Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Amit a 2-es pontban írsz, említettem, hogy egyedül igazán az tetszett a Pillars-ban 😊

És igen, ez az, hogy a Pillars emlékeztet a Baldur's Gate-re és nem olyan. Ezzel csak az a bajom, hogy a Tomb Raider is újragondolták és talán még jobb élményt nyújt, mint az eredeti, de ezt elmondhatjuk a Deus Ex-ről is. Ma éppen ennek az "újragondolásnak" a korszakát éljük és éppen ezért lehetne szerintem egy kissé talán arcátlanabbul is visszanyúlni a klasszikusokhoz. Lenne rá igény.

(ha elég sok kritikát elolvasol a Pillars alatt, láthatod, hogy a legnagyobb hibának pont ezt tartják a felhasználók, hogy nem olyan, mint a Baldur's Gate)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Tegnap pórbáltam ki a Tyranny-t.

1. A "Pillars of Eternity" nekem nagyon bejön és bejött.
2. A "Tyranny" nagyon megfejeli a PoEt élményét - többek közt - az induló plottal, hogy NEM te vagy a "Jó"... <és a világ nagyon elő van készítve***>.
*** = főképp, ha a játék elején vállalod, hogy végigjátszod a tényleges játékba lépésed előtti időszak eseményeit, melyet a döntéseiddel helyből máris a magad képére formálhatsz... nyilván, ezzel az induló szerepednek is jelentőséget adva.
Csak ez utóbbi közel 1 óra****! (**** = értelemszerűen ez alatt a rendes végigolvasást, és a morfondírozást, komolyan vételt, és nem a "next-next"-et kell érteni)

Nyilvánvaló, hogy NEM lesz már semmi sem olyan, mint rég, mert azok az idők elmúltak. Manapság már áramvonalas(abb) termékeket kell produkálni a(z anyagi) sikerhez. Akkoriban pedig a játékipar nagy ugrás előtti időszaka volt, bátor, kísérletező fejlesztőkkel, ki-nem-taposott és veszélyes útvonalakkal.
Ma már csak a biztosra mennek a fejlesztők és kiadók.

Ehhez képest a kisebb Obsidian be mert vállalni valami olyasmit, ami az Infinity Engines játékokra emlékeztetheti a régi motoros játékosokat. A PoEt, és a Tyranny ilyenek.

Ráadásul, mindkettő tökéletesen lokalizálható, magyar ékezethelyesen, mindenféle komolyabb fájlbuhera nélkül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Atisz
A következő RPG amit kihagyok a Pillars of Eternity után (bár lehet, hogy teszek vele még egy kísérletet, mert a kiegészítőket dícsérik): Tyranny.
Tök jó, hogy az Obsidian most futószalagon nyomja a klasszikus(hoz közel álló) izometrikus RPG-ket, de valahogy nálam a Pillars nem ért fel a Baldur's Gate-hez, Neverwinter Nights-hoz. Hiába a sok szöveg, ha mindez többnyire üres fecsegésben vagy pont ellenkezőleg magasröptű gondolatokban merül ki, ami semmit nem ad hozzá az élményhez, a karakterek közti interakció hiába létezik, ha azok üresek, nem igazi egyéniségek jó háttérsztorival. A nem kellően kidolgozott világ is érthetetlen, a csili-vili grafika meg közelébe nem ér a BG kézzel rajzolt háttereinek. A könyvszerű, képességhez kötött események jó ötlet, de kb. ennyi ami igazán jól sikerült a játékban.
A fejlődési rendszerre külön nem térek ki, mert az mindig ízlésfüggő.

Ha valaki tesz egy kísérletet a Tyranny-val, ossza majd meg a tapasztalatait.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

mooo
<#worship>
lostprophet
Egy gyors sorsolás estig?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Prince23
Középszar 😄

3Error
<#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
hehehe. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Csak a szokásos DS-fíling 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
ja hogy az ezer->rugó....értem...ejha....😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
A 10 rugót?😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Oksa de a szóviccet nem értem 😄

MerlinW
Csak a te kedvedért: "Kulcsos oldalon megveheted a D2-őt 10 ezer forintért."

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Ezt érteni kéne? 😄

IMYke2.0.0.0
"Dishonored 2" szürkében már 10 ezért már megvehető.

MerlinW
Mindkettő átgondolatlan, balanszhibás, elhanyagolt félmunka.

[merlinw.org]

MerlinW
Humbe csomagban is volt már, de nem jó játék, nekem legalábbis nem tetszik. Olyan... semmilyen az egész.

