Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én rendelkezem a(z eddig) teljes anyaggal.

* Endless Legend

* Endless Legend™ - Forges of Creation Update - ez ingyenes.

* Endless Legend™ - The Lost Tales - kihagyható (bár olcsó, STEAM akció során arcpirítóan olcsó)
(Enrich your experience with this additional quest pack and discover new insights about Auriga's minor factions through more than 20 'Lost Tales'.)

* Endless Legend™ - Echoes of Auriga - ez a drágább csomaghoz jár (A bandcamp oldalon pedig megvásárolható akár 1 dollárért is)
(voltaképp a Soundtrack + "This additional content gives you also access to 9 exclusive unit equipments such as the 'Drum of Gios', the 'Ring of Magesong' or the mighty 'Harp of Noby Fly', inspired by the Echoes of Auriga."😉

* Endless Legend™ - Guardians - én ajánlom (jó kiegészítő)
* Endless Legend™ - Shadows - én ajánlom (a Tempest megjelenéséig a legjobb kiegészítő, így csak a második helyre szorult)
* Endless Legend™ - Shifters - én ajánlom (jó kiegészítő)
* Endless Legend™ - Tempest - én erősen ajánlom (a legjobb kiegészítő)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.10. 21:46:54

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

így van. Jelenleg már a steamen fent lévő Endless Legend Collection se teljes ugyanis jött egy Tempest nevezetű komolyabb dlc.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Csak óvatosan, aki rácsúszna.

Az Emperor Edition bár azt sugallja, hogy teljes, olyan foghíjas, hogy utána megéred majd betömni cirka 16.000 Ft-nyi DLC-vel, melyek bizony nem skinek, meg egyszerű fegyver DLC-k...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mert itt bizony nemigen van alternatíva...Konzolon azért megvalósul, hogy a digit drágább, mint a dobozos. Nyilván használtról beszélek és nem újról.

Pl. Ordert láttam már 4000 körül is....Storeból 8000.
Last of us és Nathan Drake collection most leárzva 8000-ért viszonylag olcsó.
Heavy Rain +beyond two souls 8000-ért szintén elég olcsó most...

Lényeg a lényeg nagyon szórnak az árak, de nagyrészt igaz, hogy a dobozos olcsóbb (meg gazdaságosabb) és míg a Blizzard játékok a Battlenet miatt aktiválás után csak porfogók a PS4-es játékokat bármikor továbbpasszolhatod.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.10. 21:35:01

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Hm.. Sosem próbáltam a Starcraft-ot, mindig is a Diablo felé orientálódtam, de 4000-ért ez a Battlechest fel fog kerülni a polcomra.

Köszi a tippet!
IMYke2.0.0.0
"Mellesleg elkezdtem nézegetni a használt ps4 játékok árait...."

Éljen a sok műanyag szemét 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
A 238 oldalas guide az neked már szemét? HátizéWTF?

A HS kódért meg simán adok valami kártyás steam-es címet... lehet p.ü.-zni bátran :-D

Egyben biztos vagyok: Nem mostanában lesz olyan lehetőség, hogy 1.5k-ért veszel SC 2 Ep 1 és 2-öt. Igen a p.k. 990 Ft ezért rendeltem mellé egy Steam kontLoLert is <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Szóljatok 6 euronál.

Láttam már...Itt már azon múlik a dolog, hogy ér-e nekem 4000 Ft-ot a "szemét" tárolása vagy sem....<#whatever>

Mellesleg elkezdtem nézegetni a használt ps4 játékok árait....
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.10. 21:26:08

IMYke2.0.0.0
Akkor ezt az oldalt ne nézd meg, mert szívrohamot kapsz 😊))
Starcraft II Battle Chest - 5.999 Ft (-50 %) 2.999 Ft <+ 990 Ft a postaköltség>. ~4000 Ft.

A Voidot ugye külön kell. Ami ugyanitt:
StarCraft II Legacy of the Void - 8.490 Ft (-50 %) 4.245 Ft

A kettő együtt, postával: ~8250 Ft. = ~26,8 euro.

Az hagyján, de a teljes starcraft 2 élmény 40 euróból megúszható!

IMYke2.0.0.0
30 egységre csökkent a StarCraft® II: Legacy of the Void™ ára a Battle.neten.

IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hátha valakit érdekel:

* Endless Legend: Classic Edition - 75% - 7,49 euro

* Endless Legend - Emperor Edition - 75% - 9,99 euro

* Endless Space® - Emperor Edition - 75% - 7,49 euro

* Endless Space - Disharmony DLC - 75% - 2,49 euro

* Endless Space Gold Edition - 75% - 8,74 euro

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.10. 20:41:07

genndy
Nem mumus az, mai napig használom. Csak úgy gyűlnek a pontok! (bár hogy minek, azt nem tudom <#idiota>). Nekem is meglett onnan a Dirt3, csak nem aktiváltam, ezt az ingyen humblisat igen.
Bár pont jól jött gametime trackingre amikor a W3-nál a GOG saját Galaxy kliense meghülyült, és nem számolta a játékóráimat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Tinman: Én az itt mumus Raptr kliensen belül vettem meg az alapjátékot, pontokért, amit a STEAM átalakított Complete Editionné.

#280414 Rapid81: 😊 Emlékeztem, hogy Téged ez érdekel egyedül az egész hóbelevancból 😊

totyak
De jó, hogy szóltál, imádom ezt a játékot. Minden nap lesz valami meglepi? Ahogy nézem valami szülinapi banzáj van náluk.

