Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Nekem is. 661 db és én is vettem nemrég. <#alien> Jó, hogy megemlítetted a Life is Strange-et. Csábító. Gondolom az első ingyenes részt törölnöm kéne, hogy kártyás legyen, ha megveszem az egész pakkot?
mooo
Néha rám jön a sírhatnék amikor meglátom, hogy mennyi játék van a könyvtáramban, amit végig kellene már játszani 😊
És a pótlások helyett inkább vettem még egyet...(5 euro most a Life is Strange a steamen, nem tudtam ott hagyni.Már bele is vetettem magam).
Scooter
Én azt kihagytam. Sose voltam oda érte.
Scooter
Tudtam, hogy nagyot fognak robbantani, de erre nem számítottam. Még most vagyok az ACII végén, aztán jön a Brotherhood és a Revelations. Utána meg persze az AC3. El vagyok látva. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy tele vagyok jobbnál jobb címekkel.
TBTPumpa
Azért a Rayman Legends sem gyenge! 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.24. 14:29:20

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Az Ubi30 utolsó ingyenes játéka az Assassin’s Creed 3!!! lesz és dec. 14-én jön! <#wow1> <#taps>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.24. 14:26:28
ZsZso
De még mindig hatalmas lúzerek, hogy a forráskódban hagynak olyan fontos adatokat, amik elárulják előre, hogy melyik nap milyen ajándékot fognak adni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Már akinek többnyire senkit nem érdeklő cuccokat adogatnak.

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
Nekem egyre szimpatikusabbak lesznek. Eddig is bírtam őket de látszik hogy próbálkoznak az ember kedvébe járni..
MoRT2195
Ubisoft újabb kezdeményezése.
Mától 30 napon keresztül minden nap adnak valamit. Valószínű nem kell nagy dolgokra számítani, szerintem max 1-2 nagyobb játék lesz, de semmi különleges. Az első ajánlat: Rayman Classic ingyenes androidra.
MarkBlade
5000 körül már láttam.. az nem jó?
Igen amióta dollár bolt lett.. De majd otthon megnézem brazilba.. hátha enged egyet-egyet..
grebber
Továbbra is dúl a GTA 5 láz mindig az a legkeresettebb 😞 Sose lesz alapár csökkenés 😞

grebber
Steam-es árak.....Nuuvem már halott 😞

MarkBlade
Nuuvem is nyomja a black f-t.
A Mass Effectek DLC-it is belerakhatnák. De főképp a BioWare-pontokat meg a klotyóba, mert így Vaultból sem olcsó az alapjátékon túl. És persze a pontokra most sincs akció.
MerlinW
De.... ez egy MMO. Sosem lesz teljes😊 Ha az lesz azt jelenti hogy vége és lelövik a szervereket😊 Az alapsztori teljes régóta. Az utóbbi 2 évben egy amolyan második fejezet indult. Évente ~3-4 tartalom jön ki a játékhoz 10-10€-s áron, illetve az ingyenes két hetes event küldetéscsomagok.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.24. 09:31:51

[merlinw.org]

grebber
De ha akarok játszani újra meg kell vennem szereznem mint itt a havidijas cuccot.

Totti5
Használt játékot te nem bérled, ha eladod akkor az egy határozott döntés hogy neked nem kell többé.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Ez olyan mint az konzol használt game csere bere. Nekem nem bérlés kell ,nem egyszer viszem végig a játékokat ,nekem kell az enyém legyen akármikor tudjak vele játszani ne kelljen érte mindig fizetnem. Aki fizetgeti a havidíjat tegye.

Totti5
Lassan. Nade az EA Access lényege nem az hogy minden játék miatt előfizet az ember havonta. 6 ezer egy vére. Nevetséges összeg a játékok meg folyamatosan jönnek bele. UFC 2 és a Mirrors Edge kb egyszerre jött + idén még bekerül a Battlefront is. ( Xboxon meg a Mass Effect 1-2-3 is bekerült multkor )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.24. 08:51:59

grebber
Lassan annyi lesz az igazi ára és nem a bérlési díja....

Totti5
Persze hogy hamar hiszen megbukott a játék. EA Accesban pedig múlthéten bekerült. 1500ért lehet nyomni.

grebber
Értelmetlenül nem igen szoktam dolgokat csinálni (egy szaros kituző semmit nem ér nekem.) Ez meg az. Mondjuk ez az egyik, a másik meg nehéz úgy bármilyen kategoriába is jelölnöm bármit ha nem tudom mit akar mit válasszak (nem értem) <#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.24. 08:43:36

Atisz
Egy szavazás basszus a kedvenc játékaidról. Meg a végén be is kell gépelni egy saját kategóriát.

