Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Csak egy gondolat: Az egész olyan, mintha ez a vásárosdi már csak nyűg lenne a STEAM-nek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Láttam - de nekem már van STEAM Controllerem (Tehasut: <#worship>) - kombóban ezért nem is érdekelt volna.
A hozzászólásom meg pusztán tájékoztató jellegű volt, a nagyérdemű számára.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Múltkor a kölöknek kellett volna a Rust. Épp le volt árazva Steamen, aztán felnéztem G2A-n és a Steames leárazott ár feléért megkaptam...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Atisz
A kívánságlistámon számos tételt érint 80%-os leárazás, de nem tudom jó érzéssel megvenni, ha tudom, hogy 1 évvel korábban kapott az már 90%-ost is. Arról nem is beszélek, hogy számos cucc már több, mint 1 éve tartja a 60-65%-ot, ami szintén nem túl ösztönző hatású.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Sok éve már, hogy itt leírtam: Steam = olyan játékok gyűjtőhelye melyeket máshol vásároltál meg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Egyre inkább beigazolódik, amit az idei nyári "vásár" alatt már le lehetett szögezni: egyre kevesebb az efféle leárazások között a tényleg jó, megfontolandó ajánlat. Emlékszem, hogy pont egy évvel ezelőtt, a tavalyi őszi vásár alatt tobzódtak a 80-90%-os leárazások, míg most elvétve találni hasonlókat. Természetesen nem a legújabb (hanem 1-2 éves) játékokról beszélek. Persze lehet mondani, hogy ezt nem a steam dönti el (haha), de nekem undorító, ahogy egyre arctalanabbá válik ez az igen nagyra nőtt platform és minden felelősség alól kibújik a közösségi szabályozás mögé bújva (ha valaki került már kapcsolatba steam moderátorokkal, akkor lehet némi elképzelése, arról, hogy mire gondolok). Aztán persze megy a csodálkozás, meg a "szürkegazdaságozás", hogy milyen sokan más oldalakról vásárolják a kódokat.

Lehet reménykedni a köv. karácsonyi leárazásban, de ahhoz szerintem egy masszívabb vásárlás-bojkott lenne szükséges, hiszen negatív visszacsatolás és kritika nélkül nincs javulás.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az én ajánlatom steamről a hosszú hétvégére: klocki
Attól függetlenül, hogy épp nincs rá kedvezmény.
Akit nem ráz a hideg a puzzle játékoktól, annak kötelező, 1 európáért rablás.
múlt héten volt rá 50% kedvezmény (kontrollerrel 45).
ZsZso
Valóban olcsóbb volt bár most már a $ vs € ( vs £ >😉 ) különbségek nem annyira élesek mint régen. + itt kártya pénzből is mehet. (de minek is írom le mindezt Neked? XD )

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Illetve ott a Monthly is ad -10%-t.

Tinman
3.36 dolcsiért vettem Michonne fullt, Humble Store-ból szept 12.-én. Nyilván 3.74 dolcsi volt, csak volt némi walletem is. Mondjuk dolcsiban mindig jobb :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Steam sale érdekességek:
- Blackwell Epiphany - 1,99€
- The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries - 3,74€
Mindkettő historical low, ha jól láttam.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wesker24
A Zombi egész jó game próbáltam de a többi nem érdekes !
Tinman
Kártyapízből eddig:

- Zombi
- Rambo
- Skyshine's Bedlam

grebber
Walletből huzom is be. Az év legjobb vétele eddig. És walletből (ingyen) fasza. Ennek most nagyon örülök

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Grebber Rambo-ja 1.29 ojró :-D

IMYke2.0.0.0
DOOM:
- Amazon - Platformnál lehet váltani - 29,99$ (~283 Ft) = ~8490 Ft
- G2A - Marketplace - 22€ (~310 Ft) = ~6820 Ft
- GMG - VIP akció a bejelentkezéssel - 18Ł (~345 Ft) = ~6210 Ft
- Instant Gaming - Works in all countries - 19,89€ (~310 Ft) = ~6169 Ft
- CDKeys - Klikk... - 18,39€ (~310 Ft) = ~5704 Ft

Érdekességképp: STEAM-en 60 euro... Halloween alkalmából (is)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.28. 20:11:20

zorrobomber
Öőh... van AAA cím is bőven, csak nem "A legolcsóbb". Ha valamit venni akarsz épp most, akkor van minden, valahogy így értettem. Mondhatni van választék. És igen, indie címek vannak rogyásig, amiket nem mindig, vagy nem szuperolcsón árulják G2A-n. Pl Curious Expedition-t eddig csak steam-en láttam egyáltalán, nem hogy leárazva (ami amúgy nekem van annyira minőségi cím mint akármelyik random belezős fixkamerás izé). Most épp le van árazva.

