Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Nagyon jó volt a rendszere. A 3 is jó mondjuk. Jó pörgős és nem a számolásokkal telik az idő mint a MAGUS-ban. Kár hogy erre a szabványra nem csinálnak játékot. Pedig van vagy 7-8 világ ami nagyon jól fel van építve. Egy jó Dark Sun vagy Dragonlance játékért ölni tudnék 😄
Dzsini
Külön móka az, hogy önmagadra is lehet hivatkozni: #280688
És jövőbeli hozzászólásra is: #280690 😊 (ami akkor fog működni, ha már létezik a hozzászólás)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.16. 07:24:26

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

genndy
Nincs benne trükk, csak kettőskereszttel kell beírni a hsz számát, automatikusan átalakítja ilyenné.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Atisz
Interaktív, magyarosított (itt-ott bugos) online verzió, hatalmas választékkal.

Nagy köszönet a készítőnek!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Pontosan, ja tökös boss.
De látványban akkoriban mikor ezt lenyomtam, basottdurva volt, ritkán láttam ettől látványosabb bossfigh-ot. 😄
Sokszor direkt meghaltam hogy még lássam. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 23:29:40

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Arra gondolsz, mielőtt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
átmennék a második szigetre?
Elég nehéz volt. Sokat szoptam vele. 😄 Legnehezebb rész volt az egész játékban. Az utolsó piskóta volt hozzá képest.
darkSectorxxx
Félidőben a bossfight hogy tetszett? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Na Infamous SS pipa. Hm... Jó lett, de a 2. rész sokkal jobb. Sztori a leggyengébb láncszem talán. Eléggé semmilyen. Ugyanakkor a játékmenet itt is szórakoztató. Igazából a legjobb része a játéknak egy nyomozós mellékküldetés-sorozat. Az érdekessége az, h nem csak a játékban kell csinálni dolgokat, hanem a játékon kívül is. Különböző weboldalakat kell meglátogatni, amiket csak a játék miatt készítettek, kódokat, profilokat feltörni, adatbázisokban kutatni. Nagyon érdekes megoldás.

Jöhet a First Light. 😊
Köszi, elbambultam! 😄

( Egyébként tudom, hogy én vagyok a noob, de hogyan lehet ilyen lenyitható quote-ot beszúrni? )
Voltan
Nekem megvolt, perfekt állapotban, de eltűnt a költözés során...

Mondjuk annyira nem sajnáltam, mert még mindig megvan az ADnD second edition gyűjteményem box setekkel, a régi, makulátlan Player´s Handbook-kal, Monster Compendiummal, Dungeon Master´s Guide-al egyetemben. A régi szép szerepjátékos évek. Az anyag még megvan, a baráti társaság is, de sajnos idő erre már nincs. Nem baj, ez csak pillanatnyi állapot, nyugdíjas éveinket majd asztali RPG-vel fogjuk tölteni. Úgy legyen. Nagyon hiányzik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mooo
Tudtok nekem mondani olyan játékokat, amiket hasonlóan a Civilizationhoz elég egy egérrel játszani? (Magyarítással rendelkezőket ha lehet).
IMYke2.0.0.0
"Az a baj, hogy lassan semmi nem fér meg itt"

Tinman, te eddig hol voltál? 7 éve vagyok (ha még jól emlékszem) a topik házigizdája, a megszavazásotoknak köszönhetően - talán a 2. évtől élnek a fenti szabályok.
A fórum technikai bugjairól nem tehetek. Nem ok nélkül forszíroztam mindig a linkelést...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen, új fordítást kapott, a varázslatok rövidítése pedig az angol eredetire váltott, így újra kellett tanulni. A kuszaság is igaz, de voltak benne nagyon frankó megoldások, csavarok. Na meg igen, tényleg lehetett áthozni tárgyakat az első részből is. A játékot elvileg szépen kicsinosították részről részre, kíváncsi leszek, hogy a 4 lesz-e a csúcs. (A Kharé kimaradt nekem könyvben, az sosem volt meg, legalább végre pótolhatom.)

Szerk.: A varázslatokról viszont jobb a véleményem. Szórakoztatók voltak (és azért ez volt mindig a legfontosabb, hogy fellapozza az ember a "szaftos" részeket), és akadtak igen hasznosak is. A drága 4 életerőpontos varázslatokon kívül a furulyát is lehetett akármennyiszer használni. Ráadásul a harc úgyis kimondhatatlanul és szerencsealapú, tehát nem mondanám mechanikailag rosszabbnak a mágiát. Pláne ha már X könyvet átharcoltál.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.15. 19:39:54
Tinman
Az a baj, hogy lassan semmi nem fér meg itt. Egy gaming videó nem tudom kit zavar egy EJ topikban. Nyilván nem fogod megszavaztatni, mert nem vagy elég rugalmas ehhez -nincs ezzel gond-, de erős a gyanúm, hogy rettentő kevés embert zavarni napi pár gaming videó szigorúan ON témában spoiler tag nélkül.

