Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Miért nem képesek egy normális első véhás harci játékot csinálni végre?

Hát ne már

Voltam Londonban ´14-ben, megnéztem a kiállításokat, zseniális volt, ´15-ben Berlinben, szintén ragyogóan prezentálták a dolgot, száz éves évforduló, és annak idején bizony voltak jó kis első véhás repülős játékok is, Red Baron, Wings, meg még egy-kettő. És igen, van a Valiant Hearts, ami kiváló, de ez a szar ez mi?????

Nevetséges...

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.11.07. 00:15:47

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez ilyen kimondatlan megegyezés, hogy nem nagyon reklámozunk. Nem kell elnézést kérni... Nem tudhattad. Másrészt én is szoktam tőle vásárolni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MarkBlade
Ahhh.. Bocsánat nem fizetett hirdetés volt. Ennek ellenére nem tudom miért ne lehetne megemlíteni? Mert magyar boltos? no mindegy.. bocsánat akkor ha beleszálltam valakibe...
kigyi
Elsőre is mehet a HC csak akkor van értelme is a játéklnak és tétje. Így már vehetjük a legnehezebb fokozatnak is ahol a balance-al nem lesz gond eléggé nehéz lesz ahhoz, hogy legyen idő gondolkodni (ill. kelljen időt szakítani a gondolkodásra is). Nem kell ahhoz nagy HC Diablo fan-nak lenni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Az nem tetszik neki, hogy reklámozod a kollégát (amivel nincs baj, mert megbízható és korrekt fazon).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Elhiszem hogy aki 10szer oda vissza coopben végigtolja annak több lehetősége van, de én csak egyszer. Többször nem is tervezem, és mivel csak egyszer így kaptam a rosszúl balanszolt kukit a fejlesztőktől. Megértek mindent, csak így kibaszás a nem HC Diablósokkal szemben akik szeretnék 1szer kiélvezni a """"story""""-t. Csak éppen nem megy, amikor lelketlen button smashingba megy át az egész, Diablo csata meg... ha kell mutatom felvettem yutubra. Nekem volt kínos.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.06. 20:36:37

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kigyi
Tessék HC-n tolni majd kicsit átgondolod az Isten mód-ot 😄 😄 😄
Én nem tudom most mi van SC és HC között, de régebben az volt, hogy elve kevesebb jó cucc esett és azért vigyáztunk a karakterünkre nem mentünk egyből legnehezebb fokozatra 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Totti5
"első véijátszás során elérhető legnehezebb fokozat"

Minden volt csak rendben nem az első negyede okés, utána indul a isten mód a végéig. A kiegészítő jobb volt, az kellemes.

MarkBlade
ő ezt nem értem..
TBTPumpa
Legnagyobb nehézségen eleve nem is tudsz játszani az első végigjátszás alkalmával. Torment 6 ott a maximum a Torment 13-ból. Persze konzolon nem tudom milyen támogatottság van, de PC-n rendben van.

Diablo 1 ingyenes lesz, patch keretében. A Nekrós csomagért kell majd tejelni - gondolom annyit, mint a Novás küldetéscsomagért a StarCraft 2-ben.
Persze emellett kapunk 2 új zónát, temérdek újítást és átdolgozást ingyen, de a sok internetre szabadult gyerkőc (ám felnőttnek látszó) szemében mégiscsak az fog megmaradni, hogy hogyan is mernek pénzt kérni valamiért a Blizzardnál. Mintha az ottani fejlesztők fényenergiával táplálkoznának...
Mindenki ezt csinálja már, mert ez a jövő a játékiparban. A játékosok döntöttek így. Nekem sem szimpatikus, ahogy már az idén teljesen megújult Blizzard sem.
Kedvencem, amikor a sok YT huszár azt hangoztatja, hogy Don't Preorder, majd egy másik videójában arról beszél, hogy mekkora király, hogy már nyáron előrendelte a játékot, ami ősszel érkezik, mert így legalább jut neki a gyűjtői változatból. Hiteltelenség a köbön és ezeknek van többszázezres tábora.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fogalmam sincs.

