Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Nálam 476 óra van a 4-ben (utolsó DLC-ket még nem is játszottam), kinek mi. A 3-at kétszer, a Vegast pedig 2.5-szer nyomtam le, szerintem a 4 is piszok jó, főleg annak aki szeret mókolni, építgetni. Season Pass "must have" hozzá. <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

mooo
Azt a mindenségit, köszönöm szépen!<#worship> Még egy hét és szerintem elkezdem bepótolgatni a lemaradásom játékok terén,mert nagy a lemaradás
Viszont állítható benne a nehézség! 😊
Prince23
Hát akkor várok egy Comlplete Editionre (vagy Special Edition-re), ugyanennyiért talán venni fogom már.

MerlinW
Hát, én kb 1000 órát játszottam az első kettővel, végigjátszottam egyszer a F3-at, 2x a Vegast, a F4-et megláttam, azonnal demó boltba mentem, majd fél óra után töröltem. Tehát.. mint Fallout 18€-t sem ér. Mint shooter, talán megveszem majd 10 € alatt egyszer. Vagy nem, mert totál feledésbe merül😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Availability Out of stock"

Egy játék annyit ér, amennyire a piac tartja 😊

//Itt viszont kapható - 18,5 euro.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.23. 20:54:42

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Logannek hívj.... Az Ares nevet a Smitebol csórtam el.

Más:

Mit találtam Instanton.... Vajon ennyit ér a Fallout 4? 19 eu

Tinman
Az érzés amikor rádöbbensz, hogy a Hand of Fate végső bossharca JÓVAL nehezebb, mint a Dark Souls 3 bármelyik boss harca...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
Nincs mit. <#vigyor>

BTW, Prince23, téged úgy mégis hogyan szólítsunk? Prince, Ares vagy Logan? <#wow3><#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Ne köszönd, fizess! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Prince23
Köszönöm a köszöntéseket! 😊

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Köszönöm

kigyi
Boldogot! 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

darkSectorxxx
Hát e jeles nap alkalmával tuti. 😊

ffxi
HBD!

Dark: Remlejuk visszahozza az ubi az igazi Herceget 😊

Fákjúal!

darkSectorxxx
Boldogat a Hercegnek! 😄

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot kívánok én is 😊 Még hozzá egy ilyen videóval 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Köszi 😊

3Error
Boldog szülinapot Prince23 / Logan !

3Error
<#taps>

Gratulálok! 😊
IMYke2.0.0.0
Gratula mooo-nak 😊

genndy
mooo (illetve Hank][szoroak / qsscanner) nyerte a Doom-ot. Gratula!
Az ajándékot közvetlenül Steamen elküldtem. Jó vérontást! <#violent><#hehe>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.10.22. 20:17:35

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Gyere már föl steamre légyszives.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
6000-6500, ha nem akarsz sokat rászánni, erre van a közösködés. 😄

Én is próbálok végigmenni rajta, de orrba-szájba gyűlik minden és lemaradok, csak mindent megveszek azt idő is kéne játszani. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.22. 13:45:42

Sort kerítettem végre én is a Recore című játék demójára. Igazából semmi jóra nem számítottam (winstore-os rendszer, illetve az egész kapcsán), de kellemesen csalódtam. Az a 30 perc igazából tényleg nem sok, de nekem pc-n maga a játék indítása minden sallanggal együtt 2 percből megvolt.

Csak, hogy a technikai részét is érintsem: Nem töltődött le lassan a játék, pöccre indult, nem tökölt sokat a hangolással sem (pedig nincs ssd-m, hogy villámgyors legyen a töltés), nem volt se szaggatás, se semmilyen egyéb technikai gond, sőt a játék egész jól néz ki (volt a cutscene-k alatt némi kis akadozás, de csak alig észrevehetően). A hosszú tötlési időből én semmit nem tapasztaltam (mondjuk épp mentem volna a következő nagy helyszínre szóval lehet ott szembesültem volna vele igazán (meg nem haltam szóval nem tudom milyen gyorsan tölt, de az elején is kapásból indult a játék szinte várni se kelllett). Jah és belőttem unlimited fps-re szóval még csak nem is 30 fps-ben futtatam....Szépen futott, gördülékenyen.

