Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Game.co.uk az 100%-ig megbízható....csak kérdezz ilyenkor...évek óta használom. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Teljesnek teljes, ám ugyanolyan bugos, mint 2014-ben. Nem baj, Mass Effectnél már nem követjük el azt a hibát, hogy 0day vesszük. 😊
DLC-k miatt jó lesz, mert azok kimaradtak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.24. 20:05:20

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
MI köszönjük! Tényleg kicsit jobbá tetted a napom, nagyon hálás vagyok, régóta célkeresztben van, de a teljesről nem is mertem álmodni, ennyiért meg főleg nem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ennyike.

Most paypal-al hogy lehet itt fizetni?
Mert nekem bankkarival ment csak eddig, de most Tblint-nek vennék, de nem enged paypal-t....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ZsZso
!!!négy!!! most jött! 😊 Olvastam az oldalon, hogy ők is fenntartják a jogot a rendelések szúrópróbaszerű csekkolására, úgyhogy lehet csak másnap kapom meg. Általában minden miatt parázok, ez most szerencsére nem volt köztük 😊.

#281132: Tudtam, hogy benned bízhatok. Köszi. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Egy kiemelkedően kellemes szórakozás... persze vannak hibái és a Scholar ugye direkt genyóbbra lett alkotva, a 3 DLC közül mindben van agyzsibbasztó tartalom és rengeteg kitartás kell hozzájuk. No meg ehhez GeDoSaTo mod sincs, így a DX11-es verzió csúfabb, mint a DX9-es, de modolt... sigh :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Tudom. 😄 De ehhez elég Dark vagyok már. 😄

Tinman
Majd ha bolond lennék, akkor beszélnélek le róla :-D

Legjobb áron eddig olyan 5-6 dolcsi körül volt a NEM GOTY, szóval ez eddig best buy ever. Természetesen Origines.

Tartalma:

- Dragon Age: Inquisition alap game
- Jaws of Hakkon - 10 euro értékű DLC
- The Descent - 10 euro értékű DLC
- Trespasser - 10 euro értékű DLC
- Deluxe Upgrade:
* Spoils of the Avvar - 4.99 euro értékű DLC
*Spoils of the Qunari - 4.99 euro értékű DLC
* + gear, weapons, mounts stb. DLC-k

Ez. A teljes. Erre vártunk évek óta. EZT kell megvenni!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.24. 19:56:08

darkSectorxxx
Kód 5 percen bellül jönnie kéne email-ben....!!!!

TBTPumpa
Próba cseresznye. 😊

Rapid81
Tolja. A szótő a tol, nem a tól. Olyan szó nincs! Az toldalék!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Megtörtént és még a fürdés is hátra van. GAME.co.uk csücsül most a megrendelésen, de majd meg jön ma-holnap a kód. Úgyis még másik 10 játékot kell előtte kijátszani, úgyhogy jövő november előtt egyébként sem kerül feltelepítésre 😄. (+ még a DA II is hiányzik...)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

darkSectorxxx
Ha kell akkor tólja nekem és max levásárlod, csak egy lehetőség.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.24. 19:47:58

wantonly
Nem volt meg ezekből semmi, mert az alapjáték instant előrendelése után kicsit csalódtam a DLC áradatban, és nem bírtam rávenni magam. De most ennyiért már megérte megvenni ezt az egészet egyben és nemsokára ismét belevágok.
TBTPumpa
Sajna nincsen PayPalom.

CalebJoe
asszem várok kb egy évet mert persze ami érdekelne nekem még drága kicsit<#rinya>
darkSectorxxx
Vedd meg! 😄 Aztán ne fürgyé le! 😄

Tinman
Ha korábban megvolt a Season Pass vagy a 3 DLC, akkor ez 2.49 körül szokott lenni. Anno annyiért upgradeltem fel... de tökmindegy, ennyiért akkor is röhögve megéri, rengeteg benne a content.

grebber
Privátba küld a paypalod cimét tolom a lovét.

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Bocs, hogy ilyen nyers vagyok, de ennyi pof*zás után én már rég megvettem volna. Nekem is az RHCP verzió van. Bár én nem vettem, hanem cseréltem. Szóval engem is bosszanthatna, mivel a DLC-ket nem tudom megvenni hozzá. 1x viszont ha olcsó lesz megveszem a Difinitive Edition-t, aztán leszarom az RHCP-t.
TBTPumpa
Na ne! Ennyiért nekem is kéne! Valakinek nincs 5 fontja elfekvőben így hónap végén?

ZsZso
Dragon Age Inquisition GOTY - 5£ a GAME.co.uk -n.

