Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyilván le van ez zongorázva, hogy a fejlesztőnek/üzemeltetőnek is megéri összességében ez a konstrukció.
Egyébként a jótékonyság résznél több, mint ezer jótékonysági szervezet közül választhatsz, nem csak vöröskereszt van.
Magyar valóban nincs köztük, szóval a lokálpatrióták megszívták.
Illetve esetleg ott van a Wikimedia Foundation, mint lehetséges charity célpont, wikipediat pedig a magyarok is használnak. 😊
A jótékonykodást 100%-ban itthon végzem kizárólag magyar honfitársaim irányába, kizárólag olyanok felé, akikről tudom, hogy tényleg rászorulnak. Konkrétan leszarom az amcsikat és a kínjukat is. Az amcsi vöröskeresztnek küldött humblis pénzből a magyar ugyanis egyetlen fillért nem fog látni...
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk oké, én is posztolok az FM fórumba néha hogy tessék itt a csapatom, kivertem a Debrecennel a Real-t, szóval végülis mégis értem - fanboiság <#idiota>#idiota>
//Nem baj, nem drága a MAGYAR festés sem.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.11.09. 19:07:03
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Redeem on Steam - 27 Products - Windows (27) Mac (24) Linux (23)
Please note that this bundle is delivered as a single Steam key.
Bundli tartalma és ára: 12 euro
* Scania Truck Driving Simulator
* Euro Truck Simulator
* Euro Truck Simulator 2
* Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia
* Euro Truck Simulator 2 - Going East! DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Viking Legends DLC
* Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Force of Nature Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Fantasy Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - German Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - French Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Danish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Czech Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Canadian Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Brazilian Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Irish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Japanese Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Norwegian Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Polish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Russian Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Swedish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Scottish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - USA Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - UK Paint Jobs Pack DLC
* Bus Driver
* Trucks & Trailers
"Mi" nem vagyunk elérhetőek a csomagban.
A különbség az elérhető tartalmakat illetően (kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Illetve nem tudom ezt észrevettétek-e, de az eddigi 5%-os jótékonyság mellé egy ideje bekerült még 5%, amiről mi rendelkezhetünk, mehet az is jótékonyságra vagy akár a saját humble store keretünkbe, szóval ha a kisördög az erősebb a vállatokon, akkor lényegileg kapott egy permanens 5%-os kedvezményt a store.
Meg különben is, mondtam én hogy Steamről veszem? Lesz máshol is karácsonyi sale <#wink>#wink>
@Pio: segítséggel meglett az is 😊 Szuperjó, illik az egész játék mondanivalójába.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.11.09. 18:59:10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
5 óra alatt meg is volt, de minden másodpercét aranyba kellene foglalni, valami elképesztően zseniális cucc. Rövid, de nagyon nagyot üt. Megérteni viszont egy végigjátszás alatt lehetetlen, mert annyira tömény (és nyomasztó), én is végigszaladok rajta majd legalább még egyszer, meg olvasok teóriákat. A vásárlással majd ne siessetek annyira, mert karácsonyi vásár alatt biztos hogy kiszórok egy párat, hadd gazdagodjon a Playdead és csináljanak még ilyeneket. Hosszú játékos karrierem alatt nem sok igazán kivételes alkotással találkoztam, de ez top5-be bekerült egy pillanat alatt. Nálam idei év GOTYja, ha a W3 2. kiegjét nem számoljuk teljes játéknak. Köszi Pio, nagy élmény volt! <#worship>#worship><#taps>#taps>
Jöhet is a Limbo.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.11.09. 18:42:04
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"not that it's unexpected or news really, but here are the dates for the next 2 steam sales 😊 you're welcome"

Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.09. 17:21:10
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ott a probléma hogy állítólag.....
Hát nem, nem lett az, 2x is végig vittem, kurvajó, nyugodtan játszál vele. Minden szempontból.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Killzone 5 font, Infamous 12, TLou 22, Uncsi 31, Until Dawn 20.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.09. 16:31:07
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.09. 16:28:58
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2 hét alatt elvertem 1,5 alap-PS4-nyi lóvét... szóval, ha akarnék sem tudnék felülni a nextgen konzol sihhuhhúra... viszont, pár címet "letolnék" a képen lévők közül, puszta kívánicsiságbú'...
//Ja, és grat' a bevásárláshoz!
//Gép van hozzá má'? Vagy PS4PRO a cél? --->
//Oké, olvastam, hogy úton a jövevény...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.09. 16:09:37
Egyike voltam azoknak, akik váltig állították, hogy a lehető legjobban elodázzák a digitre átállást, és maradnak a biztonságos, megfogható dobozos, materiális játékoknál...
...ja, erre 5 év alatt elvertem 300 ezret náluk... ennyit az ígéretekről... 😊
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.09. 14:03:59
Azért vicces, hogy van 1-2 hely, ahol bunkerüzemmódban tolják és úgy csinálnak mintha még mindig 400 Ft lenne az angol font 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.09. 12:36:23

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem igazán éri meg nem kibontani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.