Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a bajom most ott is felkúsztak árak. Mondjuk ott adnak mellé GOW 4-et még..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.08. 12:06:55
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.08. 11:59:58
[merlinw.org]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Lassan meglesz ott is a 80-100 game emiatt a connectes cucc miatt de kb életbe nem.toltam gogos cuccot.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.08. 00:30:36
Next PC upgrade: 2022
#280268 Wesker, mivel sikerült működésre bírnod a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay-t? Eredeti CD-s verziód van, vagy GOG-os (utóbbi esetében nincs kérdésem)?
BROKEN SWORD 2: REMASTERED € 5.49 Free
BROKEN SWORD: DIRECTOR'S CUT € 5.49 Free
WITCHER: ENHANCED EDITION, THE € 9.09 Free
WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS, THE - ENHANCED EDITION € 18.19 Free
WITCHER ADVENTURE GAME, THE € 9.99 Free
FROZEN SYNAPSE € 22.79 Free
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Egy újabb végigjátszás videó első részével a régi szép időkből.
Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay Prologue/Intro
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#280253 @Imy
92 😛 Klasszikusokat jobb szeretem itt berántani
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2016.11.07. 20:44:17
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Kezd fogyni a vér úgy látom...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.11.07. 18:23:42
//Nálam elszaladt a ló a múltkori akciózás során - berántottam pár D&D klasszikust náluk. 73 játéknál tartok.
NO ELIGIBLE GAMES FOUND
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//Nekem 4-et megadott, 3 már megvan - van egy olyan (Sins of a Solar Empire®: Rebellion Ultimate), amit gondolom a DLC hiánya miatt nem ad meg.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.07. 16:34:38
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
- BloodRayne 1-2
- Blood 2 :The Chosen
- Clive Barkers Undying
- Cold Fear
- Manhunt
- Max Payne 1-2
- Obscure 1-2
- Second Sight
- Shadow Man
- Torchlight 2
Nekem 3 karakterem van még a Torchlight 2-ben a régi szép időkből Mind 3 female karakter
Necromancer Lvl Lvl 78 (Persze ehhez a Classhoz Synergies MOD kell )
Berserker Lvl 24
Cannon Engineer Lvl 36
(ha férfi a főszereplő akkor sem kötöm föl magam, de jobban csipázom a lányokat <#vigyor1>#vigyor1>) Köszönöm előre is !
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox One-on 807 400 játékosnak van meg a Modern Warfare Remastered
PlayStation 4-en pedig 1 202 449-en játszanak vele.
PC-n is megvan a game 105 ezer embernek... (szánalmas)
Kíváncsi leszek a hivatalos adatokra mennyit adtak el eddig.
Next PC upgrade: 2022
De ez nem az, aminek lennie kellene. Ez nem egy első véhás FPS.
Egyébként igen, vietnamos cucc jöhetne. Nemrégiben megnéztem egy kis gameplay videót a Vietcongból (a játék már nincs meg), és igaz, hogy mai szemmel ocsmány mint egy bekötőúti albán kurva, de olyan hangulata van a mai napig, ami párját ritkítja.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
#280231: Verdunt próbáltad már? Steamen elég jól áll 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás