Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Unable to find the Ubisoft Game Launcher, please re-install ACII.
Ubisoft Game Launcher: Error code 1.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.03. 15:44:57
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tegnapi 4 órás kaland után ez kicsit más lesz gondolom.
Aki tud még ilyen érzelmekkel teli játékokat jöhetnek, mert nagyon bírom az ilyet. Lényeg, hogy megható / jó sztori, és rövid legyen.
Little Big Adventure (Relentless: Twinsen's Adventure) - AJÁNDÉK - GOG - 2014.11.07
Little Big Adventure 2 (Twinsen's Odyseey)- AJÁNDÉK - GOG - 2016.11.03
Majdnem pontosan 2 van köztük.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Engem meg csak az említett 3-dik érdekelne, de annyi XP-t nem ér meg. Szóval én is kihagyom. Azért megcsináltam a többi XP-s játékot. Miért is??? <#idiota>#idiota> Nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.03. 14:48:49
1 - "Expeditions: Conquistador" - már megvan
2 - "Dex" - nem tud izgatni
3 - "Victor* Vran" - már megvan.
Előző játékban a Gabriel miatt részt vettem. Most nem fogok.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.03. 14:44:41
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.03. 13:30:50
[merlinw.org]
Why so serious?
Az első rész még nehezebb volt, ma is megvan dobozosan, de persze már nem futtatható. Az még nehezebb, a páncélos, golyószórós örök ellen a béna kis labdával nem sok esélyed van...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Rántottam is befele. Mennyire szerettem régen, de baromi nehéz játék. Végig kéne vinni végre.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.03. 13:05:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Why so serious?
Ezzel új rekordot állított fel a 2K Games számára, túlszárnyalva olyan neveket, mint a Borderlands, a BioShock vagy az NBA 2K. A szám a kereskedőknek eladott példányokra értendő, azt nem közölték, ebből mennyi jutott el ténylegesen a játékosokhoz. A Take Two másik fejlesztőcége, a Rockstar Games 2013 szeptemberében az első napon 800 millió dollárt keresett a Grand Theft Auto V-tel."
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.03. 11:55:45
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oké, hogy adni öröm, de azért rohadjon meg a rendszer. A szintemet is szerettem volna növelni az 5-ös szint felé. Ez azért elég kibaszás azokkal, akik annyira "nem olcsó" cuccot vesznek.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
És igen, nagy poén, amikor éppen mentés közben kap el 😊
Maga a játék egy tárgykeresős interaktív történet, ahol gyakorlatilag a szövegbuborékok "next" gombjaira kattintva haladhatsz tovább (bár akadnak részek, ahol nem egyértelmű ezen "emlékgömbök" megtalálása), de számomra éppen azok a legjobb játékok, amelyekben a sztori a legerősebb és ezzel együtt tudnak valami tényleg maradandó élményt nyújtani.
(nekem azért nincs meg, mert azt hittem az is elég, ha visszatölti az ember az előző ellenőrzőpontot, de nem, a játék ment a halál pillanatában, és a halál helyszínét és körülményeit használja fel legközelebb az ellenfelek rutinjainak kialakításakor)
És természetesen gratula 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.03. 08:39:25
A köv. bizonyára egy Assassin Creed epizód lesz.
Szerk: Remélem, h kapunk folytatást. A befejezés azért kiált. A játékról beszélek ofc.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.02. 22:13:34
Habár novemberben becsúszik majd egy PS4 (pro) és akk majd jönnek a képek ezerrel. 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."