Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Arról biztosíthatlak hogy a Darksiders 2 minden tekintetben sokkal jobb mint a Darksiders 1 volt, nem hiába lett a Darksiders 2 az év játéka 2012-ben és ugye nem rég kapott a Darksiders 2 egy felújítás.

A Darksiders 2 már nem full akció orientált hanem már egy Akció Kaland játék rohadt bazi nagy Map-al némi RPG elemekkel, (Skill System) ls gigantikus EPIC BOSS harcokkal (Shadow of The Colossus PS2) nem hiába maxoltam ki a játékot fullra,😄
genndy
Újabb szemelvény a végigjátszott játékaimról:
Spec Ops: The Line
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg egy sztori-orientált jelenkori tps-lövölde. Hát, a sztori-orientáltság annyira azért nem sikerült...
Grafika: még ma is teljesen korrekten néz ki, szép lett. A homokkal elöntött Dubai nagyon drámai, és jó lett a kontraszt is külső kopár terek, és a viszonylag épen maradt belsők luxusa között is. A Chasm meg egészen döbbenetes amikor odaér az ember. Jópofa a főmenü is, ami az alapján változik, hogy éppen hol tartunk a játékban.
Hangok, szinkron: rendben van, de semmi különösen emlékezetes. Zene: saját zenéje talán nincs is a játéknak, inkább 60-as, 70-es évekbeli rockszámok szólnak, amiket előszeretettel hallgattak/hallgatnak a katonák a harcmezőn, ez ide is jól illik.
Történet, játékmenet: rögtön belecsapunk a lecsóba, mert egy a játék kb. 2/3-nál lévő helikopteres üldözéssel indít, aztán visszaugrunk az elejére, ahol éppen csak megérkezünk Dubaiba, ott azért veszít a lendület, de aztán fokozatosan beindul ahogy egyre mélyebbre hatolunk a romos városba. Az látszik, hogy erős sztoriban gondolkoztak, erkölcsi kérdésekkel és döntésekkel, de a TPS-körítés valahogy nem az igazi ehhez. Ugye leginkább harcolni kell, nyomulni előre. Itt konkrétan az a feladat, hogy irts ki egy komplett hadsereget. A lövöldözős részeket néha megszakítja egy rövidebb rész, ami elvileg a sztorit vinné előre, de mire az ember rendesen átgondolhatná, meg összerakná az új darabokat az addigiakkal, már rohanni is kell tovább, mert támad a következő csoport, vagy észrevettek, vagy ilyesmi. És szerintem a sztoriban hatalmas lyukak és értelmetlenségek is vannak, de lehet hogy csak én nem tudtam megfelelően figyelni a részletekre a fegyverek dörgésében. Ilyen folyamatos harci körülmények között valahogy nem hat meg a társak siránkozása, hogy 'jaj le kell bombázni egy teljes osztagot' ha azelőtt pontosan ugyanígy öldököltük a szembejövőket, csak fedezékről-fedezékre haladva, vagy éppen mesterlövészpuskákkal osztogattuk a fejeseket a mit sem sejtő őröknek, hogy ne vegyenek észre. Az irányítás egyébként rendben van, jó lett a fedezékrendszer, okos az AI, a társak is utasíthatók, meg maguktól is teszik a dolgukat.
Tehát a játék (12-egy-tucat) TPS-lövöldeként rendben van, de amiben újat tudna mutatni, az erős sztori, az bizony teljesen elveszik a golyózáporban, és a folyamatos öldöklés miatt súlytalan lesz a mondanivaló. Gyorsan végigszaladtam rajta, legkönnyebb fokozaton 6 óra lett az egész, úgy hogy egy pár helyre vissza is mentem achiért, tehát még csak hosszúnak sem nevezhető. Magyarítás: Evin <#worship>

