Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Az 1070-re írtam az overkillt, az 1060 az új sláger kártya lesz, ha lemegy az ára egy picit.

#281036 Na ez igen, kösz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Én igyekszem betartani a "szabályokat", ezért a topikért (meg az off-ért) járok ide. <#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nem feltétlen, jó 1080p-re azn 1060, de azért bőven 100%-ra pörgethető az új játékokban (persze lehet másban kompromisszumot kötni). Vagy ott a Borderlands 2, az is meg tud valójában zabálni mindent, a PhysX-et eleve kötelező levenni minimumra. De az már inkább a Gearbox sara.
wantonly
Mivel sok az OFF, nem tudom, hogy volt-e már:

Life is Strange Complete 5$
Atisz
Az a vicc, hogy az 1060 annyira nem is drága, ha azt nézzük, hogy jobb teljesítményt produkál, mint a 970 és még kevesebbet is fogyaszt. De tény, hogy az 1070 is egy nagyon jól sikerült kártya, bár ha tényleg "csak" 1080p-t bír a monitorod, akkor lehet, hogy egy kicsit az is overkill 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MarkBlade
A kártyára húzták a fogamat amikor fizettem.. de a táp nem volt vészes árban. Viszont most minden Ultrán megy sajnos csak HD-ben mert nincs 4k monitorom. Mondjuk összeszámoltam mennyibe van a gépem és hát.. mit mondjak nem vagyok normális az fix.. de szeretem 😄
Totti5
Final Fantasy pro frissítés decemberben jön ki hozzá dolgoznak rajta. 1080p@60 fps és 4k@30fps mód lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.23. 17:56:42

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mindenféle sértődés nélkül részemről akkor nem tudom most már mi számít on-nak ebben a topikban és mi nem...

Nincs HW-zés, oké, nincs análszonda és pl. futás téma (elsősorban annó ezért születtek a szabályok nem? Hogy ne legyen totál gaming idegen pl. ma rossz volt a gyomrom téma, meg lerobbant az autóm stb. témák), de akkor konzoltéma se lehet csak ha aktuálisan játékról van szó (arról is volt azért szó lásd Last of Us? PS4 téma se fér bele?

Lassan egyszerűbb meghatározni, hogy miről lehet itt már beszélni (off topiknak több értelme van már ne is haragudj). Szerintem ezt most amúgy egy kicsit túlreagálod.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.23. 17:54:45

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atisz
Szép kártya, de a táp overkill kategória 😊

darkSectorxxx
Várgyá, nyugalom, ez miatt ne vitázzatok, ne legyen sértődés, semmibe nem kerül átvinni a témát oda, kár egymásra megsértődni ez véget, én nekem nem para ha megkérsz rá, mert nem figyeltem és kicsit bőre eresztettem.....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
OFF topik
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 17:37:50

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Na ott van, akkor annyi.
VGA-k fogyasztását nem tudom fejből. 😄

darkSectorxxx
Én nem tudom, ezt nem én állítottam.....
Mondtam is hogy nem tudom, nem is emlékszem hogy kitértem volna konkrétan a vga fogyasztásra. 😄

Tinman
Ezen kár felhúznod magad, mert a gaming tényleg sok egyebet magával vonz és én is azt mondom, hogy inkább beszélgessünk sok gamingről és a hozzá közel álló témáról, mint, hogy azért ne beszéljünk róla, mert nem 100% ON. Nyilván análszonda, Lada szerelés és sport téma még csak véletlenül se legyen itt, de az, hogy némi hw téma is ide keveredik az szvsz nagyon is bocsánatos bűn, sőt félig-meddig ON.

Egy picit már csak azért is illene lazítanunk, mert a fórumozás lassan már csak az "öregek" sportja és mindenki a failbookon dumál.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Toltam/tolom mire vagy kíváncsi?

