Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MarkBlade
köszi a válaszokat azt hittem pcre is kijött.. 😊
Most vacilálok hogy vagy ezt vagy az új Space Hulkot vagy a R6 siege-t megveszem karira.. de nem tudok dönteni 😞
JA és a Total Warhoz is meg kellene az új kieget.. franc.. <#wow1>
A dishonored 2ről is majdnem elfeledkeztem.. 😞
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.11.18. 17:33:04
IMYke2.0.0.0
Egyik kedvenc amerikai-vietnami tyúkerem csatornáján bele-belenéztem a walkthrough-ba <ő beszél is a videók alatt, de nem zavaróan> - a szokásos túlzó sallangok mellé azért itt-ott humor is társul.
Langyos, lagymatag játéknak tűnik videó alapján.

Nyilván, egy szendboksz játék sava-borsát tényleg a saját élmény adja - majd ha baromi olcsó lesz, én is megkóstolom... talán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyelőre csak konzolokra. Itt meg gondolom, h a többség PC-n tolja.
darkSectorxxx
PS4 topik-ot ma nevezik át WD 2 topikká. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MarkBlade
Kérdés.. ennyire szar lett a Watch Dogs 2 vagy mi van vele? Megjelent nem? Sehol nem látok senkit aki foglalkozna vele..
grebber
Mekkora szánalom már ,hogy a fő game ebben a csomagban kb megint semmit nem ér ha csak külön a SP árát nézem. Akkor legalább adnák külön a game-et -SP áron. <#falbav> Mindegy ár alapján rohamosan értéktelenedik el ez is.

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Streamline, ingyen játék még ma, nem tudom milyen, értékelések alapján nem túl jö, de ingyen van <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.18. 09:33:30

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tinman
Nagyon is, főleg az utóbbit :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszi, de az a vicc, hogy nem volt cél... így alakul egyszerűen :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Látom az Outcast 1.1-et te is szereted, na meg a Syberia-kat. <#eljen>
Dzsini
Rise of the Tomb Raider 20 éves ünnepi csomag (alapjáték + season pass mindennel ha jól látom) 25 euro a hétvégén, plusz a Collection (minden régebbi rész + Lara Croft játékok) is kapott egy jó kis leárazást, azzal ki lehet pipálni a maradékot, ha valakinek valami még hiányozna.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gratula a 3000-hez! 😊
Én még kispályás vagyok, épp a 2000-re gyúrok,még egy 50-es hiányzik.
zorrobomber
Bakker már én is elkezdtem összekeverni az Off topikot az On-al... sry

Dzsini
Nem tudnak annyit fizetni, amennyit akár csak egy "hobbiprogramozó" elkérne érte - se a bértábla, se a közbeszerzésre alapuló struktúra nem teszi lehetővé.
Nekünk például (közintézmény) a honlapunkat egy olyan cég csinálta, akik az egyik nagy telekom cég teljes honlapstruktúráját építik, és mi kvázi ajándékba kaptuk, mint pilot projekt (egészen vicces áron), hogy rajtunk keresztül a többi hasonló intézményt meg tudják keresni. Ha nem így történt volna, akkor még most is majdnem-statikus html oldalaink lennének, 1024x768-ra "optimalizálva", mert gyakorlatilag lehetetlen rá pénzt keríteni. Nekik belefért, mint reklámmunka, nekünk meg végre tizenpár év után van egy nagyjából modern honlapunk.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.18. 07:16:20

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Én most felújításban vagyok benne, és itt látom milyen borzadály honlapok vannak fürdőszoba meg hasonló témákban... leszedtem a Zalakerámia fürdőszoba szoftverét... Ti NE tegyetek ilyet 😄