The Talos Principle - Road To Gehenna DLC
A fejtörős puzzle játék kiegészítője. A feladat ugyanaz, feladványokat kell megoldani, csak itt nem tetromínókat gyűjtögetünk, hanem robottársainkat kell kiszabadítani. A grafika, környezet, hangok, zene ugyanaz mint az alapjátékban, jól néz ki, de kicsit már unalmas. Illetve egész egyszerűen szerintem túl sok egy ilyen játékhoz, a Serious Samnek BFE-nek jobban állt ugyanez a motor. Az mondjuk látszik, hogy van potenciál az engineben, de nem tudom van-e még játék ami ezt használja.
Én egyébként azt hittem ez a része coop (emberi vagy AI irányította társsal), de nem, a robotok csak álldogálnak a ketreceikben amíg ki nem szabadítjuk őket, nem segítenek. Viszont a feladványok már sokkal elborultabbak, jóval szenvedősebbek a kifacsart megoldások, meg az elemek teljesen unortodox használata, úgyhogy sokszor nyúltam walkthroughhoz, hogy legalább valami kezdőtippem legyen (itt nincs falra írt segítség, mint az alapjátékban, bár ott sem ért sokat szvsz). Van ugyanúgy egy filozófiai része mint az alapjátéknak, ami a termináloknál játszódik, hát megmondom őszintén a rengeteg szöveg miatt erre annyira nem figyeltem, csak végignyomogattam. 9 óra lett a vége, ami egy kiegészítőtől egyébként korrekt, és akkor még rá sem feküdtem az achikra és opcionális csillagokra. Ha esetleg lesz magyarítása, akkor lehet hogy nekiugrom az egésznek még egyszer.

