Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FEARka
Más helyen a pc-s dobozos 16.000 körül van.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

MoRT2195
Az igen kérem szépen, MICSODA AKCIÓ EMBEREK!!! KIHAGYHATATLAN!!! Ilyen olcsón se vettem még játékot, szaladok is a tescoba. 😄
3Error
Az azt jelenti, hogy általános eladási ár alatt árulják. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Tesco Life újság hátsó borítóján lévő 1000 Ft-os kuponnal: 10,990 Ft
Kupon nélkül: 11,990 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
De nem értem ezt, hogy tehetik meg? Mármint az EA a kiadó ugye, az meg DLC mániás. Fizető DLC mániás... Hogy nem kérnek ezekért pénzt? Nem értem. De örülök neki persze, az első résznél is végül ingyenes lett minden DLC.

HeadHunter: Mit jelent az, hogy olcsó?
Fpocok
Reggelt.
Nem tudom volt-e már...

Titanfall 2 maps and modes free, no season pass required

BF1 tetszik, de pont emiatt nem vettem meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

HeadHunter86
Itt volt valaki Tescóban reggel és vett olcsó BF1-et?

kigyi
Te jó ég még magyar szinkron is készült már el is felejtettem 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MarkBlade
Csak one-ra.. 😞
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az a Játékot tartalmazza? Akkor engem érdekel 😊

Steam: MrBuldika

3Error
Kaptam egy Dead by Daylight kupont, valakit érdekelne?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Offline mód nem segít. Próbáltam rendszergazdaként is futtatni steam mappájából, úgy el sem indítja :/. Tuti ezzel az átírott verziós baromsággal van valami. meg a win10 el 😞

MarkBlade
Ingyen Borderland és Pre a Windowsban 😊Hörcsögöknek opció..
3Error
Szerintem a legegyszerűbben úgy jársz, ha offline próbálsz játszani és menteni. Ha sikerül menteni. Ha nem akkor én win10-et (meg a vacak "portolást"😉 tippelném bibinek. Pl. a Red Faction: Guerilla is ugyanez, de nálam hibátlanul megy win7 alatt a mentés.

//Esetleg egy adminisztrátorként való futtatást javasolnék, a játék könyvtárából. (az Steam mappán belülről, kézzel)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.27. 19:38:27

totyak
Nekem az is elég kihívás lenne, ha jönne velem szépen szó nélkül, és időnként betámadnának minket az árnyak és nekem csak akkor kellene mellé álnnom és védenem.

Sziasztok. Fel tenném itt is a kérdésemet, hátha aktívoskodik itt valaki olyan aki ért hozzá vagy lenne ötlete. Nemrég megvettem a Dead Rising 2 Off The Recordot. (ez egy games for windows live os játék volt pc-n amikor ki jött rá, mostmár át lett "steamesítve"😉
A lényeg az, hogy el kezdek vele játszani, nincs vele semmi gond és amikor el szeretném menteni a játékot akkor ki írja, hogy corrupted save file és, hogy töröljem ezt a rossz mentést. De a dokumentumoknál my games nél a játék mappájában nincsenek semmilyen mentéseim. Rá kerestem már vannak akik azt mutatták kapcsoljam ki a felhő mentést de nem segít. Magyarul több embernél is láttam ezt a kérdést de senki nem írt rá nekik értelmes választ. Steamen viszont a játék oldalán sok ember pozitívan értékeli, szóval nekik meg működik, nem értem.... Windows 10 em van. Valakinek valami ötlet mi lehet a gond?

Utoljára szerkesztette: MrBuldika, 2016.10.27. 19:00:26

Atisz
Ja értem, szó szerint vettem a HD-t 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Van hozzá 4k-s textura pakk + turbózott fényeffektek. Piszok jól néz ki vele.