[merlinw.org]

Totti5
Sem ez sem az Evolve sosem volt a "szar" kategória.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Azért ez elgondolkodtató 😞) Battleborn 5 euró

A f2p sem fogja megmenteni amúgy a játékot. lásd Evolve Szar 2-őt.

Tinman
Igen így lesz... ha olyan 70%+ felett lenne számomra saját játékaim backward kompatibilitása, akkor nem is kérdés, hogy X1-et vettem volna, de már bevárva az újat. Kár :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Természetes ez a funkció nem helyettesíti a 360at és az arra felhalmozott címeket és nem egy meglévő 360 kiváltására van. Rakat cím van aminek a fejlesztője / kiadója már abban a formában nem létezik, rakat cím van ami nem lesz mert a kiadó, fejlesztő tesz már rá és elhesegeti az MSt. Így azok nem lesznek. A többi meg idő kérdése hogy milyen ütemben megy az egyeztetés és a fejlesztés. Láthatóan jó ütemben.

Arra van hogy akinek már nincs vagy nem fontos a 360 tartása, de vannak játékai az ingyen megkapja a meglévő címeket / nyilván minden címet meg lehet venni sztóron is ami bekerül ( kivéve amit nem, mert már csak lemezen elérhető, van egy pár ).

Mivel skorpóin is menni fog ugyan úgy a BC, neked az lesz az érdekes hogy majd 2018ban mi a helyzet, addig meg nyomhatod minden gond nélkül a 360on.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.12. 12:29:15

Totti5
2015ben indult a szolgáltatás.

Tinman
3.5 éve jelent meg az X1 konzol, azóta ennyit sikerült. Értem, hogy bővül a lista, talán engem is meg lehet érteni, amikor a cirka 50 dobozos X360 játékomból ÖT(!) menne csak X1-en...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Minden nyilván nem lesz, de pl tegnap került bele a sKate 3, előző napokban a Mass Effect 2-3, már látom ott van a Killer is Dead is meg a többi. Folyamatosan nyomatják akár napi szinten jönnek új címek. A listád meg hogy mi nincs mondjuk 2 év múlva lesz érdekes, de több cím biztos nem lesz mert pl a

Dead Rising kollekció megjelent multkoriban X1 sztórra.
DMC4 nem lesz, mert van SE kiadása sztórban X1re
Halo Anniversary sem lesz, mert benne van a kollekcióban
Project Gotham Racing 4 sem valószínű h lesz, mert a fejlesztők már nem léteznek
Brothers: a Tale of Two Sons van X1 sztóron
Rayman Legends van X1 sztóron

Tinman
XBOX One - XBOX 360 ANTI-backward compatibility lista és ezek csak azok a saját dobozos játékaim, melyek nem mennének X1-en:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anarchy Reings Limited Edition fóliás
Army of Two 1
Army of Two 2
Child Eden Fóliás
Clash of The Titans
Crackdown
Crackdown 2
Dance Central
Dance Central II
Dead Rising
Devil May Cry 4
Devil May Cry HD Collection
El Shadai Ascension of The Metatron
Enchanted Arms
Epic Mickey 2
Fallout Brotherhood of Steel Xbox 1-es játék X360-al kompatibilis
Green Lantern Fóliás
Guitar Hero Aerosmith
Guitar Hero II
Guitar Hero III Legends of Rock
Guitar Hero Metallica
Guitar Hero World Tour
Halo Anniversary
Infinite Undiscovery
Kinect Adventure
Kingdom Under Fire Circle of Doom
Magna Carta 2 fóliás
Ninety Nine Nights
Ninja Gaiden II fóliás
Ninja Gaiden III
Project Gotham Racing 4 Fóliás
Pure
Resonance of Fate
Rise of Nightmares Fóliás
Rockband Beatles
Shenmue II XBOX játék X360-al kompatibilis
Silent Hill HD Collection fóliás
Splatterhouse
Star Ocean 4 The Last Hope
Tales of Vesperia
Vampire Rain fóliás
Zone of The Enders 1-2 HD Collection fóliás

Ezek meg csak azok a digitálisan általam megvett/beszerzett ANTI-compatible címek, melyek szinten nem mennének X1-en:

Alice: Madness Returns
Alone In The Dark
AMY
Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed IV
Breach
Brothers: a Tale of Two Sons
Capsized
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD
Cloudy with a Chance of Meatballs
Dark
Darkness II
Dash of Destruction
Diabolical Pitch
Dungeons & Dragons Daggerdale
Dust: An Elysian Tail™
Family Game Night
Fez
Happy Wars
Harms Way
Haunt
Injustice
Kinect Party - Base Game
Lara Croft and the Guardian of Light
Mini Ninjas
Mortal Kombat Arcade Kollection
RAW - Realms of Ancient War
Rayman Legends
Rayman Raving Rabbids
RESIDENT EVIL CODE: Veronica X
Sonic Adventure
SplinterCell Conviction
Split/Second
Surf's Up
The UnderGarden
The Walking Dead
The Wolf Among Us
Trine 2
WRC Powerslide
Wreckateer
ZOMBIE APOCALYPSE

