Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Nem nezek oda es mar 98 uj hsz 😮

Fákjúal!

Akinek bejönnek a FPS Dungeon Crawler játékok: The Deep Paths: Labyrinth of Andokost.
Az ár várhatóan: 8-10 euró körül.

Steam
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.10.19. 14:50:54
zorrobomber
Olyan szempontból egyetértek, hogy a szándék legalább egyértelmű náluk, és nincs Valve-s, Blizzard-os tötymörgés, de valahogy az arany középutat kéne megtalálni. Természetesen jó hogy a piacon vannak, és nem kívánom véletlenül sem hogy bedőljenek.

zorrobomber
Az is megörökölt/megvett cím...

MarkBlade
Ember annak örül ami van 😊 Amúgy igazad van. Jobban belegondolva tényleg gáz hogy a játékok félkészen jönnek ki és utólag foltozgatják. Ez megy már kb 7-8 éve lehet több is. De az Ubi legalább kiad eredeti jó játékokat.
Ez után kérek bért is tőlük 😄
Mindenki elfeledkezik a legjobbról;Settlers.<#awink>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

MerlinW
Nem arról van szó, hogy jó-e a játék, hanem hogy minősíthetetlen startja volt a Division-nek, Unity-nek, FC4-nek és WD-nek is. Siege, FC4, WD, Division kőkemény grafikai downgrade-el jött, falon átesős, egyéb gamebreaking bugokkal, fps droppokkal, rendszeres crash-ekkel. Egy részüket hamar javították, sok mást máig sem vagy csak hónapokkal később.

Szerintem elég szomorú, ha a fenti címek kiadását dicsérjük, és tükrözi mennyire alacsonyra tolták a kiadók az igényeinket.

[merlinw.org]

zorrobomber
Mint szinte mindig, erre a kérdésre sem lehet egyszerűen válaszolni (tudom én is ezt tettem korábban).

- a Heroes egy megörökölt cím, az 5. rész pedig egy tisztességes remake volt.
- Prince of Persia Sands of Time tényleg pöpec, de 2003...
- Beyond az szintén pöpec+2003, Cold Fear meg ne legyen már klasszikus, max itt az a topikban, én speciel hányok a stílustól (fix kamera+jump scare-ek+tárgyhordozgatás+belezés).
- Rayman-ek kis fókuszú, kis csapattal készült jól eltalált címek, ráadásul a stílus minimális UI-t követel meg, amit rendszeresen elb*ltáznak a nagyobb címekben. Child of Lights, Valiant Hearts ugyanez. Ezek jók (PS Vita!!! <#papakacsint>).

Azonban még ezek sem, és egy más Ubi cím sem kötött még le úgy, hogy oda lettem volna ragasztva a képernyő elé (talán a Sands of Time kivétel, na meg a Silent Hunter 3) pedig a nagy részét próbáltam. Amúgy vannak a cégben jó folyamatok meg ötletek aminek néha van eredménye is (Valiant + Lights bevallottan valami kis ember kezdeményezésére indult be, merthogy bárki nyújthat be játékötleteket), de a kivitelezés nekem valahogy nem szokott passzolni, legjobb példa erre az AC. Ikonerdő, zászlógyűjtögetés, no lopakodós 20 emberrel egyszerre leszámolós hero neo mátrix assassin=baltával kettébaszott hangulat. Szerettem amúgy a Gunslinger-t pl., de ott is a látvány valami hihetetlen elcseszettre sikerült, nem állt neki jól a Borderlandsos kontúr (kifolyt a szemem). Van még Anno sorozat, ahol a DRM-el és az árazással nyírták ki a birtoklási vágyamat, de amúgy not bad kategória. A Trials optimalizálása katasztrofális volt nálam. The Crew, az árkon-bokron át repülő rakétaposzívóval, ami egy ideje már el sem indul nálam... Il-2 sorozatot miért nyírták ki? Silent Hunter? Pont ez a lényeg hogy persze, azért mert A kategóriások akartak lenni, de hangsúlyozom, hogy nálam ez így összességében csak C--. Elfogadom ha másnak jó, kellenek a piacra, és hiányoznának ha nem lennének, mert ambíciózus banda akik 10 év múlva lehet csak összekotornak valami mesterművet. Most, ilyenjük nincs a piacon. Ja, és a South Park, de azt csak kiadták, mindenesetre kíváncsi leszek hogy fejlesztik tovább a második résszel a csata taktikai részét, mert állítólag ez a terv 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.19. 14:28:07

Tinman
Hát azért nem.