(meg egy összefoglalót az egyikről, ha eddig nem lett volna ilyen)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Semmibe mindenféle baromságra kell kattintgatni + szintlépés lol ha lenne értelme bármi is.. de nincs

Atisz
Viszont nem is kerül semmibe az ingyen szintlépés.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.24. 08:28:15

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Igen, kb. az általad említett az ami megéri, mert a többinél elég marginális a különbség (bár ugye ott is vicces az a 14990 Ft-os alapár 😊)

grebber
A kiitűzőt nem lehet eladni nem köll
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.24. 08:27:03

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Atisz
Akkora hülyeséget, hogy 10 perc múlva már meg is volt a kitűző 😛

Szia!

Win 10 van a gépen (teljesen friss, a BG előtt telepítettem fel). A gép már nem mai, egy AMD Phenom II 450. Ha hazaértem melóból kipróbálom azt, amit írtál.
Köszi
3Error
Há' win10... mi más... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Régen volt már olyan olcsó a RAGE, mint most a GMG-n. A BLACKFRIDAY10 kupon pedig még 10%-ot farag rajta. A Scorchers DLC hozzá viszont most éppen sehol sem akciós.

Jóáras amúgy a DOOM is. És ad egy-egy grátisz játékot checkout után, ahány játékot pakoltál a kosárba, annyit. Mondjuk nem hiszem, hogy sok köszönet van bennük, de hátha valakit ez villanyoz fel.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.23. 23:47:12
Béluska74
Amikor a directx-et telepíti az eltart pár percig is. Oprendszer? Milyen a gép? Eléggé kevés infó van itten kérem szépen.
D itt egy megoldás a steam fórumból :

1. Browse to your Baldur's Gate folder
"C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Baldur's Gate Enhanced Edition"
2. Find BGEE.exe and right-click drag to your desktop, create shortcut here
3. Right-click the shortcut and go to properties
4. Go to the Compatibility tab at the top
5. Check the box for "Run this program as an administrator"
5. Also check the box for "Run this program in compatibility mode for:"
6. Leave as Windows XP (Service Pack 3)
7. Click OK, run game

If you give a little love you can get a little love of your own

Most feltelepítettem a VC Redist-et is, de még mindig ugyanaz a helyzet.
Elsőre én azt mondanám abból a 3 telepítendő programból valami nem ment föl rendesen és azért nem indul. VC Redistre gyanakszom így első hallásra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MoRT2195
Igen. Na hirtelen de képbe lettél, az előbb még hülyeségeket beszéltél. 😄
Helló! Ma megvettem egy steam-es játékot (az elsőt), mindent feltelepítettem amit kell, a Steam-en belül letöltöttem a játékot. El akarom indítani, és csak annyit csinál, hogy kiírja, hogy első indítás előkészítése 3/1. Aztán ez pár másodperc múlva eltűnik, és nem történik semmi. A Baldur's Gate Enhanced Edition-ről van szó. Tudna ebben segíteni valaki? Köszönöm
SzirmosSzisza
Witcher meg Doom csábító!

Ellenben az nem igaz, hogy Oblivion/Morrowindet nem tudják jobban leárazni vagy legalább az alapárat lejjebb vinni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MarkBlade
STEAM AUTUMN SALE
ON NOW THROUGH DU. 7 NOV. 29.
Atisz
Vagy csak egy jól sikerültet módosítanod 😉

Dzsini
Mennyivel értelmesebb kategóriák vannak, mint pl. az arany dzsojsztikknál voltak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MoRT2195
Már most lehet szavazni. És nem kell pár review, egyet kell most írnod és kész.
Atisz
EZ viszont új gyerekek, decembertől lehet szavazni és kitűző/xp is jár érte.

Írok is előre még pár review-t 😊

Atisz
Ez még kamusale, az igazi majd akkor jön, amikor saját event kártyák is potyogni kezdenek 😉

Odaát válaszoltam.
MarkBlade
A 970-nél nagyon minimálisan jobb a 1060. Arra nem érdemes váltani arról. azt meg megkapod most 50kért használtan! Viszont nekem következő cél egy gamer szék meg a 4k monitor : )
Scooter
Ahogy látom, megint szuper árak vannak. Mint eddig is. Semmi extra. Bár nem is vártam mást. <#szomoru1> <#vigyor1>
Hold your horses ez csak ilyen ratyi autumn sale, a holiday sale még odébb van (bár tudom, sokak szerint már az is csak alibi sale).
Scooter
Ó, elindult a steam őszi szél. Nem is tudtam, hogy ma indul. <#alien>