Maga a játék egy kis aranyos ugrálgatós könnyed kis valami, de rendkívül bájos az egész. Valahogy van egy érdekes hangulata, ami nagyon kellemes. Ha nem vigyázol azért meg lehet halni, de a hozzánk hasonló tapasztalt gémernek nem hinném, hogy gondot okozna. A történet érdekes (a bemutató után bizony azt kell mondjam érdekelnek a hogyanok és a miértek), a játékmenet nem túl bonyolult. Főleg platformer elemek, némi lövöldözés, gyűjtögetés, felfedezés kombója az egész. Van benne némi krafting rendszer is. Egyébként számomra első látásra az egész játék annyira letisztult, sallangoktól mentes mégis izgalmas és élvezetes. Nem mondom egy szóval sem, hogy AAA kategória, de egy igen tisztességes és kreatív kis aranyos játék a Recore így az első 30 perc után (sajnáltam, hogy nem hosszabb a kipróbálási idő, mert játszottam volna tovább).

De: 13000-ért bármilyen jó is lehet a teljes verzió bizony masszívan rablásnak érzem. Nagyjából olyan 6000 Ft környékén szerintem szemrebbenés nélkül kiadnék érte, mert technikailag nálam annyira rendben van, hangulatilag meg még inkább, hogy ennyit megérne...Talán még nagy duzzogva 7-8000-et is...De azért 13000-es árat nagyon durva túlzásnak tartom. És isméltem én a demó alatt pc-n semmiféle gonddal nem találkoztam (reflektálva itt arra a problémahalmazra, amit sok konzolos gamer leírt). A töltés kapcsán nem mernék teljesen biztosat mondani (lehet el kellett volna patkolni teszt jelleggel...na most már mindegy...letelt a 30 percem sajnos).

Szóval Recore jó cucc lehet, csak drága sajnos.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.22. 13:32:51

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Pedig az 5-ben is teljesen jól működik mindkettő (sok pici város és kevés nagy), én szeretem a megapoliszos stílust, majákkal pl. volt már több győzelmem 3-5 várossal. Persze elsősorban nem hódítás jellegű győzelem, hanem tudományos, kulturális. Az óriásvárosos stílus oda nagyon illeszkedik, kevés várossal nagyon alacsonyak pl. a kulturális költségek, nagy előnyhöz lehet vele jutni, és a szomszédok egy idő után kvázi neked dolgoznak és megvédenek a másfajta világrendet követőkkel szemben 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem nagy etalon a Master of Magic. Ott én ilyen expander stílusban nyomtam, azaz "minden fasza helyre új várost" modon. A mostani gammák (endless space/legends, Fallen Enchantress) kifejezetten büntetik ezt a stílust :/

Ez a három várossal győzni nekem nagyon furán hangzik
zorrobomber
Nincs, de arra kényszerít hogy legyen. Talán a terel inkább jó szó, és egyébként is ez talán inkább stílustól függ. Ismerek olyat aki rogyásig nyomatja a városokat, de lehet nyerni 3al is (szoktam volt). Régi emlékeim közül most hirtelen csak az jut eszembe, amikor Colonization-ben egész Dél-Amerika tele volt tojva spanyol városokkal (az indiánok meg hamuvá égetve). Ahhoz képest én biztos kevesebb várost építek Civ 5-ben.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.21. 19:11:21