Tinman
Darkest Dungeon-t csak nem akarja emberibb áron adni senki :-(

Pedig abban biztos lenne kihívás <#buck>

IMYke2.0.0.0
Én nem szeretem azt a "mennyiséget" , amit ilyenkor a STEAM felvonultat.
A kevesebb, de minőségibbre szavazok.

zorrobomber
Minőségileg sok más helyen van jobb sale, de mennyiségben még mindig a Steam vezet. Tudom, nem sok, de (nekem) ez is valami.

IMYke2.0.0.0

Rapid81
Szokásos fisi-fosi hellówien szél...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0

Aztán eltelik 2-3 hónap és lehet őket szidni amikor jönnek a fizetős cuccok á la Witcher 3.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber

zorrobomber
Viszont ne feledd, hogy én nem akarok mindig mindent minden áron maxolni. Na meg néha kell nekem is a gfx+ticsung kombó, de csak módjával 😊 Amúgy jogos. A spoilert értékelem, még ha nem is ez volt a cél 😊

A legtöbb időt most FM-re nyomom ami kőkemény SEGA cím. Csak hogy legyen ilyen is, itt egy friss videóm belőle.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.28. 18:26:57

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, van, már lassan 1.5 hónapja Steam-en. Ha 4x nem álltam neki X360-on Dead Rising 1-nek akkor 1x sem. Mindig eluntam pár óra után. Lehet, hogy neked jobban bejön majd, de ismerve az indie-gameplay-very-like-o-matic hozzáállásod, szerintem te is kukázni fogod.

zorrobomber
Kár hogy lepkefing szokott lenni mostanság, de azért tuti kutakodok majd.

Más.: valahol láttam, de most akkor van Dead Rising 1 PC-re? Ha valamit akarok nyomni a sorozatból, akkor melyiket? 3 vagy Off the Record? Utóbbiban van valami extra dolog, nem időre kell csinálni a küldiket, ha jól rémlik (?).

zorrobomber
Jólvanna há' mindent 😄

3Error
Jó, de te is "beteg" vagy. <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
721, csak egy 1-essel több a végén. <#alien> <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.28. 17:33:21
IMYke2.0.0.0
72 tétel van jelenleg a kívánságlistámon... <#wilting>

wesker24
És persze hogy pont most nincs pénz a kártyámon amikor kellene , de nekem már úgyse tudnak újat mutatni játékok terén !
genndy
Tudom, azok megvoltak. Az egész sztori jobb megértése miatt gondolom hogy nem ártana az elejétől végignyomni, megint megkeresni/elolvasni az inteleket, stb., csak ehhez már nincs kedvem.

Más:
Ne feledjétek, este 7-től Steam Halloween Sale!
Illetve ma már éles a Skyrim Special Edition. Ehhez infó: a telepítős magyarítás nem jó vele, mert állítólag mappahibára panaszkodik, de a Vik-féle bemásolós ami Nexuson van tökéletes. Ha a régiből átmásolod a Data/Interface és Data/Strings mappákat az is jó (én így csináltam, mert ez volt a legegyszerűbb, szerintem a Skyrim amíg helyem van fönt lesz a gépemen, az Oblivionnal együtt). Hosszú ő és ű is van. Nyilván az új szövegek még nincsenek lefordítva (menüben a Mods pl.)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Nem kell újra végigtolnod a játékot, csak az uccsó fejezet végét.
Ott dönthetsz, hogy lelövöd a csókát, nem lövöd le a csókát, hagyod, hogy elvigyenek a katonák vagy nem hagyod. 😊

Tinman
A játékmenet szvsz korrekt egészen a végéig. Az utolsó előtti menet se egyszerű, de az még azért nem vészes. Az utolsó viszont teljes agyrém, pont mint a Giana Sisters Twisted-nél, ahol a final stage köszönőviszonyban sincs a játék többi részével.

A másik ami rettentő nagy csalódás az a vége! C64-en többet szoktunk kapni és ezt a legkomolyabban mondom. Sokkoló volt az a kb. 1 mp-es lezárásnak hívható fél sor.

Tinman
Mit? Az ég áldjon meg, hát mit? :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.28. 16:53:08

genndy
Az achik miatt igen, de addigra valahogy már egyik se hozott lázba.
Biztos hogy legalább két végigjátszás kéne a sztori teljes megértéséhez, akkor biztos nagyobbat ütne, de megcsömörlöttem a lövöldözéstől, én ebbe már nem fogok újra belekezdeni. Az achikat is a menüből csináltam, a fejezetek külön is újrajátszhatók.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Tedd spoilerbe legközelebb.

Prince23
Amúgy már készül a második rész... Nagyon várom mit hoznak ki belőle, szerintem egyértelműen könnyítenek a játékmeneten.

Rapid81
Spec Ops: The Line esetében mind a 4 végkifejlet megvolt?

