Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Szomorú. Lehet manapság bármilyen sikeres egy csapat. <#szomoru1>
Még csak belelnéztem a Definitive Edition-ben, mert nem volt rá időm, de ha végzek a Dues Ex: Human Revolution-nel, akkor előveszem végre.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.18. 12:17:41
IMYke2.0.0.0
Na, akkor nem lesz Sleeping Dogs 2-őnk se --- a tervezett online-os sem volt kecsegtető.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem szoktam használni. Soha nem volt belőle semmi gondom. Sőt, voltak olyan esetek, talán itt is, h Shieldet nem használó embereknek is megoldották a kulccsal való problémát. Mindenesetre ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor gondolom, h nem árt.
Scooter
Tőlem kértek, de ez legyen a legkevesebb. Mit kezdenek vele? Kitörölhetik. A képem, meg a nevem vaj rajta. A többit kisatíroztam képszerkesztő programmal.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.18. 09:01:47
Sziasztok!

G2A-n sokat jelent a G2A Shield? Az eladó látja, ha nem kértem, vagy inkább ne sajnáljam le azt a 921 Ft-ot?
kigyi
Nekem Instant-on sem kértek soha igazolványt pedig elköltöttem náluk már néhány €-t.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
Az az instant-gaming.

Tudom, onnan szoktam legtöbbször, de ez most pont nem volt.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.10.18. 08:18:26

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

3Error
A régi részeknél megoldotta a kontroller gondot (épp azzal játszom és gondom volt vele), ha rendszergazdaként indítod. Nekem pl. nem ismerte fel az Xbox One kontrollert, pedig nagy képernyős Steam-ből kontrollerrel startoltattam. Hátha. <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hát, nekem ha beállítom teljes képernyőre, akkor feketeség van. Fórumtémák alapján másoknál is előfordul. Windowed Borderless Gaming nevű progi segítségével sikerült elérni, h ablakos módban játszva fullscreenben legyen. A kontrollerem meg Xbox 360-as. Az elején, amikor mozgatni kell a bal analóg kart, akkor nem mindig reagál. Más játékban nincs gond. Szal nem a kontroller a rossz. Amúgy kontrollerrel kapcsolatos fórumtémákat is találtam. Szal elhiszem, h nem mindenkinek rossz, de van akinek igen, ami azért gáz.
FEARka
Én semmi ilyennel nem találkoztam. Settingsben simán bekapcsolható a teles képernyő és DUALSHOCK 4-el se volt semmi gondja.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Mi a f., Telltale? Mit csinálnak ezek? Elkezdtem a Waking Dead Michonne-t. Először is, külön program kell ahhoz, h tudjak vele fullscreenben játszani, aztán meg nem tudok kontrollerrel játszani, mint az előző részeket, mert nem működik rendesen a játékban. Hát lol.
3Error
<#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
<#eljen>
Ha mást nem megvettem volna én neked....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Köszi - ez tényleg megnyugtató.
Egyébként, kellemesen csalódtam a CDKeys-ben. Fenntartásaim voltak vele kapcsolatban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Először nekem is kellett mikor onnan vásároltam, a többinél már nem kérte.

darkSectorxxx
SDimán fullfrankón megér annyit. 😊
Használd egészséggel....és das3-al mi lesz? 😄

Telós visszaigazolás? nekem nem kellett....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.17. 20:09:59

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Azt nem mondtátok ,hogy telefonos visszaigazolás is kell... 😊

Ja, megvettem a Tombit. Nem vártam további olcsósodásra mégsem - Prohardveren a 8000 Ft-ot még sokalltam, most beadtam a derekam.

darkSectorxxx
Igen! 😊
Lesz TR-ed? 😊
Gratula!

wesker24
Pontosan Checkout with Paypal, amint meglátom hogy lehet fizetni Paypal-al már egyből nyomok is rá és ennyi.
IMYke2.0.0.0
GonDolom, akkor ne a checkoutos gombra, hanem a Pay Pal-osra klikkeljek... mutatom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Nem....regelni sem...fizetsz paypal-al és a paypal email-re kapsz egy kulcsot. 😄
Vettem már sok játékot.
Rengeteg játék, ami van G2A-n itt sokkal olcsóbb. Xbox-ra is vettem Halo Collection-t fingéhugyé 8 euro, még most is....4 játék egyben.

IMYke2.0.0.0
CDKeys-en nem kell igazolvány, bőr PH-érték, hajszálak száma stb a vásárláshoz?

darkSectorxxx
Mert az övékre van már adó, illetve nagyon drága a shield....

Inkább CDkeys, ha ott van amit akarsz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.17. 19:14:24

3Error
Főleg, hogy havonta lekapják a shield díját, csendben.

3Error
Wow. Ne vegyél, én sem vettem soha és az egyetlen alkalomkor mikor gond volt, segítettek.

