Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én a lejjebb felsorolt 3 címért vennék PS4-est.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Ja az nagyon jó játék lesz, ott a látvány inkább művészi szemmel kell majd néázni, én is előrendelem majd. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
A "The Last Guardian"-nal kapcsolatban: I WAITED 6 YEARS TO PLAY THIS.. PewDiePie...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Mi van a spoiler mögött?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Ma ez egy ilyen nap. A Prohardveren írtam:

"Vagytok ti ketten... miközben odakinn kábe 4-8000000x több játékos él... 😄DD
//Én pölö ezekért vennék:
* Death Stranding
és/vagy a sokat halasztott
* The Last Guardianért.
//Ja és kihagytam a másik és/vagy-ot:
Nier: Automata"

/////Annak aki nem értené: ez egy válasz ott tomsolónak és Dilikutyának.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.18. 19:29:46

Tinman
Ez meg a Red Dead 2 és máris egyetlen nanoszekondumig nem kérdés a konzolvásárlás...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szabii98
Ha én Rockstar lennék, nem nagyon foglalkoztatna hogy mit gondolnak az emberek, csak a szkrilla, márpedig PC-n a mikrotranzakciókból, a többször eladott példányokból (a csíterek miatt) jó sok pénz jönne be, szóval támogatlak. Ha meg nem jön ki, kapják be 😄

szerk.: plusz nem elfelejtendő hogy sokan két platforma is megvennék
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.10.18. 18:35:26

I met God. She's black

Seth
Csak egy tipp, nem tudom amúgy, hogy előzmény e

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Oh, így már okés... akkor viszont Red Red Redemption The Prequel lenne a helyesebb cím :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Akkor azt is mutatom, hogy egy hasonló reménykedésre mit írtam:

"#107216) sagem: Első rész nélkül PC-re: a hajukra is kenhetik."

1-nél nem láttam akkor még a ps4 és xbone ikont az általam linkelt oldalon.

Imy: Fog jönni...Ez biztos. Szénnékeresték magukat a GTA 5-tel is...Hülyék lennének nem kihozni az RDR 2. részét. Lehet csúszással, mint a GTA 5-nél, de előbb-utóbb tuti lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
1. pont = RDR2-re
2. pont = arra, amit írtál.

De mutatom továbbá azt, amit máshol írtam a témában: Prohardver

"Egész pontosan így szól:

Red Dead Redemption 2 will release worldwide in Fall 2017 on PlayStation 4 and Xbox One systems.
An epic tale of life in America’s unforgiving heartland, the game's vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.
Watch the Red Dead Redemption 2 Trailer at 11AM Eastern on Thursday, October 20th at rockstargames.com, as well at the official Rockstar Games YouTube and Twitch pages."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.18. 18:10:04

De te ott az első részről írsz én meg a második részről beszélek most.

Erről beszélek most.

Vagy esetleg ki tudja a Rockstarnál leginkább :-)
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.18. 18:06:32

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Akkor az, mindegy, amúgy az OFF-ba szántam, de ide sikerült. 😄

De lúzerség becsapni a ps4 előrendelőket....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 18:05:04

IMYke2.0.0.0
"LÚZERSÁG tombol!" >> kijavítalak >> MARKETING tombol

darkSectorxxx
LÚZERSÁG tombol!

"Call of Duty: Infinite Warfare - minden PS4-es játékos kipróbálhatja a bétát

Bár korábban csak az előrendelők számára hirdette meg a bétát az Activision, most úgy döntöttek, hogy minden PlayStation 4-es érdeklődőt beengednek a szerverekre"

És bameg megvárták még sokan ez miatt előrendelik. 😄

IMYke2.0.0.0
251-ben elhangzott.
Nem, vagy nagyon sokára fog jönni...
...mondjuk annyi idő múlva, mint jött az első rész is...
... Oh, wait....

Sajnos ott van az RDR 2 oldalán az Xbone és a PS4 logó....

