Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De hát mások merg azt nem értik, hogy nekem miért isten pl a Crysis vagy a Metro széria. Szóval több szót nem is pazarlok rá.
Next PC upgrade: 2022
Evoluti0N: A "Mad Max" számomra nagyon kellemes és jó meglepetésnek bizonyult. Szeretem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Deponia Doomsday-t Evolution nyerte
- Layers of Fear-t Rapid nyerte
- és a Somát....Szintén Rapid nyerte.
Mindenkinek jó szórakozást kívánok a játékokhoz. :-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gyors beaktiváltam a Titan Souls -t is a HB -ből és így a DotT 1.05€ -ba fájt. Ezer hála és köszönet mindkettőtöknek!
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2016.11.02. 16:58:23
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Amúgy jelenleg a játék 1,12 euróért megy steamen, a fejlesztője pedig egy végtelenül jófej pali, minden kérdésre, kérésre reagál és ha megveszed a játékot, de úgy érzed, becsaptak akár végigjátszás után szólsz neki és visszafizeti a teljes vételárat kérdezés nélkül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ezzel el is értünk ahhoz a részhez, ami miatt a To the Moon szerintem az elmúlt évek egyik legjelentősebb alkotása. És ezt nem csak én gondolom így, a játékok IMDB-jén, a metacriticen ugyanis 2011 összes játéka közül a legjobb user score-al rendelkezik, a játékok Oscarjának számító Gamespot Game of the Year awards-on pedig 6 jelölést kapott, amiből a legjobb sztori díját meg is nyerte, a steamen sose mozdult el "overwhelmingly positive-ről".
És ez itt a lényeg, a sztori, amivel ez a játék bármennyire is elüt a klasszikus értelemben vett videójátékoktól, mégis beírta magát azok történelemkönyvébe. Ez a játék ugyanis olyan történettel rendelkezik, amit a legtöbb regény és film megirigyelhetne. 2011-ben egyre többfelé kezdték a nagy művészurak és hölgyek pedzegetni, hogy hmmm... esetleg... a videójáték is egyfajta művészet? A To the Moon-nál jobb megerősítést erre a felvetésre keresve se találhatnánk. Nem vitatom, hogy a történet alapvetően aranyos/cuki, szívszorító, néhol kissé romantikus, szóval aki csak az akciófilmeket és a thrillereket szereti annak egyáltalán nem fog bejönni, de az szerintem megkérdőjelezhetetlen, hogy ez a játék hatalmas művészeti értékkel bír. És persze az is, hogy aki egyetlen pillanatig se küzd a könnyeivel a játék során és ez nem azért van, mert zsigerből viszolyog a műfajtól, annak érdemes elnéznie egy dokihoz. 😊
A sztoriról egyébként annyit, hogy egy kicsit sci-fi, de a jelenkorban játszódik, a sci-fi vonal egyáltalán nem hangsúlyos, egyfajta eszköz csupán (úgy tudom az igazán keményvonalas sci-fi rajongók amúgy pont az ilyet szeretik, amikor nem a kütyükön van a hangsúly, az csak egy eszköz arra, hogy egy olyan történetet válthasson valóra az író, amilyen amúgy nem lenne lehetséges). Létezik egy technológia, amivel mesterséges emlékeket ültethetünk egy ember tudatába. Eddig egy Eredet koppintásra is gondolhatnánk, de nem. Egy cég azzal keresi a kenyerét, hogy életük alkonyán lévő emberek kérésére olyan emlékeket ültetnek azok tudatába, amilyeneket csak szeretnének. Ez egészen pontosan úgy történik, hogy a cég alkalmazottai bemennek az illető tudatába és valahogy elérik, hogy az élete egy korábbi ponton olyan irányt vegyen, hogy a kérés valóra válhasson és az illető tudata a gép segítségével egy egészen új életet kreálhasson attól a ponttól. Vagyis valójában semmi nem változik, de az illető a halálos ágyán abban a tudatban lehelheti ki a lelkét, hogy valójában minden úgy történt, ahogy szerette volna. Például ha valaki gazdag szeretett volna lenni, akkor bemennek a tudatába, visszamennek az emlékeiben egy múltbéli pontra, ott adnak neki rengeteg pénzt és innentől a tudat a gép segítségével az egész életét ezen változás alapján újraírja, hogy utolsó álma gazdag emberként vezethesse őt át a másvilágra. Remélem nagyjából érthető a dolog.
