Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.31. 19:05:15
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerk: nem látszik, ha legfrissebb hozzászólás van törölve, mert akkor a helyére kerül az új.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.31. 18:01:53
Ebben a mondtban a megkerülhetetlenen van a hangsúly.Semmi okom a magyarázkodásra.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
pl ez a 279765, ha ezt törölné akkor a 64-66 lenne sorrendben egymás után, de hiányozna a 65-ös sorszám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.31. 17:55:27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hetek óta nem töröltem itt semmit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 nap múlva okosabbak leszünk, 20 nap múlva meg még inkább.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jelenleg is van árverseny, hiszen az olcsóbb alternatívák most is léteznek, a 30% körüli arányhoz pedig főszabályként mindenki ragaszkodik. Egyenrangú platformokkal talán lehetne még nagyobb a verseny, de a kiadói árpolitika a döntő, neked vagy nekem ez nem sokat hozhatna a mostani minimumhoz képest. Inkább az merül fel a te megközelítésedet követve, hogy más miért számol fel (közel) ugyanannyit, mint a Steam, ha kevesebb szolgáltatást nyújt. (A GOG-nál fogjuk rá a DRM-mentesítésre.)
Azon lehet vitatkozni, hogy mennyi lenne a "reális" arány, ami fedezi a költségeket, és profitot is termel (ha ki is vesszük a Steam esetében a marketet), de egyrészt innen nem fogjuk megfejteni, másrészt számunkra a fentebbiek miatt jóval kisebb a gyakorlati jelentősége, inkább annak lenne, aki reflexből Steamen vásárol (mondjuk az olcsóbb refundolható kulcs nem rossz dolog, de eddig nem érintett az sem). Én sem hiszem, hogy 25%-kal éhen halnának, de azt sem, hogy 1%-nak kéne lennie.
Szóval engem az érdekel, hogy felhasználóként milyen szolgáltatást kapok, mert az sokkal kézzelfoghatóbb.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.10.31. 17:41:18
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem értem a problémádat.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Next PC upgrade: 2022
"Nagyon sok az a 30% mindezért és az a legnagyobb baj, hogy már megkerülhetetlenek, mert a játékok kb. 60%-a steam-es."
Innen indult ki... bár ha még korábbra megyünk vissza, akkor meg onnan, hogy Grebber már megint szarszemétszarvót' mert lenézte a szenezős trógereket, amire Ratgab meg felhorkant, hogy szerinte a bundli vásárlás és a kártyázás u.e. a liga. (Persze nem.)
"ha akadna végre a steam-nek egy komoly konkurenciája, hogy ne legyen már akkora monopolhelyzetben mint ahogy jelenleg."
Ezt meg én mondtam, de ezzel úgy tűnik egyet is értesz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyébként nyilván nem életszerű, hogy csak 10% vásárol Steamen, de a review-t írók 90%-a mégsem kulcsos. A Steam-ökoszisztéma használata sincs összefüggésben a beszerzési forrással, különben a kártyákra sem vadásznának a kulcsosok 😉
Vagyis lehet 10000-en megvették de csak ~1000-en írtak véleményt a játékról, és ezeknek a ~90%-a az aki steam-es store vásárló. 😊
Elég csak ránézni akár friss játékoknál a review-kra, gyakran 90%-os a nem kulcsos arány. Az idei Total War: Warhammer szinte ellenpélda, ha azt nézzük, hogy a 20 000 értékelésből 6000 Steamen kívüli (ezekben benne vannak a dobozosak is, tehát azt levonva itt elsöprő lehetne az eredmény). A Civilization VI-nál 9000-bőlt 1500 arány. Ha mindenki kulcsos oldalakról vásárolna nyilván ez is másképp nézne ki. A célközönség többsége nem is hall azokról a forrásokról, melyek itt felmerülnek, vagy tesz rájuk. (Megjegyzem, én is fehér oldalakról szoktam vásárolni, amiben benne van a Steam és más rajta kívüli hivatalos disztribútorok is.)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.30. 18:57:51
Mivel nincs store oldala, nem tudod megvenni a DLC-ket, tehát várhatsz arra, hogy újra megvedd az egészet.
Nagyjából tényleg ennyi volt a rezüméje az egész diskurzusnak amihez volt "szerencsém".
Ezért ha jó áron lesz 4-5 euro lecsapok rá walletből.
Nem, hanem a Market-ból, ahol minden egyes eladott kártya, fegyverskin, láda, tökömtuggyami után jár nekik a sáp. És ezekből a sz*rokból naponta több tízezer cserél gazdát és akkor szerintem még erősen alá is lőttem a tényleges számoknak. Meg ugye ne felejtsük el azokat a szerződéseket, amik által a Steamen lehetnek játékok és tuti nem a Valve fizet értük. Steamen már csak a gazdag országok vásárolnak, de már ott sem annyian, mint régen. A vásárlók 80%-a már átnyergelt szürke boltokba.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.10.30. 18:00:13
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Te ügyes voltál (nem boltban vetted, hanem vaamilyen "gonosz" harmadik féltől - aki ellen egyébként a Valve/Bethesda/Cenega vállvetve és hősíesen harcol), míg én büntetésképpen megkaptam a RU (most már RHCP utótagú verziót, amiben egy kész vicc az egész kinézet, mindenhol orosz szöveg, a DLC-k elvileg csak úgy megoldhatóak ha egyből GOTY verziót vettél, stb.)
Vicces, na. És igen, ha megveszed a steamen Magyarország területéről, akkor te is ezt kapod.
A game magyar nyelvü. Acsik vannak (bár a höbölgö kolléga azt irja nem adja azokat ) nem tudom n még egy percet se toltam az eredetimmel.
Ha rámész jobb oldalon az áruházi oldalra a steam főoldalat dobja be tehát nincs store page neki.
DLC-kket nem tudom megenné-e ez a verzió mert DLC-t soha nem veszek (nekem alap van csak) De mivel tervezem majd megvenni ha emberi áron lesz a Definitve GOTY-ot leszarom milyen <#banplz>#banplz>
Hogy a választott megoldás jó-e, azt én nem tudom, mert én sosem futottam hasonlóba. Én Steamen magyarként egy olyan Dishonoredot látok, melynél ott szerepel, hogy "This version only contains English, Russian, Hungarian, Czech, and Polish languages", de ehhez ugyanúgy írnak az amerikaiak is review-t. A tiéd miben más? Üres store page-re dob, mint egy levett játék? Most konkrétan nem írtad, és korábbról sem rémlik, hogy mi volt a valódi probléma a RU utótagon túl.
Főleg azért érdekelne, mert kíváncsi vagyok, hogy ha én megveszem Steamen az említett verziót, akkor ugyanazt kapom-e mint te a hazai dobozos kulcsért, vagy lesz valami különbség?
Mondjuk eleve az lenne az ideális, ha egy vásárlással meg lehetne kapni az összes steames lokalizációt, ha reálisan nézve úgysem fogom németül játszani. (A Dungeon Keeper annak idején viszont viszont poén volt franciául, és pláne lengyelül 😊 Persze Originen is választani kell verziót nem kaphat meg minden nyelvet az ember egyszerre, ez van.