Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én most kaptam egy 3 eurós kupont, szóval nekem 7 lenne....Hát nem vagyok teljesen meggyőzve én sem. Biztos nagyon jól szórakoznék a játékkal, de van egy olyan érzésem lehet hamarosan bundle-ban találkozunk vele, akkor meg csak jobban megérné.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Köszi!

Viszont akkor nem vagy átverve? Csak azért kérdezem mert nem arról volt szó, hogy 1 hónap ingyen van? Nem jön ki a matek nekem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
ARK-ot azt magamnak aktiváltam be, szóval arról tényleg nem tudom mennyiért ment.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ugh... nagyon rá vagyok állva, de az még nekem sok :-(

Köszi, hogy szóltál!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.05. 09:35:18

grebber
Látod mert te pl nem vagy jó shefter. Pl az ARK-ot is hiába volt bárki számára elérhető 12$-ért a Humbleba 16-18ért úgy elvitték mint a szart

Next PC upgrade: 2022

Valószínűleg nem a hörcsöghatárodon van, de kinguinen 10 euróért már van Darkest Dungeon.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
OFF
Tesztelheted magad mondjuk a "Clannad" anime sorozattal is (aminek direkt a csak az endingjét linkeltem - megadja az alaphangot a kicsit túltolt, gyerekes felszínnek, ami mögött...).
Ha azt a sorozatot, és az After Story-t kibírod férfias, torokból jövő vinnyogás nélkül, akkor még nem puhultál el teljesen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Életem legnagyobb "netes" csalódását te okoztad. Nincs ezzel gond, nem lehet mindig minden tökéletes.

Tinman
Nem hiszem. A Syberia-n bepárásodtam enyhén, de volt olyan Star Trek rész is, aminél szintén.

ZsZso
Nálam is érezhető egy ilyen tendencia. Főleg az életünkben megjelenő gyerekeknek tudom be. Csak utána derült ki ugyanis számomra, hogy az addig tapasztalt érzések - bármennyire is intenzívek és igazak voltak - közelébe sem érnek az elmúlt pár évben átéltekhez. Puhulnunk, de ez szerintem nem baj 😊.

A héten szabadságon voltam, pár játékot így le is toltam. Vicc, hogy Blackwell Epiphany és a King's Quest közben is 'belement valami a szemembe' - és ez csak az elmúlt hét. Nálunk pedig a felmenők híresen semmilyen érzést nem mutattak ki sose.

(Egyre többet filózok azon, hogy vajon képes lennék-e még újra megnézni az Amikor a kabócák sírnak c. remekművet :S.)
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2016.11.05. 09:06:11

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
15-ért az most nagyon sokáig eladhatatlan lesz. A jelenlegi reális értéke kb. 9-10 dollár.

IMYke2.0.0.0
Szerintem csak azért, mert még nem játszottam olyan sok megható(nak vélt) játékkal - eddig csak a "Bioshock: Infinite" tudott kicsit komolyabb szívfacsarást előidézni nálam.

Ellenben, animék, és néhány jobb film esetében már többször is kiszakadtak a férfias meghatódás könnyei belőlem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég furcsa hogy egyszer még normális, ruhában van aztán meg már szakadt zombi.

Na, de komolyra fordítva (nem biztos, h minden eszembe jut): Mass Effect 3, The Walking Dead (mindkét évad), Heavenly Sword, To the Moon, The Last of Us, Brothers: A Tale of two Sons, Ori and the Blind Forest. Talán ennyi. 😄 Ezek közül a Mass Effect 3 a legtöbbször, Brothers a legjobban. Ez van. Rinyagép vagyok. Ahogy öregszem, úgy egyre jobban. A tatámon, meg apámon látom, h mi vár rám a jövőben. 😄
Én az Alice Madness Returnsnél sírtam, amikor rájöttem, h alapból 30-ra van lockolva az FPS.
Benned van a hiba. Kukoricára térdelés a sarokban. Másikba meg Tin.
3Error
No, ezt akkor ki kell próbálnom, mert pont hasonlóan vagyok az általad említettekkel. (de nehéz ezt a szót leírni... <#wilting>)
A Life is Strange megfogott? Vagy a Mass Effect-ben a "szomorú zenés" visszatérés a Normandy-ra?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
Megmondom őszintén, én eddig egy játéknál sírtam - hah, mit sírtam, pusztán egy magányos könnycsepp szánkázott le a véres poritta arcomon:
Az pedig a Gears of War 2 volt még 360-on, amikor Dom végre találkozik azzal, akivel.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.11.04. 23:27:04

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Aláírom, zseniális!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Főleg ha van igazi "ebből élő" shefter ismerősöd aki csak magát a fő gamet pl most a Dogmát lazán el tudja adni akár 15$-ért is....

