Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
<#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Monthly szerintem megint nagyon adja!

- Stardew Valley - ezt kaptuk előre, no comment, ezernyi díjat kapott, tényleg egy kis indie csoda sok száz órányi tartalommal.
- BROFORCE - ezer éve meg akartam venni, hát már nem kell, term. wishen volt :-)
- Rebel Galaxy - bár nem volt wishen, de az értékelések alapján szupernek tűnik, viszont időm az soha nem lesz rá :-(
- Beyond Eyes - szvsz ez nagyon sok gamernél volt wishen, egy érdekes koncepció, szerintem elég ígéretes, nálam is wishen volt.
- Kathy Rain - wishen volt szintén, kaland cím, jóak!
- Styx: Master of Shadows - na ezt vagy 5x meg akartam venni, legutóbb tegnap! De éreztem, hogy bundliban kell ennek már lennie és bang, NAGYON örülök neki, term. wishen volt :-D
- Pirate Pop Plus - apró töltelék game, nem oszt nem szoroz, részemről skip.

A következő humbli monthly első tagja:

Dragons Dogma Dark Arisen.

ŐRÜLET ^^

Hint: A többi játék szvsz nem lesz nagy cucc egy ilyen cím mellett...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.04. 18:20:05

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lostprophet
Nem reklám (kaptam +1 kulcsot) 😛
Érdekes kihívásnak tartottam a bibliai helyszínek és történések miatt.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MarkBlade
ne bántsd mert nem csak a vizet téged is kettéválaszt! 😊
Dzsini
Azért annak van egy húzása, hogy egy "elveszett próféta" reklámoz egy Bibliás játékot, amit az Ördöghöz hasonlít 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lostprophet
2 napig lehet rá jelentkezni. Bibliás-Diablós akció-RPG, sokféle loottal:

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

3Error
Én úgy 10-ből 2-3 moddal szívtam már, csak az arányokat erősítendő. Ellenben igazat adok, tényleg vannak minőségi modok a Skyrim-hez. (a sok szemét mellett persze)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Süti, jó lesz FPS-ben hentelni, mint űrgárdista.<#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.11.04. 17:30:20

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ZsZso
Óóó, pedig ott a modok teszik igazán naggyá a játékot. Vannak nekem is rossz tapasztalataim, de többnyire jó. Ha rám hallgatsz, teszel majd még egy próbát, ha újra a lekerül ez a cím a virtuális polcodról.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MarkBlade
Space Hulk új bemutatója. Nagyon hangulatos!
3Error
Vigyázz a lábadra azért... <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Skyrimhez sem tettem fel MOD-ot.
Pár játékhoz próbáltam a múltban én is, az akkori tapasztalataim - 10-ből 9 alkalommal elszúrt mindent, ami a játék megszokott miliőjéhez tartozott - alapján: semmihez sem szokásom mostanában.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem néztem, mert nem mutatta ki, de megnézem most.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.04. 14:46:10
Prince23
Szia, küldtem neked PM-et még tegnap, megnézed? 😊

Scooter
Lehetséges. Nem rendszergazdai belépővel vagyok bent, hanem csak a saját felhasználó szintű profilommal. Rendszergazdai-val még nem próbáltam.
MerlinW
A srác már az AC2 újratextúrázásán dolgozik, örülünk vincent😊

[merlinw.org]

De jó munkád van, ha munkahelyen is játszol. 😄
MerlinW
Lehet valami jogosultsági probléma van. Nem éri el a könyvtárat, nem tudott a telepítő írni a registry-be, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.04. 13:43:46

[merlinw.org]

Scooter
Úgyis ma csak 14:00-ig van a munkaidő. Aztán repülök haza és ugrálok lefele a tornyokból. <#vigyor>
Scooter
Nem értem, hogy itt a benti gépen mi a csöcsért nem megy az ACII. Pedig mindent újraraktam, de csak nem találja az Ubisoft Game Launcher-t. Otthon első felrakásra szó nélkül működött. Mindegy, le**arom. Nem küzdök vele, nem érdemes, mert ez úgyis csak egy i3-3.4GHz, 4GB RAM, szutyok integrált Intel HD 4400 VGA-s gép. Otthon teljes pompában az igazi.
zorrobomber
Kb. én is így állok a témához, én még a Skyrim-hez is minimális gfx cuccot raktam fel, csak a többiek örömére linkeltem, amúgyis téma volt az AC1.

