Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igen. Bevásároltál ám rendesen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MarkBlade
Szé<#eljen>p!!
mooo
Papírforma...
Tinman
Store-ban walletbe megy igen, onnan úgyis újabb játék kerül belőle vételezésre. Fene se támogatja ezeket a buta "nincsisglobalwarming" tahókat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Occsóvackok' :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Amikor bundle-t veszek ott én is mindig a fejlesztőnek és/vagy a humble bundle-nek adom a pénzt. Viszont a store-ban való vásárláskor (és monthly-nál, ha jól emlékszem) ez nem opcionális dolog, hanem fixen 5% jótékonyságra megy, másik 5% pedig vagy jótékonyságra vagy walletbe. Ha ezt a második 5%-ot walletbe teszed akkor végülis maximalizálod a fejlesztő/üzemeltető részét.
Nyilván le van ez zongorázva, hogy a fejlesztőnek/üzemeltetőnek is megéri összességében ez a konstrukció.
Egyébként a jótékonyság résznél több, mint ezer jótékonysági szervezet közül választhatsz, nem csak vöröskereszt van.
Magyar valóban nincs köztük, szóval a lokálpatrióták megszívták.
Illetve esetleg ott van a Wikimedia Foundation, mint lehetséges charity célpont, wikipediat pedig a magyarok is használnak. 😊
Tinman
Részemről kifejezetten figyelek arra, hogy a humble-nek és a fejlesztőnek szánt pénzemből más egyetlen vasat se lásson. A fejlesztő munkáját feltétlenül tartom annyira, hogy igyekszem a csúszkát úgy beállítani, hogy a javát ők kapják a fennmaradó kevesebb részt pedig a humble, hiszen szinte hétről-hétre remek játékokat kapok tőlük.

A jótékonykodást 100%-ban itthon végzem kizárólag magyar honfitársaim irányába, kizárólag olyanok felé, akikről tudom, hogy tényleg rászorulnak. Konkrétan leszarom az amcsikat és a kínjukat is. Az amcsi vöröskeresztnek küldött humblis pénzből a magyar ugyanis egyetlen fillért nem fog látni...

grebber
TOVÁBBRA SEM a valve szabja meg az akciók %-os méretét ő csak árulják a termékeket. Nem is értem miért gondolja bárki is hogy a valvenak köze van hozzá.

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Sose értettem az ETS community mit zabál ennyire ezeken a paint job-okon. A HC-k meg amúgy sem pénzért veszik őket hanem belemoddolják ingyen. Én se fizetni nem akarok érte, se belemoddolni, egyszerűen kamionozok. Arról nem is beszélve hogy a saját kamionodat nem bámulod menet közben, csak arra jó hogy fórumokba bedobálod hogy tessék itt a kamionom. <#nemtudom>

Mondjuk oké, én is posztolok az FM fórumba néha hogy tessék itt a csapatom, kivertem a Debrecennel a Real-t, szóval végülis mégis értem - fanboiság <#idiota>

3Error
Mer' a skótok azt' akkora kamionos népség... Minket mindenki utál? Tudom, igen. <#sniffles>

//Nem baj, nem drága a MAGYAR festés sem.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.11.09. 19:07:03

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Euro Truck Simulator 2 - Deluxe Bundle
Redeem on Steam - 27 Products - Windows (27) Mac (24) Linux (23)
Please note that this bundle is delivered as a single Steam key.

Bundli tartalma és ára: 12 euro
* Scania Truck Driving Simulator
* Euro Truck Simulator
* Euro Truck Simulator 2
* Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia
* Euro Truck Simulator 2 - Going East! DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Viking Legends DLC
* Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Force of Nature Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Fantasy Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - German Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - French Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Danish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Czech Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Canadian Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Brazilian Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Irish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Japanese Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Norwegian Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Polish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Russian Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Swedish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - Scottish Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - USA Paint Jobs Pack DLC
* Euro Truck Simulator 2 - UK Paint Jobs Pack DLC
* Bus Driver
* Trucks & Trailers

"Mi" nem vagyunk elérhetőek a csomagban.