Ainz
Hali
Van 1 payday 2 giftem. Valakinek nincs érte véletlen egy CS-GO giftje ? 😄
Szerintem nincs baj senkivel, azért a művészet rettenetesen szubjektív dolog. Nyilván ha körülnézel a neten Te is látod, hogy az emberek legalább 90%át igen komolyan meghatotta a cucc, de nyilván vannak emberek, akiket egyáltalán nem és nem is értik a jelenséget.
Ez szerintem a világ legtermészetesebb dolga.
Nyilván az, hogy annyi díjat besöpört a játék és a mai napig lényegileg minden "most emotional vg" lista top3-ában ottvan azt jelenti, hogy a készítőnek sikerült úgy összekalapálni, hogy azért az emberek erős többségére komoly hatással van a cucc, de tényleg abszolút normális az, hogy van valami, ami a tömegeknek bejön Neked meg nem.
Sőt, közhely, de pont az lenne a baj, ha ezek a dolgok mindenkire ugyan úgy hatnának.

Nade már kár is erről beszélni, hisz a Blizzconon most hívták ki a deepmind ellen a starcraft világbajnokot. Szóval lényegileg egy MI-t tanítanak háborús stratégiákra. És gondolom a Blizzcon után átnevezik skynetre és pápá emberiség... ;-)
Az USD jelenleg 276,41, a cucc 130,8 dollár volt.
130,8×276,41=36154,428

36298 forintot zároltak.

A színvonal zuhanásától tartok némileg, de eddig tényleg mindig annyira határon volt és győzködnöm kellett magam, hogy ne vegyem meg, ha ezt a színvonalat tartják, akkor szerintem egyik bundlinál se fogom úgy érezni, hogy totálisan kidobott pénz.

Mindeközben továbbra is azt mondom, hogy a racionális vásárló azt csinálja, hogy megnézi a húzócímet és ha az neki megéri a havidíjat, akkor befizet, amúgy skippeli.
grebber
AC1 után újabb egyezés mások véleményével.
Absz semmit nem mozgatott meg benne az a game. Bár mondjuk nekem " "csak" egy szép mese marad" is erős...

Tinman
+1 de szólni sem mertem.

HeadHunter86
Tuti velem van a baj!
To the moon: Szép történet, de valahogy nem éreztem a katarzist, a szívszorítást közben / a végén. Egyszerűen nem hatott meg úgy ahogy vártam 😞
Firewatch nagyobb hatással volt rám.
De említhetném a Telltale féle Walking Dead első évadját, ami nagyon megfogott, és megérintett.
Vagy anno a Mafia I vége.
Szóval így nekem "csak" egy szép mese marad a To the Moon.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.11.04. 21:33:08

grebber
Jaja nekem is hányszor.

Nem működnek acsik = szart sem ér a játék nekem, amióta megvan nem is játszottam vele ezért. + 1 évre rá 1$-ért szórták bundleba. Nem véletlenül lettem fillérbaszó. Amiket veszek is okosan csakis abból amit indiegala hoz ergo amit veszek nekem ingyen van...szóval okosan ügyesen csinálom és nem kerül semmimbe.

zorrobomber
+1

szerk.: annyi eltéréssel, hogy Broforce már megvolt és zseniális, illetve Rebel Galaxy wishlistes volt nálam (szerintem rögvest ki is próbálom) 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.04. 20:31:28

MarkBlade
Lol 😊 persze még az is benne van hogy a főnökség visszarugdossa..
IMYke2.0.0.0
Kijavítottam a technikai hibát...😊

//És a képbeszúrásit is 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.04. 19:33:39

MarkBlade
A forint erősödni fog ha javítanak a besoroláson 😊 lehet érdemes várni pár napot .
IMYke2.0.0.0
Ilyenkor, mikor ilyeneket olvasok tőled itt és a Prohardveren, mindig eszembe jut a Risen 2: Dark Waters Collector’s Editionöd...