Tinman
Ugyan itt naposcsibék és Lada kipufogó eladó <#wilting>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MarkBlade
Maross-nál 4400 a Dió kieg és 4000 az alap játék az szerintem elég jó..
IMYke2.0.0.0
Srácok, gondolom még senki sem vásárolt tőletek itt: https://www.scdkey.uk... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Kibalanszolták már hogy első véijátszás során elérhető legnehezebb fokozaton ne kart kitámasztva dara legyen + a Diablo meg se sebezzen?

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy a Szürkéknél is meglendült a Diablo 3 és a kieg ára... 😞

Más: 33 euróért is kapható már a "Call of Duty: Infinite Warfare".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lassan érik ez a dio 3 vétel is.

IMYke2.0.0.0
A "hatalmas" hír, ami az előzetes képen is rejtőzött:

Blizzard is recreating Diablo 1 in Diablo 3, and the Necromancer is coming too

Ja, és úgy tűnik nem is lesz ingyenes(?):

"The new class will be available as part of the Rise of the Necromancer pack, which will also include an in-game pet, two additional character slots, two extra stash tabs, a potrait frame, pennant, banner, and banner sigil. A price hasn't been set, but it will be released sometime in 2017. "

Szerk 2.:

Itt már mást írnak:

"Update: The Darkening of Tristram will be a free content update for Diablo 3: Reaper of Souls, so you will need to have the expansion in order to play Diablo in the game."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.06. 17:38:30

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Annál rosszabb indie játékok ne készüljenek 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
SOMA letolva. Minden sarokba benézve, mindent végigolvasva 9 órámba tellett.
Ismételten ezer köszönet ratgabnak a játékért!

Meg kell mondjam, hogy ez egy igazi mestermű! A 9 órás végigjátszás alatt egyetlen másodpercre sem hagyta lankadnia figyelmemet és néha úgy bef@satott, hogy csak néztem. Valamikor ezer éve az eredeti Amnesia esetén éreztem ugyanezt. És nem a sok játékban megszokott jumpscare-rel operál, hanem olyan feszült és frusztráló atmoszférát teremt a játékos köré, hogy az valami hihetetlen. A történet pedig valami borzasztóan zseniális, ahogyan megismerjük a világot, durvánál durvább döntéseket hozunk, saját létezésünket kérdőjelezzük meg és magának az életnek a definícióját fogalmazzuk újra és újra.
Technikailag nekem egyetlen egyszer volt gondom, amikor egy kilépésnél fekete képernyőn ragadt a gép és ki kellett nyomnom, de magában a játékban egy hibát vagy problémát sem véltem felfedezni. Az irányítás, kinézet, ellenfelek intelligenciája, számomra mind-mind a tökéletesség határát súrolják.

Így visszanézve, még a teljes árat is megérné a játék.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Valami félrecsúszott, ahogy látom.
Van indie játékom - nem is kevés. A lényeg a nagyon-de-nagyon megválogatom. Ami nekem nem jön be, megy a másodlagos fiókra .

MerlinW
Akkor ismerd meg, mert mestermű😊 Indie azt jelenti, hogy kis létszámú csapat, kiadó nélkül. Azaz tér az intuíció, igényesség és az önkifejezéshez. Vannak gyenge indie játékok, de a legjobb játékok is indie-k. Tehát indie nagyon nem egyenlő a rossz minőséggel.

Limbo, Inside, Bastion, Transistor, To the Moon, Bird Story, Contrast, We Happy Few, Braid, Cave Story, The Stanley Parable, Kerbal Space Program, The Binding of Isaac, Aquaria, Firewatch, The Solus Project és még sorolhatnám. Nagy részük százszor jobb, bármelyik AAA játéknál. A legjobb játékokat hagyod ki. Az (jó) indie játékokban van benne az a lélek, törődés, ami a 90-es, 2000-es években volt a játékokban.