Valaki beszéljen le róla! 😊

Atisz
A bevezetőt pont iróniának szántam, szerintem ki is érződik 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wantonly
Ha már DS... Csak most jutottam el odáig, hogy megvegyem:

Upgrade to DARK SOULS II: Scholar of the First Sin - 6,24€
Rapid81
Köszi. Megpróbálom levadászni a magyarításokat.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Oks, értelek, de ha teszem azt ma neki akarnék esni, nyilván zavarna, hogy jó pár tartalmas DLC egyszerűen kimaradna számomra, de ahogy olvasom az Ultimate se teljes :-(

Tinman
A DaS 3 - Ashes of Ariandel DLC 1 hónapja jelent meg. Nézem ma jött hozzá egy fix, gondoltam 1-2 soros valami... aha persze ^^

Mondjuk mi lenne, ha megtanulnának már végre nem problémás dolgokat kiadni a kezeik közül és nem utólag A4-es oldalnyi hibalistát foltozni? Ha én így végezném a munkám, kb. fel is jelentenének, vagy kettétörnék a derekam...

Ahhoz is kellett bőven fél év, hogy a már Day1 sokak -és általam is kritizált- poise témát kicsit gatyába rázzák.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Updated multiplayer in the Painted World of Ariandel so that guests can also fight Sir Vilhelm.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where Sir Vilhelm would get trapped in the rocks.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where Sir Vilhelm would disappear/reappear in certain areas.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where the character name is not displayed when locked on to Livid Pyromancer Dunnel.
Fixed an issue where it becomes impossible to progress further in the game because, Friede occasionally does not respawn as Blackflame Friede.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where the Gravetender Greatwolf would not appear in the battle.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where a crab enemy would float in the air if led to a certain location.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where a certain Birch Woman would suddenly appear directly in front of the player.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where certain crystal lizards would not move until they began to attack.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where the crab enemies movement patterns would change if the player repeatedly saved/loaded data near them.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where the knight enemies in the tower would disappear if the player repeatedly saved/loaded data in that area.
Fixed an issue in the Painted World of Ariandel where a bridge would break in the host's side, but not on the guest's side.
Fixed an issue where the application would freeze upon trying to load a 6-Player undead Match.
Fixed an issue in the Undead Match where the controls at times become unresponsive when joining a session.
Fixed an issue in the Undead Match where consumable items were not restored after the battle ended.
Fixed an issue in the Undead Match where the player is unable to see other players' soceries such as Homing Soulmass, Homing Crystal Soulmass, etc.
Fixed an issue where some motions which were improved in patch 1.08 did not take effect when a weapon was equipped to the left hand.
Fixed an issue where the weight of Curved Swords fluctuated in Regulation 1.22.
Fixed an issue where the player can fall from any height by repeatedly performing the Crow Quills skill while the Silvercat Ring is equipped.
Fixed an issue where player could not be absolved of sin as long as Siegward of Catarina remained in Irithyll of the Boreal Valley.
Fixed an issue where the player was able to leave the area during the battle with the Crystal Sage.
Fixed an issue in the Grand Archives where the Elder Prince, Lorian would warp outside of the boss area.
Fixed an issue in the Grand Archives where a boss battle would start upon returning from a multiplayer session.
Fixed an issue where the guest could enter the boss area before the host.
Fixed other issues and adjusted game balance.

DishRU kapcsán az "itt van amire mindenki várt ..." rész az ami írási ingert vagy rohogogorcsot indukal sztem 😊
genndy
Mindkettőhöz van házi magyarítás, csak az 1-hez kicsit vadászni kell, de fölmegy a Steames verzióra is. Asszem én az eredeti dobozosomból műtöttem valahogy bele, de már meg nem mondom hogy. Ha megtalálod a magyarítást, meglesz vele a leírás is hogy hogy lehet rávarázsolni. Ha van türelmed, akkor a ME-topikban visszakeresheted a hsz-emet, mert tudom hogy írtam róla valamit, asszem amikor az 1-hez a MEUITM-et próbáltam összeházasítani a magyarítással (na az nem megy), és/vagy a 2-t a magyarítással+ALOTtal.

DishRU témát engedd el nyugodtan, futottunk már vele néhány kört, úgyse lesz megegyezés a felek között.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Pontosan. Van benne magyar nyelv? Igen, örül aki nem beszél angolul. Van benne angol nyelv? Igen, örül akit zavar a magyar felirat. Van hozzá DLC? Van. Zavaró a két betű? Nem az.

Why so serious?

Ainz
Valakinek payday 2 ? Árban hasonló játék érdekelne cserébe!
Régebbi aktív tagoknak előre adom!
Rapid81
Engem nem zavar 2 fölös betű. Nem az első és nem is az utolsó régiós felosztás játékoknál, lásd például Borderlands. Örülök, hogy embereknek ilyesmikre van fölösleges idejük. Ettől függetlenül sok sikert.