Agony first impressions:

1. Ahogy sejtettem. Legelborultabb cucc ever.
2. A demo még annyira demo, hogy inkább alpha, emiatt nagyon sok dolog még hiányzik belőle, többek között 0 dialógus van benne.
3. A hangulat brutális, ehhez nem csak a látvány ad hozzá rengeteget, de a hangok is nagyon rendben vannak.
4. Fullmaxom 1080p-ben atomstabil 60 frém a küllemre nincs panasz.
5. Van controlleres irányítás és abs. tökéletes vele.
6. Hát egy kicsit nehéz így az elején, mert sok tippet nem kapsz.
7. Vannak ilyen gyűjtögethető szobrocskák, tuti valami achi téma lesz mögötte, mert jól elvannak rejtve.
8. Eddig abs. sunnyogás a játék és szinte minden a halálodat okozhatja, ill. lélek formába kerülsz és utána van egy kis időd új testet megszállni, ami egy kissé gagyor QTE metódus után megy végbe.
9. Az art ebben a témában szerintem eléggé rendben van, 5 perc alatt több betegebb és elborultabb dolgot láttam ebben játékban, mint az elmúlt 5 év játékaiban összesen.
10. Ma jött a hír, hogy megvan a lé fullos VR támogatásra is... na most gyerekek, aki felteszi a fejére a sisakot + füles és elmerül ebben a játékban az biztos k. élet, hogy nem ússza meg szárazon! Szerintem ez még a keményebb legényeket is kicsinálja VR-ben... főleg amikor 1-1 démon érzi, hogy közel vagy és sikolt egy-két velőtrázó földöntúlit, vagy amikor sunnyogsz éppen és nem veszed észre, hogy ott van mögötted, majd megfordulsz és már tépi is a beled...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.23. 17:25:20

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nincs semmi sértődés a részemről, de: szerintem hagyjuk ezt a házigazdaságot.
Mintha semmi értelme.
Nem akarok én kis kakas lenni semmiféle szemétdombon, de azt hittem, hogy némiképp számít az, ha az ÉPP ÁLTALATOK megs(z)avazott, egy kicsit a topikért (is) dolgozgató júzer kérne tőletek egy kis közösségi önszabályozást, a bannerre is odafigyelve meg ilyesmi.

Mindegy szarok bele.
Legyen ez is egy játszótér topik.
Elég volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Na mivan agony demo sehol? Már megbántam hogy segitettem <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

<#eljen> Tudtam, hogy ez nem az a nap lesz..

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Deee :-) Ez már nem az a világ, itt már az ember mindent tudhat előre pontosan, hogy hány W-ot eszik :-)

Tinman
Pro tip: Ha játszani akarsz arra a napra fel se gyere SG-re, Steam-en is tedd busy/away-re magad. Másképp az ember csak azt veszi észre, hogy hopp, elment 3 óra eszmecserével, meg netezéssel.

MarkBlade
Tudom kicsit túllőttem.. de az ember nem tudhatja 😊
Voltan
Jaa, igazad lehet. Nekem 770-em volt előtte, ahhoz képest kevesebbet kér, azt néztem csak 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Más dolgom is van....pl 30 perce még a kertben voltam...Péntekig még határidős feladatom is van (Black Friday-re várok, hogy vegyek valamit a gépre egyébként).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.23. 16:26:02

Tinman
De hát 1 valamit azé' vehetett volna hozzá... vagy most digit valamit ilyen BF akcióban. Idehaza használtan 2-3 körül van jobbfajta PS4 exclu cím.

Nincs hozzá játéka. Meg különben is először meg kell védeni a konzol becsületét, második csak a játék. 😄
Tinman
Döbbenet...

NES Classic Mini

"we’ve heard complaints that bots are buying out units just as fast as they come into stock."

Tinman
With all due my respect (de komolyan!)...

Teljesen meglep, hogy nem a PS4 előtt töltöd az időt, hanem egész nap fórumozol... kiégté' mint Britni Szpírsz? :-(

Némileg elkalandozva bár, de szerintem fő témában on témát boncolgatunk. Gaming volt azért a fő lényeg.

Két lehetőség van: Vagy úgy marad vagy megcsinálják a pro javítást. Szerintem ez simán megdobhatja még az eladásokat már csak azért is mert sokan most vesznek ps4-et először...És azok bizony fognak rá játékot is venni.

