő aktiválta magának pc-n....ennyire közös a rendszer.

Totti5
Senki nem mond semmit, de azzal nincs senki előrébb hogy valaki valahonnan valamit megvett valamennyiért, amit most már amúgy nem igen tudsz megtenni.

Kódokat bundle, hardwer, promó kiadások céljából osztanak. Egyik sem adható tovább önmagában. Ez a kiidulási pont. Hogy ki veszi meg és mennyit megint egy más kérdés ( én is vettem és fogok is ), de ezzel előjönni mint csodaforrás, amikor a másik nem tud élni vele teljesen felesleges.

Mennyit is adtál ki a Resident 4 vagy a Rise of Tomb Raiderért?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.16. 11:09:09

Shep
Hát benne van de ilyen alapon a boltból sem szabad venni, mert lehet, hogy ÁFÁ-t csalnak.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.10.16. 11:06:34

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Úgy értem, hogy ez nem lopott kód (max a kupont lopták el, de az egy másik történet).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ja, hát arra nincs gyógymód, csak te magad tudod kikúrálni magadat belőle .D Egyébként ha érdekel még a játék szóljál én aktiváltam egyet, megbeszélhetjük.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.10.16. 11:04:50

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Ja oks, akkor legyen így, mondjuk azt hogy sokan megveszik 60 euro-ért, azzal sincs baj, megér annyit is egy játék.
Csak ezt ne úgy vegyük, hogy a minimál ár a 18k, és nincs olcsóbban, hogyne lenne.
9k felett én még játékért nem fizettem. Talán régen a Modern Warfare 2-őt 10k-ért vettem steam-re. Vagy 12-ért.

Bármely platformon, ettől többet soha.

Shep
És? Storeban kapod meg, csak nem fizetsz érte, hanem beváltod a kódot.

Ráadásul Gears esetében ezek kuponkódok valószínűleg.

Hát igen...Csak ne lenne a hörcsögitisz betegségem..<#whatever>

darkSectorxxx
Azt arra irtam, hogy amikor mi vettük, pl volt aki a kulcsot 9k-ért adta, de 10-11-ért van amúgy, és akkor ezt még nem is felezted.
Miért vernének át ebay-en nekik a kulcs tiszta adómentes haszon így is.

darkSectorxxx
Pontosan, van refound is.

darkSectorxxx
Oksa, Ezzel nincsen baj, én sem vásárolok steam-en, mert nem kellenek a játékok.
Akkor így kb értelmetlen az egész.

Én meg nem bízom pc-n a G2A-ba, sem a CDkeys-ben, akkor orr minden játék 60 euro.

Kb ennyire életszerű az egész. 😊
Persze tiszteletben tartom hogy nem bízol az ebay-be, de mondjuk itthoniak is adtak, vagy adnak el.
De akkor részemről így semmi jelentősége a 18k-nak, max az hogy a te részedről egy alternatíva van, a legdrágább megoldás.

Shep
Hát lehetett volna olcsóbban is de hát ugye 😄DD

Totti5
"Senki nem úgy veszi meg."

Mindenki úgy veszi és vannak kevesen akik lopott kódokat.

Ennyi pl én már gears of war 4-et se találok 9k-ért.

grebber
Amióta kitalálták a paypal védelmet nincs semmi kockázat....

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
ebayen nem vásárolok. Nem megbízható.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Oks Steam-en is minden 60 dollár.
Ezt mondom.
Bocs de ebay az napi 24H

Meg lehet köríteni, az nem 18k. Annyira 18k mint steam-en a 60 euro.
Senki nem úgy veszi meg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.16. 10:55:53

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Elsősorban az az ára amennyi a hivatalos sztóron és viszonteladóknál, ami mindig rendelkezésre áll napi 24h.

Hogy ki honnan szerzi be nem legális kópiát, milyen lopott kódot egy teljesen más történet, és semmi nem garantálja hogy más is hozzájut ilyen áron.

darkSectorxxx
ja ha drágán veszed, amúgy 11k-ért van ebay-en kupon, úgy 11k hogy senkivel nem akarsz felezni!
Mintha a steam-es árakat 60dollár néznéd a 3rd parti webshopokkal szemben.

Itthon 9k-ért vettük a kulcsot amúgy

Szóval legyünk pontosak ha már árakról van szó. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.16. 09:57:10

IMYke2.0.0.0
Ha nem generálódik spirálmozgás a gyomrodban az erőltetett nyáltengertől, amit a szokásos metroszekszuális nídfoszpíd kölykök köré szoktak kreálni, akkor még akár jól is szórakozhatsz...

//Szerk.: ok, szóval akkor már láttad... 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.16. 09:23:37

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
sima verzió 18k
dd verzió 25.4k
ultimate verzió 28.9k
forintban ofc

darkSectorxxx
Fenét annyi. 😄

Totti5
Horizon 3 a legjobb a piacon, magasan. Azt kell játszani.

Fpocok
15 perc elég is volt.
Átugorhatatlan ÉLŐSZEREPLŐS átvezetők, de azért a kocsikat CGI-al varázsolják oda.
Viszont... 4k 60fps high simán megy.

Fpocok
OA-em van, szóval ingyen van a játék. Forza nagyon drága, valami 18k forint. Ja... lol

Prince23
Bf1 nekem se jött be, nem kell egy átskinezett BF4 meg bf3 meg star wars battlefront 😄
Az új NFS nem éri meg megvenni, nagyon átlagos. Inkább Crew-ozz, vagy ha van Win10-et Forzázzál.

Fpocok
BF1 nem jött be, de ha már be vagyok fizetve egy hónapra, megnézem a NFSt. A legújabbat. Jó cucc?

ffxi
Ment privi. Adminisztrációs hiba, elnézést 😊

Fákjúal!

Scooter
A Doom 3: BFG Edition-re nekem ezt mondja a steam: Azonos termékkód.
genndy
Hálásan köszönöm! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Azt hallottam, hogy a rajongók melóztak rajta és érkeztek foltok, de azt nem tudtam, hogy szinte teljesen rendbe tették. Őrületes nagy a kísértés :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MarkBlade
Azt nem is értem miért nem veszik fel a szálat újra. A vámpír téma még mindig menő és az igazi dark Vampire szerepjáték pedig adja magát! Szabályok megvannak csak le kéne programozni tuti egy 10 pontos bevételű játék..
Tinman
Öreg vagyok én már ahhoz, hogy ne kapcsolgassam fel azokat a beállításokat legalább high-ra. Szeretem, ha gyönyörködtetik a szemem is, nem csak a többi érzékszervem vagy érzelmeim.

Viszont! Gond nélkül vissza tudok révedni a múltba és ujjongva tapsolni egy Fallout 1 vagy Heroes 1 szintű grafikának is. Nézz meg egy C64-es Creaturest. Az a játék szinte tökélyre van csiszolva és mindennek mondanám csak rondának nem, nem a csilivili a lényeg, hanem az összkép és az art. Már pedig ha az összképet lerontja csúnyán a techno gixer akkor az rossz szájízt hagy az emberben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Azt tudod ugye, hogy a Bloodlines-t gyakorlatilag teljesen befejezték, kikupálták, a rajongók? Unoffical Patch 9.6 (!)-ot keresd. A fejlesztők 1.2-őnél hagyták ott a játékot😊

[merlinw.org]