3Error
Hmm, sokszor találkozok magyar névvel a játékkészítők listájában is a game végén.
Kicsit off, de erről beugrott : rettentő sok jó programozó van aki magyar. (eleve a világ 70%-os szürkeállománya a balkánon fekszik, meg az oroszoknál) Ergo, nem nehéz jó programozót találni, mert apróbb ingyenes magyar szoftverekkel tele a net. (jó, HDD Sentinel Pro jogos, hogy nem ingyen van) Akkor MI A NEM KÉPESEK találni normális fejlesztőt pl. a NAV Ügyfélkapus rettenetéhez?! (vagy inkább az ABEV-hez) Hát az maga a spártai rettenet, egy szégyen, egy borzalom... (de ott vannak a kórházi, gyógyszertári, könyvelő, etc. csodák is) A nyakamat teszem rá, hogy pár "hobbiprogramozó" 2 nap alatt összedobna egy sokkal komolyabbat. Nem értem... <#pardon1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Hát nem gondoltam volna, hogy mind megvan, de mind megvan már. ^^

Flame ON!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
"Welcome to Spiderweb Software, Inc. We are a small company, founded in 1994 and based in Seattle, Washington, that is dedicated to creating terrific games for Windows, Macintosh and iOS"

"Who Are We?
Our current employees are: Jeff Vogel, President; Mariann Krizsan, General Manager."

Spiderweb Software Super-Gigantic Bundle - 13,57 euro
* Avadon: The Black Fortress
* Avadon 2: The Corruption
* Avernum 2: Crystal Souls
* Avernum 4
* Avernum 5
* Avernum 6
* Avernum: Escape From the Pit
* Geneforge Saga (benne 5 cím = Geneforge 1-2-3-4: Rebellion-5😮verthrow)
* Nethergate: Resurrection

3Error
Nekem meg nem is kell.
Mint a viccben : Minek kell az orrszarvúnak 3 kerekű bicikli?
Nem is kell neki... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Szép lenne, ha már nem lenne meg. A múltkor egy alaklommal volt olcsón steam-en.
IMYke2.0.0.0
http://www.gamersgate.com: "BLACK FRIDAY / EPIC GAMES"

MerlinW
Nem ingyenes BuytoPay, a mikroztanzakció meg csak kozmetika. A kontent tartalmakért kell fizetni csak egyszer-egyszer, azok éventek kb 2x jönnek ~12€-os áron, de mind endgame anyag és értelemszerűen nem kötelezőek. Viszont a legtöbb viszi előre a sztorit.

[merlinw.org]

Troger911
Köszi, a 2 dlc-t vittem!
mooo
Ha valakinek még nem lenne meg a Killing Floor + Community Weapon Pack 1 és Chickenator DLC:
K35HG-T2I8E-J64NG , JMGKI-X9W6M-ZP8BL

Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.11.17. 06:02:26
3Error
Nem csúnya...

MarkBlade
Ez is ingyenes? A Elder nekem sem jött be.. valahogy nem jött át a játék pedig sokat wowoztam előtte.. de ez nem fogott meg.
MarkBlade
nem tudom volt e AMAZON ahonnan már mi is rendelhetünk..
MerlinW
Próbáljátok ki az ingyenes hétvégén, mielőtt belefektettek. Szerintem nagyon unalmas grindmalom. Társaságban nem rossz, de egyedül nem jó. Meg hát MMO, azaz időrabló keményen. MMO terén szerintem még mindig Secret World viszi a pálmát minden téren.

[merlinw.org]

Dzsini
A topicjában kérdezted?

Prince23
Hát nem éppen sztori kampányos DLC-knek hatnak ... Bár az első kettő lehet az, viszont az utóbbi kettő eléggé ilyen szettes, páncolos hülyeségnek tűnik a címük alapján.
Ettől nem lettem gazdgabb...

SZerk:
Akkor nem éri meg a GOLD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.16. 21:02:03

IMYke2.0.0.0
A tartalom - meglepő módon, a http://www.elderscrollsonline.com/-ról:

(kép)

* IMPERIAL CITY DLC GAME PACK

Molag Bal and the forces of Coldharbour have taken control of the crown jewel of Cyrodiil: the Imperial City. The Elder Scrolls Online's first DLC game pack features hours of compelling story content, expanded Veteran Ranks, a new currency for new epic gear, two new dungeons, never-before-seen monsters, craftable item sets, and more.

