Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs több kérdésem...
Hagyjuk, mert csak elmegy a kedvem a földi élettől...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.19. 10:49:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tekintettel arra, hogy nem nézegetek ilyen videókat, így igen - most tűnt fel. És most megyek és <#vomit>#vomit> tőle...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor hol van az "ezer éve"?
S már hogyne lenne értelme, hiszen sokkal taktikusabb az erőforrásokért, és a teljes pályauralomért harcolni, mindezt kiváló időzítés és pontosság, nagy tempó mellett, mint lefarmolni egy adott pályát teszem azt más játékban.
Ehhez látni az ellenfél mozgását sokkal izgalmasabb lenne.
S nem én állítottam, hogy "ezer éve" így van minden esport játékban ... ráadásul, az esportok FPS atyját (Quake 3) linkeltem neked...
Viszont, a játékos mozgását látom a videón, és mellé az átlátást: SZÁMOMRA ez teszi hiteltelenné, és értékelhetetlenné az egészet.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.19. 10:41:44
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ÉS? Ez miben függ össze azzal, hogy --- idézem --- "ezer éve" falon-átlátás létezik az onlinek özvetítésekben?
// mínusz hogy
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.19. 10:41:09
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.19. 10:39:37
Csében az élvezhetőség miatt van. Taktika, csapatmunka, csapatmozgás, a védekezés, beállások, camp, kivárás egyebek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.19. 10:38:43
Nem - nem megy így "ezer éve".
Ez csak egy 10 éves videó...
Sőt, pontosítok:
"Uploaded on Sep 3, 2006
Tournament at Quake Con 2002"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.19. 10:36:54
Igaz én csak Cs+Quake Arena+Doom+Duke multikban vettem részt rengetegszer.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.19. 10:29:01
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.19. 10:24:57
If you give a little love you can get a little love of your own
Számomra, aki hosszú-hosszú éveket játszott úgy online FPS-eket, amikben volt Spectator mód, hogy azt láttam, amit a játékos.
Rainbow Six Siege :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If you give a little love you can get a little love of your own
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2016.11.19. 09:54:13
Hááát... öööö....
Elhangzott: "Egy forintot se ér nem hogy 15k-t."
Válaszom: "20+ millió ember másképp gondolja (mármint azt, hogy megéri-e fizetni érte). ;-)"
Ezt aki akarja úgy magyarázza, hogy mind hülye, aki akarja úgy magyarázza, hogy ez egy olyan játék, amivel sikerült eltalálni egy szélesebb közönség igényeit, nekem alapvetően mindegy. Persze, rengeteg ember drogozik, ahogy rengeteg ember szokott rendszeresen sportolni is. Rengetegen vettek Overwatchot is. Ezek tények, de nincs köztük semmiféle korreláció.
Az itt levő játékosok többsége (engem is beleértve) jobban szereti az immerzív, sztoriorientált játékokat. Az Overwatch nem ilyen. A 20+ milliós számmal arra kívántam rávilágítani, hogy célszerű nem egyetemes igazságként megfogalmazni azt, hogy aminek nem mi vagyunk a célközönsége az egy semmit nem érő hulladék, mert nagyon sok embernek más az ízlése.
Egy közönségszavazásos díjon pedig egy olyan játék, amit 20+ millióan vettek meg és esetleg még tetszik is egy részüknek nyilván kilométeres előnnyel indul.
Oszt' amikor az átlag player DaS 3 multiban lever 4 másik játékost úgy, hogy a végére marad 1 HP-je, na az már valamit még bennem is megmozdít. Nem ez az ugrálós, beleszaladnak a bénák a lövésbe vicc.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg ugye van ez a mondás: "Persze nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet."
A mákos lövöldözésre pedig Csében ugye 2323423 példát láttunk már... idén is, de BF1-ben is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.19. 09:28:35
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.19. 01:53:15
Egy forintot se ér nem hogy 15k-t.
Overwatch gondolom azért kapta a legjobb comp gamet, mert Ő jött ki egyedül idén ahol van minimális "esport" is (különben simán Rocket League kapná imho RLCS miatt imho, de az 2015-ös)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én is jobb szeretném, ha megvárnák a naptári év végét (azért annyira nem érdekel), de aki januárban GotY-zik, az lemarad. Legalább nem sikkadt el a TR a tavalyi megjelenés ellenére sem. (Azt nem tudom, hogy megérdemelte-e, de nem is ez a lényeg.)
Szavazni meg nyilván arra fognak, amit sokan vettek, sokan játszottak, sokaknak tetszett, és ezen az is segít, ha még aktív a játék. Az Overwatchon ez sokat segített.
S nem is 2016os cím. Egyértelmű hogy a Horizon 3, de még csak oda sem lett köpve. Vagy az Inside hol van? igazából mindegy azt listáznak amit akarnak. Witcher 3 DLCt is a helyére tettem volna nem minden közé. Sport / ótóka is volt idén bőven azok hun vannak? felszínes lista, de lelább vannak benne olyan jelölések aminek nem sok értelme.
"Nintendo Game of the Year"
Nem nem a Zelda volt. Az majd az Új rész lesz jövőre, de nem a HD volt a lejobb Ninti játék. Szerintem ezek nem játszottak a Xenobalde Chronicles Xel ha már 2015 nov-decemberi cím is lehet a listán...
