Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egy játék annyit ér, amennyire a piac tartja 😊
//Itt viszont kapható - 18,5 euro.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.23. 20:54:42
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más:
Mit találtam Instanton.... Vajon ennyit ér a Fallout 4? 19 eu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
BTW, Prince23, téged úgy mégis hogyan szólítsunk? Prince, Ares vagy Logan? <#wow3>#wow3><#vigyor>#vigyor>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ajándékot közvetlenül Steamen elküldtem. Jó vérontást! <#violent>#violent><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.10.22. 20:17:35
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én is próbálok végigmenni rajta, de orrba-szájba gyűlik minden és lemaradok, csak mindent megveszek azt idő is kéne játszani. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.22. 13:45:42
Csak, hogy a technikai részét is érintsem: Nem töltődött le lassan a játék, pöccre indult, nem tökölt sokat a hangolással sem (pedig nincs ssd-m, hogy villámgyors legyen a töltés), nem volt se szaggatás, se semmilyen egyéb technikai gond, sőt a játék egész jól néz ki (volt a cutscene-k alatt némi kis akadozás, de csak alig észrevehetően). A hosszú tötlési időből én semmit nem tapasztaltam (mondjuk épp mentem volna a következő nagy helyszínre szóval lehet ott szembesültem volna vele igazán (meg nem haltam szóval nem tudom milyen gyorsan tölt, de az elején is kapásból indult a játék szinte várni se kelllett). Jah és belőttem unlimited fps-re szóval még csak nem is 30 fps-ben futtatam....Szépen futott, gördülékenyen.
Maga a játék egy kis aranyos ugrálgatós könnyed kis valami, de rendkívül bájos az egész. Valahogy van egy érdekes hangulata, ami nagyon kellemes. Ha nem vigyázol azért meg lehet halni, de a hozzánk hasonló tapasztalt gémernek nem hinném, hogy gondot okozna. A történet érdekes (a bemutató után bizony azt kell mondjam érdekelnek a hogyanok és a miértek), a játékmenet nem túl bonyolult. Főleg platformer elemek, némi lövöldözés, gyűjtögetés, felfedezés kombója az egész. Van benne némi krafting rendszer is. Egyébként számomra első látásra az egész játék annyira letisztult, sallangoktól mentes mégis izgalmas és élvezetes. Nem mondom egy szóval sem, hogy AAA kategória, de egy igen tisztességes és kreatív kis aranyos játék a Recore így az első 30 perc után (sajnáltam, hogy nem hosszabb a kipróbálási idő, mert játszottam volna tovább).
De: 13000-ért bármilyen jó is lehet a teljes verzió bizony masszívan rablásnak érzem. Nagyjából olyan 6000 Ft környékén szerintem szemrebbenés nélkül kiadnék érte, mert technikailag nálam annyira rendben van, hangulatilag meg még inkább, hogy ennyit megérne...Talán még nagy duzzogva 7-8000-et is...De azért 13000-es árat nagyon durva túlzásnak tartom. És isméltem én a demó alatt pc-n semmiféle gonddal nem találkoztam (reflektálva itt arra a problémahalmazra, amit sok konzolos gamer leírt). A töltés kapcsán nem mernék teljesen biztosat mondani (lehet el kellett volna patkolni teszt jelleggel...na most már mindegy...letelt a 30 percem sajnos).
Szóval Recore jó cucc lehet, csak drága sajnos.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.22. 13:32:51
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez a három várossal győzni nekem nagyon furán hangzik
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.21. 19:11:21
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.21. 18:06:04
Igazából a bajom h a Master of Magic óta nem értem h ez a harcrendszer h a banatba nem kopott még ki ... még warezos koromban próbálgattam a civ2-3at de minden alkalommal mikor egy gálya lezuzta a vashajomat vagy a falanx harcos agyuzas után kiütötte a partraszálló tengereszgyalogosomat kapott egy uninstallt. Call to power (ez már gog-os vasarlas) a semmiből a főváros mellé teleportalo ellenséges fullos seregnel járt így. (azóta bánom h nem lehet elajándékozni aktivalt gammat)
Na ilyen eloelettel erdemes-e nekem a civ5 full miatt behúzni? Ami videókat néztem róla az jópofa volt, letisztult és taktikus. De a harc még mindig béna sztem.
Este Civ 6 teszt!!!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.21. 14:38:41
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.21. 12:09:07
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.21. 10:43:24
//Opsz. Bocsi Imi, benéztem én is... <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.21. 03:01:50