Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem különösen a 2. kép tetszik, ahogy Microsoft Master Chief alulról szagolja a... a Sony PS4-et :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valakinek nincs PIXEL PIRACY maradéka? Legutóbb bundlestarson volt/van bundliban. Nem lennék hálátlan, cserébe 2 játékot is adnék, megbeszéljük :-)
Basszameg neked aztán van pár wiiu játékod. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az sem mellékes, hogy még jobban különbözik a fajok kampánya azzal, hogy annak során is léteznek átívelő fejlesztések és döntések, hasonló elvek mentén, forradalmi különbségeket nem kínálva, de mégiscsak eltérően (lásd Kerrigan tápolása HotS-ban, a többiben nincs "WC3"😉, míg korábban csak pályák voltak sorban. Összességében ez is alátámasztja a darabolós koncepciót. Én nagyobb különbségeknek jobban örültem volna, de a három nagy kampányt értékelem, az SC1 terran küldetésein már úgy átszaladnék, hogy mire figyelné a sztorira, vége.
A játékidő ettől függetlenül érdekes dolog. Az SC1 idejében még mindannyian fiatalabbak voltunk, kezdőbbek a műfajban, jó eséllyel lassabban haladtunk vele. És elsőre én is úgy játszottam, hogy a pályákon mindent legyalultam bunkertaktikával, ami sokáig tartott ott is, ahol pár perc alatt lehet nyerni. Az ehhez képest gyakran gerillaharcosabb SC2-ben (átlagban igenis érezhetően kisebbek a pályák, és ez joggal lehet zavaró) viszont gyakran sürget a játék, emiatt jobban kell sietni. Másrészt viszont ott vannak a mellékküldetések, a különböző nehézségi szintek, az achievementek (szerintem itt tényleg vannak jók, amelyekre érdemes rámenni a kihívás kedvéért) - jó pár pályát többször is végigjátszottam. Azt már embere válogatja, hogy ezek mennyit tesznek hozzá a szavatossághoz és a mókához.
Amivel szerintem objektíve nem lehet vitatkozni, hogy igenis teljes értékű játék mindegyik rész, ~30-30-30 pályát tartalmaznak (pont, mint a stacraft vagy a brood war vagy nagyjából bármelyik mainstream RTS a világtörténelem során),
Pedig éppen ezzel vagyok kénytelen. A Wings of Libertyben valóban volt 29 pálya (+ a kampányon kívüli tutorial, melynek az SC1-es megfelelője az első - igaz, kihagyható - küldetés volt), a protoss minikampánnyal, az alternatív küldetésekkel és a titkos pályával együtt. Ráadásul egyébként is sok opcionális, de persze ajánlott. Persze az alternatívok is választhatók utólag, tehát én is megcsináltam mindet az első végigjátszás folyamán legalább egyszer. Tehát ez még stimmel, de a kiegészítőkben már nincs ennyi pálya. A HotS csak az evolúciós missziókkal közelít a harminc felé, de azok pár percesek, szó szerint elveszíthetetlenek, gyakorlatilag a játékosra kényszerített tutorialok, melyeknek elnyomhatóaknak kellene lennie. Szégyen lenne ezekre teljes értékű küldetésként tekinteni. A LotV szintén elmarad a 30 pályától, de az sem rövid.
Ami pedig azt illeti, az sem igaz, hogy a 25-30 pálya volt végig a standard. A Dawn of Warban (2004) például 11 volt. A kritikusoknál pedig a műfaj képviselői között legjobban szereplő Company of Heroes (2006) is megállt 15-nél. (Mindkettőben csak egy fél volt játszható, értelemszerűen az alapjátékról beszélve, hiszen az SC2-nél is az a panasz, hogy a ~30 pályás alapjáték nevetségesen rövid, és nem játszható benne mindhárom faj.) Mire az SC2 kijött, már nemcsak kikopott a műfaj, de az azt megelőző jó pár évben is jóval rövidebbek voltak, mint korábban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Endless Legend: Guardians* - 78% - 1,57 font (x ~360 Ft) = ~565 Ft
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.11. 18:22:32
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyre inkább immunis vagyok (ill. igyekszem az lenni) a STEAM reviewkra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1310955 itt van 1 csomó teszt, nem tűnik ez vészesnek
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.11. 16:56:24
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
We released This War of Mine two years ago, and the response immediately turned our world as a studio upside down.
