Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
én is pont így vagyok ezzel.. Ott valahogy befáradtam a sorozatba de lehet folytatni kellene megint 😊
MoRT2195
Unity jó volna, az nincs meg, a 4. rész utána egyik rész sincs meg, lassan folytatni kéne nekem is a szériát. 😊
Van egy egész erős bundle a bundlestarson, gondoltam felhívom rá külön isa figyelmet. Igaz a nagyja már volt bundliban.

Indie Legends 5
3.79 euro
never alone arctic collection
12 is better than 6
grey goo definitive edition
from the depths
robot roller-derby disco dodgeball
castlestorm
memoria
papo & yo
10% kedvezmény a következő bundlestars vásárlásból
MarkBlade
Nem az AC 1 -lesz hanem a 3 vagy az Unity! Nem hiszem hogy az első rész adnák be.. Meg Bízok benne hogy nagy nevet adnak 😄
Scooter
Nekem meg folytatnom kéne a II. részt, aztán a Brotherhood-ot és a Revelations-t. Kapkodok össze-vissza a játékaim között.
IMYke2.0.0.0
A kis warezpápa 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Mármint a második részhez illet a kor?
MerlinW
Az előző 10x játszottam végig az AC1-et, számolni sem tudom, hogy a második részt hányszor abban a 2-3 hónapban, amíg kiszedtük a kulcspárokat😊

[merlinw.org]

Nagyon imádtam azt a kort...Annyira illet hozzá ez a hassassin történet, hogy az félelmetes...Újra fogom játszani a játékot...Most nagyon elkapott a nosztalgia!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Akkor ha egy második részt rá tudnának húzni, akkor nem szólnék egy szót se!
Gratula a nyerteseknek!
Jó anyám....és még az előrendelői bónuszokat is be kellett másolgatni...Napokig bújtam a fórumokat annó....Borzalmas volt...Ma meg már megveszem elindítom a játékot és kész...Kényelmet könnyű megszokni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
"Aprólékosan kellett mindent feltörni, de azért csak sikerült."

Nagyon szívesen😊 (huhh nosztaligus érzések😊)

[merlinw.org]

Dettó! :-)

Nekem is nagyon ütött annó (ez volt az első dobozos eredeti játékom...már akkor is volt érzékem hozzá, hogy szart vegyek...XD Na jó ez némileg azért persze poén részemről).

Egyébként most eszembe jutott milyen szemét védelmi rendszert raktak a játékba...AC 2-nél is hetekig csak a szívás ment, mert az adatok egy részét szerverről kapta a játék...Aprólékosan kellett mindent feltörni, de azért csak sikerült...Akkor még keményen warezpisti voltam én is..:-)

Én titkon azért még mindig reménykedek egy AC 1 remake-ben valamikor. A helyszín nagyon tetszett....HA erre tudnának húzni egy második részt ismétlő játékmenetet akkor lehetnek klasszikus is akár.

Nekem ne mondd én összeszedtem benne az összes zászlót is...:-)

Kongy
Nekem az AC 1 azért nem volt unalmas, mert akkoriban számomra újdonság volt az ilyen szinten kidolgozott, gyönyörű középkori környezet, és csak ámultam magán a világon, meg az animációk kidolgozottságán. Nem is a sztorit nyomtam főként, hanem csak nézelődtem, szaladgáltam fel-alá a városban, parkőröztem. Anno még ez is szórakoztatott 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Nekem dobozosan is megvan a Director's Cut. <#vigyor5>
De, ha emlékeim nem csalnak, neked über gyűjteményed van AC-kből.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Nekem csak dobozosan😊

[merlinw.org]

Scooter
Köszi szépen! <#taps> <#worship> Láttam, csak azt hittem, hogy gifts oldalán küldöd. Nézem is és igazolom vissza! <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Tény, hogy nekem STEAM-en van meg az 1. rész... <#vigyor>

Prince23
Gratula Scooter- te nyerted a Vegast. Nézd meg emailedet pls 😊

Scooter
Akkor ha azt 10x, akkor a AC2-őt 100x. Amennyivel jobb. <#vigyor1> Semmi monotonitás nincs benne. Egyáltalán nem éreztem az első részhez képest. Átfogalmazva az első rész azért nem volt unalmas, mert akkor nem nyomtam volna végig. Kíváncsi voltam a végére.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.02. 19:20:56
Totti5
Őszintén? nem tudom, nem érdekel, nem is emlékszek rá. A szép megvan, az emlék aboszúlt pozitív és irányba állított földig érő állal amit sok sok részen át folyamatosan kaptam utána az ACktól, koroktól, szereplőktől, és amiért imádom a szériát. De ez már történelem. 2007 lassan 10 éve volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
AC1-nek abszolút nincs Uplay támogatása. Anno levélben, később személyesen is kértem tőlük, hogy tegyék teljessé a Uplay-es gyűjteményemet, mindkétszer az volt a válasz, hogy nagyon szívesen tennél, de lehetetlen. Hogy technikailag vagy jogilag, az máig nem tiszta.

