Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Endless Legend
* Endless Legend™ - Forges of Creation Update - ez ingyenes.
* Endless Legend™ - The Lost Tales - kihagyható (bár olcsó, STEAM akció során arcpirítóan olcsó)
(Enrich your experience with this additional quest pack and discover new insights about Auriga's minor factions through more than 20 'Lost Tales'.)
* Endless Legend™ - Echoes of Auriga - ez a drágább csomaghoz jár (A bandcamp oldalon pedig megvásárolható akár 1 dollárért is)
(voltaképp a Soundtrack + "This additional content gives you also access to 9 exclusive unit equipments such as the 'Drum of Gios', the 'Ring of Magesong' or the mighty 'Harp of Noby Fly', inspired by the Echoes of Auriga."😉
* Endless Legend™ - Guardians - én ajánlom (jó kiegészítő)
* Endless Legend™ - Shadows - én ajánlom (a Tempest megjelenéséig a legjobb kiegészítő, így csak a második helyre szorult)
* Endless Legend™ - Shifters - én ajánlom (jó kiegészítő)
* Endless Legend™ - Tempest - én erősen ajánlom (a legjobb kiegészítő)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.10. 21:46:54
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az Emperor Edition bár azt sugallja, hogy teljes, olyan foghíjas, hogy utána megéred majd betömni cirka 16.000 Ft-nyi DLC-vel, melyek bizony nem skinek, meg egyszerű fegyver DLC-k...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pl. Ordert láttam már 4000 körül is....Storeból 8000.
Last of us és Nathan Drake collection most leárzva 8000-ért viszonylag olcsó.
Heavy Rain +beyond two souls 8000-ért szintén elég olcsó most...
Lényeg a lényeg nagyon szórnak az árak, de nagyrészt igaz, hogy a dobozos olcsóbb (meg gazdaságosabb) és míg a Blizzard játékok a Battlenet miatt aktiválás után csak porfogók a PS4-es játékokat bármikor továbbpasszolhatod.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.10. 21:35:01
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Köszi a tippet!
Éljen a sok műanyag szemét 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A HS kódért meg simán adok valami kártyás steam-es címet... lehet p.ü.-zni bátran :-D
Egyben biztos vagyok: Nem mostanában lesz olyan lehetőség, hogy 1.5k-ért veszel SC 2 Ep 1 és 2-öt. Igen a p.k. 990 Ft ezért rendeltem mellé egy Steam kontLoLert is <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mellesleg elkezdtem nézegetni a használt ps4 játékok árait....
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.10. 21:26:08
Starcraft II Battle Chest - 5.999 Ft (-50 %) 2.999 Ft <+ 990 Ft a postaköltség>+ 990 Ft a postaköltség>. ~4000 Ft.
A Voidot ugye külön kell. Ami ugyanitt:
StarCraft II Legacy of the Void - 8.490 Ft (-50 %) 4.245 Ft
A kettő együtt, postával: ~8250 Ft. = ~26,8 euro.
* Endless Legend: Classic Edition - 75% - 7,49 euro
* Endless Legend - Emperor Edition - 75% - 9,99 euro
* Endless Space® - Emperor Edition - 75% - 7,49 euro
* Endless Space - Disharmony DLC - 75% - 2,49 euro
* Endless Space Gold Edition - 75% - 8,74 euro
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.10. 20:41:07
Bár pont jól jött gametime trackingre amikor a W3-nál a GOG saját Galaxy kliense meghülyült, és nem számolta a játékóráimat.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
#280414 Rapid81: 😊 Emlékeztem, hogy Téged ez érdekel egyedül az egész hóbelevancból 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Alig pár éve történt, hogy Dirt 3 kulcsok (alap game) kerültek ki a netre. Kb. minden Steam tulaj szépen be is aktivált magának 1 példányt. Aztán persze botrány, el is vették mindenkitől...ééééésss most ingyenes a complete :-D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Van magyar, én róluk tudok. Teljesen hazai a dolog, csak az adománygyűjtéshez bejegyezték az USA-ban. Ha a Humble keresőjébe beírod, hogy Szadvar, kiadja a találatot.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.10. 16:37:56
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.10. 11:49:51
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Evolution nagyon szeretném majd ha leírnád a tapasztalataidat a pro-val kapcsolatban.
SC2 Episode Two - 1.5k
Na nekem ezek pontosan ennyit érnek. Anno mikor 45622323 éve megjelent az SC 2 Volume 1, akkor elhatároztam, hogy csak egyben veszem meg az szezont, vagyis a 3 részt. Na most ez az ár annyira bődületesen jó a 2 részért, hogy gondolkodás nélkül vettem meg őket. Nem fogok vele egyetlen percet se multizni. Letolom a single-t és ennyi. Mire eljutok oda, hogy nekiessek az 1/3-nak, addigra szépen lassan a 3/3 is jobb áron lesz már, aztán akkor majd azt is berántom.
Steam Controller 11.893 Ft volt. Jelenleg a Steam-en 16.500 Ft amire a mocsok Valve még rádob laza 4k körüli postaköltséget. Ez így kb. a fele ár amennyiért megvettem. Tény, hogy akciós áron a Stam Controller a Valve-nál gyakran van 12.000 Ft-ért, de erre még rászámolják akkor is a nem akciós postaköltséget, vagy 16.000k-ra jön ki. Ergo ennél olcsóbban ez a controller még soha nem volt.
Mind a 2 cucc kifogástalan, original, sealed érkezett.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(lehet hogy ezt az emagos akciózást ide még senki nem írta be? <#nemtudom>#nemtudom>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.