Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ne már
Voltam Londonban ´14-ben, megnéztem a kiállításokat, zseniális volt, ´15-ben Berlinben, szintén ragyogóan prezentálták a dolgot, száz éves évforduló, és annak idején bizony voltak jó kis első véhás repülős játékok is, Red Baron, Wings, meg még egy-kettő. És igen, van a Valiant Hearts, ami kiváló, de ez a szar ez mi?????
Nevetséges...
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.11.07. 00:15:47
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.06. 20:36:37
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én nem tudom most mi van SC és HC között, de régebben az volt, hogy elve kevesebb jó cucc esett és azért vigyáztunk a karakterünkre nem mentünk egyből legnehezebb fokozatra 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Minden volt csak rendben nem az első negyede okés, utána indul a isten mód a végéig. A kiegészítő jobb volt, az kellemes.
Diablo 1 ingyenes lesz, patch keretében. A Nekrós csomagért kell majd tejelni - gondolom annyit, mint a Novás küldetéscsomagért a StarCraft 2-ben.
Persze emellett kapunk 2 új zónát, temérdek újítást és átdolgozást ingyen, de a sok internetre szabadult gyerkőc (ám felnőttnek látszó) szemében mégiscsak az fog megmaradni, hogy hogyan is mernek pénzt kérni valamiért a Blizzardnál. Mintha az ottani fejlesztők fényenergiával táplálkoznának...
Mindenki ezt csinálja már, mert ez a jövő a játékiparban. A játékosok döntöttek így. Nekem sem szimpatikus, ahogy már az idén teljesen megújult Blizzard sem.
Kedvencem, amikor a sok YT huszár azt hangoztatja, hogy Don't Preorder, majd egy másik videójában arról beszél, hogy mekkora király, hogy már nyáron előrendelte a játékot, ami ősszel érkezik, mert így legalább jut neki a gyűjtői változatból. Hiteltelenség a köbön és ezeknek van többszázezres tábora.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más: 33 euróért is kapható már a "Call of Duty: Infinite Warfare".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Blizzard is recreating Diablo 1 in Diablo 3, and the Necromancer is coming too
Ja, és úgy tűnik nem is lesz ingyenes(?):
"The new class will be available as part of the Rise of the Necromancer pack, which will also include an in-game pet, two additional character slots, two extra stash tabs, a potrait frame, pennant, banner, and banner sigil. A price hasn't been set, but it will be released sometime in 2017. "
Szerk 2.:
Itt már mást írnak:
"Update: The Darkening of Tristram will be a free content update for Diablo 3: Reaper of Souls, so you will need to have the expansion in order to play Diablo in the game."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.06. 17:38:30
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ismételten ezer köszönet ratgabnak a játékért!
Meg kell mondjam, hogy ez egy igazi mestermű! A 9 órás végigjátszás alatt egyetlen másodpercre sem hagyta lankadnia figyelmemet és néha úgy bef@satott, hogy csak néztem. Valamikor ezer éve az eredeti Amnesia esetén éreztem ugyanezt. És nem a sok játékban megszokott jumpscare-rel operál, hanem olyan feszült és frusztráló atmoszférát teremt a játékos köré, hogy az valami hihetetlen. A történet pedig valami borzasztóan zseniális, ahogyan megismerjük a világot, durvánál durvább döntéseket hozunk, saját létezésünket kérdőjelezzük meg és magának az életnek a definícióját fogalmazzuk újra és újra.
Technikailag nekem egyetlen egyszer volt gondom, amikor egy kilépésnél fekete képernyőn ragadt a gép és ki kellett nyomnom, de magában a játékban egy hibát vagy problémát sem véltem felfedezni. Az irányítás, kinézet, ellenfelek intelligenciája, számomra mind-mind a tökéletesség határát súrolják.
Így visszanézve, még a teljes árat is megérné a játék.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Van indie játékom - nem is kevés. A lényeg a nagyon-de-nagyon megválogatom. Ami nekem nem jön be, megy a másodlagos fiókra
Limbo, Inside, Bastion, Transistor, To the Moon, Bird Story, Contrast, We Happy Few, Braid, Cave Story, The Stanley Parable, Kerbal Space Program, The Binding of Isaac, Aquaria, Firewatch, The Solus Project és még sorolhatnám. Nagy részük százszor jobb, bármelyik AAA játéknál. A legjobb játékokat hagyod ki. Az (jó) indie játékokban van benne az a lélek, törődés, ami a 90-es, 2000-es években volt a játékokban.
