Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És jövőbeli hozzászólásra is: #280690 😊 (ami akkor fog működni, ha már létezik a hozzászólás)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.16. 07:24:26
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nagy köszönet a készítőnek!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De látványban akkoriban mikor ezt lenyomtam, basottdurva volt, ritkán láttam ettől látványosabb bossfigh-ot. 😄
Sokszor direkt meghaltam hogy még lássam. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 23:29:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Jöhet a First Light. 😊
( Egyébként tudom, hogy én vagyok a noob, de hogyan lehet ilyen lenyitható quote-ot beszúrni? )
Mondjuk annyira nem sajnáltam, mert még mindig megvan az ADnD second edition gyűjteményem box setekkel, a régi, makulátlan Player´s Handbook-kal, Monster Compendiummal, Dungeon Master´s Guide-al egyetemben. A régi szép szerepjátékos évek. Az anyag még megvan, a baráti társaság is, de sajnos idő erre már nincs. Nem baj, ez csak pillanatnyi állapot, nyugdíjas éveinket majd asztali RPG-vel fogjuk tölteni. Úgy legyen. Nagyon hiányzik.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tinman, te eddig hol voltál? 7 éve vagyok (ha még jól emlékszem) a topik házigizdája, a megszavazásotoknak köszönhetően - talán a 2. évtől élnek a fenti szabályok.
A fórum technikai bugjairól nem tehetek. Nem ok nélkül forszíroztam mindig a linkelést...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerk.: A varázslatokról viszont jobb a véleményem. Szórakoztatók voltak (és azért ez volt mindig a legfontosabb, hogy fellapozza az ember a "szaftos" részeket), és akadtak igen hasznosak is. A drága 4 életerőpontos varázslatokon kívül a furulyát is lehetett akármennyiszer használni. Ráadásul a harc úgyis kimondhatatlanul és szerencsealapú, tehát nem mondanám mechanikailag rosszabbnak a mágiát. Pláne ha már X könyvet átharcoltál.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.15. 19:39:54
Nem mellesleg, amíg nem szóltam itt SEM látszódtak a spoiler mögé tett videók, ha egy valamire adott válaszként követted vissza... direktben látszódtak, de lenyitogatva/visszakövetve egy beszélgetést már nem, de az a mai nappal már javítva lett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Hordes of the Underdarkot éppen csak próbáltam (az alapjátékot egy bug miatt 75%-nál hagytam abba, így nem volt nagy motiváció ezzel folytatni), de ezeket abban sem javították. Elhiszem, hogy az jobb, de ez már behozhatatlan hendikep nálam. Mármint nem ahhoz, hogy élvezhető legyen, hanem ahhoz, hogy az igazán jó RPG-k közé befurakodhasson nálam. A kampányon túli ambiciózus megoldások viszont dicséretesek.
*** Ott van a cseszett spoiler gomb - tessék használni...
*** Ott van a linkelés gomb... tessék használni!
*** Ott van az Off topik gomb tessék használni...
Senki sem lehet annyira rest, hogy egy linkre klikkeljen, ha annyira érdekli a videó...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként a '80-as évek és '90-es évek elejének nagy RPG-i szinte évente jöttek, nem csoda a sok magas sorszámú széria. Gyorsabban lehetett az akkori tartalmat legyártani. Jöhet most évente a CoD, de váltott csapatokkal csinálják rengeteg emberrel. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a CoD mekkora király, csak nagyon nehéz összehasonlítani az egykorit a mostanival.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 19:26:23
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Programozó urunk és parancsolónk a videók kérdést frappánsan megoldotta, így kb. semmi forgalmat nem generál az oldal betöltésekor, nem is lassítja a topikot, ráadásul neked lett közben a leggyorsabb neted :-D
Itt nem linkelünk közvetlenül videókat!
Olvasd el a bannert odafenn, mielőtt írsz!