Nem mellesleg, amíg nem szóltam itt SEM látszódtak a spoiler mögé tett videók, ha egy valamire adott válaszként követted vissza... direktben látszódtak, de lenyitogatva/visszakövetve egy beszélgetést már nem, de az a mai nappal már javítva lett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem a Shadow of Undrentide elég vérszegény volt, valahol félúton eluntam. Az egésszel a legnagyobb bajoma party hiánya volt. Reaktív csapattátrsak helyett kaptunk egyfős "robotot", akinek volt jelleme és küldetései, de alig befolyásolhattuk a fejlődését (jó, a kiegészítőkben legalább már volt duálkaszt is velük, illetve végre az inventoryjukhoz hozzáférhettünk egyáltalán), az eseményeket nem kommentálta, és mivel egyedül vittük magunkkal, egymással sem léptek kapcsolatba. Szó nincsen rá, hogy ebben mennyire inferior minden más RPG-jükhöz képest. De maga az RtwP harcon is sokat gyengít a szólózás egy bot mellett.

A Hordes of the Underdarkot éppen csak próbáltam (az alapjátékot egy bug miatt 75%-nál hagytam abba, így nem volt nagy motiváció ezzel folytatni), de ezeket abban sem javították. Elhiszem, hogy az jobb, de ez már behozhatatlan hendikep nálam. Mármint nem ahhoz, hogy élvezhető legyen, hanem ahhoz, hogy az igazán jó RPG-k közé befurakodhasson nálam. A kampányon túli ambiciózus megoldások viszont dicséretesek.
IMYke2.0.0.0
Ezer éve megbeszéltük , hogy semmi köze a szabályoknak a netsebességhez. A topik átláthatósága, beszélgetés-központúsága az elsődleges szempont - semmiképp sem fogom engedni, hogy naponta tucat-százszám a valakinek épp eszébe jutó videók legyenek ide beágyazva láthatóan.
*** Ott van a cseszett spoiler gomb - tessék használni...
*** Ott van a linkelés gomb... tessék használni!
*** Ott van az Off topik gomb tessék használni...

Senki sem lehet annyira rest, hogy egy linkre klikkeljen, ha annyira érdekli a videó...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Simán lehet, hogy így volt, éppen erre céloztam. Csak ugye megálmodni valamit nem ugyanaz, mint aktívan fejleszteni. A Dragon Age koncepcióján is tökörésztek sok évig, mire érdemben belevágtak.

Egyébként a '80-as évek és '90-es évek elejének nagy RPG-i szinte évente jöttek, nem csoda a sok magas sorszámú széria. Gyorsabban lehetett az akkori tartalmat legyártani. Jöhet most évente a CoD, de váltott csapatokkal csinálják rengeteg emberrel. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a CoD mekkora király, csak nagyon nehéz összehasonlítani az egykorit a mostanival.
darkSectorxxx
Basszus, hogy mindig belefutok, #ostorcsattogás.a.hátamon 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 19:26:23

Tinman
Perfekt példányom van belőle a vitrinben :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Amúgy nem vesztette értelmét ez a szabály?

Programozó urunk és parancsolónk a videók kérdést frappánsan megoldotta, így kb. semmi forgalmat nem generál az oldal betöltésekor, nem is lassítja a topikot, ráadásul neked lett közben a leggyorsabb neted :-D

Ne is mondd, nekem is volt egy szakadt, használt példányom, és amikor árulták oclsón, akkor akartam venni egy szépen csillogót. De kivártam addig, hogy lecsússzak róla. És a rongyolt is vagy 15 éve kölcsönben van. Pedig mennyit forgattam! Meghatározó élmény, szinte jobb mint a játékmenettel rendelkező könyvek 😊
Tinman
Nekem egy KS project 99%-ban csak egy ígéret... majd hypeolom a kész művet.

IMYke2.0.0.0
Az isten áldjon már meg jó látással és emlékezettel!
Itt nem linkelünk közvetlenül videókat!
Olvasd el a bannert odafenn, mielőtt írsz!

Tinman
Jó volna ezekhez tisztességes honosítás :-/

Tinman

Tinman
Komoly gondom ezzel is az idő teljes hiánya.

