Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Okés, értem. Nincs hőemelkedésed? <#confused>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Ja csak poénkodtam. Remélem átment hogy értettem a viccet. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

3Error
<#ijedt>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Error:
A Google dokumentumot nem én kezelem, így hiába is nézem meg. 😊)))
//Jelszavam sincs hozzá - ha volt, akkor tuti elfelejtettem.

ds Isti:
Nem, nem vettem - és jó ideig nem is fogok. Technikai és anyagi okok miatt.
Különben is, a PC-s játékaim száma csak gyarapszik, nem fogy.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.01. 18:06:53

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
De, jó ötlet. <#wink> L'Oréal, mert megérdemlik. <#idiota>

BTW (azért írom így, mert nem tudom, hogy milyen "j"-vel írjuk, hogy "báLYdövéLY" <#zavart1>), ha nem okozok fejfájást a SG-E Hub listát is átnéznéd? <#worship>

darkSectorxxx
Na vettél végre konzolt? 😄DDD

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Yeah - kihúztam egy STEAM-vásárt vásárlás nélkül.
Gyógyulófélben vagyok, doktor úr?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jól hangzik. Kösz a részletes infót! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Csak azért műtöttem fel oda őket, hogy szem előtt legyenek a felajánlások... <#idiota>
Megérdemlik.
Nem? <#wow2>

3Error
Jók a gombok fönt, tetszik. <#idiota>

Dzsini
PC-n kapott egy 64 bites felújított motort (úgyhogy elbír soksok memóriával és jó stabil lett, az LE eléggé összecsuklós volt néhány száz órányi egy karakterrel játék után), összeépítették a 3 kiegészítővel, és belekerült egy nagy vödörnyi bugfix, ami a legutóbbi LE óta még összejött. A többi az grafika, amit modokból eddig is össze lehetett hozni, de most gyárilag benne van, és új alapot ad a sok szép új modnak 😊
A scriptes modderek már dolgoznak azon, hogy a 64 bittel nem kompatibilis bővítményeket újrafaragják.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.01. 17:52:30

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Ez egy fejlesztett motor, kiadás ami anno nem volt. ( időt nem lehet visszatekerni, hogy megmutasd nekik hogy kellett volna... ) Tehát ez csak most van, mert most csinálták meg. Semmi nincs világgá kürtölve, hanem be vannak mutatva a pro és kontra tech fejlesztések az origi kiadáshoz képest.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.01. 17:50:04

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Oké mindent értek...Nem kaptad meg dlc hiányában..Hát ez van. Lehet, hogy alapnak kéne lennie, de nem volt benne...Na és akkor mi van? Most már benne van, ha kellenek pengetsz ha nem akkor meg így jártál. Gondolom nagyrészt grafikai dolgok ezek...Hát azért amikor kijött a Skyrim meglehetősen ette a gépeket max beállításon...Nem gondolod, hogy mostanra már nyugodtan bele tudták ezeket rakni, mert van már erő a gépekben (just for the record 5 éve jött ki a játék!!!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Attól ,hogy a válasz erre rád megy még nem rólad beszélek. Neked kéne pihenned ha nem veszed fel a fonalat.
Skyrim megvan. Egyszer talán majd végig is lesz játszva. DLC-k nincsenek ezáltal nekem nincs ingyen = de nem is érdekel mivel majd egyszer úgyis meglesz ez is.
Leszarom hogy mikor adták ki meg most mire jött meg kik kapták meg ingyen. Olyan dolgok vannak a linkelt videóban világgá kürtölve amik már ezer éve alapnak kellene lenni mindenhol.

Next PC upgrade: 2022

Ez a köz érdeke lenne, hogy végre kipihend magad és hátha nem morognál mindenen.

Engem pont nem érdekel a grafika sem E3-on, sem máshol úgyhogy sikerült mellélőni megint (megint lebuktál, hogy csak írni jársz ide, olvasni nem...kb 1000 le volt írva már itt is).

Figyelj grebber elsősorban konzolokra adták ki pc-n meg megkapta mindenki ingyen akinek megvolt a játék és a dlc-k (amiket már gyakorlatilag goty verzióban szabályosan utánad dobálnak). Jah, hogy nem volt meg a Skyrim...Mikor is jött ki? Hányszor volt már leárazva? És ennek ellenére sem? Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet komolyan.

Magad se tudod szerintem jelenleg min vinnyogsz! Ingyen játék hahó...azt szoktad szeretni...Currgen konzolosok meg vegyék meg ha nagyon akarják ki nem tojja le....

grebber
Csak olyan dolgokat csinálok ami érdekel. A nyaralás meg utazgatás abszolút nem érdekel.
Ezek meg különben sem zöldségek. De látom téged is meg lehet venni kilóra ilyen alap dolgokkal ami úgy van beállítva hogy ez valami über dolog miközben már rég ez lenne az alap = tudsz játékot készíteni értelmes módon.

De bezzeg azért tudjátok csapkodni a segget a földhöz hogy de az E3-on nem is ilyen volt a grafika..... Itt meg lementek hídba. SZÁNALOM.

Totti5
Nem tudom dekódolni amit írsz.

Elmehetnél már néha nyaralni és hátha nem beszélnél akkor ekkora ótvar nagy zöldségeket.

Tinman
Ha nem ingyen kaptuk volna LE tulajok, nekem is forogna a gyomrom, így viszont csak thx Bethesda, hogy ingyé' adtátok, majd letolom 1x.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ez minden csak nem erény. Ez kb olyan mintha 10 éve melózok a munkahelyemen és egy nap végre mindenki örömujjongva zenggi világgá hogy ez igen végre el tudtam végezni a kurva munkámat aminek az első hónap után már kellett volna menni de csak 10 év után sikerült.
A legnagyobb baj ,hogy ezért szopkodják őket.

