Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Blizzard játékok még mindig megdöbbentően értékállóak. 4 és fél éves a diablo 3, de a kieg is több, mint 2, ráadásul a pletykák szerint a jövő hétvégén vagy 4. részt jelentenek be, vagy 1. és/vagy 2. rész HD remake-et.
IMYke2.0.0.0
Ami viszont tényleg alakul - mint púpos gyerek a prés alatt - az a Diablo III és a kiegje.
Szürkében már 22 euróból összedobható a fullos élmény.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A 30% meg nem 30%, mert annak csak egy része fogható fel reklámköltségnek a kiadások miatt. Ha minden kiadó a saját honlapján adná a saját játékait, akkor is rá kellene tenniük X százalékot az infrastuktúra miatt. Plusz költhetnének többet arra, hogy a Steam kvázi egységes felületén kívül reklámozzák a játékaikat (amit végül szintén figyelembe vennének az árpolitikájuknál). Ez kisebb független fejlesztőknél óriási probléma lenne.

De mindez miért számít a pénztárca szempontjából? Elmész máshova, meg tudod venni olcsóbban most is. A CoD-ot nem, de annak az árazását nem lehet a Steam nyakába varrni. Akármilyen verseny lenne, nemhogy 30%-kal nem csökkennének az árak, de 20-szal sem. Maximum rágódni lehet azon, hogy szerinted sokat keres rajtunk a kapitalista Steam.

Megjegyzem, a saját magának a store-ban az alábbi cikk szerint csak 15%-ot kivágó Humble-nél (a bundle-öknél ugye te állítod be, de alapértelmezetten 20% a sápjuk, nem tudom, hogy a store-ban átálltak-e már erre) éppen arról lehetett hallani, hogy nem nagyon fut a szekér, és a Monthly Bundle már egyfajta menekülés volt.
Ez jogos, én csak Atisznak arra felvetésére koncentráltam, bár mivel Atiszt a reklámozás maga aligha hozza lázba, ezzel az oldalával nem foglalkoztam.
Rapid81
Mind3 kívánságlistás! Köszi!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Engem ez kevésbé zavar, mert mindenképpen game bundle pakkot akarok, de itt másnak lehet, hogy hasznos lett volna. :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Honnan tudjam, amikor volt előrendeltem, meg mások is. Utána nem néztem meddig lesz kint, nem is érdekel. Ennyi volt, ennyiért megkaphattad, ha konzolra nem fog a hörcsög szimatod akkor ez van. Ezért érdemes olvasni a konzolos témákat, mert más különben lemaradsz mindenről.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Igen - csak sajnos a "szürke" oldalakon. A "fehéreken" továbbra is max. 50%-ot kap, ~7700 Ft körüli áron.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Alakulgat ez a dying light is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Korábban 18,39 euro (~5680) volt - most már 17,19 euro a DOOM (~5310)
Korábban 28,69 euro (~8870) volt - most már 21,79 euro a Dying Light: The Following Enhanced Edition (~6740).

Tinman
Tehát nincs ennyiért, értem, thx.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.01. 09:34:52

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A felhasználó árérzékeny, soha nem ad ki örömmel 30%-ot egy játékért, így ez a kérdés nem kérdés.

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Vannak játékok, amik megfogják a teljes billentyűzetbemenetet, és nem engedik tovább az oprendszer felé, bármit is nyomsz, mások pedig a "nem használt" funkciókat továbbküldik, ahol már a megfelelő program foglalkozhat vele.
Most a nem rég kipróbáltak között nekem a Skyrim ilyen, az is megfogja mind a hangerő, mind a fényerő állítást, de még a sima Windows gombot is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Egyetértek, de a kérdés az, hogy a felhasználó örömmel adja-e a 30%-ot. Ami játék érdekel, az célzottan keresem, bár az is igaz, hogy az indie áradatban nagy szerepe lehet a store-nak a kiválasztásban.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Már megvan, de ettől még kösz, nagyszerű felajánlás.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Holnap este 5-ig....Aki kimaradt és érdekli valamelyik vagy akár mind az jelentkezzen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Ingyenes Project CARS - Pagani Edition - 3 pálya, 5 autó, egy kis reklámtermék.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Elfogyott az előrendelés.

