Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Köszi. <#eljen>#eljen>
Ebben csak az van benne, amit a Valve-től veszel/adsz el.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Áruházi tranzakciók: 377,65€
Ajándék tranzakciók: 65,54€
Játék tranzakciók: 9,14€
Piaci tranzakciók: 47,66€
Összes kiadás: 499,98€
Ebben benne vannak a boltban dobozosan vett és STEAM-en aktivált játékok?
Meg a sok Humble-s cucc? Meg GreenGaming, stb...
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.11.09. 08:22:02
Áruházi tranzakciók: 135,22€
Ajándék tranzakciók: 2,99€
Piaci tranzakciók: 0,83€
Összes kiadás: 139,04€
Áruházi tranzakciók: 176,79€
Ajándék tranzakciók: 7,98€
Játék tranzakciók: 289,11€
---------------------------------------
Piaci tranzakciók: 1 310,62€
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Diablo 3 Battlechest - a két játék 30 euróért
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ξrrornak pedig külön hatalmas köszönet az ajándékért! <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Store Purchases: 917,91€
Gift Purchases: 36,42€
Market Transactions: 29,83€
Total Spent: 984,16€
Next PC upgrade: 2022
Ez VR nélkül sokat nem ér... oda viszont alapvetés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Összes kiadás: 245,25€ - Többre számítottam, de a lelkem mélyén örülök, hogy nem egy számjeggyel több.
MerlinW, respect! <#vigyor>#vigyor> <#worship>#worship>
Áruházi tranzakciók: 42,16€
Ajándék tranzakciók: 184,64€
Játék tranzakciók: 4,30€
Piaci tranzakciók: 14,15€
Áruházi tranzakciók:173,42€
Ajándék tranzakciók:16,86€
Játék tranzakciók:36,97€
Piaci tranzakciók:6,73€
Összes kiadás:233,98€
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Store Purchases: 64,97€ -> 99% kártyapíz :-D
Gift Purchases: 2,15€ -> Szintén.
In-Game Purchases: 82,59€ -> Ezt nem tudom értelmezni. In-game semmit nem vettem. Semmit. Zérót. Nullát. Ez max DLC téma lehet, azt kártyázásból igen...
Market Transactions: 942,99€ -> Ez kicsit csalóka, mert ebben aztán minden benne van. A kártyapénzes és a valódi pénzes tranzakciók is.
Total Spent: 942,99€
Mondjuk az összegből erősen látszik, hogy hol nem vásárolok :-D
3 játék - 3.29€
5 játék - 4.39€
8 játék - 5.49€
Insurgency
Lethal League
SteamWorld Dig
King Arthur's Gold
Guavamelee!
Skullgirls
Freedom Planet
Another World
Nihilumbra
Stronghold Crusader HD
Cook, Serve, Delicious!
Kingdom Rush!
Anodyne
Sir, You Are Being Hunted
Super Win the Game
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként csini az új dizájn, nekem tetszik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.08. 17:57:41
[merlinw.org]
Ajándék tranzakciók: 181,49€
Játék tranzakciók: 164,99€
Piaci tranzakciók: 34,04€
Összes kiadás: 2 618,61€
Ezt lehet, nem akartam most látni xD
[merlinw.org]
Kár, hogy ez az ég világon semmiféle javulást nem jelez előre a STEAM működési problémáit, és a support milyenségét illetően... 😞
* Graviteam Tactics: Operation Star
* Graviteam Tactics: Krasnaya Polyana 1943 DLC
* Graviteam Tactics: Shield of the Prophet DLC
* Graviteam Tactics: Operation Hooper DLC
* Graviteam Tactics: Zhalanashkol 1969 DLC
* Graviteam Tactics: Shilovo 1942 DLC
* Graviteam Tactics: Sokolovo 1943 DLC
* Graviteam Tactics: Volokonovka 1942 DLC
* Graviteam Tactics: Hi-Res Textures DLC
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.08. 12:52:27