Rapid81
Hmmm. 😊 Köszi!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Scooter
Azért én belőttem. Persze mielőtt idejöttem már észrevettem steamgifts-en. Írtam is volna, ha már nincs kint.
Tinman
Lol ez de kemény :-D

Alig pár éve történt, hogy Dirt 3 kulcsok (alap game) kerültek ki a netre. Kb. minden Steam tulaj szépen be is aktivált magának 1 példányt. Aztán persze botrány, el is vették mindenkitől...ééééésss most ingyenes a complete :-D

Akinek esetleg még nem lenne meg DiRT 3 complete edition ingyenes humble store-ban.
Totti5
Nincs ingyen, és nem is szinte. Pont annyi amennyi a szolgáltatás a kezdetek óta. ME pedig azért került bele ilyen hamar, mert bukott ( értsd több ME játék nem lesz egyhamar ( már ha lesz valaha még ) ), ennek örülni nem igen lehet mint helyzet. Ez van, lehet játszani az előfizetőknek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Köszi az infót, nem is hittem volna!
Magyar valóban nincs köztük, szóval a lokálpatrióták megszívták.

Van magyar, én róluk tudok. Teljesen hazai a dolog, csak az adománygyűjtéshez bejegyezték az USA-ban. Ha a Humble keresőjébe beírod, hogy Szadvar, kiadja a találatot.

darkSectorxxx
Fasza grat. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Gratula. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja én is hallottam ingyen szinte végig lehet játszani....LOÁL.

IMYke2.0.0.0
Rapid81:

" Mirror's Edge Catalyst - Added to EA/Origin Access ($5/month)"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.10. 16:37:56

IMYke2.0.0.0
Feléért, harmadért vinném is. Nekem annyit megérne.

Tinman
Steam contLOLát még Tomsolo ajánlotta :-D

Sose voltam nagy telefonmániás. Igazából még most is butatelefonom lenne, ha nem lett volna úgymond "muszáj" átváltani okosra. Abból is egy 4-5 éves modell van.
grebber
Akkor most már vehetsz egy értelmes telefont is amivel értelmes képeket is lehet csinálni<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Megjött a drágaszágom. <#szeret>

homályos kép rulez
zorrobomber
Lustáknak steam link. A keresés amúgy kidobta a G2A-t is, ahol 300 Ft-ért is árulják.

SzirmosSzisza
2.5 ójró csak a Pokoli Szomszédok Steamen, magyar nyelv is van benne, én tegnap vettem észre, szerintem ennyiért megéri, már a régi szép emlékek miatt is 😊
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.10. 11:49:51

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kigyi
Ebben biztos voltam, hogy azt azonnal beaktiváltad 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Én se hittem, hogy mást kisatírozol, ezt meg csak úgy otthagyod. <#wink>
lalakov
Nem tudom volt-e már: 8Floor/JoyBits 2 Nagy része már megvan a toronyvédősök közül, de még így is megérte.
Nagyon szivesen Tin... <#vigyor5> Lehet én is begyűjtök egy steam kontrollert még csak ugye ma nagy nap van (hivatalos pro megjelenés...és ma sok minden eldől pénztárca szinten is....:-D...De mentségemre szolgáljon, hogy még mindig nem kaptam magamtól semmit szülinapomra..lehet hogy egy pro lesz az? :-D).

Evolution nagyon szeretném majd ha leírnád a tapasztalataidat a pro-val kapcsolatban.

Ainz
Valakinek payday 2 ? csgo kéne érte.
Tinman
Ahogy Zorro mondaná: Köszi!

Tinman
SC 2 Episode One - 1.5k
SC2 Episode Two - 1.5k

Na nekem ezek pontosan ennyit érnek. Anno mikor 45622323 éve megjelent az SC 2 Volume 1, akkor elhatároztam, hogy csak egyben veszem meg az szezont, vagyis a 3 részt. Na most ez az ár annyira bődületesen jó a 2 részért, hogy gondolkodás nélkül vettem meg őket. Nem fogok vele egyetlen percet se multizni. Letolom a single-t és ennyi. Mire eljutok oda, hogy nekiessek az 1/3-nak, addigra szépen lassan a 3/3 is jobb áron lesz már, aztán akkor majd azt is berántom.

Steam Controller 11.893 Ft volt. Jelenleg a Steam-en 16.500 Ft amire a mocsok Valve még rádob laza 4k körüli postaköltséget. Ez így kb. a fele ár amennyiért megvettem. Tény, hogy akciós áron a Stam Controller a Valve-nál gyakran van 12.000 Ft-ért, de erre még rászámolják akkor is a nem akciós postaköltséget, vagy 16.000k-ra jön ki. Ergo ennél olcsóbban ez a controller még soha nem volt.

Mind a 2 cucc kifogástalan, original, sealed érkezett.

Tinman
Őszintén szólva nem tudom... toltam 1x a WoW-ot Hearthstone pala skin miatt LVL20-ig, de annyira rettenetes volt, hogy én ezt a játékot teljesen ignorálom.

Tinman
Első dolgom volt beaktiválni, napi szinten tolom :-)

3Error
Big respect ! <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
HS-es kódot nem satíroztad ki.

[merlinw.org]

genndy
emag-on vannak most ezek akciósan. SC2 BC 3000 Ft, Steam Controller ~12e + 990 Ft szállítás asszem.
(lehet hogy ezt az emagos akciózást ide még senki nem írta be? <#nemtudom>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MarkBlade
Viszont a WOWhoz minek guest pass? Az lvl 20 ig amúgy is free nem?