Egyébként gyakorlatilag a CD Projekt Red is "indie", hiszen maguk a kiadók, tehát a Witcher játékok is indie-k 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.06. 02:01:41

[merlinw.org]

Igen, ez velem is megtörtént, hogy a semmi közepén elidőztem és próbálgattam az animációkat perceken át. Valami zseniális az a procedurális animáció, amit összeraktak, volt olyan kocsi, aminél összeszámoltam több, mint 11 animációt arra, hogy hogyan fogja meg attól függően, hogy melyik irányból mész/futsz/ugrasz/esel hozzá.
genndy
Bűn kihagyni. Valami elképesztően zseniális.
Bevallom, láttam már róla egy komplett végigjátszást YT-n, de már ott is látszott, hogy valami hihetetlen mit összeraktak ezzel a minimálkoncepcióval. És nem érzem hogy bármiről lemaradtam volna, mert tök jó volt gondolkodni a feladványokon (amíg a srácnak is nem sikerült), úgyhogy mindenképp megvettem volna akkor is ha nem nyerem meg. Most csak egy félórára belenéztem, de kb. csak kolbászoltam a világban, végignéztem az összes lehetséges animációt, futást-ugrást-úszást-halált, meg a helyszíneket, meg a fényeket,... döbbenet. A Limbo még pont kimaradt, de ugyanez a csapat csinálta, nem gondolom hogy csalódást fog okozni amikor azt is végigtolom. És ebben is van lazán két végigjátszás, csak az élmény miatt. A filozófiája már fogósabb lesz...
Ja, csak a videó alapján a Golden Joystickon mindenhol erre nyomtam, ahol csak lehetett. Meggyőző, na.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.11.05. 22:02:24

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Erős fenntartásaim vannak az indie játékokkal kapcsolatban: nagyon-de-nagyon megválogatom (igazán szőrös szívű vagyok ezen a téren), hogy ezek közül mivel is játszom, vagy mit veszek meg.
Direkt azért tartok egy másodlagos STEAM-fiókot, hogy a bundlikból a nekem nem tetszőket arra aktiváljam .
Ami megmarad és/vagy értékesnek tartok a Csapat számára, azt meg kiszórom valamikor - jelenleg: Karácsony környékén.

Mindenképp ajánlom, hogy megismerkedj vele, hisz elég durván hájpolt idei megjelenés volt, mi sem mutatja jobban, hogy EJ csoportból ez volt a legtöbb embernek wishlisten, amikor indítottam a giveawayt.
Ráadásul remekül is sikerült, egész biztos, hogy nem 1 "best of" listán ott lesz az év végén.
Mondjuk azt nem tudom, mennyire foglalkozol indie címekkel.
wantonly
Crysis 2 - Maximum Edition

A számomra kissé lagymatag és néha unalomba fulladó első rész után - amit több alkalommal kellett újrakezdenem, hogy egyszer a végére érjek - kellemes csalódás volt számomra a folytatás! Azt kell mondjam baromira élveztem az első perctől az utolsóig, minden tökéletesen el van találva benne. A grafika mai szemmel nézve is elképesztő és mint tudjuk, egy több mint 5 éves játékról beszélünk. Le a kalappal! A játékmenet az adja amit kell, megyünk előre és kedvünk szerint mészárolunk, vagy lopakodunk, ahogy tetszik. Nem kell túlgondolkodni, de ugyanakkor adottak a taktikai lehetőségek és akár még a történetre is odafigyelhetünk... Ez már sokkal több, mint egy techdemo szerintem. Nem arról van szó, hogy itt valami nagyon mélyet tettek le az asztalra, hanem egyszerűen remekül tálaltak el egy akciójátékot. Ámen!
IMYke2.0.0.0
genndy: Nem ismerem a játékot - viszont, gratulálok a nyereményhez <#eljen>
Pio: Köszönjük a felajánlást <#eljen>

genndy
Köszönöm szépen, be is aktiváltam! <#worship>
Szerintem rögtön bele is kezdek

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

GENNDY nyerte az INSIDE-ot, gratula hozzá! 😊
MarkBlade
izgatni izgat se megvárom a véleményeket meg pár videó.. mert már nem hiszek semmiben/nek 😄 lutri.. bár vettem lottót.. ha nyerek megkapod egy gamer géppel.. bár nem tudom mennyi az 5ös most<#taps>
IMYke2.0.0.0
Boku dake ga Inai Machi - igen, a vége nem volt túl jó.

