Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Nem fog megjelenni a lehetőség a kitűzőre.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Tehát akkor nem véletlen van kiírva az adott játék kártyáinál ez: "Teljesen felfejlesztetted ezt a kitűzőt." Szóval akkor már nem fog megjelenni, ha kirakok egy újabb szettet, hogy "kitűző készítése"?
Köszi. <#eljen>
lalakov
A normálok nem.
Tinman
Nincs benne.

Ebben csak az van benne, amit a Valve-től veszel/adsz el.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
5-ös szint fölött lehet növelni egy steam kitűzőt? Azért mert bónuszcsomagban volt 3 kártya és minden kártya mellett van egy 1-es. Maximum a kitűző képe nem fog változni. Nem egyértelmű a leírás steam-en, mert elvileg csak 5 szint van. Viszont a Sale-es kitűzők bármeddig növelhetők.
grebber
Scooter
Olyan nekem már mióta van 2db. Esetleg ha az is érdekelne valakit, akkor lehet kopogtatni.
HeadHunter86
Itt enyém:

Áruházi tranzakciók: 377,65€
Ajándék tranzakciók: 65,54€
Játék tranzakciók: 9,14€
Piaci tranzakciók: 47,66€
Összes kiadás: 499,98€

Ebben benne vannak a boltban dobozosan vett és STEAM-en aktivált játékok?
Meg a sok Humble-s cucc? Meg GreenGaming, stb...
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.11.09. 08:22:02

MoRT2195
Hú, hát ez elég kevés, többre számítottam. 😄 Mondjuk általában nem steam-ről vásárolok, sőt szinte soha, ott jobbára a kártya pénzem költöm csak el. 😊

Áruházi tranzakciók: 135,22€
Ajándék tranzakciók: 2,99€
Piaci tranzakciók: 0,83€
Összes kiadás: 139,04€
3Error
Még jó, hogy van... <#wow3>

Áruházi tranzakciók: 176,79€
Ajándék tranzakciók: 7,98€
Játék tranzakciók: 289,11€
---------------------------------------
Piaci tranzakciók: 1 310,62€

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Bár nem egy ellenállhatatlan ajánlat, de a lényeg, hogy az új humble bundle mellé kaptam 2 Killing Floor guest passt, ami elvileg 3 napra megadja a full játékot, ha valakit esetleg érdekel, szóljon!
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Köszönöm szépen mindannyiótoknak a további szülinapi jókívánságokat!

Ξrrornak pedig külön hatalmas köszönet az ajándékért! <#worship>
IMYke2.0.0.0
Végre valahára én is ajándékozhattam Neked - örülök, hogy nem késtem el, és szívesen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Itt is nagyon szépen köszönöm a játékot!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Önnek személyes üzenete érkezett. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Én is olvastam a review-kat, meg néztem videókat és engem továbbra is érdekel ez a kis chilles játék. 😊 Nem mindig kell a pörgés.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

HeadHunter86
Múlt héten vettem meg The Vanishing of Ethan Carter-t 😞

IMYke2.0.0.0
Azt a leborult szivarvégit --- >>> sajátomra:
Store Purchases: 917,91€
Gift Purchases: 36,42€
Market Transactions: 29,83€
Total Spent: 984,16€

grebber
Tudtam én ,hogy nem kell a suttyú epic games es kliensbe az ingyenes Shadow Complex. most steamre lett meg ingyen acsikkal<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
+1

Ez VR nélkül sokat nem ér... oda viszont alapvetés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Én is ráizgultam, de a review -k olvasása után felhagytam a kutatásával. VR hypera ült rá, oszt' ennyi.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Akinek a Humble Unreal Bundle-ből esetleg nem kellene az Adr1ft, az jelentkezzen már nálam, plíz. 😊

mooo
HBD!
wantonly
Az enhanced steam nem volt fent, így már látom, köszi!

Összes kiadás: 245,25€ - Többre számítottam, de a lelkem mélyén örülök, hogy nem egy számjeggyel több.

MerlinW, respect! <#vigyor> <#worship>

Áruházi tranzakciók: 42,16€
Ajándék tranzakciók: 184,64€
Játék tranzakciók: 4,30€
Piaci tranzakciók: 14,15€
kigyi
És tényleg, hát nem sokat költekeztem az elmúlt 12 évben 😄

Áruházi tranzakciók:173,42€
Ajándék tranzakciók:16,86€
Játék tranzakciók:36,97€
Piaci tranzakciók:6,73€
Összes kiadás:233,98€

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Neked is és Zorrobombernek is boldogat!

Tinman
Nem szeressem. FF scrollja smooth, jobb a zoom pluginja, hozzá közelebb áll az egész klasszikusabb hangvétele, meg utóbbi időben kevesebbet is szokott zabálni memóriából, mint a Chrome.

Tinman
Weben megy csak. Steam Enhanced kiegészítő kell hozzá. Ha megvan, akkor a walletedre ráklikkelsz és rögtön oda is visz, picit vársz és kiírja.