Tinman
Hogymi?

zorrobomber
spoilerbeeee
szerk.: plz 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.28. 15:02:54

Tinman
Na végre -.-

A játékosok 4.7%-nak van meg, szerintem ez meglepően magas szám... bár ha azt nézzük, hogy ez nem a full achikimaxolásért jár, hanem a final boss leveréséért, akkor már nem is annyira magas :-/

Miért sikerült? Mert jobb lettem? Mert fejlődtem? Hát nem. Egyszerűen kegyesebb volt a RANDOM. <#falbav>

MoRT2195
Elég szomorú, még a BF3 talán 10.000ft se volt megjelenéskor.
Tinman
Cirka 35x pattantam le eddig róla. Most legutóbb egy átok kártyának hála 45/45 HP-vel indulhattam neki. Vicc.

MerlinW
Ja anno jútúbon néztem azt a harcot, én inkább csak endless-t játszottam😊

[merlinw.org]

Tinman
Amelyik barom kitalálta Hand of Fate final harcot, azzal egész nap ezt a putrit játszatnám. Annyira király amikor van egy kellemes, érdekes, kellően egyedi játék, egész jó hangulattal, történettel, ötletekkel és akkor a végére lemegy egy rothadó ázott patkányba az egész. Értékelhetetlen.

Final boss harc így néz ki, spoiler free!

1. Nagyjából 4 "pályán" kell átverekedned magad, ahol a random beszórt kártyáknak köszönhetően, többnyire mire a tényleges boss harcig eljutsz már 3-4 átok garantáltan van rajtad (lassabban mozogsz, harc közben aranyat/élelmet vesztesz, lecsökken az életerőd, kisebbet sebzel a fegyóddal, stb). Általában borítékolható, hogy a 100 helyett 80-85HP-vel kezdesz neki gyakran sima egyszerű fejszével, mert pont úgy jött ki a lépés, hogy a jó fegyót nem fordítottad ki, vagy elbuktad a szintén random "szerencsekeréken".

2. Kezdődik a boss harc. De, hogy még retkebb legyen az egész, a boss harc első fázisában (is) 4 ellenfelet kapsz, melyek kik? Hát 3 közülük korábban már legyőzött BOSS! Ergo 3 boss + 1 ballista indulóban. Term. mind a 3 bossnak megvan a magas aljassága. Az egyik terület alapú támadást vagy 4-es háríthatatlan deadly combot tol, a másik erősíti a másik kettőt és csak 1-2 háríthatatlan csapása van, a 3. szintén egy 4-es deadly comboval operál. Ha van is pajzsod semmit nem ér, mert a háríthatatlan támadások elől csak elgurulni lehet, gyakran bele a másik boss ütésébe. Na ezek ha megvannak...

3. ... jön egy egyszerű confront a tényleges boss-al. Ez 2 terület alapú támadás és egy QTE után torkollik bele a következő harcba, mely nem más....

4. ... mint egy újabb korábban legyőzött BOSS elleni küzdelem! Itt 1 db. rohadék boss van egy nagyobb aoe támadással, még egy háríthatatlan csapással, plusz egészen addig idézget és feltámasztgat mobokat, amíg le nem győzöd. Ha csak a mobokat ölöd semmire nem mész vele. Nagyjából 6-7 mob van a bosson kívül a kis pályán, fedezék nyilván nincs. Nehezen közelíthető meg maga a boss is, mert vagy ő támad kivédhetetlenül, vagy vannak körülötte és csapkodnak, így neked esélyed sincs csapkodni. Ha megvannak, jön a következő:

5. Megint egy egyszerű harc a fő boss-al, csak kerülgetni kell pár terület alapú vackát, a végén egygombos QTE. Ez sem nehéz.

6. Na mire eljutsz ide garantáltan szarul állsz már. Gyógyítani NEM tudod magad. Ez egy ilyen játék, itt nincs poti. (Jó nagy fassssság!). Tehát többnyire 40-60HP-vel jutsz el már megint egy korábbi boss harchoz. 4 enemy van, ebből 3 korábban legyőzött boss és egy ballista. Szokás szerint ha csak 1 ütést is bekapsz simán 10-15HP le is megy. Ez nyilván korábbra is igaz volt, seperc alatt bedarálnak. A nehézség itt abban rejlik, hogy 2 boss támadhatatlan addig, míg nincs cooldownjuk. Egyik támadása ráadásul ilyen 3 felé váló, majd újra egyesülő rohadékság, azt ha bekapod, kb. 30HP le is megy, ez ekkor már jó eséllyel végzetes. Pajzs továbbra is felesleges hiába van nálad semmit nem ér itt sem. Ha valami csoda folytán ezek is megvannak...

7. Jön megint a fő boss, megint egyszerű vele, végén 1 gombos QTE. Majd...

8. Jön a legnehezebb rész. 3 elég kemény korábban legyőzött boss + 1 mob + 1 ballista. Igen ám, de sérthetetlenek! Csak akkor lehet őket lenyomni, ha a legnagyobbat, a legveszélyesebbet és a legerősebbet lenyomod, az egyedül sebezhető csak!
1x sikerült levernem úgy, hogy kemény 16HP-vel érkeztem a pályára, de amikor meghalt a boss és jött volna a többi mob, akkor már én is meghaltam.

Itt tartok. Esküszöm nem normálisak. Kizárt.

zorrobomber
Stellaris - 25.99$