[merlinw.org]

Atisz
Milyen HD pakk kell hozzá? Hallottam, hogy a steamen egy elég "érdekes" verzió szerepel, na de ennyire?
Az dobozos verzióban csupán a konzol módban kell beállítani az 1920x1080-at és gyönyörűen fut ma is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kigyi
Felraktam én is, de volt 1 rész ahol aztán kifagyott utána olvastam másnál is előfordult ott. Sokan azt javasolták a sima verzióra jobb a HD pack és azon problémamentesen megy is most már nem gond megvan mindkét verzió 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.10.27. 09:48:31

MerlinW
Nekem felment a HD pakk a BFG-re, ha érdekel és hazaértem megmondom mit hogyan csináltam. Arra emlékszem, hogy kellett vele tökölni kicsit, mire tökéletes lett.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.27. 09:41:23

[merlinw.org]

kigyi
Igen nekem is megadta a rendszer, de nem merem letölteni így is olyan listám van amivel el vagyok maradva te jó ég.

Köszönöm, semmivel sem vagy elkésve 😊 Bőven belefér még 364 napig mindenképpen ezt taposom, ha addig nem nyúlok ki.

Error megajándékozott egy Doom3-al már nekiálltam a BFG-nek, de a HD pack nem akart rajta jó lenni na most nincs menekvés erre biztosan felmegy 😄 Itt is köszönöm neki.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.10.26. 22:20:09

wesker24
Jah most nézem én is megkaptam már töltöm is lefele ! <#vigyor3>
3Error
Megkaptam én is, jaj de jó. <#idiota>

genndy, <#eljen>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.26. 19:07:13

genndy
Felesleges. Accokat nem kinézés után lopják, hanem random törögetik. Tehát nem azért fogják feltörni, mert sok játékod van, meg sok ajándék az inventoryban, hanem mert valahová kiszivárgott a felh.neved, jelszavad, emailed, és a sok próbálkozás közben esetleg betalálják a Steam accodat is. Ott a jelszó, Guard, telefonos azonosítás, ha az nem elég, akkor semmi. Tipikusan az emailfiókot hamarabb törik mint az accot (és többet is érnek vele, mert ha valahol leveles az azonosítás, akkor már ahhoz is hozzáférnek).
Ha privát, akkor Steamgiftsre sem tudsz jelentkezni, csomó vásárlássegítő oldal nem működik rendesen (ITAD pl.)

Más:
Korlátozott ideig (november 7.) ingyenesen beszerezhető a Steamről a Batman: The Telltale Series első évadának első epizódja.
//itteni Steam fórumból lopva, kösz Lokker <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Prince23
80% off a Special Edition
Itt az Upgrade, ha az alap van meg
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.26. 16:43:15

IMYke2.0.0.0
Csak megerősíteni tudom azt, amit grebber Peti írt.

A "A(z) The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition már a Steam könyvtáradban van."-hoz kell:

"Skyrim Special Edition for Owners of Skyrim and all Add Ons

We have started added Skyrim Special Edition to the libraries of customers who own Skyrim and all of its add-ons, and opened the game for pre-load for those users. Unfortunately, the process of adding the game to people's accounts is going a bit slower than we originally anticipated. If you already own Skyrim and all the DLC but you aren't seeing Special Edition in your Steam Library, don't panic! We should have it added to everyone's accounts within the next 24 hours, and then we will continue adding it to people who complete their collection in batches as we approach the Special Edition launch on Thursday."

//A jó hír az, hogy a régi Skyrim is megmarad. Alá kerül "The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.26. 16:32:06

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nem. Csak az kapja meg akinek megvannak a DLC-k vagy a Legendary Edition.

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Srácok, hogy is lesz akkor ez a Skyrim Special Edition?
Nekem megvan a sima Skyrim, akkor majd megkapom?
zorrobomber
Köszi!!

IMYke2.0.0.0
Hopp, azt terveztem, hogy direkt este fogom megtenni, még napján, de elfelejtettem, de 8 napig ugye még érvényes. Szóval:
Boldog szülinapot kigyi!
//Utólag is 😊

IMYke2.0.0.0
S akkor áruld/játok már el: mi lenne a kihívás ez nélkül?

totyak
Pont most játszogatok az Ico-val, ugyanez az érzésem nekem is. Ha nem fogom kézen és rángatom magammal, akkor szegény IQ nulla lányka lemarad és hagyja magát elkapni az árnyaknak.

Prince23
Egyébként pont most gondolkodtam el azon, hogy érdemes lenne privátba tenni a profilt steamen...