ZsZso
Igen, az. Én is pár hónapja toltam végig a sorozatot. Az első pár órában max. az volt egy hangyalábnyit nehezen szokható, hogy a részletesség messze alulmarad a mai játékokhoz képest. Ez viszont még mindig hatalmas dicséret egy 7 éves játéknak 😊. Utána semmi gond se volt vele. Nagyszerű játék. Jó szórakozást!

@Zorrobomber:
Én mindig rá szoktam izgulni ezekre a grafikai módosításokra, aztán amikor felteszem őket, akkor általában csalódás a vége. Valahogy nem érzem kereknek a végeredményt. Legutóbb a GTA IV -et próbáltam így pofozgatni, de a vége ott is az lett, hogy leszedtem mindent és úgy toltam végig. Egyedül a Skyrim -nél volt olyan érzésem, hogy ettől valóban jobb, élvezetesebb lett a játék.

Ez is jól néz ki, de hosszú távon valószínűleg nem bírnám elviselni itt sem a videóban látható tűéles textúra zavaróan kivitelezhető mozaik illeszkedését (ott amikor Altair mászik az egyik torony tetejére) és ehhez hasonló problémákat. Mondjuk a tisztelet ettől még kijár a mod készítőinek és azokat is meg tudom érteni, akik inkább így játszanak egy lassan 10 éves játékkal.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Élőben jobb 😊

Amúgy mintha ez még nem láttam volna linkelve:
Assassin's Creed overhaul mod brings the original's Altaïr to 2016

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Gyönyörű ez az Assassin's Creed II még most is. Bár már sokat halványult a mostani grafikákhoz képest, de fantasztikus ez az olasz hangulat! 2015.06.21-én vettem meg. Azt hiszem eleget pihent. Nem fogom bírni abbahagyni, most, hogy feltettem és végre végigviszem! <#nyes>
ffxi
<#banplz>

Fákjúal!

<#eljen>

Úristen! Életemben nem bőgtem még annyira játékon (sőt könyvön vagy filmen, sorozaton se), mint a Brothersen.
MerlinW
Jah, cirka 4 órás a játék. A második órától jön a lényeg😊

[merlinw.org]

HeadHunter86
Dehogy nyomkodom át.
Amúgy eddig 2 óránál járok, de eléggé Memento illetve Inception az egész romantikus sztorival megfűszerezve, kicsit a játékmechanikája repetitív eddig.
Holnap szerintem befejezem, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.11.03. 23:10:20

HeadHunter86
Kösz az ajánlást, de mind megvolt, kivéve a The Vanishing of Ethan Carter. 😊

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.11.03. 23:06:54

Az mondjuk tényleg a világ top5 legértelmetlenebb dolga közt van, hogy valaki to the moont játszik a játékmenet miatt és elskippeli a szövegeket... 😄
MarkBlade
Nem tudom volt e Sniper Ghost warrior trilogy1.99 dolcsi
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.11.03. 22:01:49
darkSectorxxx
Persze nem egy túl korrekt dolog, de ha valaki önszántából fizet is árte, az az ő dolguk, de amúgy szép tőled hogy felajánlod.
Én is haveroknak elosztottam volna, ha meglett volna nekem digitálisan. De csak dvd-s változatban volt és az első rész kivételével, ezér magam kollekciójába aktíváltam, de a alan Wake az más jobb helyre került 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Köszönöm mindenkinek.