MerlinW
Elfelejted a lényeget megemlíteni. Azt a 30%-ot örömmel adják a kiadók a Steam-nek, hiszen a legnagyobb reklámplatform. Nem mindegy hogy 100-at ad el 60-ért vagy 10.000-et 20-ért.

Nem azért veszi le a hasznot a Steam mert nekünk szolgáltat, hanem mert a kiadóknak/fejlesztőknek szolgáltat reklámot. A kiadó/fejlesztő meg természetesen rádob az alapárra, hogy ne 70%-ot kapjon a termékéért, hanem mondjuk 80-90-et. Ezért van hogy van játék ami $60 Steam-en, és $40 vagy $50 GOG-on, esetleg a saját webáruházukban. Viszont az esetek többségében - amennyiben nem UBI, Activisiion, EA címekről beszélünk - ezek a bizniszek nem hatnak ki az árakra.

Valamint a főoldalon reklámozott játékok után is dollár ezreket fizetnek a cégek. A Steam egy áruház, egy szolgáltatás, kőkemény biznisz. Lehet szeretni, lehet utálni. Én szeretem. Üzleti szempontból pedig példaértékű. Számunkra - keleti/gyengébb pénznemű országokra - persze néha problémás lehet az árazás, de van millió alternatíva. Ezzel a Valve is tisztában van, hagyja is a kulcsos bohóckodást. Hiszen csak egy mozdulatukba tellene, hogy ne lehessen nemzetközi kulcsokat aktiválgatni. Szóval nem olyan fekete-fehér ez a dolog.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.01. 00:48:31

[merlinw.org]

Tényleg csak nagyon apróságokban nyilvánul meg a dolog. Ahogy a 3. résznél is. Nem kell Mass Effect szintű dolgokra gondolni. Közel sem. Amúgy a 3. rész is sokak szerint jobb kontrollerrel. Lehet. Én a másodikban is jól elvoltam bill+egér kombóval. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.01. 00:08:56
Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Prince23
Jövök én is egy játékkal, hörcsögtársaim 😊

MoRT2195
Na kipróbáltam, így tényleg jobb, meg kényelmesebb nekem. 😊 Marad akkor a kontroller, bár ezt is szokni kell, de egyszerűbb mint a bill + egér. Harmadik részt is azzal lesz érdemes majd játszani?

Ja és még egy kérdés. Mennyi jelentősége van az első részben hozott döntéseknek (a második részben)? Mert lehet importálni a mentést, de tényleg minden történetbeli döntésem ebben a részben is vissza jön, vagy sok jelentősége nincs?
MoRT2195
Na nem is várok holnapig, meg is nézem most gyorsan. 😊 Kontrollerrel jobban szeretek amúgy is játszani, csak úgy gondoltam ezt azzal nem lenne olyan jó. De hátha így tényleg egyszerűbb lesz.
Tinman
Pont ezért értetlenkedem az eleje óta, mert ennyiért nem hallottam róla, hogy bárhol is lett volna. Ez szerintem pure mák, hogy éppen jó időben volt jó helyen, hogy ennyiért betudta húzni.

Scooter
EJ-ben meg még nem is ajánlottam fel.
IMYke2.0.0.0
Az Inventory-t egy kicsit megbonyolították, de úgy, hogy kontrollernek is feküdjön . Tényleg nem vészes a matatás.

IMYke2.0.0.0
Valószínűleg kifogytak - a 'zelőrerendelhető Pro termék amúgy már nem is található meg a főlistán, csak a 9 normál PS4-doboz .
Totti5 lehet, hogy elorozta előled az utolsót 😊

MoRT2195
Igen? RPG-hez kontroller? Gondolkoztam rajta, hogy azzal próbálom meg, de azért bill + egér mégis csak jobb egy RPG-hez nem? Mondjuk nincs benne sok varázslat, hogy nehéz legyen használni kontrollerrel. Na majd teszek vele holnap úgyis egy próbát akkor. 😊

genndy: Ja értem, köszi. 😊
Tinman
Még mindig nem értem, sajnos az agyam egy része is odaveszett.

Ott van, hogy "előrendelhető", de mivel az csak egy kép, így ha ráböksz bejön a PS4 képe és semmiféle előrendelési lehetőség nincs, az árról nem is beszélve.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.31. 21:38:46

genndy
Target lock van, arra érti a szöveg.

IMYke2.0.0.0
A játékban lesz majd olyan, hogy Geralt mozgás kombót hajt végre, és - ahogy mondjuk a Dark Soulsokban -, csak a "befogott" ellenséget támadja mindaddig, míg az valóban meg nem fekszik.

//Erősen és szívből ajánlom, hogy egy controllert használj a játékhoz - jó egérrel is, de vezérlővel még jobb a játék.

MoRT2195
Sejtettem amúgy, mert csak 3 embert vertem le tutorialba és már normál nehézséget ajánlott. 😄 A szünetet hiányolom, azt sokszor használtam, meg a jelek használata ami eléggé kényelmetlen nekem, de majd csak megszokom. 😊
Igen azt észre vettem, hogy már nincs ilyen kombózás, de a harc elején azt írta, hogy válasszak ki egy ellenfelet és végig azt fogja ütni amíg meg nem hal. Gondoltam rákattintok egyszer és addig üti, amíg ki nem terül, viszont harc közbe kattintgatnom kell. Ami nembaj amúgy, csak most kicsit értetlenül állok hozzá. Most akkor a szöveg volt félre értelmezhető, vagy van valami mód, hogy így harcoljak?
IMYke2.0.0.0
http://www.mediamarkt.hu - sony-playstation-4-pro-1-tb

Félreértések elkerülésére: "Előrendelhető, várható megjelenés: november 10."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.31. 21:29:20

grebber
IMYke2.0.0.0
A tutorialban nehezebb a harc, mint a játékban - nekem az volt. Pedig 3 különböző időpontban próbáltam teljesíteni, és akkor is többször.
A játékban nagyon szépen, flottul zajlik a harc, és nincs olyan időzítéses kombó, mint az elsőben volt.

genndy
<#taps><#worship>

MoRT2195
Elkezdtem a Witcher 2-t... Na én még ilyen játékkal se találkoztam. Van a billentyűzetemen ilyen hangerő állító gomb, mindig azzal állítom a hangot a gépen, de Witcher 2 közbe nem lehet. Tök jó...
Kicsit fura most az első részhez képest a harc, bár csak a gyakorló pályán mentem végig, de azért jóval nehezebbnek tűnik.
Tinman
Sigh... ettől én most tényleg boldog vagyok, de még mindig nem tudom hol lehet ennyiért megvenni, mert a MM oldalán nem találom ilyen áron.

3Error
Köszi ! <#eljen> (jó, hogy 2 perce vettem meg... <#idiota>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Totti5
Kedves X

Köszönjük a Media Marktnál 2016.10.15. napon leadott rendelését!

Az Ön rendelési száma: XXXXX

Mennyiség Cikkszám Szállítás: Gyártó Termék neve Egységár Összesen
1 Megjelenés időpontja 2016.11.10. SONY PlayStation 4 Pro 1 TB 120 060,00 Ft 120 060,00

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Scooter
November 2-án, este 21:10-ig az EJ csoportnak - LVL 1+! (2 nap). Én is már régen ajánlottam fel.
Egészségetekre!
Tinman
Idehaza? Az erősen meglepne. Link? Nem kevered a Slim-elde? :-)

<#eljen>

genndy
Mindháromért köszi, kettő érdekel is <#worship>

Totti5
Én nem hallottam, de nyilván erősebb gép több hőt termel, ami amúgy teljesen mindegy, pl az X1 is forró levegőt fúj ki... ez a dolga. Teljesen normális. Ha hardwer meghibásodik a hő miatt az gond, de ha csak termeli azt az nem.

Utóbbi hetekben sokat hallgatok különböző youtubereket és természetesen a ps4 pro haterek ezt állítják, ami még akár jogos is lehet, mivel gyárilag túlhajtott alkatrészek lesznek (ha jól értettem) a ps4 pro-kban....De természetesen majd hiszem ha látom álláspont van, mindenesetre óvatosan közelítem meg a pletykákat...

Totti5
Ki mondott ilyet?