Bár ha privátba teszem, akkor csak azért is feltörnék...mert mit rejtegetek akkor, gondolnák a tolvajok 😄

Szal nem tudom mi tévő legyek, a jelszóm eléggé erős.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Tinman végigjátszását néztem és nekem nem volt gondom vele... <#vigyor1>

Shadow of the Colossusról ódákat tudnék zengeni, azonban az ICO-tól miért van mindenki annyira elájulva, azt nem tudom. A harc béna, a csaj, akit kísérni kell meg olyan életképtelen, h néha legszívesebben belevágtam volna a kontrollert a tévébe.
3Error
<#vigyor3>

Végül a második tiert vettem. Elkezdtem játszani. Jópofa. Co-opban nyomtuk és ennek a résznek egyedül az a baja, h a második játékos csak annyit tud, h sétál, meg lő. Az összes többi dologban csak szemlélőként van jelen.

Szerk: Azonban egyedül is élvezetesnek tűnik.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.10.25. 22:30:07
zorrobomber
Westerado wishlist-es nálam, és nemrégi 6€-ra volt akciózva steam-en szóval nekem jöhet.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.25. 21:45:10

Utánanéztem a játékoknak. A Technobabylon miatt megéri a legkisebb. Már ha valaki szereti a klasszikus point and click kalandjátékokat. Igaz, h csak kiadóként, de a Wadjet Eye Games áll mögötte, akitől az egyik kedvenc kalandjáték sorozatom (Blackwell) származik. Na meg a Technobabylonnak is igencsak jók az értékelései Steamen.
IMYke2.0.0.0
"Aranylemezre került a The Last Guardian

Valójában ez még pénteken történt meg, így kicsit lemaradtunk róla, de mégsem mehetünk el mellette szó nélkül. Az történt ugyanis, hogy az eredetileg PS3-ra bejelentett, majd teljesen eltűnt, és végre visszatért The Last Guardian ténylegesen elkészült.

Legalábbis annyira, hogy aranylemezre került. Ezt pedig szinte hihetetlen leírni, hiszen ilyen-olyan formában a játék már tíz éve készül, és közben elhagyta a stúdiót a producer Yoshifusa Hayama, valamint maga a legenda, Fumito Ueda is, aki azért később visszatért, még ha csak külsős munkatársként is.

Az utóbbi ténynek pedig nagyon örülünk, hiszen Ueda felelős két olyan címért, melyek a The Last Guardian elődeinek számítanak, és melyeknek ott a helyük minden idők legjobb játékai között. Természetesen az ICO-ról és a Shadow of the Colossusról van szó."

IMYke2.0.0.0
Ez tényleg nagyon hangulatos lett:

"Dishonored 2 Live Action Trailer - Take Back What's Yours"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Igen, írhattam volna akár a MEdge2-ről is, de a kliens új funkcióira gerjedtem így 😊))

3Error
Genndy, a Spec Ops kőkeményen dráma volt a részemről. Iszonyatosan jól van a sztoriban benne korruptság, terrorizmus, meg unblock az összes politikai genyaság (főleg az usa részéről). A fehér foszforos rész gondolom nálad is odacsapott. Tény, hogy a lövölde elnyomja a sztorit, de ha csak a sztorit nézzük, nálam katonai témában viszi a pálmát. (mondjuk én imádom a hadászati dolgokat és gyűlölöm a CIA-t <#vigyor1>) <#eljen>

Imi, ha egy gyönyörű és dögös ázsiai bige fogad, az mindig jó. Talán még ha kivégzésre visznek akkor is. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Egy cím sem ismerős ezek közül. Fogadjunk, hogy mindegyik Greenlightos indie... <#vigyor5>

genndy
Humble gems Bundle
1$:
Technobabylon
Odallus: The Dark Call
Chroma Squad

BTA:
Spaera (Early Access)
Westerado: Double Barreled
Assault Android Cactus

12$:
Unbox

Hűha. Erre mondják, hogy "gyenge lett"? Hallott már ezekről valaki? <#nemtudom>
Nem baj, 28-tól Steam Sale!!! <#hehe>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Így fogadott ma az EA Origin kliens. Ez jó értelemben tetszik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)