Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You're doin' it wrong.
Az igazi hörcsög ismérvei:
1. Nem pre-orderel soha, csak akkor, ha valami tényleg iszonytatóan a szíve csücske.
2. Akkor vásárol nagyon friss megjelenéssel bír játékokat, ha azokat nagyon nagyon nagyon olcsón, többnyire tévedésből árazza el valamelyik balsorsú seller.
3. Kivár, mert a hörcsinek nincs tele a bankkártyája, de várakozás közben is rág és fogyaszt, lehetőleg a korábbi finomságokat, amik attól még, hogy a kiadásuk óta eltelt pár év még nem romlottak meg, sőt, az ízük zamatosabb, érettebb, kiforrottabbá vált.
4. A hörcsi még az akciós rém olcsó árhoz is kupont keres...
5. ...vagy kártyapénzből veszi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.20. 19:30:59
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
mi a hibaüzi?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 19:22:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.20. 19:21:06
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 18:08:19
Confirmed Xbox Play Anywhere Games
Gears of War 4
Sea of Thieves
Forza Horizon 3
Scalebound
State of Decay 2
Halo Wars 2
Recore
Crackdown 3
Ark: Survival Evolved
Cuphead
Phantom Dust
Killer Instinct: Season 3
We Happy Few
Slime Rancher
The Culling
Everspace
Meg még mindig küzdök a hörcsöggel a Forza 3, a Gears 4 kapcsán, meg bevallom férfiasan a Recore-ra is ránéznék.
Aztán februárig nyugi lesz nekem is, illetve lehet csak januárig, ha akkor jön a Tekken pc-re. Amúgy meg Horizon Zero Dawn, For Honor és Sniper Elite 4-el indul a 2017 számomra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Recore
Forza H3
Gears of War 4
És fájó hogy nem is lesz több.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 17:41:20
* Dishonored 2: érdekel - de a DLC-kampány miatt odázom. Jó lesz az majd 15 euróért.
* Titanfall 2: nem izgat, hiába lesz benne szingli. Mert az kamu lesz, nem valódi. Első része sem tudott felspörgetni
* CoD: Nem.
* Watch Dogs 2: engem a főhőssel kicsit(?) elveszítettek. Jó lesz az majd a DLC-kampány után, 10 euró körül.
Az én agyalapomat jobban birizgálják (mindegy, hogy mikor jönnek fullban):
* Endless Space 2
* Syberia 3
* SpellForce 3
Kicsit érdekelnek:
* Prey reboot
* Sniper Elite 4
* Sniper Ghost Warrior 3
Meg ugye az unalomig ismételt PS4 exluk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dishonored 2: Gotyba steam kártyapénzért ha 8 euro környékére esik az ára
Titanfall 2: Mint az első része totál hidegen hagy.
Cod: Nagyon drága és mivel Cod soha nem is lesz olcsó így a Cod történelemben ez az első amit sajnos skippelek 😞
Watch Dogs 2: Mint az első részt szintén steam-en majd complete-be 8 euro kártyapénzért
Absz. nincs semmiféle dilemmám.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.20. 16:33:57
Next PC upgrade: 2022
Új Cod...hát nemtudom...Az a negatív kampány nem hiszem, hogy jóttesz majd a játékosállománynak....Lehet ott lesznek gondok.
WD 2-t csak akkor ha az első rész tetszett. Ha már azzal is gondjaid voltak akkor inkább skipp.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.20. 16:27:48
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
No persze a State of Decay 2 engem is érdekel de most megvárom az utsó kieget mert az első része nagy átbaxás volt.
Egyébként úgy terveztem, hogy BF1-et nem veszek, pedig csak instanton 40 euró. Itthon a boltokban pofátlan módon 16.000 ft. Haverom és annak haverja év végén fogják megvenni, és azért lehet én is csatlakozik majd egy 4 eurós bérlettel az Origin Access keretein belül.
Aztán itt a Dishonored 2: 33 euróért instant vétel lesz, még a megjelenés előtti pár órával fogom bezuzni.
Titanfall 2-ről mi a véleményetek? Úgy halottam combos sztorija kampánya lesz. A multi viszont véleményem szerint, 1 év múlva kihalt lesz, csakúgy mint elődje. Tehát 1 év múlva leárazva, kitörölhetem vele a seggemet... Nem tudom mi lesz így... Lehet kihagyon, sőt... szerintem igen, Ti hogy vélekedtek ezekről?
Aztán merően gondolkodom még egy COD LEGACY packról is: ennyiért talán megéri, itt instán. Már csak a Remastered miatt.
Watch Dogs 2: 41 euró az instán. De ez sajnos uplayes. Ezt is tervezem megvenni steamen, valahogy.
Ez dilemma basszus... 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.20. 16:15:24
Ezek tudnak most érdekelni az elkövetkező címekből.
Lehet, addigra WindFoo 10-en leszek már.
De én csak örülök ,mert az altalam említett mindkét game tetszik
Hopsz most olvasom lehet ,hogy mégis jöna folytatás:
"Work is still going on Episode 2 of Unearthed which will undergo major changes along with the switch to Unreal Engine 4. But before that we are releasing this project on Early Access this year. "
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.19. 20:34:42
Uncharted 1-4 vs

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.19. 20:27:52
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.19. 19:54:46
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(egyelőre meghagyom a többieknek, sok volt az FPS <#wink>#wink>)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.19. 19:23:19
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
<#worship>#worship>
Amúgy ez csalóka, mert semmi nem vátozott, KIVÉVE, hogy a régi kommentek off része külön vált...adjátok össze a 2 topikot, és úgy ítélkezz. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.19. 17:42:18