A különbség az elérhető tartalmakat illetően (kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Én elég masszívan ráálltam a humble store-ra. Tudom, nem sok, de az az 5%, ami jótékonyságra megy valahogy azt érezteti velem, hogy legalább teszek egy kis jót olyannak is a vásárlással, aki rászorul.
Illetve nem tudom ezt észrevettétek-e, de az eddigi 5%-os jótékonyság mellé egy ideje bekerült még 5%, amiről mi rendelkezhetünk, mehet az is jótékonyságra vagy akár a saját humble store keretünkbe, szóval ha a kisördög az erősebb a vállatokon, akkor lényegileg kapott egy permanens 5%-os kedvezményt a store.
genndy
Valve sose volt az igazi, ugyanis soha nem ők határozták meg a leárazás mértékét, maximum a saját játékaikra (javaslatot tehettek a kiadók felé, meg valamennyire szabad kezük volt egy tól-ig skálán, de persze azt is a kiadó lőtte be).
Meg különben is, mondtam én hogy Steamről veszem? Lesz máshol is karácsonyi sale <#wink>

@Pio: segítséggel meglett az is 😊 Szuperjó, illik az egész játék mondanivalójába.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.11.09. 18:59:10

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Köszi a beszámolót!

Secret endinget ki ne hagyd! 😊
Prince23
Csak fogtam az alkalman, hogy utaljak egy játék hangulatára, amit akár lehet ingyenesen is megkapunk, nem kell VR sem 😊 Belefolyni az amcsi politikába nem fogok most 😊

Voltan
<#eljen>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
Tuti karácsonykor is ugyanannyit fog kapni, mint most az őszin, amit fog. Valve már 3 éve nem az igazi, lassan jöna 4. év, amit szétbsz a kevés OFFjaival. Mindenre előszeretettel osztogat 50 meg 66% offot, Régen 4 éve zsinorból kaptak a játékok 75 meg 80 offot is. Kár azért az időkért is 😊

IMYke2.0.0.0
ööö azért, mert ott válaszoltam... nézz át.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
INSIDE
5 óra alatt meg is volt, de minden másodpercét aranyba kellene foglalni, valami elképesztően zseniális cucc. Rövid, de nagyon nagyot üt. Megérteni viszont egy végigjátszás alatt lehetetlen, mert annyira tömény (és nyomasztó), én is végigszaladok rajta majd legalább még egyszer, meg olvasok teóriákat. A vásárlással majd ne siessetek annyira, mert karácsonyi vásár alatt biztos hogy kiszórok egy párat, hadd gazdagodjon a Playdead és csináljanak még ilyeneket. Hosszú játékos karrierem alatt nem sok igazán kivételes alkotással találkoztam, de ez top5-be bekerült egy pillanat alatt. Nálam idei év GOTYja, ha a W3 2. kiegjét nem számoljuk teljes játéknak. Köszi Pio, nagy élmény volt! <#worship><#taps>
Jöhet is a Limbo.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.11.09. 18:42:04

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Prince23
öö Miért is?
Célozgattam a Fallout hangulatra. mellőzve a magyar politikát ....

IMYke2.0.0.0
https://twitter.com/RobotBrush/status/794618758446911488

"not that it's unexpected or news really, but here are the dates for the next 2 steam sales 😊 you're welcome"

IMYke2.0.0.0
<#vigyor1> - nincs mit.

3Error
Köszi ! Én majdnem elfelejtettem... tényleg. <#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Menjünk át OFF-ba ezzel, plíz 😊

Atisz
Az Clinton lett volna (már a Fallout érzés megközelítése), Trump jóval higgadtabb külpolitikát képvisel (legalábbis ezt állította a kampányban 😊)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.09. 17:21:10

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Én csak megnyugtatlak, nagy élmény lesz, néha nézz kicsit szét a részleteket tekintva, nagyon durva, és ha végigvitted, utána érthetőbb lesz, miért várós a Horizon. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0

Hát, az már biztos, h fogok, ha már megvettem. 😄
MarkBlade
LOL 😊 remélem kicsit realizálja az árakat és megáll már az emelkedés..
darkSectorxxx
" mivel állítólag eléggé középszar lett"