Scooter
Nekem pl. a steam-en kereső háttere baromira nem tetszik, hogy fehér hátterű. Oké, hogy jobban látod fehér háttérrel, de baromi zavaró, steril. A régi sötét háttérben ugyanúgy láttam a keresett címet.
wantonly
Ezt ti hol látjátok így összegezve?
darkSectorxxx
Boldogot! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

3Error
A tanulság gyárékék' : használjunk krómot ! <#zavart1>

Scooter
Én ilyeneket nem látok összegezve, csak, hogy mit mennyiért vettem és a jóváírásokat.
MarkBlade
HBD!!
Tinman
Köszi a helpet Merlin, bár ugye ez csak web alól működik az Enchanted Steam miatt. Ami mint kiderült már fent volt, de cseszett frissíteni. Manual akartam frissíteni. Semmi. Felmentem az oldalukra, onnan akartam hozzáadni, közölte, hogy a FF nem engedélyezte, meg különben is csatlakozási hiba. Végül Chrome alól töltöttem le az xpi fájlt, az megetettem a FF-al és jól lett.

Store Purchases: 64,97€ -> 99% kártyapíz :-D
Gift Purchases: 2,15€ -> Szintén.
In-Game Purchases: 82,59€ -> Ezt nem tudom értelmezni. In-game semmit nem vettem. Semmit. Zérót. Nullát. Ez max DLC téma lehet, azt kártyázásból igen...
Market Transactions: 942,99€ -> Ez kicsit csalóka, mert ebben aztán minden benne van. A kártyapénzes és a valódi pénzes tranzakciók is.
Total Spent: 942,99€

Mondjuk az összegből erősen látszik, hogy hol nem vásárolok :-D

3Error

Felhívnám a figyelmet ERRE a bundle-re, nagyon jó hézagok betömködésére, ugyanis nagyrészt egész jó címek van benne, ami ugyan mind volt már bundlizva, de Te Magad állíthatod össze, hogy Neked mi kell belőle, szóval pont meg lehet venni azokat, amik kimaradtak.
3 játék - 3.29€
5 játék - 4.39€
8 játék - 5.49€

Insurgency
Lethal League
SteamWorld Dig
King Arthur's Gold
Guavamelee!
Skullgirls
Freedom Planet
Another World
Nihilumbra
Stronghold Crusader HD
Cook, Serve, Delicious!
Kingdom Rush!
Anodyne
Sir, You Are Being Hunted
Super Win the Game
Atisz
Na igen, inkább azt javíthatnák.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Boldog születésnapot.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Boldog szülinapot😊

[merlinw.org]

Köszi szépen mindkettőtöknek! 😊
MerlinW
Milyen működési problémák? Support-hoz eddig 3-4 alkalommal fordultam, 24 órán belül megoldották minden problémámat.

Egyébként csini az új dizájn, nekem tetszik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.08. 17:57:41

[merlinw.org]

MerlinW
Áruházi tranzakciók: 2 238,09€
Ajándék tranzakciók: 181,49€
Játék tranzakciók: 164,99€
Piaci tranzakciók: 34,04€
Összes kiadás: 2 618,61€

Ezt lehet, nem akartam most látni xD

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Na, megtörtént az előre jósolt felület-váltás .
Kár, hogy ez az ég világon semmiféle javulást nem jelez előre a STEAM működési problémáit, és a support milyenségét illetően... 😞

Scooter
Akkor tényleg jól belehúztál. Nekem a múltkor több volt mint neked. Most meg nekem van 71 db. Persze lehet, hogy a steam miatt többet be tudtál aktiválni.
zorrobomber
Köszi!!

IMYke2.0.0.0
Graviteam Tactics Bundle - 5,91 euro
* Graviteam Tactics: Operation Star
* Graviteam Tactics: Krasnaya Polyana 1943 DLC
* Graviteam Tactics: Shield of the Prophet DLC
* Graviteam Tactics: Operation Hooper DLC
* Graviteam Tactics: Zhalanashkol 1969 DLC
* Graviteam Tactics: Shilovo 1942 DLC
* Graviteam Tactics: Sokolovo 1943 DLC
* Graviteam Tactics: Volokonovka 1942 DLC
* Graviteam Tactics: Hi-Res Textures DLC

Scooter
Az más! Hajrá! Egészségedre. Azért biztos, hogy sokáig jól fog rajta futni minden. Szerintem inkább boltban vegyed. Egy ingyen játék miatt nem éri meg a kockázatot. Lehet, hogy épp ott van benne a mézesmadzag! Nekem is amolyan talált pénzből jött be a notebook. Nyeremény pénz. Már csak 50E-et kellett hozzátenni. Szóval nekem se fájt annyira. Azóta sajnos kifeküdt az XP-s gépem, amit nem is sajnálok. Úgyse futott már rajta semmi. Azért én is agyalok egy komplett asztalin, de egyelőre vegetálok. Inkább gyűjtögetek.

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.08. 12:52:27