" ha neked ez kevés nem veszed meg" Nem is fogom ezen ne agyalj nyugodj meg.

Totti5
Kiadnak valamit, aminek meg kell mutatni az erényeit az előző kiadáshoz képest. Hol itt a probléma? ha neked ez kevés nem veszed meg. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.01. 16:59:43

Dzsini
ők ilyet csináltak

Továbbra se értem mire háborodtál fel azért, mert egy ismeretlen valaki csinált egy videót pár apróságról, ami belekerült az SE-be, és ezt lehozta egy online újság. De nem is kell értenem, további jó hőzöngést 😊

Amúgy az SE elsődleges célja az volt, hogy a PS4 / X1-re legyen egy elérhető, rendesen összerakott változat. És ha már erre jártak, kiadták PC-re is a felújított összkiadást. Akinek megvolt a 3 kiegészítővel együtt, az meg is kapta ingyen és bérmentve.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.01. 17:01:44

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Ők is csináltak hasonlókat és simán ők is csinálhatták volna
De akkor meg a másik végletet is mondom. Csodálkoztok sokan, hogy miért fogy pro orderben minden ótvar szar? Hát ezért mert az ilyen lószargyúrka alapnak kéne lenni ezer éve dolgokat nonplusszultraként mutogatnak.

zorrobomber
Igen.

Dzsini
Ezek közül melyik videót / cikket készítette a Bethesda?

grebber
5 Hidden Improvements : Skyrim Special Edition

Skyrim Special Edition: öt javítás, amit biztos nem vettél észre

HÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!<#levele> De így nagybetűkkel.

2016-ban eljutottunk oda, hogy 2011-hez képest hájpolni kell saját magukat a cégeknek, hogy :

- Megtanultak normálisan programozni

Őrjöngve tapsoljon mindenki...ja nem<#falbav> Nem véletlen nem látnak tőlem az ilyenek csak filléreket.

IMYke2.0.0.0
A DOOM visszadrágult 19,49-re.
A Dying Light: The Following Enhanced Edition 22,99-re drágult.

Jól emlékszem, hogy te magadtól léptél ki?

IMYke2.0.0.0
A topiknak nem célja a "javak egyenlő elosztása" elv betartása.

zorrobomber
Tök jó a fejléc mindenkinek (aki EJ tag). Vagyis kb senkinek 😊

Megpróbálom észben tartani, legalább lesz egy kis haszna is a Blizzard fanbojságomnak. 😊
Köszi!
Szombat 6-ig írtam ki amúgy.
genndy
<#taps><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Deal :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kösz az infót. Figyelni fogom...Azért ha valaki lát leárazást Blizzard cuccokra (starcraft 3 mindhárom darabja érdekel akármilyen leárazás mellett) legyen kedves és dobjon egy privát üzenetet. Előre is köszönöm.

Blizz is szokott karácsonykor akciózni, ráadásul előző évben elég keményen tolták, el bírom képzelni, hogy az SC2 battlechest max 10 európa lesz az ünnepek alatt, szóval szerintem érdemes kivárni.
Testvérek közt is 48 euró...Blizzard shopból 60-ért megkapod...Ha egyszer kap leárazást akkor még olcsóbban.

<#worship>
IMYke2.0.0.0
* StarCraft 2 Battlechest (Starcraft 2 Wings of Liberty és Heart of the Swarm) - 23,9 euro
* StarCraft 2 Legacy of the Void - 24 euro körül.

IMYke2.0.0.0
Köszönet a felajánlásért - Természetesen, ez is bekerült a banner alá. 😊

A remake azért szerintem ütne mint a buszkerék, ha tényleg csak korszerűsítik és a játékmenet egy az egyben marad.

22 euróért? Na az már valami! Starcraft 2 teljes vajon mennyi lehet?

Hadd kérjelek már meg, hogy ha találsz valami jó kis bundlet, esetleg Last guardianosat akkor dobj már nekem egy pü-t légyszives. Én is szólok ha látok megígérem.

Legalább annyira megszoktam a szürke zónát, mint annó a vodkavedelő zónát. :-)

Azok a régi szép idők, amikor még bagóért tudtam játékot szerválni...De jó is volt.

Én is gondolkodtam ezen is, mint giften, de inkább a több apróságnál maradtam. Úgyhogy ezt nagyon szépen köszönöm a csoport nevében és persze jövök és jelentkezek rá én is.

Ja igen, ITT írtam már róla egy kisebb beszámolót annak, aki nem ismerné a játékot.
Én is megosztanék Veletek egy játékot. Közel az év vége és talán az Owlboyon kívül semmit nem várok már idén igazán (léééééégyszi lééééégyszi legyen jó!), úgyhogy viszonylag magabiztosan merem mondani, hogy számomra az év játéka jó eséllyel az INSIDE lesz és szeretném, ha minél több ember át tudná élni. Tudom, hogy sokakat elrettentett a játék rövidsége és sajnáltak egy 5 órás élményre ennyi pénzt. Erre jelenthet most megoldást az, hogy valaki most ingyen elvihet egyet.
Ahogy néztem steamgiftsen (köszi az infót Ratgab!) ez a legtöbbet wishlistelt játék a csoportban, szóval nem teljesen öncélú választás volt a részemről. 😊

darkSectorxxx
Isten éltesse Micsu-t. 😊

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Micsu-nak... akit jó ideje nem láttam íni a topikokban... 😞

IMYke2.0.0.0
Banner alatt a Steamgiftses felajánlások. Köszönjük ratgabnak, Scooternek, és Logannek.