Rájöttem sajnos arra is már egy ideje, hogy a munka öli meg a gametime-ot, de keményen. Ha pl. egész hétvégén lazulhatok, no gaming, csak pihi, kis sport, feleség, család etc., akkor hétfőn ha itthon vagyok valami csoda folytán őrületesen nagy kedvem van játszani, de ha már melózni megyek és hazajövök úgy már alig van kedv. Elfárad a szemem/agyam/idegrendszerem és nincs kedvem egyetlen apró hiba miatt újrakezdeni előröl az adott pályát, de ha előtte 2 nap pihi van, akkor zokszó nélkül...

zorrobomber
Ez egy érdekes téma... a ruha simán magyarázható, de a humanoid/bogároid formán túl lehetne már lépni valahogy, mondjuk sokkal okosabb én se lennék a helyükben. Valami új azért ütne.

darkSectorxxx
Akad mindenben , igen, de vannak mértékek, kevés, átlag, sok... 😊

darkSectorxxx
Ezt nem vitatom. 😊

Totti5
Én nem így játszok a játékokkal.... van 20-30 órám egy ACban, és abban van pár bug. Akad persze, mint minden sandbox, openworld játékban. Nem láttam több bugot a Unityben mint a Witcher 3ban. Ez van, lehet csak szerencse, de nagyon ritka amikor folyamatosan bugolna valami. Előfordul, de ez benne van a műfajban. Mindenben. GTA, Skryim, Witcher, AC. Egyik sem különb, pláne nem day1. Aztán később sokat javítanak, de tökéletes sosem lesz, a randomságuk miatt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Sokkal kevesebb, mint Unity-ben, viszont az irányítás a legrosszabb a sorozat történelmében (ami egyébként a Unity-ben volt eltalálva a legjobban).

[merlinw.org]

Totti5
Milyen bug?

darkSectorxxx
Syndicaty-ben is voltak olyan bugok? Ha egy fícsör nincs valamiben az nem hiba. 😊

Totti5
Unityben volt coop multi a Syndicate-ben meg nem volt semmi. Nagy javítás. Hovatovább a kettőnek nincs semmi köze egymáshoz. Unityt is kipofozták volt pár bug amin rugózott a világ, de a játék jó volt. Unity megjelenésével a legjobb AC került piacra, amiben végre lehetett lopakodni, volt többek közt kidolgozott cover system is a szériában első alkalommal. A helyszínről meg kár is beszélni, azt látni kell olyan csodálatosan fatnaszikus : Versailles-i kastély... Vétek kihagyni. Syndicate más, más a város, más a hangulat, máshogy jó. Hogy jobb e? szerintem nem. Máshogy jó. Unity annyira "nextgen" élmény volt hogy felejthetelen.

darkSectorxxx
"Watch Dogs 2 - nem sikerült kijavítani a multit a megjelenésre

Ugyan már a Watch Dogs 2 megjelenésekor hackelhetünk barátainkkal közösen, az ismeretlen játékosokkal kapcsolatos többjátékos funkciókat csak később próbálhatjuk ki."

Egyet kijavítanak (AC Unity - > Syndicate), a másikat kötelezően elkúrják....

Lentebbi Kaland Játék Kockázat, Kaland Játék Varázslat, Fantázia Harcos, satöbbi könyvsorozatokhoz nagyon ajánlom az ALÁBBI linket, rettentő alapos gyűjtemény nem csak a könyvek javított változatai vannak benne, de térképek, karakterlapok, végigjátszás, satöbbi.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.11.15. 17:36:19
IMYke2.0.0.0
Mass Effect: Andromeda - bemutatkozik az ellenség

"a BioWare nem szeretné, ha rondák és egyértelműen ellenszenvesek lennének. Egyfajta furcsa félelmet, rossz előérzetet gerjesztenek majd a játékosban, ugyanakkor fontos lesz az ő motivációiknak a megértése is.
Ezzel kapcsolatban olyan alapvető kérdések is felmerültek, mint hogy kellene-e egyáltalán ruhát viselnie ennek az idegen fajnak? Vajon szükséges-e, hogy legyen nemiségük és ezt meg kell-e mutatni egyáltalán? "Lehet, hogy ez a faj sokkal felvilágosultabb, mint a korábbiak, és a ruházkodást egyszerűen hiúságnak tekintik. Az első koncepciórajzaink is ebbe az irányba mentek el" - nyilatkozta MacMillan.

Végül azonban a BioWare úgy döntött, hogy mindenképpen ruházatot (páncélt) kell adniuk a kettre, és alapvető koncepciójában is inkább humanoid jellegűnek kell lennie. "Bármennyire is szerettük volna másnak és idegennek feltüntetni őket, azért a játékosnak szüksége van asszociációkra. És amikor előtted áll egy teljesen meztelen idegen, azzal elég nehéz megtalálni a közös pontot. A játékos folyton azon gondolkozna, hogy miért nincs rajtuk ruha. Szóval végül a helyes döntést hoztuk meg" - folytatta a művészeti vezető."