Mit jelent az h kevesebb város van? A mostani trendet, miszerint van város limit vagy nincs de arra kényszerít a rendszer h legyen?
zorrobomber
Az 5 harcában HP csík van már, falanx nem ver le tengerészgyalogost. A one unit per hex és az egységek xp gyűjtése miatt jóval taktikusabb a harc. A termelés is problémásabb, kevesebb város van, így egy-egy háborúra jó előre készülni kell, és ez magával hozza azt is, hogy nagyobb dilemma a harc és a békés fejlődés közti döntés. Persze ha támadnak akkor nincs mese. Ennek általában jól látható jelei vannak: pl. sereget épít a szomszéd és a határra mozgósítja őket. Ha olyan közel vagytok hogy a városod határába lerak ő is egyet, akkor meg tud lepni persze.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.21. 18:06:04

Én ezen eléggé filózom ... de erős fenntartasom van sajna.
Igazából a bajom h a Master of Magic óta nem értem h ez a harcrendszer h a banatba nem kopott még ki ... még warezos koromban próbálgattam a civ2-3at de minden alkalommal mikor egy gálya lezuzta a vashajomat vagy a falanx harcos agyuzas után kiütötte a partraszálló tengereszgyalogosomat kapott egy uninstallt. Call to power (ez már gog-os vasarlas) a semmiből a főváros mellé teleportalo ellenséges fullos seregnel járt így. (azóta bánom h nem lehet elajándékozni aktivalt gammat)
Na ilyen eloelettel erdemes-e nekem a civ5 full miatt behúzni? Ami videókat néztem róla az jópofa volt, letisztult és taktikus. De a harc még mindig béna sztem.
zorrobomber
Ez egy szűk réteget fog érinteni csak szerintem. Aki új a témakörben annak fölösleges a Civ 3-4-el kezdenie, magasan az 5 a legfelhasználóbarátabb. A Starships katasztrófa sajnos, az Ace Patrol-t pedig én inkább csak mobilon élveztem (de ott kifejezetten jó). A többi kötelező mindenkinek akit kicsit is érdekel a műfaj vagy a téma. Deviszont, mindegyik volt már elég olcsó. Személyes kedvencem a Pirates! (kiejtés: Pirátesz)

Este Civ 6 teszt!!!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.21. 14:38:41

IMYke2.0.0.0

Scooter
<#eljen> Kicsit zavar, hogy túl egyszerű. <#miaz>
IMYke2.0.0.0
Mindenkinek euróban mutatta. Nekem is. Semmit sem állítottam át. Forintban kezdte el mutatni. Ha a Prohardveren nem írják le tegnap, akkor észre sem veszem, mert nem sűrűn lépek fel már oda, csak ha a Redditen látom említve.

Scooter
Az érdekes. Nekem eddig mindig €-ban mutatta. Túlságosan hozzászoktam már, hogy mindent átszámolok. <#alien>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.21. 12:09:07
IMYke2.0.0.0
Mindenkinek úgy mutatja, ha magyar IP-ről lép az oldalra. Nálam is.

Scooter
Nem tudja valaki, hogy hol lehet állítani Gamersgate-en, hogy ne forintban mutassa az árakat hanem euro-ban? Nem találok ilyet, ha lehet állítani. Amikor utoljára néztem még euro-ban mutatta.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.21. 10:43:24
darkSectorxxx
RDR első részére mondta 😊

<#vigyor5>

Tinman
Miért hagyod ki a pure PS4 Pro verzát? Biztos lehetsz benne, hogy az erősebb vas miatt az lesz az ultimate superior verza, de biztos leszek abban is, hogy X1 Scorpion is nagyon rendben lesz.

Tinman
Burzsoá :-)

zorrobomber
+1

3Error
Lassan én is így leszek vele. Engem csak a ReCore érdekelne, meg talán a GeoW4, de jelen pillanatban nincs pénzem 2 külön SSD-t tartani, két külön oprendszernek. Nagyon kíváncsi vagyok hova fog alakulni ez az egész 1-2 év után...

//Opsz. Bocsi Imi, benéztem én is... <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.21. 03:01:50

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Ja nem gond, csak látom hosszabb eszmefuttatás lesz mint hittem. 😊

darkSectorxxx