Splinter Cell-ek jó része kiváló. Heroes of M&M 5 nem tudom miért lenne rossz, amikor marha jó volt, a 6. rész sem piskóta és ami a te indie lelkednek is tetszhet az a Valiant "nemkazán" Hearts vagy éppen a Child of Light. A Prince of Persia-k, Beyond Good and Evil, Cold Fear, Rayman Origins és Legends minden csak nem C kategória.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Érdekes, nálam pont fordítva van. Szinte bármivel hasonlítom össze az Ubi cuccokat rendre alul maradnak. Csak az a szerencséjük hogy jól célozzák meg a közönséget, egyébként szerintem C kategóriás kiadó se lenne.

Arra, hogy a csúsztatás sose jó jel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
season passra gondolsz?
😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azért várjuk ki a végét.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MarkBlade
Nem védeni akarom az Ubit de ezt kb a játék gyártok 90%-ra rá lehet sütni hogy milyen félkész termékeket adnak ki. Viszont összehasonlítva a többivel optimalizációban és játéktechnikában nekem bejönnek a termékei.
Jim Morrison
Divisionnel is mennyi gond volt megjeleneskor. RS ben is akadtak gondok boven. WatchDogsrol nem is beszelve.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MarkBlade
A Division.. voltak gondok de a játék jó és szép. AC sorozat szerintem jó.. Far Cry sorozat jó.. WatchDog jó.. Splinter Cell sorozat jó.. Rainbow Six Siege jó. Szerintem annyira nem rossz az arány..
grebber
Még a botrányos AC Unity sem volt olyan ótvar mint a Mafia 3.. és akkor még finom voltam és nőies.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
WD1 teljesen kész volt, ha már annak a 2. része a téma.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Ubisoftról beszélünk. Mikor adott ki kész játékot utoljára? Jade távozása óta biztos nem (6 éve)

[merlinw.org]

grebber
Annyi szent ,hogy nem lesz Mafia 3 -nak csúfolt hulladék

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Na most jön majd az, hogy még késnek is és így is szarul fut 😄 Na persze ne legyen igazam.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok

3Error
Természetesen. <#vigyor>

Dark, én is ott néztem meg egy végigjátszást róla. <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Azt még youtube-on nézni is jó!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
A Last of Us?
Jó, nagyon jó. Persze mocskosul idegesítő a ping miati késedelem, de elfeljtettem, miközben játszottam.
A játék igazán díjnyertes anyag. Viszont hozzá kell tennem, hogy nem dualshock cuccal játszottam, ez néha probléma volt.
Szóval ha a playstationnow-t akarjátok kipróbálni, akkor legyen "rázogatós" kontroller. Megmondom őszintén, én is havernál fejeztem be, ps4-en.
Aztán próbáltam a Heavy Rain-t is, de ott már a fogmosásnál elakadtam, mert csak X360-as kontroller van 😄

Szóval azért nem zökkenésmentes a dolog, de egy trialt mindenképp megér.

Ja, igen, kontroller nélkül el se kezdjétek az egészet, ofkorsz.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.18. 23:28:40

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
Jó volt úgy is?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Persze. A játékos szava akkor számítana, ha a népek leszoknának az előrendelésekről (ez már nekem sikerült), és nem vásárolnának, amíg nem kész a kiadott játék (ezt még tanulnom kell, most épp a Mafia 3-at néztem be...)

Az szerintem mindenesetre most tényleg úgy néz ki, hogy az eddig viszonylag éles határok a konzol és pc kiadások között elmosódnak, illetve megszűnnek.

A Rockstar mindig is kicsit mocsok volt ebben, de ott volt nemrég a Mortal Kombat XL, amikor hónapokig tagadták, hogy az új kieg jön pc-re is. Már akkor is röhögtem ezen, és most meg hopp, itt van.

Egyik kiadó sem ellensége a pénznek.

IMYke2.0.0.0
Na, akkor én nem fogok majd annyit szívni... .
😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Nincs, ez borítékolható.

darkSectorxxx
Hát a PSNOW+TloU kötelező tanlecke mindenkinek.

De ezt mondták sokan az első részkor, hogy nem ps exclusive, és a GTA is jött pc-re.

Valljuk be hogy itt pont hogy jogos a pc-s kételkedés. 😄
Nem mintha ez aláírásokon múlna bármikor, az lószart nem számít, ami történik az iparban az mindig anyagi vagy érdeki szempont, az a lila füst, mikor egy játékos azt hiszi számít a szava.