Darksiders
"A szegény ember Dark Soulsa" 😊 Próbát tettem egy régebbi, de állítólag klasszikus h&s-el is. Nem volt rossz, de továbbra sem lesz kedvencem a stílus, ez már biztos.
Grafika - mostanra azért kopottas lett, mosott textúrák, hiányzó árnyékok, de egyébként stílusos, eléggé rajzfilmes-animés, főleg a karakterek a baszom nagy kardokkal meg túlméretezett páncélokkal. Hangok (effektek) jók, csattognak a kardok, zörögnek a páncélok, kötelezőt hozza. Szinkron: kimondottan jók a főleg dörmögő karakterek (lényegében démonokkal beszélgetünk végig), illetve benne van Mark Hamill!, szokásos Jokeres elborultságát hozza, tetszett. Szegény főszereplőnek sokat kellett nyögnie meg morognia, főleg az átvezetőkben. Mondjuk ezeken is látszik, hogy nem überprofi csapat készítette, néha kimarad hang vagy effekt, csuklik a keverés, stb. Zene - hát, nem hagyott bennem semmilyen nyomot. Történet: alapvetően jó, elviszi a hátán a játékot, meglepő módon még csavaros is, a vége fordulat különösen tetszett. Egy kicsit több háttérinfó a világról jöhetett volna, gyűjtögethető könyvek, vagy valami kis enciklopédia formájában, ha másról nem akkor legalább a szereplőkről, mert a végére azért már elég sok név kavarog.
Játékmenet - hát ez olyan szokásos h&s-féle: térképeken mobok, nyugodtabb részeken megoldandó puzzlek hogy továbbjussunk, pálya vége felé minibossok, meg néhány főboss is a fejezetek végén, csak hogy továbbrugdossa a főhőst a követekző térképre. A puzzlek nem egyszer idegesítőek, nem azért mert nehezek, hanem mert átláthatatlanok. A játék néha segít (végigrepül a fejtörőn, lehet látni az útvonalat, meg a megoldandó feladatot), de nem mindig, sokszor az sem egyértelmű honnan hová is kellene menni (ez főleg a térképek közötti úton lévőknél igaz). Olyan trial&error szaga van az egésznek, próbálkozz addig paraszt amíg már nem döglesz bele egy rosszul időzített ugrásba, de ez engem borzasztóan idegesít (és nekem ne ilyennel tolják ki a játékidőt). Amikor kapunk egy új játékszert, akkor a betanítás nagyon kevés, az alapot megmutatja, de minden további (persze bonyolultabb és marhára nem egyértelmű) használati lehetőségre egyedül kell rájönni, nyilván már éles helyzetben. A portálok viszont tetszettek, azok használata kimondottan ötletes, de párszor bele fogunk halni azokba is, nem kell meglepődni. Nagyobb kínom volt hogy bossoknál sincs segítség, a segítőnk csak néha ad hasznos tanácsot (pedig elvileg erre van; bezzeg az egyértelmű útvonalnál meg oda tud menni a kapuhoz, hogy onnan sürgessen, mikor én még éppen körülnéznék), úgyhogy nem egyszer nyúltam netes végigjátszáshoz; nem az a baj, hogy kombóznak, hanem hogy szinte mindegyiknek van valami gyenge pontja amit meg kell találni, de azt marhára nem mutatja a játék - a target lock az egész bosson van rajta, pedig mutathatna csak oda is amit éppen ütni kell. Ja, és életerőcsíkjuk nincs, szóval kitalálhatatlan hogy a sima támadás éppen sebzi-e egyáltalán, vagy mindenképp valami spéci cuccot kell bevetni. Nem tetszett. A boss harcokat amúgy is rühellem a hülye phasekkel meg időzítésekkel.
További fájó pont, hogy sajnos már a második küldetés közepén sikerült a főszálba berakni egy olyan megoldást, ami más játéknál maximum opcionális mellékküldiként jöhet szóba: győzz le X ellenfelet Y módszerrel Z idő alatt. Véleményem: pfejj. Itt nyúltam trainerhez, nekem ilyen hülyeségekkel ne rabolják az időmet (és különben is, tök sztoriidegen az egész. Persze, nyüszögnek valami magyarázatot, de semmi értelme hogy éppen akkor épp annak a feladatnak a megoldásáért egy zárt arénában kelljen a random spawnoló ellenfeleket gyakni).
Irányítás - hát az bizony borzalmas. Irtó sok és sokféle gombot kell fejben tartani, amik kiosztása viszont tök logikátlan. Hiába lehet átállítani, ha az eredeti kiosztás is szar, és bizony egy gomb több mindent is csinál - ha átállítod hát akkor minden funkció megy vele együtt. Kamerakezelés néha botrány, megbolondul, pörög, tök rossz helyről mutat (régi Tomb Raider 2 és 3 jutott eszembe, ott találkoztam először ilyennel, ott is pocsék volt), illetve a tájékozódást nem segítik az új pályarész betöltésénél jelentkező frame dropok sem; nem reagál, nem reagál, hopp megpörgött az egész, aztán azt se tudom hol vagyok, honnan jöttem és merre nézek.
Úgyhogy ezek a technikai bakik és az idegesítő kitalálhatatlan puzzlék+bossok erősen lerontják a játékélményt. Kár. Ha a 2. sem fog többet nyújtani, akkor könnyen lehet hogy annak már csak egy kíméletlen shift+dellel fogok véget vetni. Egyébként 20 óra lett a vége, mellékküldetések nincsenek is. Magyarítás: Stoppos és Beholder <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

kigyi
Neked is köszi 😊 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
Abszolút igazad van, mivel a játék 100%-ban lengyel és nem csupán bérmunka. A nemzetközi piacra szánt verzió viszont eredetileg angol nyelvű, mert lengyelül tényleg nem sokan beszélnek Lengyelországon kívül (nem igaz, mert pár millióan az Egyesült Királyságban is 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
Tekintve, hogy az egész világ egy lengyel író tollából származik, és egy (elsősorban) lengyel csapat készítette és adta ki (az elsőt Lengyelországban, a többit világszerte) a játékot, azért nem ugyanaz, mint amikor egy magyar csapat készít mondjuk Heroes-t egy angol nyelvű kiadónak.