Sony-nak is érdeke amúgy, hogy minél több játék kihasználja az új vasat szóval még akár némi támogatást is el tudok képzelni, melyet a Sony fizet néhány fejlesztőnek hogy készítsék el a javítást.

Tinman
Szeretettél küldeném azoknak, akik a G2A-val kapcsolatban minden hírt szállítanak és elfelejtik, hogy az Ebay sokkal nem különb. Sőt...

"According to Nintendo Life’s report, eBay guaranteed that one specific seller with an NES Classic Edition in stock would receive at least $226 for the item at auction, representing a 383-percent jump over the unit’s suggested retail price of $60.

While reselling high-demand items for profit via eBay isn’t a new phenomenon, the company’s recently instituted price guarantee policy will effectively allow scalpers to hold the NES Classic Edition for ransom throughout the rest of the year. Sellers who auction off an NES Classic Edition over the next few weeks aren’t simply likely to turn a profit — eBay guarantees inflated aftermarket prices by offering sellers a cash-equivalent coupon if their auction doesn’t meet a specified minimum bid.

Given that eBay currently guarantees a final price of at least $226 for a new-in-box NES Classic Edition, the hunt for one of this holiday season’s hottest items just got a lot more expensive."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.23. 16:08:29

Tinman
Nekem már rég megvolt és vágyom is rá, hogy toljam, de tényleg csak akkor esnék neki ha teljes... ilyen elcseszett maximalista vagyok ilyen téren :-(

kigyi
Ezzel a táppal egyből SLi-re készülsz? 😄 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MerlinW
5W-at eszik többet, mint a 970. 145/150W

[merlinw.org]

MarkBlade
Többet eszik.. De nem számot tevőbben. Mondjuk azért kellett táp is mert már régi volt nagyon a másik, meg ha húzni kell a procit/kártyát azért akkor fog enni bőszen. De alapjáraton nagyon minimális a plusz ami kell neki.
MarkBlade
Persze új a cuccos.. És Watch Dog 2 volt hozzá.. Úgyhogy egy játék kipipálva.. még a Space Hulk kell 😊
Köszi mindenkinek 😄
MerlinW
<#falbav>

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Akár simán lehet, 1070 újabb tech. Tudtommal.
Fejből meg nem mondom melyik mennyi, én csak a sajátomat ismerem 😊

12/64w

darkSectorxxx
Nem igehirdetés, neten tesztekben minden ott van.

De Imyke, joggal kért, hogy off téma, szóval inkább ott.

Voltan
Ne már, a 1070-es kevesebbet eszik, mint a 970-es.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Dark!

Minden jobb Prón. Nincs olyan hogy kicsit, nincs olyan hogy nagyon. Azt hogy a BF4 40 frém helyett 60, nagyobb felbontáson, nagy részletesség mellett önmagáért beszél, ahogy a Titanfall 2, COD is meg a többi is.

Azt hogy neked nincs az egy dolog, nem kötelező megvenni. Ez a lényege, az veszi akinek van rá pénze, aki meg akarja. Aki nem annak nem kell, semmit nem veszít, mivel ez nem új gen, nem új gép, hanem egy PS4.

Hülyeséget ne terjesszük hogy nem érdemes, mert ez butaság. Gyorsabb a gép, a játékok pedig látványosan jobban mennek, nagyobb felbontással, szebb képpel. Nyilván annak a legnagyobb az ugrás aki 4K TVn használja ki, de 1080pn is látványosan jobb a kép a leskálázott 4K felbontás miatt.

Jó a gép, jók a játékok, nem drága. Meg kell venni. Vagy nem, de azt az igét hírdetni hogy nem kell most megvenni, mert ráér 4 hónap múlva egy oribtális bullshit. Nem lesz olcsóbb a gép, sem gyorsabb. Ugyan az lesz mint most van. Ha valaki most ki akarja használni a plusz erőt akkor egyértelmű min kell játszani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Hu igazad van, sorry , kicsit belemerültünk. 😊

IMYke2.0.0.0
Eltévedtem volna? Ez nem az OFF TOPIK???