Totti5
Remélhetőleg megtanulnak balanszolni nehézséget.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Diablo 4-bejelentés jöhet a BlizzConon
//Még a hárommal és a kiegészítőjével is tartozom magamnak 😊

MoRT2195
Sose fizettem érte. Sok értelme nincs, ha olyantól veszel játékot akinek több tízezer, vagy több százezer pozitív értékelése van, akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy valami baj lesz. Ha meg egyszer valami baj is lesz, még mindig jobban jársz, mintha minden alkalommal több száz forintot fizetnél a shieldért.
Rapid81
Bakker. Azért ezen meglepődtem. Majdnem ki is fizettem 1 ezressel többet...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Hát egy ideje... talán 1,5-2 hete.

Rapid81
Srácok, a G2A Shield mikor lett 300 HUF-ból 930 HUF? <#merges2>

darkSectorxxx
😄

3Error
Legjobban a Hajdú forgótárcsás gépén futnak a játékok. Mos'skomolyan! <#hehe>

darkSectorxxx
😛

3Error
Te is mosógépen tolod, mint én? Legjobb... <#idiota>

3Error
Egyetértek, nem kell annak lennie. Akármilyen platform. Life is Strange szép volt? Nem. Mégis piszok jó játék. <#vigyor>

darkSectorxxx
Nem pc-n játszom.

IMYke2.0.0.0
"Hát érdekes akkor mert nekem ugyanolyan szépnek tűnik minden játék közben is, mármint a karakterek például, akár tök közelről is...😄"

Annak függvényében, hogy avitt VGA-d van... <#wilting>

darkSectorxxx
Mondjuk ami érdekes hogy nagyon stabilan fut, azt hittem fog recegni a sebesség, durvább ellenfél mennyiséggel, de nem. 😄 Talán az átvezetőkben volt 2x hogy megreccent, de gondolom mert közben töltöget a háttérben. 😊

MEG MOST LÁTOM TÖRÖLTÉK AZ EA-AS SZÖRNYEKET???
Basszameg pedig arra lettem volna kíváncsi....még ilyet.

Update: ja mégsem....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.16. 14:35:55

darkSectorxxx
Én szeretek ilyeneket megnézni játék közben. 😄

Totti5
Nem csinálok ilyet sem ebben, sem másban, mert semmi értelme. Te is jobban tennéd hogy ha játszanál...

"Xbox-on tuti ez a legszebb játék"

Tuti hogy nem, de mindig jó ilyen nagy dolgokat használni. Nem kell valaminek a legleglegszebbnek lennie hogy állejtős legyen. Van egy rakat cím ami odavág és lesz is még.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.16. 14:14:53

darkSectorxxx
Találtam még 1 érdekességet a láda mellett!
Gears 4-ben!!! 😄

Majd ha végzek videüóban is mutatom!
De aztr próbáld ki, hogy FOGJ egy letámasztós gépfegyvert!!!!
És állj le vele a földre egy társad mellé, és forgasd a társadra a kamerát, HIRTELEN a kamera megzavarodik és hozzád képest a melletted álló karakter GIGAÓRIÁS LESZ!!!!!! 😄

Ettől független bitang durva az ACT 3-tól, ott aztán tólja a pofádba az U4 ami kifér a csövön, ezt még full közel is mehetsz bármihez a játékban iszonyatjól néz ki....
Xbox-on tuti ez a legszebb játék.

Ha meg Unreal 4-et nézem és a megjelent játékokat ott is minden platformon best of.

darkSectorxxx
Az kemény nekem végig jól müködött az U4, 1x sem emlékeztem bug-ra...valakinek akkor összejött az élet! 😄

Jim Morrison
Ahogy elneztem (kb a feleig) a jo resze "normal" vegigjatszam alatt nem jon elo, csak akkor ha erre palyazol.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Don't open it!" 😄
Most tolom a 4ik végigjátszásom épp, igaz már anno elsőre is az unoff patch-el ment le. a legfrissebbhez link.

azt persze érdemes szem előtt tartani h a fizikát meg ilyeneket nem tudják pimpelni szal pl. vicces tud lenni mikor tremere csajszival liftezel (haja, szoknyája az égben mikor utazol lefelé 😊 ) ill. a kicsit túlmozgásos irányítást is kell picit szokni. De megéri 😊
Ezeken a glitcheken jót röhögtem. Kösz a videót <#vigyor5>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5

Scooter
Hálás köszi! Ez már oké! <#worship> <#eljen>
darkSectorxxx
Hát geci egy ilyen fejlesztőtől elvárom már 2016 végén hogy a tetves tárgyakon ne sétáljak már ár....
Figy szerintem ezt elvárhatom, mert az luxus cikk hogy a fegyó a falba lóg, de ez?

Hát ne is haragudj, a játék ettől még jó, de itt hanyatdobtam magam.
Sőtt megkockáztatom, hogy a régi részekben ilyen nem volt.

sg oldalán a tesztben azt írják a videóban szebb a játék pc-n....
Hát érdekes akkor mert nekem ugyanolyan szépnek tűnik minden játék közben is, mármint a karakterek például, akár tök közelről is...😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.16. 12:48:10