Tinman
Ízlések és pofozok ugye... :-)

Tinman
Azt meg szabadna kérdezni, hogy mennyit vontak le most így neked HUF-ban? Olyan 33k körül a dollár jelenlegi árfolyama mellett ugye?

Részemről abs. jó ötletnek tartom úgy, hogy közben nem tartom jó ötletnek. Párommal pont beszéltük, hogy most nem esne jól a családi kasszának, még akkor sem, ha 1 év alatt 5-6k bukó. Ez így páromat se zavarja, de egyben lenyakazni. Közös kassza rulz :-D

Jó ötlet mert spórolsz és annyi jó játékot kapsz, hogy ha más játékot nem is veszel akkor is évekig elleszel. Rossz ötlet, mert ha zuhan színvonal, vagy a köv. bundli nagyon gázos lesz, akkor ki lehet szállni, a píz' meg megmarad.

grebber
9 bundle nekem az alsó hangon is kb 7$. Tudod mikor veszek én 7$-ért bármit is kb soha 😊
Bízom benne ,hogy a mellette lévő sok szar 3-4$-ra hozzá ki ,mert ha nem nagyon mérges leszek magamra.

MerlinW
Pedig a Dogma 3x annyit is megér. Zseniális játék.

[merlinw.org]

Tinman
- Te Tinman... írtad, hogy neked felesleg a Dragon's Dogma. Mi lenne ha most odaadnád és cserébe 8 HH bundli free? Na mit szólsz?
- Oks, legyen 9 és deal és imádkoznod se kell :-D

Scooter
<#eljen>
grebber
Megvettem. Lesz hozzá magyarítás (ez toloncolt a vétel felé)

Szóval innentől kezdve 1 hónapon át erősen imádkozok, hogy olyan game-ek legyenek majd mellé ami mind megvan hogy legalább a 12-ből min 9 $ vissza tudjak nyerni annyi ér a Dragon nekem..

Stardew miatt gondolkodtam, de jobb hogy nem tettem...A többi nem érdekelt volna.

Ma volt fizetésnap! 😄
Amúgy nem olyan gigantikus a kedvezmény, hogy nagyon szívja az ember a fogát a havonta befizetéstől és ha csak 1 hónap van, amikor totál irreleváns Számodra a húzócím már nem is nyersz vele semmit.
De tényleg azt látom magamon, hogy minden egyes hónapban dilemmázok rajta, így már legalább nem lesz min...
Nameg így permanens 10% kedvezményem van a store-ban is, ami sale-ek idején még jól jöhet.
wesker24
Nálam még nem volt olyan Humble Monthly Bundle ami megtudott volna győzni na ez igen kapásból előfizetek rá, mert azonnal kell, egyedül a Grim Dawn Bundle volt kivétel, amire azt mondtam na ez igen erre kapásból előfizetnék azonnal, csak hát a Grim Dawn már 4 éve megvolt 😄, de a mostani novemberi Bundle-ból se érdekel egyik cím se, söt még a Decemberi Bundle se érdekel a Dragon Dogma Dark Arisennel együtt, túl sok érte az a 12 dolcsi annyira nem érdekel.
Tinman
Az igen... nekem azért kicsit húzós erre most így hirtelen 1 évre előre kifizetni 36.000 Ft-ot, így maradok inkább a drágább, de kevésbé megterhelőbb 3.450 Ft-osnál.

Scooter
A Styx: Master of Shadows engem is érdekelne!!!
IMYke2.0.0.0
"Tyranny" - Commander Edition.
MacGameStore, DRM-Free - MAC

Na, kész, engem is legyőzött a k*csög Humble Bundle, bekattintottam a monthlyt én is, mert minden hónapban konstans dilemmázok rajta. És hogy ne kelljen ezt minden hónapban eljátszanom egyből az 1 éves programot választottam.
Szabadidőt kár, hogy nem csomagolnak mellé... 😞
IMYke2.0.0.0
<#vigyor3><#papakacsint>

Tinman
Vagy akár cserélni a Tinman-el, mert pár hónapja már beszereztem :-D

IMYke2.0.0.0
"Dragons Dogma Dark Arisen" - na azért tényleg megéri Monthly-ra előfizetni 😊

grebber
Ha valakinek bármi oknál fogna nem kéne a Styx jelezze.