Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
- Stardew Valley - ezt kaptuk előre, no comment, ezernyi díjat kapott, tényleg egy kis indie csoda sok száz órányi tartalommal.
- BROFORCE - ezer éve meg akartam venni, hát már nem kell, term. wishen volt :-)
- Rebel Galaxy - bár nem volt wishen, de az értékelések alapján szupernek tűnik, viszont időm az soha nem lesz rá :-(
- Beyond Eyes - szvsz ez nagyon sok gamernél volt wishen, egy érdekes koncepció, szerintem elég ígéretes, nálam is wishen volt.
- Kathy Rain - wishen volt szintén, kaland cím, jóak!
- Styx: Master of Shadows - na ezt vagy 5x meg akartam venni, legutóbb tegnap! De éreztem, hogy bundliban kell ennek már lennie és bang, NAGYON örülök neki, term. wishen volt :-D
- Pirate Pop Plus - apró töltelék game, nem oszt nem szoroz, részemről skip.
A következő humbli monthly első tagja:
Dragons Dogma Dark Arisen.
ŐRÜLET ^^
Hint: A többi játék szvsz nem lesz nagy cucc egy ilyen cím mellett...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.04. 18:20:05
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érdekes kihívásnak tartottam a bibliai helyszínek és történések miatt.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.11.04. 17:30:20
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Pár játékhoz próbáltam a múltban én is, az akkori tapasztalataim - 10-ből 9 alkalommal elszúrt mindent, ami a játék megszokott miliőjéhez tartozott - alapján: semmihez sem szokásom mostanában.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.04. 14:46:10
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.04. 13:43:46
[merlinw.org]
@Zorrobomber:
Én mindig rá szoktam izgulni ezekre a grafikai módosításokra, aztán amikor felteszem őket, akkor általában csalódás a vége. Valahogy nem érzem kereknek a végeredményt. Legutóbb a GTA IV -et próbáltam így pofozgatni, de a vége ott is az lett, hogy leszedtem mindent és úgy toltam végig. Egyedül a Skyrim -nél volt olyan érzésem, hogy ettől valóban jobb, élvezetesebb lett a játék.
Ez is jól néz ki, de hosszú távon valószínűleg nem bírnám elviselni itt sem a videóban látható tűéles textúra zavaróan kivitelezhető mozaik illeszkedését (ott amikor Altair mászik az egyik torony tetejére) és ehhez hasonló problémákat. Mondjuk a tisztelet ettől még kijár a mod készítőinek és azokat is meg tudom érteni, akik inkább így játszanak egy lassan 10 éves játékkal.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Amúgy mintha ez még nem láttam volna linkelve:
Assassin's Creed overhaul mod brings the original's Altaïr to 2016
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Úristen! Életemben nem bőgtem még annyira játékon (sőt könyvön vagy filmen, sorozaton se), mint a Brothersen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy eddig 2 óránál járok, de eléggé Memento illetve Inception az egész romantikus sztorival megfűszerezve, kicsit a játékmechanikája repetitív eddig.
Holnap szerintem befejezem, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.11.03. 23:10:20
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.11.03. 23:06:54
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.11.03. 22:01:49
Én is haveroknak elosztottam volna, ha meglett volna nekem digitálisan. De csak dvd-s változatban volt és az első rész kivételével, ezér magam kollekciójába aktíváltam, de a alan Wake az más jobb helyre került 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ennek örömére szívesen felajánlanék Alan Wake + 2 DLC + Amerikai Rémálom és Gears of War 1-2-3 + Judgment kódokat, de ezek KIZÁRÓLAG csak Xbox One Visszafele kompatibilitásban használhatóak, X1e meg kinek is van? bár aki tervez venni belátható időn belül annak szívesen adom, de csak annak aki saját célra fel is használja! ( undorító hogy ezekből rengetegen pénzt akarnak csinálni amikor jár a Gears 4 mellé... JÁR 0 FTért ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Holnap majd bent rugózok rajta még egy kicsit. Nem értem, hogy ott miért nem indult. Nem hiszem, hogy az integrált VGA miatt nem futott. Pedig letöröltem a játékot 2x is és mindig ugyanaz. Viszont az Uplay-t nem töröltem le. Az nem okoz gondot, hogy az első feltelepítés után tettem fel az Uplay-t? Lehet, hogy olyan végzetes hibát okozott, hogy csak az Uplay újratelepítésével oldható meg. Viszont itt otthon mivel még nem indítottam el soha a megvétel óta, ezért regelni kellett a kódot az Uplay-re is. Ahogy indítottam a steam-en.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.03. 18:27:23
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.03. 18:26:13
A Brothers: A Tale of Two Sons is kötelező, ha kontrollerrel játszod akkor a vége felé van egy olyan jelenet/esemény, amit tuti soha életedben nem fogsz elfelejteni... <#rinya>#rinya>
Egyébként a Transistort is tudom ajánlani, bár annak azért nem masszív célkitűzése az, hogy megríkasson.
Illetve ez lehet meglepő ajánlás lesz, de ha valaki végigvitte már, akkor szerintem egyetért, hogy ennek is simán itt a helye: Thomas Was Alone.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Fahrenheit.
Brothers - A Tale of Two Sons, de ezzel még nem játszottam. De egyébként ilyenben a The Vanishing of Ethan Carter sem rossz, csak az tényleg annyira rövidke hogy nem nagyon lehet megismerni a karaktereket. Meg akkor már a Dear Esther is, bár azért az nem egyszerű, elsőre nem lehet megérteni. Viszont rövid.
HBD Totti!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az ő szempontjukból érthető, hogy kell valami leszabályozás, különben összeállna 2 ember és minden játékot úgy "vennének", hogy a másik megveszi és steamgiftsen átadja és így farmolnak, de azért jó lenne, ha egy ilyen helyzetben lehetne valami megoldás... :\ Talán egy ticketet megér, max azt mondják, hogy nem.