Totti5
Elsőkörben biztosan csak konzolora jön ( jelen állás szerint ) mint az előző n+1 R* játék. Ebben semmi meglepő nincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Voltan
A RDR2-re pedig, ez most csak az a rész, hogy bedobják a horgot, minden csali nélkül, és a halak már most szétkapnak mindent, pedig még nincs is mire harapni. Hype, ennyi. Most akkor majd jön a szokásos keringő, hogy jaj, adátok ki pc-re is, aztán megjelenik konzolokra, és vagy kiadják, vagy nem.

Az az helyzet, hogy nekem a RDR az egyik nagyon nagy all time favoritom, gyakorlatilag ezért van meg még a 360-as, néha előveszem. És nagyon-nagyon szeretném pcn is játszani, a kettőt meg pláne, de mára már változtak kicsit az irányok a piacon, szerintem nagyon jó esély van arra, hogy megjelenjen PC-re, főleg, hogy nem PS exklu cím. A GTA5 is ragyogóan fogyott PC-n.

Amúgy meg nem tudjuk, hogy mi lesz, de itten már mindenki sír, mint valami fürdősk*rva, hogy jaj, nem jön pc-re.

Meglássuk. Ha nem jön, azt is túlélem, ezért biztos nem veszek konzolt, főleg miután a Last of Us-t végigvittem PlaystationNow-n.

Voltan
Valami olyasmit írhattak, hogy "Poise actually works as intended", és ez igaz is, mivel NINCS 😄

Ez azért vicces, mert korábban meg nagyon mondták, hogy a poise az úgy működik ahogy az kell, nem kell javítani. 😊

Why so serious?

darkSectorxxx
😄

Tinman
Na, tudtam, hogy elkapkodtam a DaS 3 végigvitelét :-(

App Version 1.08 - Official patchnotes

"Adjusted poise values across the board. Poise is now more effective for heavier weapons and armor."

Ehhez 8 patch kellett és több, mint fél év? -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Itt 18 év lesz.

Pedig már azt hittem MAZÚR végre megbékélhet!!!!!!!!!! 😄

darkSectorxxx
Ja akkor ezért van neked kilőve a konzol része...így már értem a dolgokat! 😊

Fpocok
GTA5 18 hónapot is kibírtam.

IMYke2.0.0.0
"És miért otthon nem jó?"

Otthon köbö 2 órákat vagyok ébren és szpáváj, majd reggel megint kezdődik minden elölről.
Itt töltöm a nap túlnyomó részét.

+ otthon sosem lesz internetem

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Ja hát ha melóba akkor soha ne vegyél.
És miért otthon nem jó?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 19:58:00

IMYke2.0.0.0
Videot nem szúrunk be közvetlenül... már jó ideje...

darkSectorxxx
Vátok OFF-ra. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 19:58:42

IMYke2.0.0.0
Nincs HDMI monitor itt.
És nem kicsit félteném is itt tárolni.

IMYke2.0.0.0
Hát, akkor várhatsz egy darabig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Horizon Guerilla játék lesz, garantáltan fasza. Tartalom + csodálatos látványvilág.
Uncsi 4? 😄 egy collectionnal? 😄

Németbe most volt PS4 200 euro, meg e-magon halom van akció.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 19:54:03

IMYke2.0.0.0
Na, ezeket még bevállalnám:
* Until Dawn
* Horizon - kíváncsiságból

Fpocok
Mi folyik itt? Mi ez a sok komment?
RDR2? Nice. Megvárom, míg jön PC-re, bundleban az első résszel.

darkSectorxxx
Mindenki másért.

Én ha ps exclu-kat nézem ezekért vettem és vennék:

- Killzone SF
- Infamous
- Bloodborne
- Driveclub
- Order 1886
- Ratchet & Clank
- Until Dawn
- Uncharted 4
amik jönnek:
- Horizon
- Gone Day
- God of War
- Death Stranding
- Final Fantasy VII Remake
- Detroit: Become Human
- Days Gone
- Crash Bandicoot "Remaster"
+ az összes PS3-as remaster

és még ígéretes volt a Spider-Man, annak ellenére hogy nem szeretem az eddigi játékait!

Kb ezek miatt kellett, vagy kellene ps4, és megbáni sem fogom soha.
Most olyan címeket írtam kizárólag, amik pre-order voltak/lesznek! Azonnali kell kategória.
Vagyis pár régit kivéve amik még a gépvásárlásom előtt jöttek ki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 19:44:29