Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Folyt köv offban, de egyetértek...Sajnos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Költözök én is ...Bocs Imrém.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Microsoft nem is, hanem a Microsoft Game Studios.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szar PS3 minőség, még szarabb egy lapáttal a stream miatt, még szarabb egy lapáttal input lag miatt. Legalja verzsön FTW. 😄
darkSectorxxx
folyt....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 21:38:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Akkor inkább nem játszom velük. Ennyi. Eddig egyik exklu játékért se fáj a szívem.
Totti5
X360 vagy a superior Xbox One verza. Ha meg egyik sem marad a PS3 stream... kinek mennyit ér.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LOL......<#taps> A legmosottfosabb rusnyább, undorítóbb verziót kell a pc-seknek adni...Grat....XD Gondolom ezen a ps now verzión belül nem lesz lehetőség bill+egérrel tolni a játékot....Így meg ugyanazt a fos minőséget kapjuk grafikaliag és irányításilag is pc-re, amit én látok nap mint nap ps3-on...Fáááckyeah.

2. bekezdés exluzív online tartalom: Remélem ez azzal is jár, hogy ps-es verzió alá értelmes grafikát is raknak végre.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.20. 21:36:08

Nincs igazad mert vagy jön valami pc-re vagy nem, de ha jön akkor az csak tökéletes lehet! Kevesebbel egyszerűen nem elégszünk meg és kész. Le lett már írva többször Dark nem figyelsz...<#vigyor5>

Uplay is így kezdte, Origin is így kezdte. Aztán szép lassan mindkettőt kezdjük megszokni, pedig mindkettőnél volt annyi baromság, hogy azzal Dunát lehetett rekeszteni és még mindig van mindkettőn mit javítani. Adjunk némi időt ennek az MS store-nak szerintem....Addig meg akit ezek a dolgok nagyon zavarnak simán ignorálja a pc-s lét ezen részét. Semmit nem fog veszíteni a legtöbbünk ekkora backlog mellett.

A nap végén itt is az exluk fognak dönteni a többi meg kifogás és belemagyarázás. Tudom a Microfos store-ja szar....De viszont olyan játékokkal játsszhatsz amit pc-n csak itt kapsz meg (ha van némi esze az MS-nek akkor ezen nem is fog változtatni).

IMYke2.0.0.0
Gondolom, a te szavaid, mint a Rockstar igazgatójáé, és ezért helyeselsz... <#wow2>

//Darky közben kihátrált - törölte a saját hozzászólását.
//Rosszabb: csak áthelyezt az OFF-ba - továbbra is az R* igazgatóját játssza.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.20. 21:29:54

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gyönyörű a Red Dead Redemption 2 első videója

"Nem mellesleg közben az első rész játszható lesz PC-n is a PlayStation Now segítségével. A programban a játék PS3-as verziója szerepel, melyet PS4-re vagy PC-re streamelhetünk. PS4 konzol tulajdonlása nem kell hozzá, csak egy PS Now előfizetéssel kell rendelkeznünk. Xbox One-on a játék része a visszafelé kompatibilitási programnak.

A Sony azt is megerősítette, hogy a második rész PS4-en fogja legelőször megkapni az exkluzív online tartalmakat.

A Red Dead Redemption 2 2017 őszére várható PS4-en és Xbox One-on."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Hát akkor lassan pénzt kell szednem érte. <#buck>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
A sorryaiddal fogok fűteni a télen...

darkSectorxxx
Ja sorry. 😄

IMYke2.0.0.0
Már megint rossz topik és Windows 10 OFF!
Isti, tanuld meg már megnézni a topik címét ahová írsz!

//És úgy látom, partnereid is vannak.
//Csak tudnám, hogy akkor miért is van itt házigazda, meg banner, meg megszokott szabályok, meg...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.20. 21:19:09

darkSectorxxx
Az a baj hogy mindenki megszokta, a mókolást, bütykölni akar mindenki, semmi soha nem jó, ha nem nyúlhat bele, hozzá.
Itt ez van mint egy konzol, beteszed, fut ahogy kell, nem bütykölsz, játszol élvezed.
Kell a ex tartalom? Ha igen leszeded, játszol élvezed, ennyi, ha nem akkor az AKI megengedi hogy hozzáférj a fájlokhoz, azt kell keresni.