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Tinman
Valami ON téma nincsen? ;-)

Ha már eddig kibírtad akkor már ne add fel. Hidd el nem ér annyit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atisz
Remélem Wii-hez azért meg van a Dead Space: Extraction 😊

Én teljesen antialkesz vagyok, életemben nem ittam még soha, de amikor mindig ha elmegyünk valahova alapvetés, hogy "majd Pio vezet" akkor azért néha elgondolkodom azon, hogy váltani kéne. 😄
MarkBlade
Haverok-Buli-Fanta 😄
Kell néha a lazulás a testnek és az agy-nak is <#eljen>
Totti5
Én sem, csak amikor lazulás van, de amúgy hétközben semmit, meg általában mindig én vezetek ha valahova megyünk szóval akkor sem. Ha buli van akkor persze, ameddig jólesik, amivel nincs is gond. Havi 1-1 alkalom. Ezért is "fáj" valahol gondolom apunak hogy én ezt nem fogom továbbvinni... segítek neki, szüret, hordók karbantartása meg minden, ami tök jó és érdekes de én ezt nem fogom művelni sosem.

IMYke2.0.0.0
(abszolút alkohol-, és bor-nem-isszaként is) : <#eljen>

Egyébként nem a PS4PRO teljesítményét firtatom, tudom, hogy az alapján az jelenleg A Konzol, egyszerűen nincs értelme mást venni, de csak szerintem néz ki rondán? O_o Lehet élőben szebb, nem tudom...
Totti5
Ez csak amit ajándékba kap az ember / marad innen onnan. Van pincénk minden jósággal az új bor java már lefejtve hamarosan lefő az idei pálesz adag is. A cefr(ék) már epikus állapotban van 😊 ( apu csinálja, az ő hobbija, de magas szinten űzi )

De most jön az év vége a cégek hozzák majd a naftát😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.12. 08:40:10

IMYke2.0.0.0
Nem jön az rosszul, ha Tibinek van asszonykája, vagy ha nincs, de a haverok átugranak 😊

MarkBlade
Hirtelen nem értettem miről írsz. Újra meg kellett néznem a képet a gémer agyam szelektált 😄 Tényleg ott a sok pia <#eljen>
Gratula a loothoz! 😊
Köszi a sok pontosítást, bevallom a pályák számának nem néztem utána és régebben játszottam a játékkal, szóval a 30 tényleg hasraütés volt, illetve az történt, hogy a wingset megnéztem, mert az volt lentebb a kritika fő tárgya és emlékeimben a másik 2 epizód is hasonló hosszúságúként maradt meg.
Egy szó, mint 100 a számoktól függetlenül egy pillanatig se éreztem úgy, hogy kevesebb single player kontentet kaptam volna, mint bármelyik korábbi RTS során. Azt pedig nem győzöm hangsúlyozni, hogy a prezentáció olyan ugráson ment keresztül a korábbi RTS-ekhez képest, amihez talán nem sok játék tudhat magáénak. Kár, hogy akkor már nem számított, mert az RTS műfaj halott volt... olyan szívesen játszottam volna hasonló színvonalúan prezentált CnC vagy AoE játékokkal... 😞 Jó amúgy, hogy megemlítetted az acsikat, tényleg volt pár nagyon ötletes, ami szinte teljesen új megközelítést adott egy-egy pályának.
MerlinW
Ehh, rosszat linkeltem, itt az angol😊

[merlinw.org]

genndy
Ki lehet választani az angol nyelvűt is és akkor azt szedi le (de én is csak a letöltésig jutottam, nem telepítettem még se a játékot se ezt a patchet). Az installja angolul indul ez biztos.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Igazad van...Erre nem emlékeztem, pedig tényleg volt róla szó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Nekem a piás üvegek jobban tetsznek! <#pias> <#idiota> <#alien> <#whatever> <#miaz>
darkSectorxxx
Őt mi nem érdekli szerinted? 😄

Solid Snake
Grat szép bárpult <#buck>
Tinman
Francia van írva... tuti angol? :-)

Amúgy meg:

MarkBlade
Gratula! <#eljen>
Tinman
RePÜlt vissza is. Köszönöm szépen, mazsolázgass :-)