Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szürkében már 22 euróból összedobható a fullos élmény.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De mindez miért számít a pénztárca szempontjából? Elmész máshova, meg tudod venni olcsóbban most is. A CoD-ot nem, de annak az árazását nem lehet a Steam nyakába varrni. Akármilyen verseny lenne, nemhogy 30%-kal nem csökkennének az árak, de 20-szal sem. Maximum rágódni lehet azon, hogy szerinted sokat keres rajtunk a kapitalista Steam.
Megjegyzem, a saját magának a store-ban az alábbi cikk szerint csak 15%-ot kivágó Humble-nél (a bundle-öknél ugye te állítod be, de alapértelmezetten 20% a sápjuk, nem tudom, hogy a store-ban átálltak-e már erre) éppen arról lehetett hallani, hogy nem nagyon fut a szekér, és a Monthly Bundle már egyfajta menekülés volt.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Korábban 28,69 euro (~8870) volt - most már 21,79 euro a Dying Light: The Following Enhanced Edition (~6740).
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.01. 09:34:52
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Most a nem rég kipróbáltak között nekem a Skyrim ilyen, az is megfogja mind a hangerő, mind a fényerő állítást, de még a sima Windows gombot is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem azért veszi le a hasznot a Steam mert nekünk szolgáltat, hanem mert a kiadóknak/fejlesztőknek szolgáltat reklámot. A kiadó/fejlesztő meg természetesen rádob az alapárra, hogy ne 70%-ot kapjon a termékéért, hanem mondjuk 80-90-et. Ezért van hogy van játék ami $60 Steam-en, és $40 vagy $50 GOG-on, esetleg a saját webáruházukban. Viszont az esetek többségében - amennyiben nem UBI, Activisiion, EA címekről beszélünk - ezek a bizniszek nem hatnak ki az árakra.
Valamint a főoldalon reklámozott játékok után is dollár ezreket fizetnek a cégek. A Steam egy áruház, egy szolgáltatás, kőkemény biznisz. Lehet szeretni, lehet utálni. Én szeretem. Üzleti szempontból pedig példaértékű. Számunkra - keleti/gyengébb pénznemű országokra - persze néha problémás lehet az árazás, de van millió alternatíva. Ezzel a Valve is tisztában van, hagyja is a kulcsos bohóckodást. Hiszen csak egy mozdulatukba tellene, hogy ne lehessen nemzetközi kulcsokat aktiválgatni. Szóval nem olyan fekete-fehér ez a dolog.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.01. 00:48:31
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.01. 00:08:56
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ja és még egy kérdés. Mennyi jelentősége van az első részben hozott döntéseknek (a második részben)? Mert lehet importálni a mentést, de tényleg minden történetbeli döntésem ebben a részben is vissza jön, vagy sok jelentősége nincs?
Totti5 lehet, hogy elorozta előled az utolsót 😊
genndy: Ja értem, köszi. 😊
Ott van, hogy "előrendelhető", de mivel az csak egy kép, így ha ráböksz bejön a PS4 képe és semmiféle előrendelési lehetőség nincs, az árról nem is beszélve.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.31. 21:38:46
//Erősen és szívből ajánlom, hogy egy controllert használj a játékhoz - jó egérrel is, de vezérlővel még jobb a játék.
Igen azt észre vettem, hogy már nincs ilyen kombózás, de a harc elején azt írta, hogy válasszak ki egy ellenfelet és végig azt fogja ütni amíg meg nem hal. Gondoltam rákattintok egyszer és addig üti, amíg ki nem terül, viszont harc közbe kattintgatnom kell. Ami nembaj amúgy, csak most kicsit értetlenül állok hozzá. Most akkor a szöveg volt félre értelmezhető, vagy van valami mód, hogy így harcoljak?
Félreértések elkerülésére: "Előrendelhető, várható megjelenés: november 10."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.31. 21:29:20
Next PC upgrade: 2022
A játékban nagyon szépen, flottul zajlik a harc, és nincs olyan időzítéses kombó, mint az elsőben volt.
Kicsit fura most az első részhez képest a harc, bár csak a gyakorló pályán mentem végig, de azért jóval nehezebbnek tűnik.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Köszönjük a Media Marktnál 2016.10.15. napon leadott rendelését!
Az Ön rendelési száma: XXXXX
Mennyiség Cikkszám Szállítás: Gyártó Termék neve Egységár Összesen
1 Megjelenés időpontja 2016.11.10. SONY PlayStation 4 Pro 1 TB 120 060,00 Ft 120 060,00
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.