Atisz
Akkor miért nem lehet összevonni? Erről szól a petíció és előre is megköszönöm, ha mindezek tükrében te is aláírod.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rapid81
Semmi nincs herélve, bakker, épp ezért értetlenkedtem mindig is ezen a RU-nemRU hisztin és fogok is. Minden másodperce ugyanaz a 2 verziónak........

Atisz
Meglehetősen jól beszélek angolul és soha nem kértem, hogy a herélt orosz verziót adják. Ha azt akartam volna, akkor orosz áron veszem.

Sajnos azonban nem ez történt.

De ez már annyiszor el lett mondva, Ott a petíció alá lehet írni. Ha nem érint és az empátiakészség nem eléggé fejlett, akkor /ignore.

Rapid81
A Valve-ot meg sem említettem...

Atisz
Annyira nehéz megállni?

Ha nem szóltam volna direkt előre...

Rapid81
100%-ig ugyanaz a 2 játék, egy nyamvadt címke kivételével. Ráadásul a "RU" címkésben van gyárilag magyar nyelv. Örülni kéne neki inkább...
Amúgy azt ugye tudod, hogy az ilyen petíciók soha semmit nem értek el a világtörténelem folyamán egyszer sem?

Atisz
ITT van, amire mindenki várt: petíció a Bethesdához és a Valvehoz, hogy végre lépjenek valamit ebben a gyalázatos ügyben és ne toljanak ki azokkal akik teljes áron vették meg a Dishonored-öt Európa bal felén. Minden egyes aláírásért köszönet.

A "nem a Valve a hibás" féle kommentek esetleges eleresztői vegyenek be 1-1 empátiakapszulát, mert az efféle hozzáállás nem visz előre.
Köszönöm.

Rapid81
Steames Mass Effect-ekre lehet valahogy magyar nyelvet varázsolni? A 2 megvan és most gondolkodom a leárazott 1. részen, mert nem a másodikkal kéne kezdeni. Viszont amennyire tudom, brutál sok az olvasnivaló és jó lenne magyarul, viszont Steamen nem listáz magyar nyelvet, magyarítást meg nem találtam.

Igen én mindent megvettem a játékhoz annó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hm, rémlett is, hogy te rendelgetted elő a Washingtont, nem? Arról már lemaradtam, hogy csalódás lett.
Szerintem tök fölöslegesek a dlc-k hozzá. Összeset végigvittem. Semmi értelmeset nem adnak. A legnagyobb dlc egy alternatív történetet mutat be ahol Washington lesz a rosszfiú. Szerény véleményem szerint rém unalmas és semmilyen volt a cucc. A sima játék bőven elég és meglehetősen tartalmas lett (végig is kéne vinni újra...azóta sokkal jobb gépem van).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ehhez mit kell venni, hogy teljes legyen? Season Passt? Benne lesz így a Benedict Arnold DLC, vagy ahhoz úgyis a Deluxe kéne? Egyáltalán megérik a DLC-k?
Szopjon aki darabokban vásárol jegyében epizódonként is annyi...Amúgy csomagban ez igencsak vevős 5 euróért...Szerencsére nekem még hiányzik...Nuuvemnek innen üzenem, hogy bekaphatják!!!! <#mf2>

Asszem ez egyértelmű üzenet a Valvétól, hogy semmit se vegyél 0 day, majd packban...Ha 0 day veszel valamit tele vagy pénzzel akkor már xarunk rád fizess amennyit bírsz az esetleges bővítésekért...Komolyan mondom hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.24. 15:18:41

kigyi
Az AC nekem jól jön, mert még nem vettem meg. Már csak arra leszek kíváncsi a square enix bundle-ben mi lesz majd karácsonykor... Nem merek rá jelentkezni lassan minden meg van tőlük.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.11.24. 15:12:46

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Ezek már annyiszor voltak mindenhol szaréhugyé csak azoknak nincs meg akiket nem is érdekel.

MarkBlade: Köszönni csak azt szoktam ami engem érint. Mit köszönjek azon hogy ömlesztik az ezer éves címeket még ha ingyen is?

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.24. 15:09:07

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
Most komolyan? <#wave> Ubi 30.. nekem mondjuk pont megvoltak amiket adtak de a szándék a fontos. Ez a 30 napos apróság meg akár milyen kicsi de legalább ajándék. Másoktól nem nagyon kapunk.. Ilyenkor a helyes hozzá állás az: Köszönöm <#papakacsint>
Atisz
Ja pl. Far Cry Blood Dragon, ugye? 😛