De csak szórakozok 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Boldog születésnapot!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nos, ha megnézünk egy magyar vagy cseh fejlesztésű játékot, amiben angol szinkronszínészeket foglalkoztatnak, akkor szintén nem magyar vagy cseh az eredeti nyelv, hanem az angol. A lengyelek persze különböznek, mivel náluk még elég erős a nemzeti öntudat és ugyebár 40 milliónyian vannak, de ettől a Witcher eredeti nyelve még mindig az angol marad.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.10.25. 12:31:43

Dzsini
Hát, pedig a Wiedźmin az mégis csak eredetibb, mint az angol 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Egyébként én is most készülök nekiállni a télen (bár elég sok minden más is van). Éppen ezért is nem jelentkeztem végül a Witcher 3 giveaway-re, mert úgyis csak "porosodott" volna az accountomon.

Atisz
Angolul 😊

Atisz
Szerintem már az első előtt el lehet olvasni a könyvet (Last Wish), mert elég mély ismeretet ad (egynéhány küldetés is abból van átvéve).

Dzsini
Lengyelül? 😊

Atisz
Nagyon jó a magyar szinkron, a Witcherben meg különösen, de részemről igyekszem minden játékot eredeti nyelven játszani.

MoRT2195
Értem. Hát én szeretek megcsinalni minden apróságot. Most is csak mászkálok Vizimaban, beszélgetek, felfedezek, de még egy küldetést se csináltam meg. 😄 Pedig már több mint 1 oraja itt mászkálok 😄 El leszek én ezzel szerintem. 😊
Az erohely az mire való? Nem írja le sehol az oktatásban, és most találtam egyet ahol valami mágiát tanultam meg, de semmi változást nem vettem észre.
Az első rész még rengeteg gyermekbetegséggel küzd és érződik rajta, h a fejlesztők első játéka. A Witcher hangulat megvan, ahogy a jó karakterek is, a sztori is rendben van, de a játékmenetben vannak gyengeségek. Valamint a mellékküldetések nagy része elég MMO fíling (gyűjts össze ennyi ezt meg azt). Szerencsére ez már nem köszön vissza a 2., 3. részben. Sőt, a 3. részben sok mellékküldi annyira kidolgozott, h sok másik RPG főküldijei elbújhatnak mögötte.
kigyi
Scooter, darkSector,MarkBlade, wesker24 nektek is nagyon szépen köszönöm! 😊

wesker24
Happy Birthday ! <#pias>
MarkBlade
HBD<#eljen>
darkSectorxxx
Isten éltesen sokáig, benchmark-od érjen el 4k-ig! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
Boldog születésnapot! <#eljen> <#pias>
kigyi
Köszönöm! 😊

MoRT2195
Köszi a választ! 😊 Hát kétlem amúgy, hogy a Witcher játékok ne tetszenének, imádom az RPG játékokat, ezt meg az egyik legjobbnak titulálják, tehát biztos tetszeni fog. 😊 Bár a harcrendszer kicsit fura, de nincs vele bajom, meg azt hiszem a következő részekben már más lesz. Még az elején járok nagyon persze, de eddig tetszik. 😊 Aztán lehet később unni fogom, de nem hiszem. A Risen első részét is annyira meguntam a végére, hogy egyszerűen képtelen voltam végig játszani, pedig már tényleg nem volt sok.
3Error
kigyi !!!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

genndy
Lehet, mert amúgy az összes könyv az első játék előtt játszódik, a játék a könyvek sztoriját folytatja lényegében. De direkt mondtam így, mert ha a játék nem fogta meg, akkor valószínűleg a könyveket sem akarja már elolvasni. Így viszont a játékból elég jól megismerhető a világ, meg az állapotok, a könyvben aztán már ismerős lesz, és jó alap lesz a következő két játéknak (főleg a 2. politikai dolgaihoz, meg persze a 3-ban Cirihez). Viszont a Geralt a sajátja lesz, mert ahogy a witcher amnéziás, ő sem tudja nem tudja melyik szereplő hogyan kapcsolódik hozzá. Én így csináltam (véletlenül mondjuk, mert bőven a játék után tudtam meg, hogy vannak könyvek is), de nagyon élveztem.
Aztán a komplett széria után jöhet a második végigjátszás, más döntésekkel, akár a könyvben leírt Geraltot alapul véve, akkor már tudva hogy ki miért és úgy ismeri már az első játékban is, ahogy.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.10.24. 21:49:15