That success has given our company amazing opportunities to grow and explore new projects, such as Frostpunk, and that’s only possible because of the people who believed in This War of Mine in the first place.
That’s why we are releasing the Anniversary Edition; a complete retail package with new characters, new locations to explore, and most importantly, a whole new ending. This content is also available completely free to owners of the base game.
Today, we want to thank the players, journalists, and content creators for all their support. That’s why we are releasing the Anniversary Edition, a brand new expansion available to everyone for...
New features:
3 brand new locations
new civilians (NPCs)
a whole new ending scenario
a new achievement to get
---
But there is more! Thanks to your awesome feedback we were able to find, replicate and fix some common issues!
Major fixes:
War Child DLC achievements Note: Helping children and Note: Street Art should work now
Day 42 was repeating in some playthroughs - this should no longer happen
Minor fixes:
fixed some minor font issues
fixed Polish font diacritical marks
few smaller graphical glitches - fixed!
If any issues persist - please visit this thread. You can find many useful solutions there as well as a contact email to our support team.
Thank you,
11 bit studios
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.11. 16:00:36
Meg az előrendelésről. Úgyhogy büszke vagyok magamra 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ja és persze leírhatatlan, hogy mennyire iszonyatosan szomorú vagyok, hogy az RTS genre lényegileg megsemmisült... életem legszebb 12 éve volt, köszönök mindent, Dune II !
Igazából bántott engem is, hogy 3 részre nyesték a történetet, én is telepuffogtam az internetet, hogy kapják be és elribancosodtak. De tényleg, nagyon durva hater lettem. Persze Starcraftról volt szó, szóval természetesen győzött az RTS rajongó énem és végül elcsattant a buy és nagyon emlékszem, hogy még az első indításnál is ott dúltam fúltam magamban, hogy mekkora szemét húzás a 3 részre bontás és úgy le fogom húzni a játékot, hogy csak na, de őszintén szólva maga a játék abszolút teljes értékű volt, egy komplett kampányt kaptunk a szokásosnak számító 30 pályával, ami ugyan Jimmyék szemszögéből vezeti a sztorit, de nem csak terranokat irányítunk és persze tele van zseniálisan ötletes pályákkal, minijátékokkal, olyanokkal, amiket előtte és azóta se láttunk RTS kampányban. Töménytelen átvezető, amik minősége (teljesen karakterközeli, filmes nézet, megrendezett jelenetek, satöbbi) az RTS műfajban teljesen rendhagyó és újszerű volt, sok CGI, satöbbi. Az elém pakolt termék simán meggyőzött arról, hogy a Blizzard bőven megdolgozott a pénzéért és akármennyire is akartam egy rohadt nagy hate speechet írni róla, hogy "látjátok én nem a levegőbe beszéltem, megvettem és egy nagy rakás kaka" egyszerűen nem bírtam. Olyan kognitív disszonanciát, mint akkor még sose éreztem. 😊 Egy ideig még írtam ide-oda 1-2 savanyú a szőlő nyökögést utána belekötve mindenbe, amibe csak lehet, de aztán elengedtem a kemény nyakat és beláttam, hogy igenis a játék k*rva jó volt. És ez igaz a többi részre is. Talán a második egy kicsit kevésbé érdekes sztori tekintetében, cserébe viszont a harmadik olyan szintű epicness overdose, hogy azt hittem agyvérzésem lesz közben. 😄
Amivel szerintem objektíve nem lehet vitatkozni, hogy igenis teljes értékű játék mindegyik rész, ~30-30-30 pályát tartalmaznak (pont, mint a stacraft vagy a brood war vagy nagyjából bármelyik mainstream RTS a világtörténelem során), átlagosan 15-20 óra játékidőt hoz a single player, aki maximalista annak 2× ennyit és ugyan úgy ott a multi és a zseniális pályaszerkesztő, amivel tök jó custom mapokat gyártanak a rajongók.
