Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez amolyan talált pénzből jött össze. Eladtam ezt azt, megcsináltam pár szgépet, telefont. Így nem fáj annyira. Alapvetően igazad van nagyon filóztam rajta de győzött a kapzsiság..
MarkBlade
Igen az lesz valószínűleg bár van egy két srác a Hardveraprón aki elég jó áron hirdet új kártyát. Csak félek tőlük ilyen összegű terméket venni megbízhatóság ide vagy oda 3 év gar van a kártyára ki tudja mi lesz velük addig..
Az a bajom most ott is felkúsztak árak. Mondjuk ott adnak mellé GOW 4-et még..
IMYke2.0.0.0
Csatlakozom: Boldogat Piónak 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Egy ilyen árú kártyánál nem mindegy az a 2000-4000 Ft? 150-160E-es kártyánál nem sokat oszt/szoroz. Én speciel sose adnék ennyi pénzt egy VGA-ra. Leggyorsabban amortizálódó egység. Persze mindenkinek szíve joga arra költeni amire akar. Én az ATI Radeon 8500 dobozosnál fogadtam meg, hogy sose költök annyit VGA-ra mint akkor (86329 Ft). Persze bőven kiszolgálta az idejét, de még most is ott pihen az íróasztal fiókjában. Sose adnám el. A szívemhez nőtt! <#alien>

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.08. 12:06:55
MerlinW
Vásárolj Aqua.hu-tól. ipon egy ideje drágább majdnem midnennél. Aqua jóáras, megbízható.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.08. 11:59:58

[merlinw.org]

MarkBlade
Bakker ezt le kell írnom.. 😊 Venni akarok egy videókártyát. MSI 1070 gamminget néztem ki. Ipon ára úgy ingadozik hogy nem is értem. Óránként változik +-2-4000 ftot. Ennyit az árfolyam nem mozdul.. hogy van ez?? Normálisak ezek?
Atisz
Másra való. Jónéhány régebbi játék, ami a steam-en szinte egyáltalán nem működik, a gog-on akadálytalanul fut. Plussz ott van a Witcher ugye, amit a gog-ra "találtak ki", mint steam-re a Half-Life 2-t 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ja igen, az a verzió még működik is. Ezt utálom a starbreeze-es játékokban, az eredeti kiadás csak ideig-óráig működik és ahelyett, hogy patch-elnék, kiadják újra, teljes áron természetesen.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Boldog születésnapot Pio! <#pias>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.08. 08:52:36
grebber
Ez a Gog is max akkor lesz jó ha vakami csoda folytán megszünik a steam vagy csak úgy mert megtehetik elkezdik leszedegetni a játékokat.
Lassan meglesz ott is a 80-100 game emiatt a connectes cucc miatt de kb életbe nem.toltam gogos cuccot.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.08. 00:30:36

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Egyszerű régen annak idején amikor még lehetett kapni a Riddicket steamen akkor megvettem olcsón, ez a Riddick Assault on Dark Athena csak tartalmazza az Escape from Butcher Bay-t is .
Atisz
Ismét köszönet az észrevételért Imi, Broken Sword aktiválva.

#280268 Wesker, mivel sikerült működésre bírnod a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay-t? Eredeti CD-s verziód van, vagy GOG-os (utóbbi esetében nincs kérdésem)?

nálam ezeket aktiválta be

BROKEN SWORD 2: REMASTERED € 5.49 Free
BROKEN SWORD: DIRECTOR'S CUT € 5.49 Free
WITCHER: ENHANCED EDITION, THE € 9.09 Free
WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS, THE - ENHANCED EDITION € 18.19 Free
WITCHER ADVENTURE GAME, THE € 9.99 Free
FROZEN SYNAPSE € 22.79 Free

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

wesker24
Wesker is back ! 😄

Egy újabb végigjátszás videó első részével a régi szép időkből.

Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay Prologue/Intro
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Ha van MMOGames.com fiókod, akkor ingyen beszerezheted a Guns of Icarus Online -t. (most már működik, eddig sz@rakodott...)

#280253 @Imy
92 😛 Klasszikusokat jobb szeretem itt berántani
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2016.11.07. 20:44:17

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Nem szeretem, ha szosüllel reklámoznak egy sztori orientált játékot... 😞

wantonly
Miért? Nekem a Shepard helyettes főhős nyikhaj szépfiú karaktere furcsa, mintha most jött volna ki az érettségiről, emellett úgy látom a jövőben az anorexia a divat. Na, de komolyra fordítva a trailer a szokásos Mass Effect élményt mutatja, hasra nem estem a látványtól, de azért igencsak várom a folytatást. Álljunk hozzá pozitívan, jó lesz ez. 😊
3Error
Hmmm... érdekes... Az régebbi videóknál úgy voltam, hogy hibernálom magam jövő tavaszig, most (nagyon) picit elbizonytalanodtam...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MarkBlade
kemény lesz a tavasz.. Ghost Recon.. Mass Effect.. ajajaj
3Error
Köszönöm szépen, 1-2 címet nem ismerek, de sok megvolt már. <#nyes>

Kezd fogyni a vér úgy látom...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hát vesszek meg summert olvastam...Kösz a pontosítást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Spring 2017 az tavasz. EA-nál a tavasz márciust jelent.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Akkor mégse márciusban jön, hanem nyárra írják.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MarkBlade
Ettől függetlenül város lesz. Jó sci fi kellene már 😊 főleg ha egy coop is kerül bele.. hmmm..
IMYke2.0.0.0
Immáron csak 3.99 euro a FEAR Bundle - korábban, nagyon sokáig, 4,99 volt.

IMYke2.0.0.0
Banner...

wantonly
Friss, ropogós Mass Effect: Andromeda trailer.

Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.11.07. 18:23:42
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

//Nálam elszaladt a ló a múltkori akciózás során - berántottam pár D&D klasszikust náluk. 73 játéknál tartok.

MerlinW
Yeah, 5 új játék, immár 53 😊

[merlinw.org]

Tinman
Same on english :-/

NO ELIGIBLE GAMES FOUND

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nálam minden gond nélkül megadta a 4 címet:

Tinman
Én ezt múltkor próbáltam 1x, 2x többször, aztán 2 nap múlva is... semmi nem történt, pedig publicra tettem magam akkor cirka 3 hétre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Új címek aktiválhatók be a https://www.gog.com/connect-en - nyilván, ha a csatlakoztatott STEAM-fiókotokon ott van valamelyik...

//Nekem 4-et megadott, 3 már megvan - van egy olyan (Sins of a Solar Empire®: Rebellion Ultimate), amit gondolom a DLC hiánya miatt nem ad meg.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.07. 16:34:38

zorrobomber
Nem, nem multis játék, hanem multis játék is. Ha benne van, akkor lehet fikázni. Utoljára asszem a hármat próbáltam és már a legeslegelején elvéreztem, mert kimentem a "zónából", ami két méterre volt a kezdő ajtótól kb.

TBTPumpa
Lesz majd este a jó kis alfaváltozatból. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BF-nek sose volt erőssége az egyjátékos tartalom. Multis játék...A single tartalma meglehetősen értékelhetetlen.

Ma van N7 nap! Gameplay trailer pls.
Scooter
A fene se érti. Most meg feltettem az Uplay-t és az Assassin's Creed II-őt rendszergazda profillal és minden szó nélkül fut. Visszaléptem a felhaszáló szintű profilomba és ott is megy. Lehet, hogy tényleg nem tudott valamit írni a regedit-be. Így már minden oké. <#eljen>
wesker24
De még itt vannak ezek a játékok is a régi szép időkből aminek a gép igény elég kicsi ls nem kell hozzá elég erös VGA:

- BloodRayne 1-2
- Blood 2 :The Chosen
- Clive Barkers Undying
- Cold Fear
- Manhunt
- Max Payne 1-2
- Obscure 1-2
- Second Sight
- Shadow Man
- Torchlight 2
wesker24
Ajánlom figyelmedbe az egyik legjobb Hack & Slash játékot aminek a gépigénye nagyon kicsi és csak 256 MB Vramot igényel, és ez nem más mint a Torchlight 2, Torchlight 2 az egyik legjobb hack & slash játék régen, és még most is habár látszik hogy nagyon eljárt felette az idö , hentelös is véres is és lehetsz férfi/nöi karakterrel egyaránt.

Nekem 3 karakterem van még a Torchlight 2-ben a régi szép időkből Mind 3 female karakter

Necromancer Lvl Lvl 78 (Persze ehhez a Classhoz Synergies MOD kell )
Berserker Lvl 24
Cannon Engineer Lvl 36
3Error
Srácok, mondjatok már nekem pár címet, ami elfut egy Nvidia Quadro 3000M-en (a leggyengébb láncszem - nem játékra van kitalálva ugye) és 3D-s, NAGYON véres, hentelős, női karakteres hack&slash (vagy hasonló). Pl. mint a Bloodrayne 1-2, vagy a Bayonetta(?). (toom, az nincs PC-re)
(ha férfi a főszereplő akkor sem kötöm föl magam, de jobban csipázom a lányokat <#vigyor1>) Köszönöm előre is !

ZsZso
Majd talán Black Friday keretében idén is félárazzák őket. Talán.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MarkBlade
A Bad Company 2 nek is van vietnámi témája ami a mai napig szerintem jó és szép. Az alapjátékról nem is beszélve. Egy nagyobb csata után mikor lerombolva van minden az cool 😄
Voltan
Jónak tűnik, de a multisat én nem szeressem sajnos...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Az agyon lehúzott porig gyalázott Cod azért most is szépen termel...

Xbox One-on 807 400 játékosnak van meg a Modern Warfare Remastered
PlayStation 4-en pedig 1 202 449-en játszanak vele.
PC-n is megvan a game 105 ezer embernek... (szánalmas)

Kíváncsi leszek a hivatalos adatokra mennyit adtak el eddig.

Voltan
Aláírom,hogy szép.
De ez nem az, aminek lennie kellene. Ez nem egy első véhás FPS.

Egyébként igen, vietnamos cucc jöhetne. Nemrégiben megnéztem egy kis gameplay videót a Vietcongból (a játék már nincs meg), és igaz, hogy mai szemmel ocsmány mint egy bekötőúti albán kurva, de olyan hangulata van a mai napig, ami párját ritkítja.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wantonly
Oculust próbáltam (a legújabbat) és nagyon pixeles. Közelre még 'elmegy', de távolra nézve szörnyű.
SzirmosSzisza
Héjj, bocsi, hogy ide offolok, de ez az egyik legnépszerűbb játékos topik. Valaki próbált már VR szemüveget? Pl Oculus vagy Vive-ot? Ha igen, akkor azok mennyire voltak "pixelesek"? Kezem ügyébe akadt egy Gear VR + 1440 x 2560 felbontású telefon (ha jól láttam neten oculus/vive felbontása is ugyanennyi) és marhára látszódnak a pixelek. Azokon ki van ez okoskodva valahogy, hogy ne legyen zavaró vagy ugyanez?

#280231: Verdunt próbáltad már? Steamen elég jól áll 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Az a szar mi? 2016 legjobb/ legszebb fps játéka.
Kár ,hogy nincs verseny. Régen minden napra jutott kb egy fps most meg évente jó ha van 10 db se 😞

Atomdzsungeles jógrafikás vietnámosat ide.