3Error
No, akkor nem te vagy az egyetlen aki utálja a roksztárt. <#vigyor1>

wesker, "legközelebb" ilyen játéknál küldj egy mentést, párszor már segítettem másoknak, pl. a San Andreas távirányítós heli missziónál. <#wink>

Tinman, OFF-ban kérdeztem, dobnál egy választ? <#email>

Imi, lehet... <#miaz>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hát, nekem már az kiverte a biztosítékot az első rész elején, amikor Eskel angolul arról beszél, h Geralt haja fehérré vált a mutációktól (komolyabbon esett át, mint a többiek), magyar verzióban pedig a saját hajáról mondja ugyanezt. Anno a warez verziót még magyar felirattal és szinkronnal játszottam és nem is értettem, h mi a fenéről beszél, amikor fekete haja van. És ez csak egyik a finomságok közül.
2 novellás 5 regény,ebből utolsó 2 még csak angolul

amúgy olvasni szerintem már az 1.játék előtt lehetne,jócskán van benne visszautalás..
MoRT2195
El is kezdtem akkor angol szinkronnal és magyar felirattal. Hát igen, vannak félre fordítások, és néha teljesen mást hallok, mint olvasok. 😄 De nem vészes, hallásból is megértek már sok mindent.

Mennyi könyv van?
IMYke2.0.0.0
Feltörték Tinman accountját?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
<#wilting><#ticking>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Amin még mindig visítva röhögök az a visszafogott beszólás, miszerint Witcher szülőanyánk törpékkel hál.

Szemelvények a fordítás finomságaiból

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fordítás hülyeségeit muszáj megtapasztalni. Halott izéken azóta is röhögök..:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én magyarul játszottam végig a The Witcher 1-et. Magyar szinkronnal. Biztos én voltam túl megengedő, de semmi bajom nem volt vele, mert a sztorira összpontosítottam.
A The Witcher 2-őt most már meg nem mondom, hogy angol vagy magyar felirattal kezdtem el az első alkalommal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Angolul. Sőt, lehet, h a felirat is jobb angolul. Elég sok félrefordítás van benne. Legalábbis én már az első fél órában annyit találtam, h inkább váltottam angolra.
genndy
Szerintem jobb angolul. Meg lehet hallgatni a szinkront, de inkább lelkes mint jó 😊 Sajnos az 1-ben a magyar felirat is bakizik néha, mert nem igazították hozzá az EE-hez, de nem vészes. Nyomjad csak, jó lesz.
Ja, és majd az első játék után olvasd el a könyveket, aztán folytasd csak a 2-vel.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.10.24. 18:38:11

Atisz
Érdekes, hogy ezt mondod, mert én éppen így voltam már a Fallout 3-mal is, aminek nem sok köze volt a legendás első és második részhez 😊

MoRT2195
Na bele kezdek életem egyik legnagyobb kalandjába... a Witcher trilógiába. 😄 Az első részt érdemes magyar szinkronnal tolni? Vagy inkább angol szinkron? Úgy sincsenek a következő részek szinkronizálva, szóval gondolom, hogy angolul csak jobb akkor, nem?
MoRT2195
Na ez a baj. Egérrel én is szétvertem volna mindent mérgembe, úgy nem lehet irányítani. 😄 Kizárólag bill és olyan könnyen el lehet vezetni, hogy hihetetlen. 😊 Ugye WASD az alap irányítás, azon a bal kéz, a jobb kéz pedig vagy a nyilakon, vagy a numerikus számokon, ahol neked jobb. És így olyan könnyen lehet vezetni tényleg. Majd próbáld ki egyszer, ha előveszed valamelyik GTA-t. San Andreas-ba is ugyan ez volt a helyzet, csak billel kell irányítani és úgy nagyon könnyen kezelhető. 😊
.
wesker24
Egér+ bill mivel Kontroller nincs per pill mert az elözö bedöglött érintkezési hibás lett a kábelje !
grebber
Féreg roksztár hamár baszik a RDR-t kiadni pc-re legalább azt az ótvar GFL-ot szedni ki a négyből és tennék steamworks-re. Érdekes a normális cégek többsége kitudta szedni azt a hulladékot.

Next PC upgrade: 2022

MoRT2195
Hogy irányítottad a helikoptert? (Egér + bill, vagy csak bill, vagy kontroller, vagy egyéb...)
wesker24
Jah nekem a Helikopteres részekkel mindig bajom volt sose tudtam megszokni az irányítását, aztán egy idö meguntam azt Rage Quit lett belőle, és nem az utolsó küldetésről volt szó.
Tinman
Köszi a válaszokat!

Akkor feleslegesen nem szedek még további laza 17 GB-ot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Teljesen mindegy mikor rakod fel, semmi nem változik. Különálló játék, mint mondjuk a Crysis 2 meg a Crysis 3. 😄 A lényeg, hogy ilyen sorrendbe told végig, mert sok helyen össze kapcsolódik a történet a 2 (vagy inkább 3) játékban, és a végére áll össze az egész sztori. 😊
1. GTA IV
2. GTA EFLC: The Lost and Damned
3. GTA EFLC: The Ballad of Gay Tony

wesker24: Mert mi van a helikopteres résszel? Ott van egy bug amitől nem lehet felmászni a helikopterbe, és leesel, de ezt könnyen ki lehet küszöbölni.. Ennyi a problémád, vagy valami más? 😄
Szerk.: Ja mondjuk lehet nem az uccsó küldire gondolsz... hát nem tudom, nekem nem volt bajom a helikopteres részekkel. 😄
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.24. 13:34:23
wesker24
Ami a GTA IV-et illeti én se fejeztem be soha mert már a játék vége felé tartottam de a helikopteres rész olyan borzasztóan pocsék lett hogy Rage Quit lett belőle azóta se vettem elö soha többet !
zorrobomber
Teljesen különállóak, elég akkor feltenni az Episodes-ot ha már ott jársz.

Tinman
GTA IV. és Episodes From Liberty City kérdésem lenne attól, aki letolta!

Gondoltam nekiugrok valamelyik nap, mert most ilyesmihez van kedvem, de nem tudom, hogy az Episodes From Liberty City-vel mi a helyzet? Telepítsem azt is rögtön fel és úgy toljam az alapot is? Vagy azt célszerű mindenképpen a main game letolása után feltelepíteni?

Hogy a legjobb?

Tinman
Áááá easy-re csak a cicák rakják... nyilván felette tolom, csak nem gondoltam volna, hogy ez lesz. Patkányoknál elfogyok keményen :-/

Souls-ba milyen könnyű már? :-D Estus, lifegem, ilyen-olyan grass, gomba, effigy....vicc. Itt meg boss harc közben? Öööö... semmi? Na jó, van olyan fegyó, ami picit gyógyít rajtad ha csapsz, de azt úgysem szerzed meg az odavezető úton, vagy van az a gyűrű, ami egyetlen 1x full healinget nyom és eltörik, HA találsz olyan fegyót, aminek tudod használni a spec képességét. Ennyi. Ez nem healing, ez random szerencse, nagyon ritkán.

Scooter
<#eljen>
dartonite
Megeri siman.Foleg azert mert kiba sok mod van mar hozza, es szinte teljesen olyanra formalod a jatekot altaluk amilyenre csak szeretned.