MarkBlade
Mondjuk ezek már beleférnek a játékba. csak legyen ott a karika 😊
MarkBlade
Nagyon várós.. csak mikor jelenik meg?? Az első rész modolva a legjobb játék a témában!
SzirmosSzisza
http://www.kotaku.co.uk/2016/11/15/dont-share-watch-dogs-2s-vaginas ez se semmi 😄 (tl;dr: megosztasz a játékból egy képet és 1 hetes ban)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zorrobomber
És most is szólok hogy ez ütni fog:
Mount & Blade II: Bannerlord
<#vigyor1>

Persze vszleg növeli a fenti kijelentés megvalósulásának esélyeit, ha rákattantál legalább egyszer az első részre is <#hehe>

zorrobomber
Anno még a Kickstarter videójukat is posztoltam szerintem ide, de hát elsikkadt a sok 60fps meg gfx flood közepette. Sorcery sorozatot kétlem hogy üti.

IMYke2.0.0.0
A BG esetében olvastam, hogy még papír alapon kezdték el az egészet, jóval a cég megalapítása előtt. A később meghalt kolléga is ott volt akkoriban.
Aztán lehet, hogy az egészet csak álmodtam, meg hát az én forrásaim tuti nem hitelesek... <#sniffles>

IMYke2.0.0.0
S az a baj, hogy valószínűleg a legszebbeket és a legokosabbakat (önmagát is beleértve)... 😞

Troger911
Az Országút harcosa volta a kedvencem. Valahol még megvan 6-8 könyv.
Voltan
Istenem, Kaland Játék Kockázat 😊 De imádtam! Emlékszem, még össze is vesztünk osztálytársakkal, hogy melyik jobb, a Halállabirintus, vagy a Bajnokok próbája 😄

Ott sorakoznak szépen a polcon. Sajnos nem mind, költözéseknek voltak áldozatai.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Ezek szinte mind fentvannak neten pdfbe. The Forest of Doom ot is elkezdtem "magyarítani" a game szövege 1az1-be a könyvvé csak ugye angolul. A fájlszerkesztés full egyszerű volt csak a fájlba rákeresni az angolra majd copy paste oda a magyar szöveget a pdfből. Igen ám csak egy idő után mivel a magyar szöveg több a fájl mérete megváltozott és onnantól nem indul a game 😞
Állitólag aki ért hozzá ez kibekkelhető valahogy.
Forest of Doomot simán megcsinálnám igaz ez a keresés-törlés beillesztés is rohadt sok idő de megéri mert jó könyv/játék

Next PC upgrade: 2022

Atisz

Az 1. és 2. rész (a 3. sajnos fizikai megsemmisülés áldozata lett, a 4-et pedig odaadtam valakinek).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Megvan (/volt) az eredeti (mármint nyomtatásban, igaz csak magyarul) és pont a vége lett elrontva szerintem. Kusza, baromi nehéz és nem annyira katartikus, amit az ember egy befejezéstől elvár (ráadásul szerintem a magyar fordítás is tönkre vágja, lévén sok cucc nem ismerhető fel benne - mert itt bizony vannak olyan használati tárgyak, amiket az 1. könyvben lehet megtalálni és a 4-ben lehet felhasználni<#smile>).

Az első 3 rész viszont zseniális és tényleg az a különlegessége, hogy a játékos varázsolhat is benne (sokszor van lehetőség egy varázslat elsütésére, ami egy listából választhatunk ki, de csak olyanokat, amiket a könyv éppen felkínál). A varázslat viszont csak ritkán hasznos, mivel általában valami ritka, 1x használható komponenst igényel és életerő pontba kerül, így a legtöbbször marad a hagyományos ügyesség, életerő, szerencse típusú felállás.

Összességében azonban nagyon jó, a világ remek (az 1. egy hangulatos erdős, vidéki tájon, a 2. egy velejéig romlott kikötővárosban, a 3. (fél)sivatagos milliőben, a 4. pedig egy hatalmas várban játszódik), aki teheti, próbálja ki, ha még nem tette.

Atisz
A Neverwinter Nights alapkampánya - összehasonlításban - valóban nem az igazi, de sok más RPG megirigyelhetné, ettől függetlenül. A 2 combos hivatalos kieg, főleg az eredetit folytató Hordes of the Underdark kiváló lett. És igen, a rengeteg mod, extra kaland között számos gyöngyszem létezik, a legjobb talán a PIrates of the Sword Coast.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.15. 08:01:23