[merlinw.org]

MerlinW
Izlések és pofonok, én ha 10x nem játszottam végig, egyszer sem. Tavaly is elővettem😊 Jó a sztori, és toronymászás nélkül is végig lehet játszani, ha tudod mit kell csinálni😊 (~7-8 óra)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.02. 19:14:46

[merlinw.org]

Rapid81
Itt is köszönöm még 1000x!!!

Ha nem lenne már meg 2x is az Ubi accomon, még érdekelne is. 😊 Egyébként jó játék, csak a mentési rendszer szopás.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Highlands - 2,49€

zorrobomber
Az a baj, hogy a nagy hibajavításban kiborították a fürdővízzel együtt a csecsemőt is - vagyis a lopakodást, meg a baromi izgalmas, a legjobb Hitman-ekre (szigorúan csak) hajazó sandbox célpontokat.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.02. 19:06:01

MoRT2195
Hát ja, ezért is néztem meg youtube-on inkább a sztorit csak, azt jól van, úgy nem volt rossz. 😄

Totti: De a főküldetések előtt mindig voltak kötelezően elvégzendő "mellékküldetések" is nem? Amiből ugyan olyan volt mind kb.
Tinman
Ezzel csak egyetérteni lehet. AC2 pont attól lett k. jó, mert az 1. rész kb. összes hibáját kijavították.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Amikor kijött az AC1 új volt, elképesztő környezet, animációk, hangulat, kor story. Egyszerű volt, mármint tényleg inkább volt egy mész előre játék mint sem egy jó sandbox, de senki senkit nem kényszerített hogy unalmas dogokkal töltse el benne az időt. Ami volt a story az odabaszott. Akkor amikor kijött.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scooter
Egy unalmas vontatott szar volt és ahogy mondod a második rész hozzá képest világklasszis. Mintha nem is ugyanannak a játéknak a folytatása lenne. Igaz, hogy még a mai nem nem toltam végig a második részt (még várat magára), de elég sokáig eljutottam benne. Élvezet az egész játék, annyira jó.
Jim Morrison
Neee, legyen a 3, az nincs meg^^ (vagy valamelyik az elozo 3-4bol :p)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha csak a főszálra koncentrálsz úgy azért annyira nem gáz, de tény, hogy a 2. rész messze túlszárnyalta.

MoRT2195
Mert van akinek tetszett az első? 😄 Borzasztó volt, eluntam az életem, nem viccelek, képtelen voltam végig játszani, én ilyen dög unalmas játékot nem láttam még. Youtube-on néztem végig a játék végigjátszását, legalább volt is úgy magyar felirat. 😊
A második rész viszont nagyon ütős lett, szépen felfejlődtek. Viszont a 2. rész utána megint megállt a tudomány sajnos. 😄
Jöhet...Az még hiányzik az uplay-es AC gyűjteményemből úgyis.

grebber
Az igen nem hittem volna ,hogy van még ember aki úgy vélekedik arról a fosról. A 2 ahhoz képest világklasszis game!

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Az jó lenne! Az első részért egy forintot se adnék, olyan monoton volt, míg végigvittem. Egyedül a grafika volt akkor nagyon szuper.
IMYke2.0.0.0
Így van.

Decemberben ez lesz, SZERINTEM: "Assassin's Creed" - az 1. rész.

Scooter
A november havi ingyenes (egy időre) Uplay játék a Far Cry 3: Blood Dragon lesz!
Fasza, hogy ebben az évben vettem meg a teljes Far Cry 3-am mellé. Így jártam.
Szerk: Imy, hogy te is mindent észreveszel és gyorsabb vagy mint én! <#duma> <#vigyor>
<#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.02. 18:19:21
Aki szerette a 80-as évek filmjeit az ezt a játékot feltétlen nézze meg.

IMYke2.0.0.0
Novemberben ezt lehet majd beaktiválni a Ubi 30 keretében, ingyen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amikor megveszed a játékot és olyan dolgokkal szopatnak, hogy addig nem tudod aktiválni sem míg nem rakod be a lemezt, a játék ugyan a lemezen van (amiről tovább tart telepíteni, mint letölteni), de még a másik felét le kell töltened és társaik, addig nem várható hogy visszatérjen a topik régi szelleme.

Sajnos azt kell mondjam azok az idők már elmúltak. A digitális disztribúció kényelmesebb, gyorsabb és olcsóbb is. Sajnos a dobozos kiadásoknak erősen leáldozóban van.

Tinman
Pls engem keressen, akinek kell To The Moon, mert golyórágóért odaadom (nem pénzért, hanem csere, kártyára, másik felesleges játékra, etc.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem mondom, hogy nincs igazad...

Prince23
Fél óra van még hátra:

Tinman
Gondoltam rákérdeztek, beszélgetünk róla, etc. :-)

totyak
Nagy bánatomra azóta a fórum már rég nem arról szól, szinte alig van eredeti játék képének megosztása. Persze erről nagy mértékben tehet a digitális vásárlás is, de azért én szerettem nézegetni mások cuccait.