Ott a probléma hogy állítólag.....
Hát nem, nem lett az, 2x is végig vittem, kurvajó, nyugodtan játszál vele. Minden szempontból.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mivel ezer éve van Game.co.uk, ott ennyi a Killzone jó ideje, meg más olcsóság is van. 😊

Scooter
A dobozos temékeket szerettem jobban én is, de nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Aztán milyen jó az is, hogy nem foglalja a helyet. Amúgy én is a legjobban az ellenzője voltam. Viszont azóta rohadt nagy lelkesedéssel nézem az akciókat. Mint egy gyerek. <#nyes>
Infamous, Shadow Fall Cex (használtak), a másik három meg Amazon (újak).

Killzone 5 font, Infamous 12, TLou 22, Uncsi 31, Until Dawn 20.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.09. 16:31:07
Prince23
Donald Trump nem csak a Fallout életérzést fogja elhozni nekunk, hanem a PS4 Pro-t is XD

Ez honnan ha szabad tudni? És mennyiért.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.09. 16:28:58

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
https://club.ubisoft.com/en-us/ubi30

Ugye nem feledtétek el?:

IMYke2.0.0.0
OFF
2 hét alatt elvertem 1,5 alap-PS4-nyi lóvét... szóval, ha akarnék sem tudnék felülni a nextgen konzol sihhuhhúra... viszont, pár címet "letolnék" a képen lévők közül, puszta kívánicsiságbú'...

//Ja, és grat' a bevásárláshoz!
//Gép van hozzá má'? Vagy PS4PRO a cél? --->
//Oké, olvastam, hogy úton a jövevény...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.09. 16:09:37

IMYke2.0.0.0
Én nem izgulok - szörnyülködöm.
Egyike voltam azoknak, akik váltig állították, hogy a lehető legjobban elodázzák a digitre átállást, és maradnak a biztonságos, megfogható dobozos, materiális játékoknál...
...ja, erre 5 év alatt elvertem 300 ezret náluk... ennyit az ígéretekről... 😊

Scooter
Esetleg ha maradt valakinek Styx: Master of Shadows-a, akkor szívesen cserélnék.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.09. 14:03:59
Atisz
5 GBP-ért szinte ingyen van, pláne így brexit után.

Azért vicces, hogy van 1-2 hely, ahol bunkerüzemmódban tolják és úgy csinálnak mintha még mindig 400 Ft lenne az angol font 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

1-2 napot még türelemmel kell sajnos lennem, mivel akkor jön a Pro. Addig csak a dobozokat nézegetem. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.09. 12:36:23
MoRT2195
Most egy kicsit irigy lettem. 😄 Ezekkel minden nagyon játszanék. Mondjuk tudnék venni PS4-et, de egyelőre nem akarok még.
Nah! Bimbámbum. Úgyis rég volt már kép. Killzone-t nem akartam megvenni (főleg nem az első adagban), mivel állítólag eléggé középszar lett, de aztán, amikor megláttam kemény 5 fontért az üzlet polcán, akkor annyiért sajnáltam otthagyni.

Scooter
Most mindenki erre izgul... <#vigyor1> Én inkább nem akarom tudni, hogy mennyit költöttem. Bár elsősorban én is ritkán vásárolok steam-en, csak ha "nagyon" olcsó valami!
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Béna vagyok. Hol lehet ezt megtalálni?
Scooter
Ugyanannyit hoz, vagy ahogy mondod, 1-2 centtel többet. Szóval szerintem semmi lutri nincs benne. Inkább az, hogyha nem bontod ki és véletlenül fóliás van benne. Akkor te sz*psz és az jár jól aki megvette normál áron.
Dzsini
Hát, ez egy lutri. A csomag egyben jó esetben ~1-2 centtel többet hoz, mint külön-külön a kártyák (rosszabb esetben ugyanannyit). Viszont ha bármelyik fóliás a háromból, már nyerőben vagy.

Nem igazán éri meg nem kibontani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Köszi neked is. Akkor kár volt kibontanom a bónuszcsomagot. Sebaj eladom a kártyákat.