* Orsinium DLC Game Pack

Orsinium, ESO's largest DLC game pack to date, features a colossal new zone with over 20 hours of story content, a new single-player monster arena, new public dungeons, and much more! The latest DLC game pack for the award-winning The Elder Scrolls Online takes you to the mountains of Wrothgar, and to the Orc capital itself, to unravel plots and counter-plots, and clash with all-new enemies and allies.

* THIEVES GUILD DLC GAME PACK
Join the Thieves Guild of Abah's Landing to become the newest recruit in their organization of pickpockets, burglars, robbers, and thieves. The latest DLC game pack for the award-winning The Elder Scrolls Online takes you to Hew's Bane – an all new zone to explore in the southern peninsula of Hammerfell. Combined with new story content that will bring you back to all your favorite areas of Tamriel, Thieves Guild offers unexplored delves, powerful group bosses, and much more!

* Dark Brotherhood - A COVENANT OF BLOOD AND SHADOWS
Join the merciless Dark Brotherhood of the Gold Coast, prowling in the shadows cast by the two great powers of the region. Though at the height of their power, the Dark Brotherhood faces a grave threat in the form of a mysterious black-armored warrior capable of bringing down their best agents. Venture forth for another exciting chapter of the Elder Scrolls Online as you carve a bloody swath across Tamriel in the name of the Dark Brotherhood!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.16. 21:00:34

Prince23
TESO Gold edition mit tartalmaz? Steam annyit írnak rola, h 4 DLC-t.... de milyen DLC-k ezek? sztori kampányosak, vagy lovas, páncélszettes szarok? 😊

kigyi
Komolyan? Pedig ezek szerint őket is letiltottam már valamiért 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
A gamekapocs elég korrekt kis cikkeket szokott közölni és nem összekeverendő azzal, amit írtál.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Nagyon sok ilyen típusú játék jön UE4-el... magyarok is.

MarkBlade
Csak azt nem értem miért nem csinálnak egy ilyen Alien játékot.. coop, lövöldözős, story line. Tök jó lenne.. Kicsit még a predatort is belekeverni.. áhhh. ilyen grafika mellet az lenne az isten.
kigyi
Ez most nekem valahogy nem jött át.

IMYke2.0.0.0
Az Unreal Engine 4-nek nagyon jól fekszenek ezek a horror témák.

grebber
Tether Looking to Get Greenlit - Screens & Trailer

Totál Doom 3 feelingje van ,jóféle, várjuk <#eljen>

kigyi
Majd bundliban megveheted 😄 Amúgy jó az mi az? gemszart nem tudom megnézni le van tiltva 😄

grebber
Voltan
Nem csak ezt, bármilyen új megjelenésről van szó, közli, hogy ő majd megveszi öt centért bundliban 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Sokat kellett spórolni, nekem sem egy hétvége során lett ám meg a gyűjtemény 😊
Viszont hihetetlen igényes kiadás mindegyik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez nálad valami kényszerbetegség, h ezt muszáj mindig leírnod, amikor szóba kerül a GOG?
grebber
Én is azt hittem egy "örök" dolog lesz ,hogy bármikor. Mondjuk engem nem zavar mert egy gog game-et se toltam soha nem is tervezem.

Atisz
Bakker, már nem lehet Gog-on áthozni az említett címeket steam-ről. Pedig most akartam még párat :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MarkBlade
Mi megvettük.. Lemásoltuk.. eladtuk 😊 Tudom hogy nem eredeti de a szükség nagy úr 😊
Dzsini
Ugyan már, gyári ADnD2 - az igazi "ősi" szerepjátékosok még a híres-hírhedt "rubin kódex" nem-hivatalos magyarított PHb-t használtuk, ami fénymásolás útján terjedt, és Role Aids-es nem-hivatalos kiegészítőket (szintén főleg fénymásolva) használtunk hozzájuk 😊 Eredeti kiadások? Kinek volt arra pénze? 😊