Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont akkor nem vagy átverve? Csak azért kérdezem mert nem arról volt szó, hogy 1 hónap ingyen van? Nem jön ki a matek nekem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi, hogy szóltál!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.05. 09:35:18
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tesztelheted magad mondjuk a "Clannad" anime sorozattal is (aminek direkt a csak az endingjét linkeltem - megadja az alaphangot a kicsit túltolt, gyerekes felszínnek, ami mögött...).
Ha azt a sorozatot, és az After Story-t kibírod férfias, torokból jövő vinnyogás nélkül, akkor még nem puhultál el teljesen 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A héten szabadságon voltam, pár játékot így le is toltam. Vicc, hogy Blackwell Epiphany és a King's Quest közben is 'belement valami a szemembe' - és ez csak az elmúlt hét. Nálunk pedig a felmenők híresen semmilyen érzést nem mutattak ki sose.
(Egyre többet filózok azon, hogy vajon képes lennék-e még újra megnézni az Amikor a kabócák sírnak c. remekművet :S.)
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2016.11.05. 09:06:11
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ellenben, animék, és néhány jobb film esetében már többször is kiszakadtak a férfias meghatódás könnyei belőlem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Life is Strange megfogott? Vagy a Mass Effect-ben a "szomorú zenés" visszatérés a Normandy-ra?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Az pedig a Gears of War 2 volt még 360-on, amikor Dom végre találkozik azzal, akivel.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.11.04. 23:27:04
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez szerintem a világ legtermészetesebb dolga.
Nyilván az, hogy annyi díjat besöpört a játék és a mai napig lényegileg minden "most emotional vg" lista top3-ában ottvan azt jelenti, hogy a készítőnek sikerült úgy összekalapálni, hogy azért az emberek erős többségére komoly hatással van a cucc, de tényleg abszolút normális az, hogy van valami, ami a tömegeknek bejön Neked meg nem.
Sőt, közhely, de pont az lenne a baj, ha ezek a dolgok mindenkire ugyan úgy hatnának.
Nade már kár is erről beszélni, hisz a Blizzconon most hívták ki a deepmind ellen a starcraft világbajnokot. Szóval lényegileg egy MI-t tanítanak háborús stratégiákra. És gondolom a Blizzcon után átnevezik skynetre és pápá emberiség... ;-)
130,8×276,41=36154,428
36298 forintot zároltak.
A színvonal zuhanásától tartok némileg, de eddig tényleg mindig annyira határon volt és győzködnöm kellett magam, hogy ne vegyem meg, ha ezt a színvonalat tartják, akkor szerintem egyik bundlinál se fogom úgy érezni, hogy totálisan kidobott pénz.
Mindeközben továbbra is azt mondom, hogy a racionális vásárló azt csinálja, hogy megnézi a húzócímet és ha az neki megéri a havidíjat, akkor befizet, amúgy skippeli.
Absz semmit nem mozgatott meg benne az a game. Bár mondjuk nekem " "csak" egy szép mese marad" is erős...
To the moon: Szép történet, de valahogy nem éreztem a katarzist, a szívszorítást közben / a végén. Egyszerűen nem hatott meg úgy ahogy vártam 😞
Firewatch nagyobb hatással volt rám.
De említhetném a Telltale féle Walking Dead első évadját, ami nagyon megfogott, és megérintett.
Vagy anno a Mafia I vége.
Szóval így nekem "csak" egy szép mese marad a To the Moon.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.11.04. 21:33:08
Nem működnek acsik = szart sem ér a játék nekem, amióta megvan nem is játszottam vele ezért. + 1 évre rá 1$-ért szórták bundleba. Nem véletlenül lettem fillérbaszó. Amiket veszek is okosan csakis abból amit indiegala hoz ergo amit veszek nekem ingyen van...szóval okosan ügyesen csinálom és nem kerül semmimbe.
szerk.: annyi eltéréssel, hogy Broforce már megvolt és zseniális, illetve Rebel Galaxy wishlistes volt nálam (szerintem rögvest ki is próbálom) 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.04. 20:31:28

//És a képbeszúrásit is 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.04. 19:33:39
Részemről abs. jó ötletnek tartom úgy, hogy közben nem tartom jó ötletnek. Párommal pont beszéltük, hogy most nem esne jól a családi kasszának, még akkor sem, ha 1 év alatt 5-6k bukó. Ez így páromat se zavarja, de egyben lenyakazni. Közös kassza rulz :-D
Jó ötlet mert spórolsz és annyi jó játékot kapsz, hogy ha más játékot nem is veszel akkor is évekig elleszel. Rossz ötlet, mert ha zuhan színvonal, vagy a köv. bundli nagyon gázos lesz, akkor ki lehet szállni, a píz' meg megmarad.
Bízom benne ,hogy a mellette lévő sok szar 3-4$-ra hozzá ki ,mert ha nem nagyon mérges leszek magamra.
- Oks, legyen 9 és deal és imádkoznod se kell :-D
Szóval innentől kezdve 1 hónapon át erősen imádkozok, hogy olyan game-ek legyenek majd mellé ami mind megvan hogy legalább a 12-ből min 9 $ vissza tudjak nyerni annyi ér a Dragon nekem..
Amúgy nem olyan gigantikus a kedvezmény, hogy nagyon szívja az ember a fogát a havonta befizetéstől és ha csak 1 hónap van, amikor totál irreleváns Számodra a húzócím már nem is nyersz vele semmit.
De tényleg azt látom magamon, hogy minden egyes hónapban dilemmázok rajta, így már legalább nem lesz min...
Nameg így permanens 10% kedvezményem van a store-ban is, ami sale-ek idején még jól jöhet.
MacGameStore, DRM-Free - MAC

Szabadidőt kár, hogy nem csomagolnak mellé... 😞