Ez nem törvényes, bármennyire poénos néha és bármilyen megszokott is egy ideje.
A játékokért amikért fizetsz, utána sem lesznek a sajátjaid, vannak törvények, ezt védik. ezért a sok megkötés...

Jó most nem arra értem hogy tudd a d-n bellül még nemtudom melyik mappába pakolászni, hanem ezeket hogy nem tudod babrálni meg hasonlók.
Mást erre nem tudok mit mondani.
Itt vannak, amikért amúgy kéne venni konzolt?
Jó dolog ez?
Naná.

Én is fejlesztenék gépet és ezt használnám ha nem lenne x1-em.
Amit csak azért nem adok el, mert egyrészt nem minden jön vagy jött ár, illetve nem tudok venni belőle olyan upgrade-et a mostani gépemhez, amivel picit is előrébb lennék ugyanazon játékok futtatásában.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 21:12:21

darkSectorxxx
Hát ha ez a valami amiről beszélünk az egy régóta működő más nagy platform részleges kivetülése, amiben elérsz kb 5 AAA címet, akkor jaja.
Én PC-s létemre, ja ennek is örülnék ahelyett, hogy vegyek konzolt ezekért a játékokért.
Ja, igen. 😊 De a Store-nak nem kell rivalizálni senkivel, ezekkel a játékokkal nem.

Ha ez lenne a cél akkor lenne rajta sok-sok multiplatform.
Ez a Microsoft, értitek a MICROSOFT saját cucca, nem egy 3rd party kliens....
persze nem ugyanolyan mint a megszokott steam, de nem is verseny, a live az jó, megy, az más hogy a pc-s oldala ami most új, az nincs arra tervezve, mint a steam, ahol van 5000 játék legalább.

Ez csak arra van hogy pc-n a pc játékosoknak ne kelljen konzolt venni, illetve ugye a PA a konzolosok "mozgását, mobilitását" segíti.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 21:02:43

darkSectorxxx
No ször.
Olvasok.
Az a D az a telepítési hely....azaz d:\

Szóval ha kijön egy új kliens, akkor nem kéne azokkal az alapvető funkciókkal rendelkeznie, amivel most rendelkezik a Steam, hanem lehet primitív funkciómentes szar, amit útközben lassan kikalapálnak? Ahogy már múltkor is egyszer leírtam: Most már mások az igények, mint amikor a Steam kijött. Akkor még új volt ez az egész klienshez kötöttség, digitális vásárlás és kellett idő, h tanuljanak a hibáikból, új funkciókat adjanak hozzá, változtassanak rajta úgy, h minél jobb legyen. Most már nem lehet eljátszani azt, h csinálunk egy szart és majd előbb-utóbb jobb lesz. Látják a játékosok, h lehet ezt normálisan is és nem csak úgy, ahogy a MS csinálja.
Rapid81
Leírta, hogy nem lehet megadni a helyet, csak a meghajtót. Pontosan ugyanazt írta le, mint utána, csak más szavakkal... Kezdem azt gyanítani, hogy nem csak írni nem tudsz. <#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Ezt aláírom, de halkan megjegyzem még eddig soha nem volt fontos hogy milyen mappában vannak a játékfájlok, steam-nek is 800 év kellett, hogy megadhasd a mappa útvonalát, miről beszélünk? 😊
Nekem anno azzal sem volt bajom.

De akkor sem fogalmaztad meg elsőre pontosan mire gondoltál. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 20:31:53

darkSectorxxx
Hát akkor nem vágesz...érdekes.

TBTPumpa
Megvan minden frissítés (a kérdéses KB3194496 is telepítve van), eredeti Windows 10 rendszerem van - jogtiszta dobozos Win 8.1 Pro rendszerről frissítettem. Forza Horizon 3 és ReCore játékokkal nem volt gond, de a Gears 4 problémás.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

FEARka
Ezt tudtam, ezt is írtam, de a meghatón belül már nem tudod megadni hova rakja és ez gáz.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.10.20. 20:26:08

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

darkSectorxxx
Ezekszerint vannak rendszerek ahol nem, vagy nem jól.

