Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a pótlások helyett inkább vettem még egyet...(5 euro most a Life is Strange a steamen, nem tudtam ott hagyni.Már bele is vetettem magam).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.24. 14:29:20
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.24. 14:26:28
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Mától 30 napon keresztül minden nap adnak valamit. Valószínű nem kell nagy dolgokra számítani, szerintem max 1-2 nagyobb játék lesz, de semmi különleges. Az első ajánlat: Rayman Classic ingyenes androidra.
Igen amióta dollár bolt lett.. De majd otthon megnézem brazilba.. hátha enged egyet-egyet..
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.24. 09:31:51
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.24. 08:51:59
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.24. 08:43:36
(meg egy összefoglalót az egyikről, ha eddig nem lett volna ilyen)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.24. 08:28:15
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.24. 08:27:03
Hamar lecsipték az árát, mondjuk nem is ér ennél többet. <#idiota>#idiota>
Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Artbook Edition - 10990 Ft
Quantum Break Timeless Collectors Edition - 9990 Ft
Tyranny Limited Special Edition - 7990 Ft
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.24. 08:20:33
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Win 10 van a gépen (teljesen friss, a BG előtt telepítettem fel). A gép már nem mai, egy AMD Phenom II 450. Ha hazaértem melóból kipróbálom azt, amit írtál.
Köszi
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Jóáras amúgy a DOOM is. És ad egy-egy grátisz játékot checkout után, ahány játékot pakoltál a kosárba, annyit. Mondjuk nem hiszem, hogy sok köszönet van bennük, de hátha valakit ez villanyoz fel.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.23. 23:47:12
D itt egy megoldás a steam fórumból :
1. Browse to your Baldur's Gate folder
"C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Baldur's Gate Enhanced Edition"
2. Find BGEE.exe and right-click drag to your desktop, create shortcut here
3. Right-click the shortcut and go to properties
4. Go to the Compatibility tab at the top
5. Check the box for "Run this program as an administrator"
5. Also check the box for "Run this program in compatibility mode for:"
6. Leave as Windows XP (Service Pack 3)
7. Click OK, run game
If you give a little love you can get a little love of your own
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ellenben az nem igaz, hogy Oblivion/Morrowindet nem tudják jobban leárazni vagy legalább az alapárat lejjebb vinni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Írok is előre még pár review-t 😊