Elkezdtek petíciót aláírni a pc-sek...már 2700-an aláírták.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.18. 18:02:33

A Pc-s tábor feltehetően annyira fosna a Red Dead Redemption 2-re, mint annó a GTA 5-re is fostunk... GTA 5 is jól fogyott pc-n is. A multis részt ugyanis nem tudják úgy feltörni, hogy lehessen is érdemben használni. Lehet pont ezért emelték ki a nagy multi orientáltságát is a játéknak (gyanítom, hogy GTA5-höz hasonló elképzelésben gondolkodnak Rockstarék és bizony jól teszik! A legjobb módszer a warez megfékezésére, ha van egy olyan jó multid amit a warezosok nem tudnak használni a jellege miatt...hiába van feltörve a játék, ha multizni nem tudsz vele a hivatalos szervereken)

Egyébként meg igaza van Markblade-nek, hogy ha xbone-re is kijön (márpedig miért ne jönne ki) a játék akkor valószínűleg a play anywheren belül megkapjuk pc-re is (még egy fricska a Sony-nak).

És itt megemlíteném mégegyszer, hogy a GTA5 pécén is hatalamas siker volt, amikor még nem tekintették ekkora piacnak a pc-t....Most már a Microsoft egyértelmű döntése miatt (play anywherrel pc-re nyitás) teljesen átrajzolhatja a térképet és az elképzeléseket.

Így ezt végiggondolva azt mondom kizárt, hogy ne jöjjön pc-re...Szerintem Rockstar is szeretne egy nagyobb szeletet ebből az úgy látszik azért mégse olyan kicsi tortából. És jobban teszik, ha nem várják meg, míg a Microsoft vágja ki magának előbb a saját kis szeletkéjét, hanem simán elkészítik pc-re is. Technikai feltétel nagyon úgy néz ki bármilyen konzolos játék elkészítése mellett pc-s verzió kiadásához is tökéletesen adott (erős cpu-k, brutálisan erős vga-k, hatalmas kijelzők, 4k, van itt már minden).

MarkBlade
Kiadják boxra a Micro meg tesz róla hogy legyen pcre is 😄
IMYke2.0.0.0
Pedig megtehetik.

Mert, teszem azt, az egész világ kizárólag PC-n élő játékostábora egyöntetűen fosna az esetlegesen később megjelenő RDR2-re...:
* R* Houser bólogatna, és azt mondaná: Lám, ezért törjük magunkat, meg sem érdemlitek...
Vagy, teszem azt, az egész világ kizárólag PC-n élő játékostábora csak kicsit fosna az esetlegesen később megjelenő RDR2-re, és nem fogyna 10+ milliós példányban...:
* R* Houser bólogatna, és azt mondaná: Lám, ezért törjük magunkat, meg sem érdemlitek...

Sehogy se jó és minden őket igazolja/ná.
Így a PC-s tábor vagy kussol, vagy lázong: sehogy sem jár jól - a második sorból.

Szépen. A GTA sorozat esetében se
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyanaz a főszereplő mindegyik részben és mégis van 1, 2, 3, 4 meg 5. Szal itt is lehet új. Gondolom, h nem csinálnak, egy "mégse halt meg Marston"-t.
RatBaG
R* pls, pc-seket nem illik megint arcon fosni...

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem az is jó, ha jön ps4-re, de én azért abban sem lennék biztos, hogy arra elérhetővé teszik felújítva.

Tudom én is így voltam vele ps3-on...Aimmel nem én lőttem, de eltaláltam őket, aim nélkül meg agyagalamb lövészet volt. És én voltam a galamb. :-)

Seth
Előzmény

PSN ID.: Beegabor

zorrobomber
Örülök hogy nem torkollott flame-be, csak egy kis megértés szükséges hozzá... és tényleg sajnálom mert nagyon faja élmény, és amúgy nem is lenne könnyű a játék egérrel... kontrollerrel nekem auto aim-el bazári lövölde, nélküle viszont szenvedés...

IMYke2.0.0.0
1. PC-re úgy sem jön
2. Nem fogják hozzácsapni a játékhoz, mert:
* Xbox One-on (ott világít a borítója)és
* PS4-en (még nincs róla infó), de biztosan megoldható lenne valahogy a régi verziók futtatása.
PSN Now-ban nincs ott a 400+ játék között.