Rájöttem sajnos arra is már egy ideje, hogy a munka öli meg a gametime-ot, de keményen. Ha pl. egész hétvégén lazulhatok, no gaming, csak pihi, kis sport, feleség, család etc., akkor hétfőn ha itthon vagyok valami csoda folytán őrületesen nagy kedvem van játszani, de ha már melózni megyek és hazajövök úgy már alig van kedv. Elfárad a szemem/agyam/idegrendszerem és nincs kedvem egyetlen apró hiba miatt újrakezdeni előröl az adott pályát, de ha előtte 2 nap pihi van, akkor zokszó nélkül...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ugyan már a Watch Dogs 2 megjelenésekor hackelhetünk barátainkkal közösen, az ismeretlen játékosokkal kapcsolatos többjátékos funkciókat csak később próbálhatjuk ki."
Egyet kijavítanak (AC Unity - > Syndicate), a másikat kötelezően elkúrják....
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.11.15. 17:36:19
"a BioWare nem szeretné, ha rondák és egyértelműen ellenszenvesek lennének. Egyfajta furcsa félelmet, rossz előérzetet gerjesztenek majd a játékosban, ugyanakkor fontos lesz az ő motivációiknak a megértése is.
Ezzel kapcsolatban olyan alapvető kérdések is felmerültek, mint hogy kellene-e egyáltalán ruhát viselnie ennek az idegen fajnak? Vajon szükséges-e, hogy legyen nemiségük és ezt meg kell-e mutatni egyáltalán? "Lehet, hogy ez a faj sokkal felvilágosultabb, mint a korábbiak, és a ruházkodást egyszerűen hiúságnak tekintik. Az első koncepciórajzaink is ebbe az irányba mentek el" - nyilatkozta MacMillan.
Végül azonban a BioWare úgy döntött, hogy mindenképpen ruházatot (páncélt) kell adniuk a kettre, és alapvető koncepciójában is inkább humanoid jellegűnek kell lennie. "Bármennyire is szerettük volna másnak és idegennek feltüntetni őket, azért a játékosnak szüksége van asszociációkra. És amikor előtted áll egy teljesen meztelen idegen, azzal elég nehéz megtalálni a közös pontot. A játékos folyton azon gondolkozna, hogy miért nincs rajtuk ruha. Szóval végül a helyes döntést hoztuk meg" - folytatta a művészeti vezető."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mount & Blade II: Bannerlord
<#vigyor1>#vigyor1>
Persze vszleg növeli a fenti kijelentés megvalósulásának esélyeit, ha rákattantál legalább egyszer az első részre is <#hehe>#hehe>
Aztán lehet, hogy az egészet csak álmodtam, meg hát az én forrásaim tuti nem hitelesek... <#sniffles>#sniffles>
Ott sorakoznak szépen a polcon. Sajnos nem mind, költözéseknek voltak áldozatai.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Állitólag aki ért hozzá ez kibekkelhető valahogy.
Forest of Doomot simán megcsinálnám igaz ez a keresés-törlés beillesztés is rohadt sok idő de megéri mert jó könyv/játék
Next PC upgrade: 2022
Az 1. és 2. rész (a 3. sajnos fizikai megsemmisülés áldozata lett, a 4-et pedig odaadtam valakinek).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az első 3 rész viszont zseniális és tényleg az a különlegessége, hogy a játékos varázsolhat is benne (sokszor van lehetőség egy varázslat elsütésére, ami egy listából választhatunk ki, de csak olyanokat, amiket a könyv éppen felkínál). A varázslat viszont csak ritkán hasznos, mivel általában valami ritka, 1x használható komponenst igényel és életerő pontba kerül, így a legtöbbször marad a hagyományos ügyesség, életerő, szerencse típusú felállás.
Összességében azonban nagyon jó, a világ remek (az 1. egy hangulatos erdős, vidéki tájon, a 2. egy velejéig romlott kikötővárosban, a 3. (fél)sivatagos milliőben, a 4. pedig egy hatalmas várban játszódik), aki teheti, próbálja ki, ha még nem tette.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.15. 08:01:23