Dr. Eva Rosalene és Dr. Neil Watts is a cég két alkalmazottja, akik az épp haldokló Johnny Wyles utolsó kérését szeretnék valóra váltani. Ez a kérés pedig az, hogy Johnny el szeretne repülni a Holdra (hittétek volna a játék címe alapján? 😄 ). Az egésszel annyi a bökkenő, hogy egyáltalán nem tudja, hogy mi célból. A játék egésze arról szól, hogyan próbálja a két doktor teljesíteni Johnny utolsó kívánságát és megfejteni annak okát és célját (hisz ezek nélkül nem tudják, hogyan motiválhatnák az utazásra).
Többet nem szeretnék róla mondani, ahogy írtam, grafikailag gagyi (zeneileg viszont szuper), kihívás nincs benne egyáltalán, sokat kell angolul olvasni (megjegyzés: azóta készült magyarítás), a sztori nagyon érzelmes, viszont akit ez a 4 dolog egyike se rettent el teljesen, annak ez a játék tényleg KÖTELEZŐ csupa nagybetűvel, nem győzöm eléggé ajánlani.
Ja és Laura "PvZ" Shigihara énekel benne!
2017 goty. 😊
szerk.: ja és ugye egy Survival pakkot is kapsz segítségként 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.02. 15:18:05

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De, mondjuk engem ez mozgat 90%-ban majd' minden játék esetében... azaz, a Való(s) Életből kiszakadva, egy elképzelt / félig-meddig valóságra épülő, de saját szabályrendszerrel működő miliőben én-lennie-a-fehér-lovon-jövő-Terminator... vagy Miszter Megmentő... vagy Misszisz Sírrabló... é' satubbi.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.02. 14:38:23
Esküszöm nekem is ilyesmi jutott eszembe a bundlira ránézve... A Fandangó nekem is megvan, és a Csáp Napja is izgatna, de sétálóval - úgy meg nem sok izgalom marad.
Helyette megyek és gyakom az agyatlan "középszar hack and slash"-ek egyikét --- Grim Dawn és társia ---, vagy "tolok" egy kis AAA-t, az azonnal oldódó fílingért,
Day of the Devs 2016 "Complete-the-Set" Bundle
Én amúgy még gondolkozom, csak a Fandango van meg (az is minek... kipróbáltam és végigsétáló nélkül ezt én már sose tolom le az tuti). Owlboy csikar most leginkább, az meg nincs benne <#nevetes1>#nevetes1>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Év játéka ha nem Uncharted 4 lesz, akkor megeszem a kalapom. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze, nem unatkoztam idén sem, mindig van mivel játszani, de az idei év nekem eddig nem adja, nem is fogja valószínűleg.
Persze nem volt értékek nélküli:
Inisde
Doom
Dragon´s Dogma,
Stardew Valley
X-Com kettőre még fenem a fogam, valszeg ő is jóság lesz.
Számomra ennyi kb. Ja, még az Unravel is ide kívánkozik.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.02. 10:07:05
Az érzés amikor 2.45-ért behúzod a DoTT Remasterered-et és az Oxenfree-t :-DDDD

Persze szigorúan kártyapénzből :-P
Nem mellesleg Forza Horizon 2-met is elvitték szépen :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.02. 08:50:29
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyébként tényleg könnyű játék közbe a harc, valszeg a gyakorlás közbe majdnem a legnehezebb nehézség van, azért volt ott nehéz. A magyar fordítás hál isten tényleg nagyon jó lett, a Witcher első részéé borzasztó volt, azt nem is tudom, hogy gondolták komolyan. 😄 De itt viszont nagyon jó lett.
A könyveket amúgy nem olvasom ki, max ha végig vittem mind a 3 részt, sose voltam olyan nagy könyv olvasó, egy játék azért sokkal izgalmasabb számomra, és nem bírnám ki, hogy ne vigyem végig a maradék két részt, amíg olvasom a könyveket. 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.02. 01:30:16
[merlinw.org]
Ez egy érdekes téma, de ahhoz képest amiről szó volt, mellékvágány, ettől nem leszünk okosabbak.
Máshol is van amúgy, hogy olcsóbban adsz szolgáltatást egy jobban lenyúló köztes szolgáltatón keresztül (ez lenne most a retail, hiszen értelemszerűen az a legdrágább), mint közvetlenül, mégis benyeled. És a konkrétan kínált szolgáltatást tekintve még nyereséges is lehet, de az egész üzlet fenntartásához pedig kevés a haszonkulcs.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.02. 01:09:32
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(előző törölhető)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.02. 01:01:04
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.