Azt amúgy el tudom képzelni, eltekintve TBlint-től, ott nem tudom mi van, hogy mokolt warez változat....nem tudom.

darkSectorxxx
Csak kérdezzetek. 😊
Új alkalmazások letöltési helye
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 20:24:46

Ezzel nincs gond, mert win10-en autoupdate van. Mindenképp frissít.

darkSectorxxx
Tőlem nektek.

KB3194496
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 20:20:15

Meg lehet.

darkSectorxxx
Hogyne lehetne? Loál?

légyszíves, kezdem kellemetlenül érezni magam hogy esetleg csak nekem az én 1-etlen warez első telepítésel 2 éve lassan működő oprendszerem a világon az egyedüli amiben minden megy (mármint kivéve azt ami egyértelműen funkció probléma másnak, az nálam is igaz, ez a borderes játékfuttatás ablakban meg ilyenek, de a többi?) 😄

Mindjárt, csak kérdezz. 😊

FEARka
Az is vicces, hogy 2016-ban a telepítés helyét se lehet megadni csak a meghajtót 😄

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

darkSectorxxx
Steam sokéves kliens mégis ezernyi probléma van vele.

darkSectorxxx
Elnézést, nem 2 játékot érintette a probléma, hanem 3-at.

"A KB3194496 verziószámú update-et mindenkinek ajánlott telepítenie: azoknak is, akik már beszerezték a korábban megjelent címeket (például a Forza Horizon 3-at és a ReCore-t), azoknak pedig főleg, akik azt tervezik, hogy előrendelik/előtöltik az október 11-én megjelenő Gears of War 4-et. "

grebber
Pedig rendesen dobpergésel jelentették be,hogy nincs 0-ról újra letöltés hanem lehet folytatni ahol abbahagytad (mondjuk alapból szánalmas 2017 hajnalán,hogy egy ekkora cégnél ez nem.kivizelezett) Akkor ezekszerint lehet a frissités előtt nézted .
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.20. 20:09:24

Next PC upgrade: 2022

Na akkor hajrá TBlint neki kell esni újra....Elvileg ki van javítva.

Nem is mondtam, hogy abból van...<#wink>

Azért talán nincs annyi, de igen úgy is.. <#wink>

darkSectorxxx
Ez nem store miatt van, Tomb Raider-t én se egyhuzamba szedtem.

Ez a Gears of War + Forza bug szerintem, amit elvileg peccseltek azóta.

IMYke2.0.0.0

Tinman
Miközben rászakad az elmaradt több 100 megvett és letolatlan játék? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Viszont jó látni, hogy vannak lelkes fizető polgárok, akik tesztelgetik. Jó a show. :-)

/Nem. Nem annak örülök, hogy nekik szar, hanem annak, hogy talán ráébrednek mire szavaznak...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jó azért azt valószínűleg nem kalkulálják bele Microfosnál, hogy Magyarisztánban sok helyen még tanyanet van (nem sértésnek szánom, de sajnos tény).

Ellenben az a tény, hogy nem lehet folytatni a letöltést egy orbitális nagy baromság az MS részéről.

6. Vagy csak simán szarik bele és azonnal megveszi amivel játszani akar annyiért amennyiért a store-ban... :-P

darkSectorxxx
Ez tutibiztos?

Ez akkora egy rakás fos, ahogy ki van találva, h az valami hihetetlen. Ekkora igénytelen szardarab fosságot is csak úgy tudnak lenyomni emberek torkán, h más kliensre nem adják ki a játékokat. Már csak elvből se nem fogok soha onnan semmit venni. Sőt, Windows 7-tel ki fogom húzni, ameddig csak tudom.
IMYke2.0.0.0
Éljen a Windows (10) Store...

TBTPumpa
Steam-nél/Originnél nem lenne gáz, de ez UWP-s cucc, azt meg maga a Windows felügyeli. Külsőleg nem tudsz hozzányúlni, sem törölni, sem telepíteni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
bazze, akkor ez gáz. Valakitől el kée kérni a fájlokat.