Ennek örömére szívesen felajánlanék Alan Wake + 2 DLC + Amerikai Rémálom és Gears of War 1-2-3 + Judgment kódokat, de ezek KIZÁRÓLAG csak Xbox One Visszafele kompatibilitásban használhatóak, X1e meg kinek is van? bár aki tervez venni belátható időn belül annak szívesen adom, de csak annak aki saját célra fel is használja! ( undorító hogy ezekből rengetegen pénzt akarnak csinálni amikor jár a Gears 4 mellé... JÁR 0 FTért ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scooter
Khmmm, munkahelyi gépen nem volt warez, de még csak játék se. Mégse ment. Az itthonin meg nem volt fent sose a notebook-on a warez, amióta megvan a gép. Itt nem is volt vele semmi baj. Most indítottam és fut. <#eljen>
Holnap majd bent rugózok rajta még egy kicsit. Nem értem, hogy ott miért nem indult. Nem hiszem, hogy az integrált VGA miatt nem futott. Pedig letöröltem a játékot 2x is és mindig ugyanaz. Viszont az Uplay-t nem töröltem le. Az nem okoz gondot, hogy az első feltelepítés után tettem fel az Uplay-t? Lehet, hogy olyan végzetes hibát okozott, hogy csak az Uplay újratelepítésével oldható meg. Viszont itt otthon mivel még nem indítottam el soha a megvétel óta, ezért regelni kellett a kódot az Uplay-re is. Ahogy indítottam a steam-en.
MerlinW
Olvasgatós és nem könnyű könnyek áztatta szemekkel olvasni 😊 Pro tipp - mert hallottam már ilyet - olvasd végig, ne nyomkodd el a párbeszédeket. Megéri.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.03. 18:27:23

[merlinw.org]

Scooter
A Bundle Stars-on Hektor steam kód ingyen, ha érdekel valakit. Pár dolgot meg kell csinálni hozzá. Psychological Horror gamma.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.03. 18:26:13
Rövidebb játékok közt teljesen egyértelműen a To the Moon jelenti nálam az általad kért "műfaj" csúcsát, de talán overall is.

A Brothers: A Tale of Two Sons is kötelező, ha kontrollerrel játszod akkor a vége felé van egy olyan jelenet/esemény, amit tuti soha életedben nem fogsz elfelejteni... <#rinya>

Egyébként a Transistort is tudom ajánlani, bár annak azért nem masszív célkitűzése az, hogy megríkasson.

Illetve ez lehet meglepő ajánlás lesz, de ha valaki végigvitte már, akkor szerintem egyetért, hogy ennek is simán itt a helye: Thomas Was Alone.
kigyi
Totti Boldogot! 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
Fahrenheit wishlistes, de a VoEC szerintem átbaxós. Nem szeretem azokat a játékokat/filmeket, amik úgy akarnak nagy meglepetést okozni, hogy totális valóságtól való elrugaszkodással vagy a játékos/néző átverésével operálnak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

genndy
Life is Strange. Isten.
Fahrenheit.
Brothers - A Tale of Two Sons, de ezzel még nem játszottam. De egyébként ilyenben a The Vanishing of Ethan Carter sem rossz, csak az tényleg annyira rövidke hogy nem nagyon lehet megismerni a karaktereket. Meg akkor már a Dear Esther is, bár azért az nem egyszerű, elsőre nem lehet megérteni. Viszont rövid.

HBD Totti!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Bódogat!
IMYke2.0.0.0
Ez már erősen gyerekes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Köszi!!

darkSectorxxx
Isten éltessen sokáig! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Boldog születésnapot!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Ha fent volt a warez, akkor Uplay uninstall/reinstall mindenképpen kell.

[merlinw.org]

Óóó, na ezt tényleg nagyon sajnálom, mert tényleg nem olcsó cuccot osztottál ki, szívás, hogy nem jár érte a pont... :\

Az ő szempontjukból érthető, hogy kell valami leszabályozás, különben összeállna 2 ember és minden játékot úgy "vennének", hogy a másik megveszi és steamgiftsen átadja és így farmolnak, de azért jó lenne, ha egy ilyen helyzetben lehetne valami megoldás... :\ Talán egy ticketet megér, max azt mondják, hogy nem.
Scooter
Megvan mégis ugyanazt csinálja. Szóval ha előtte fel volt téve a játék akkor le kell törölni és újra feltenni?