//Teszem hozzá: nálam azé' 8/10-re jó volt idén augusztusban.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.05. 17:21:50

3Error
Hmm. Elérzékenyülni én is el tudok, "sajnos" sírni (még a szeretett nagybátyám temetésén sem) nem tudok, úgy 10-12 éves korom óta... Pedig kéne.
Mass 3 kemény, a Brothers-t nem próbáltam. Érdemes lenne.
(én animén tudok még elérzékenyülni, bár ott is speciális esetekben - nem a romantikán ; pl. mostanában, mint lélektani dráma, talán ez "ütött" leginkább meg : Boku dake ga Inai Machi /bár a vége szvsz gyenge/)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.11.05. 16:46:53

IMYke2.0.0.0
Hátha izgat más valakit is a "Tyranny", ráadásul sokkal olcsóbban, mint a STEAM-en, és nem szürkéktől:

(kép + ár)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3Error
Őőő, milyen idősek? Az sem mindegy. Egyébként mindháromból kéne egy-egy. (Xbox, PS, Wii +PC) <#idiota>

Voltan
Valóban, az Orin is elérzékenyültem!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fiúk, van valahol olyan lista, ami azokat a játékokat mutatja, amik nem kizárólag PS4-re vannak, hanem mondjuk Xbox-ra is, de PC-re nincsenek? Találtam egyet, de közel se teljes. Olyant is találtam, ahol olyanok vannak, amik kizárólag PS4-re vannak és össze is számoltam, h mennyi érdekel közülük, de olyan is érdekelne, ahol konzol exkluzívok vannak. 90%, h veszek Pro-t még novemberben, de azt a 10%-ot még el kéne érni. 😄
Totti5
BC lista folyamatosan bővül ( nekem tele van a könyvtáram vele már most is ), mivel ez nem csettintésre működik idő kell neki, de nincs ok panaszra megállás nélkül dolgoznak rajta hogy minél több minden legyen és Xbox Skorpión is folytatják.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.05. 11:53:37

Tinman
Az sem túlságosan teljessel :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ebből szokott jó kis flame kerekedni.

Ha a fiúk autós csodákra, Halo-ra meg GeoW-ra gerjednek, akkor X1-et érdemes nekik venni. Ha minden másra, akkor meg PS4-et.

Részemről azért nem vettem X1-et, most az X360-am eladása után, hanem ÚJRA egy X360-at, mert a híres backward compatibility az esetemben a játékaim 70%-át nem futtatta volna. Persze erre vannak az ígéretek, hogy majd menni fog... valamikor... talán... esetleg.

Totti5
Csak az Xbox One rendelkezik azzal és folyamatosan bővül a lista. RDR-t is csak azon fogod tudni ha éppen érdekel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.05. 11:51:16

Tinman
El is kelt a Dragon's Dogma feleslegem 2.6k-ért. 3450 Ft volt a bundli.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- What's the jewish dilemma?
- Free pork...

Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy konzolt vennék karácsonyra a fiúknak de nem igazán tudok dönteni.
PS4 vagy X ONE?
Visszafelé kompatibilitás?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tinman
Jogos, világos :-)

Darkest Dungeon max fél éven belül humble bundle vagy humble monthly, ebben én is szinte teljesen biztos vagyok.
Tinman
Igen, bundli szagú szerintem is.

12 dollár 1 csomag:
12×12=144
Ha egyben veszed 1 évre 1 csomag ingyen van:
144-12=132
Az első csomagra pedig jár 10% kedvezmény:
132-12*0,1=130,8
És pont ennyit fizettem.

1 hónapra lebontva pedig:
36298/12~3024 forintra jön ki.
Amúgy nem tudom volt-e róla bármi is itt a topikban, de kint van a Forza Horizon 3 demó pc-re!!! Ha valakit érdekelne milyen lett.

Dzsini
azt írtad havonta 3450 (plusz-mínusz valamennyi árfolyamtól függően)
36298/3450=10,52
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.05. 09:43:50

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.