W3: B&W címkéi okésak, megérdemlik, én is ahol lehetett arra szavaztam, kibebaszott jó játék és kiegészítők lettek. CDP is teljesen megérdemli ('Külön offline/online Gwent játékot akarunk!'-kiabálták a rajongók, 'Oké, megcsináljuk'-mondta a CDP, és már megy is a béta, mostanra kb. mindenkit behívtak aki jelentkezett, nekem is múlt héten jött meg a mail, csak időm nincs nagyon rá). <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.11.18. 21:00:15
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Best Storytelling - The Witcher 3: Blood and Wine - ezt simán elhiszem.
Best Visual Design - The Witcher 3: Blood and Wine - ahogy ezt is.
Best Audio - Fallout 4 - Szintén.
Best Indie Game - Firewatch - KIZÁRT!!!
Gaming Personality of the Year - Sean Plott (Day(9)) - whatever
Best Multiplayer Game - Overwatch - Akkó' nem a BF1? ;-)
Competitive Play of the Year - Coldzera's jumping AWP quad kill at MLG Columbus - Wat?
Best Gaming Moment - Play of the game in Overwatch - Phisztos nem.
YouTube Upcoming Personality of the Year - Jesse Cox - Who?
Studio of the Year - CD Projekt Red - Elhiszem!
Innovation of the Year - Pokémon Go - Nem. Ingress előbb volt, csak nem Nintendo téma volt, talán túlkomolykodták, nem volt elég cute és ezért kevésbé volt felkapott.
Lifetime Achievement - Eiji Aonuma - Aham.
Best Gaming Platform - Steam - ROFL!!!!!!! Hát van más is? Kb. monopólium.
Best Gaming Performance - Doug Cockle - Ja.
Competitive Game of the Year - Overwatch - Ez egészen biztos?
Nintendo Game of the Year - The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Ezt kb. minden évben ki lehet jelenteni valamelyik Mario vagy Zelda részre. Nem mondom, hogy nem uncsi már, mert az.
Playstation Game of the Year - Uncharted 4: A Theif's End - Elhiszem.
Xbox Game of the Year - Rise of the Tomb Raider - Ez nem XBOX only játék. Kínos. Nagyon.
PC Game of the Year - Overwatch - NEM.
Handheld/Mobile Game of the Year - Pokémon Go - Ezzel nehéz lenne vitatkozni.
Breakthrough Award - Eric Barone - Stardew Valley - Jé, mégiscsak itt egy indie a Firewatch helyett ;-)
Hall of Fame - Lara Croft - Eddig is ott volt. Lol.
Critics Choice - Titanfall 2 - Má' hogy a tengernyi játék közül... not sure if...
Most Wanted Game - Mass Effect Andromeda - A nép akarta.
Ultimate Game of the Year - Dark Souls 3 - A paripának a szaporítószervét azt!!!
Best Storytelling - The Witcher 3: Blood and Wine
Best Visual Design - The Witcher 3: Blood and Wine
Best Audio - Fallout 4
Best Indie Game - Firewatch
Gaming Personality of the Year - Sean Plott (Day(9))
Best Multiplayer Game - Overwatch
Competitive Play of the Year - Coldzera's jumping AWP quad kill at MLG Columbus
Best Gaming Moment - Play of the game in Overwatch
YouTube Upcoming Personality of the Year - Jesse Cox
Studio of the Year - CD Projekt Red
Innovation of the Year - Pokémon Go
Lifetime Achievement - Eiji Aonuma
Best Gaming Platform - Steam
Best Gaming Performance - Doug Cockle
Competitive Game of the Year - Overwatch
Nintendo Game of the Year - The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Playstation Game of the Year - Uncharted 4: A Theif's End
Xbox Game of the Year - Rise of the Tomb Raider
PC Game of the Year - Overwatch
Handheld/Mobile Game of the Year - Pokémon Go
Breakthrough Award - Eric Barone - Stardew Valley
Hall of Fame - Lara Croft
Critics Choice - Titanfall 2
Most Wanted Game - Mass Effect Andromeda
Ultimate Game of the Year - Dark Souls 3
Viszont 6k egy játékért nekem még mindig sok.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.11.18. 20:08:10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tekintettel arra, hogy mennyire jó a játék <újfent csak ízlés kérdése, csak hogy átkössem az OFF-ra>újfent csak ízlés kérdése, csak hogy átkössem az OFF-ra>, a 6000+ Ft-ot annyira-de-annyira röhögve megéri, hogy csak körbeírható.
Mellékesen, én úgy "tettem bele" ~70 órát, hogy szinte észre sem vettem.
Döbbenetes mennyiségű pálya MOD készült már hozzá és a fejlesztők is nagyon készségesek ezen a téren (is).
Még mindig nagyon hangulatosak az ünnepekhez és évszakokhoz kapcsolódó események és "run"-ok benne.
Számos izzasztó meccset játszottam még Örli alatt, és egyetlen nanoszekundumnyi időre sem bántam meg, hogy a támogatója lehettem a játéknak.
Az Early Access legnagyobb előnye az hogy olcsón kedvező áron megveheted, nekem már Tavasz óta megvolt elég kedvező áron vettem, most tölt éppen egy 5.5 GB-os Packot.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/