Sajnos az tény, hogy az RTS műfaj 2004-5 körül haldokolni kezdett és 2010-re, a Starcraft 2 megjelenésére már az utolsó szöget is beütötték a koporsójába a mobák, el lehetett könyvelni, hogy sose lesz belőle akkora siker, mint a warcraft 3-ból.
Nincs bajom azzal, ha valaki ragaszkodik ahhoz az állásponthoz, hogy mivel 3 külön epizódban lett kiadva 1 main game és aztán 2 kiegészítő helyett ezért biztos sz*r az egész, de azért egy határt szabjunk már a hate-nek, ne mondjuk már, hogy egy 30 pályás, 18-48 single player játékórás, végtelen kompetitív és custom map multiplayer játékórás, teljes értékű, 9/10-es RTS lehúzás azért, mert a sztori főleg Jimmy körül zajlott benne. Saját magamon tapasztaltam meg és totál meg kellett hasonulnom önmagammal emiatt, hogy attól még, mert a kampányválasztó képen nem 1 terran, 1 protoss és 1 zerg van, hanem a Hyperion hajóhídja a játék zseniális és megéri a pénzét.
De persze ha valaki nagyon utálni akarja utálni is fogja és ezzel nincs is baj, nem vagyunk egyformák.
Most nézem a "játékanyagok" katalógusomban, hogy 2000-2010 között voltam nagyon aktív vele. És wazzer, találtam egy Hardcore módos karaktert, amit 87-es szinten vesztettem el... 😊
Diablo 2 v1.12a - EszterKE - Lvl 87 - 2010.01.31 R.I.P.
Nem flame-keltés, de ezzel már sok millióan nem értenek egyet.
HoTS, WOW és HeartStone távol áll tőlem, de többi játékukat imádom. Legtöbböl CE-t vettem.
Overwatch-ot nyúzom most rongyosra, amikor időm van.
http://us.blizzard.com/en-us/games/mobile/
Mi maradt? Hearthstone. Az újaknak kb. esélytelen, pedig F2P játék, aki időben beszállt és nem szállt ki az kényelmesen és jól tudja tolni full free to play megoldásban. Emiatt valóban nagyon is korrektnek tartom őket, de ahogy mondtam az újaknak pénz nélkül ez már rohadtul esélytelen, pedig még mindig F2P játékként hirdetik.
Viszont maga a gameplay nagyon elment aggro irányba, így nagyon gyakoriak 2-3 perces meccsek, ahol az 5. körben kapod a lethalt. Gy.k.: el van balanszolva az egész és nem is nagyon tudnak ezzel mit kezdeni. Az új kieg sem úgy látszik, hogy ezen változtatna... sőt.
Next PC upgrade: 2022
<#gunyos1>#gunyos1>
<#kocsog>#kocsog>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Már akkoriban is írtam, hogy a teljes (3/3) élményt fogom csak megvenni - 1,999 Ft-ért.
Én sem egyben vettem. A lehető legjobb akciók során.
Sőt, azt kell mondjam, hogy ha nem dobsz egyetlen fizetős kiegészítőt sem az alapjátékra, akkor is alulról nyaldoshatja a szórakoztató játékidő a 100-200 órát.
"30 egységre csökkent" Már ha valakinek megér annyit. Nálam az első Starcraft után nem robbant akkora újdonságként a 2-ő. Biztos velem van a baj, de az első után (amit iszonyat sokat toltam, még multiban is) többet vártam.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- Emperor Edition - 6 euro (Humbli Store)
- The Lost Tales - 0.49 (Steam)
- Guardians - 2.37 (Steam)
- Shadows - 11.54 (Steam)
- Shifters - 3.24 (Steam)
- Tempest - 9.74 (Steam)
Sajna ez még egy igazi tökönvágós akcióban is ~10.000 Ft és akkor szerencsésen együtt állnak a csillagok, mert az Emperor ugye 9.17 Euro szokott lenni akciós áron is Steam-en, tehát inkább olyan 11.000 Ft körüli összeggel kell kalkulálni. Szvsz ez a legjobb esetben is ennyi lesz most karácsonykor is. :-(