Egyébként gyakorlatilag a CD Projekt Red is "indie", hiszen maguk a kiadók, tehát a Witcher játékok is indie-k 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.06. 02:01:41
[merlinw.org]
Bevallom, láttam már róla egy komplett végigjátszást YT-n, de már ott is látszott, hogy valami hihetetlen mit összeraktak ezzel a minimálkoncepcióval. És nem érzem hogy bármiről lemaradtam volna, mert tök jó volt gondolkodni a feladványokon (amíg a srácnak is nem sikerült), úgyhogy mindenképp megvettem volna akkor is ha nem nyerem meg. Most csak egy félórára belenéztem, de kb. csak kolbászoltam a világban, végignéztem az összes lehetséges animációt, futást-ugrást-úszást-halált, meg a helyszíneket, meg a fényeket,... döbbenet. A Limbo még pont kimaradt, de ugyanez a csapat csinálta, nem gondolom hogy csalódást fog okozni amikor azt is végigtolom. És ebben is van lazán két végigjátszás, csak az élmény miatt. A filozófiája már fogósabb lesz...
Ja, csak a videó alapján a Golden Joystickon mindenhol erre nyomtam, ahol csak lehetett. Meggyőző, na.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.11.05. 22:02:24
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Direkt azért tartok egy másodlagos STEAM-fiókot, hogy a bundlikból a nekem nem tetszőket arra aktiváljam
Ami megmarad és/vagy értékesnek tartok a Csapat számára, azt meg kiszórom valamikor - jelenleg: Karácsony környékén.
Ráadásul remekül is sikerült, egész biztos, hogy nem 1 "best of" listán ott lesz az év végén.
Mondjuk azt nem tudom, mennyire foglalkozol indie címekkel.
A számomra kissé lagymatag és néha unalomba fulladó első rész után - amit több alkalommal kellett újrakezdenem, hogy egyszer a végére érjek - kellemes csalódás volt számomra a folytatás! Azt kell mondjam baromira élveztem az első perctől az utolsóig, minden tökéletesen el van találva benne. A grafika mai szemmel nézve is elképesztő és mint tudjuk, egy több mint 5 éves játékról beszélünk. Le a kalappal! A játékmenet az adja amit kell, megyünk előre és kedvünk szerint mészárolunk, vagy lopakodunk, ahogy tetszik. Nem kell túlgondolkodni, de ugyanakkor adottak a taktikai lehetőségek és akár még a történetre is odafigyelhetünk... Ez már sokkal több, mint egy techdemo szerintem. Nem arról van szó, hogy itt valami nagyon mélyet tettek le az asztalra, hanem egyszerűen remekül tálaltak el egy akciójátékot. Ámen!
Pio: Köszönjük a felajánlást <#eljen>#eljen>
Szerintem rögtön bele is kezdek

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
//Teszem hozzá: nálam azé' 8/10-re jó volt idén augusztusban.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.05. 17:21:50
Mass 3 kemény, a Brothers-t nem próbáltam. Érdemes lenne.
(én animén tudok még elérzékenyülni, bár ott is speciális esetekben - nem a romantikán ; pl. mostanában, mint lélektani dráma, talán ez "ütött" leginkább meg : Boku dake ga Inai Machi /bár a vége szvsz gyenge/)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.11.05. 16:46:53
(kép + ár)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.05. 11:53:37
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha a fiúk autós csodákra, Halo-ra meg GeoW-ra gerjednek, akkor X1-et érdemes nekik venni. Ha minden másra, akkor meg PS4-et.
Részemről azért nem vettem X1-et, most az X360-am eladása után, hanem ÚJRA egy X360-at, mert a híres backward compatibility az esetemben a játékaim 70%-át nem futtatta volna. Persze erre vannak az ígéretek, hogy majd menni fog... valamikor... talán... esetleg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.05. 11:51:16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- What's the jewish dilemma?
- Free pork...
Lenne egy olyan problémám hogy konzolt vennék karácsonyra a fiúknak de nem igazán tudok dönteni.
PS4 vagy X ONE?
Visszafelé kompatibilitás?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
12×12=144
Ha egyben veszed 1 évre 1 csomag ingyen van:
144-12=132
Az első csomagra pedig jár 10% kedvezmény:
132-12*0,1=130,8
És pont ennyit fizettem.
1 hónapra lebontva pedig:
36298/12~3024 forintra jön ki.
36298/3450=10,52
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.05. 09:43:50
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.