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
A Secret World nem teljes, de az első 100 órát megkapod 1200 Ft-ért😊 A többi kiegészítő meg úgyis endgame.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Ez hálátlan dolog. Sokan félreértik.
Nem a géppel van gond.
Hanem nekem a fejlesztőkkel és azon játékokkal.

Egy gtx 1080 sem mutatja meg magát ha nem kellő az optimalizáltság. Példa is van rá.

Nem olvastam végig a beszélgetést, viszont láttam, hogy van játék, ami 4-en stabil 30 FPS, 4 pro-n viszont 25 környékére le-leesik.
Tisztában vagyok vele, hogy cserébe szebb a kép, mert downscale-eli az 1800p-t, viszont a 30 fps alatti variable frame rate szerintem simán érezhető és zavaró.
Az is tiszta sor, hogy ez nem valami hiba a vassal, egyszerűen nem elég izom ahhoz, hogy 1800p-ben tudja a stabil 30-at és némi finomhangolással megoldható.
Azt is felteszem, hogy az új megjelenéseknél már ügyelni fognak erre.
Ami viszont nem világos, hogy a régebbi megjelenéseknél ki és miért fogja megcsinálni ezt a fajta finomhangolást? A fejlesztőnek nem igazán érdeke, hisz nem igazán vár már érdemi eladásokat a játéktól, pláne nem teljes áron, hisz nem adhat ki pro-ra egy remastert a ps4-es játékból. Esetleg a sony megfizeti a dolgot? Vagy egyszerűen úgy marad és kész és majd az újabb játékoknál már kompromisszumok nélkül, minden tekintetben jobb lesz a pro?
darkSectorxxx
Amúgy ezen nem kell nagyon megsértődni senkinek.
A PS pro annak éri meg aki azt megveszi, én csak azt mondom hogy maga a közlése nem volt, és máig nem tiszta nekem, hogy most ennek akkor mi a jövője akkor.

Ez olyan mint hogy MarkBlade vesz x százezeré videókártyát....
De lehet feleanyniért van olyan ami eléri annak 70-80 %-át játékokban, de nem neki megéri mert kell az a 20-30% és annak több az ára mint a nála kisebbnek + 20-30% felér, vagyis arányokban még drágább a teljesítmény.
Én így vélem itt is, persze ebbe olyan sok meglepetés nincs hiszen még friss a Pro....fullos listaáron.... 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 14:16:09

darkSectorxxx
Annyira mélyen nem vágom.
De én a magam részéről csak tippelgetés szinten a TOTÁL FRISS Horizon messze jobban kompatibillis lesz az új géppel mint a már peccselt meg a fejlesztési idő végén barkácsolt játékok....

FFXV már szinte megjelent, majdnem a pro megjelenése előtt már arany volt.
TLG is kb 1 időben, Horizon még javában megy, addig pár hét tesztelés még mindig sokat segít, és ott van persze hogy Guerilla....

Én ha fogadnék a Horizon-ra mondanám, hogy minden játékra köröket fog verni, ha ez igaz hogy sokkal erősebb a Pro.

Amúgy ja a FF XV az már neten lehet nézegetni hogy Pro-n mik az eltérések, több növényzet, meg fények, árnyékok, stb.... De szerintem ez még csak a jéghegy csúcsa.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 14:03:47

darkSectorxxx
Hivatalosan néztem én is, persze nem Media Markt-ban....
PSpro is van 135 ért is meg 125-ért is.

Nioh is akkor jön...De addig kapunk egy Last Guardiant és egy Final Fantasy-t is. Utóbbi tutira ki fogja használni a Pro képességeit. Előbbit még nem tudni.

darkSectorxxx
Azért az élet kicsit bonyolultabb, de hidd el bármit mondhattok, ha tudnátok amit én, az önigazolás gyanúja fel sem merülne bennetek, hanem max valami más fogalom. 😄