Hátha hozzácsapják, habár erősen kétlem...Mondjuk meg lehetne kavarni egy kicsit a marketing állóvizet egy pc-s kiadással az első részből (na jó lehet egy remastered-öt is mellé lehetne csapni ps4-re, illetve xbone-ra) mondjuk év elejére vagy nyárra becélozva a megjelenést.

Igazad van egyébként, de ha nincs más megoldás akkor marad a kontroller. Nekem nem porosodna (az xbox verzió, mert az még valahogy ki is néz), de a ps3-as verzió annyira rusnya, hogy arra szavak nincsenek (sajnos új tévé nem sokat segít a dolgon sőt ront....720p 43 colon....okádék).

zorrobomber

IMYke2.0.0.0
Ez is kakit sem fog érni PC-n, ha az első részt nem kapjuk meg hozzá.

HeadHunter86
Annak a ping-pong-os képnek amúgy mi köze a játékhoz? Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok a témában 😊

zorrobomber
Persze hogy lesz single, az also szócska ezt jelenti. Amúgy sem a teljes szöveget másoltam be.

zorrobomber
3d lövöldözős játékot kontrollerrel játszani:

Kötelező kör: szerintem. A lényeg: pc-re veszem csak meg, az első rész xbox verziója is csak porosodik a szekrényen.

Tinman
#TomCruiseWhatMeme

Red Dead Revolver - értettük
Red Dead Redemption - értettük
Red Dead Redemption: Undead Nightmare - nem értettük, kínos volt
Red Dead Redemption 2 - nem akarok spoilerezni, de ezt így hogy? Kérem valaki magyarázza el nekem, aki szintén letolta a játékot.

Az az also szócska szerintem azt sejteti, hogy nem csak online lesz...Ha tényleg csak multis cucc, akkor engem el is vesztettek.

Remélem ps4-re végre értelmes verzió jön.

Egye fene jöhet pc-re is...XD
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.18. 15:23:56

Dzsini
akkor mégse pingpong 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
<#nyes>
"The game’s vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience"

MoRT2195
Hát igen, ezt is már csak a hírneve fogja eladni inkább, de biztos nem lesz egy kiemelkedő alkotás. Aztán majd meglátjuk, hogy tényleg a sztori mennyire lesz megható, és magával ragadó. Mert ha a sztori nem lesz jó, akkor ez a játék még jónak se lesz nevezhető.
HeadHunter86
Itt toporzékol a kissrác. Ez direkt ilyen 😊

zorrobomber
R* annyi pénzt csinált a GTA 5 mikrotranzakciókból, hogy Red Dead Online lesz bejelentve 😊 Mondjuk ettől még biztos lesz single is, de az online tuti. <#nemtudom>

zorrobomber
Ebből a videóból nem annyira jött át nekem a hangulat sem, és az animáció sem perfekt, pl. itt. Persze ez csak bug, és nem a részletességgel van gond, tény. Egyébként egyetértek, hogy a grafika le van tojva, de attól még szerintem elkésett. Nem lesz második rész, na 😊 Szerintem.

HeadHunter86
Ez pont az a grafika ami le van tojva. Mivel az animációk annyira jók. Meg a hangulat is. Ilyen esetben meg tudok neki bocsájtani.

zorrobomber
Nekem ez jó pár éves grafnak tűnik, plusz maga a játék is sima puzzle/ugrálós (ami nem az én műfajom). Kb. Prince of Persia harc nélkül, meg egy aranyos plüss állattal. Ami persze nem rossz, de nekem távolról sem system seller. Elkésett ez kicsit...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.18. 14:02:46

zorrobomber
Ez vicces volt.

HeadHunter86
Úgy látom ez a játék ha tényleg elkészül igazán fenomenális lesz. Most irigy vagyok a PS4 tulajokra. Ezt az élményt én is át akarom élni.
Ez egyszerűen gyönyörű. Annyira durván hat az ember érzelmeire. Gondolom majd valami szívszorító vége lesz a sztorinak.

darkSectorxxx
Az éber kutyák is szarul folytatja, mit vársz az alvóktól? 😄

zorrobomber
Sikeres?? 2012 óta kvázi szart se tettek le az asztalra, és az a 2012-es cucc is inkább ínyencfalat volt, mint letisztult műremek.