Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Két grafikus díjra szeretnénk kiosztani nyerteseket. Az egyik díj a technikai csoda részre lenne értelmezve, a másik pedig a rajzolt, stílusos címekre.
Eddig ezek jottek szoba:
A legdizájnosabb játék és a Legszebb játék, vagy High-End játék
Tippeket, kategorikusra bontva tudnátok adni? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.25. 14:33:58
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Reggel voltam egy elektronikai boltban. Ott már a nyugdíjasok le is stipi-stopiztak 2 db LG 4K TV-t, meg is vették KP-ra. 4K lejátszójuk nincs, sem megfelelő HDMI kábel, de legalább a híradót és az X-faktort tudják nézni 720p-ről felskálázva. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.25. 13:48:15
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
UK a főprofilom és magyar kártya van hozzáadva, minden gond nélkül fizetek vele <#conf>#conf>
PSN ID.: Beegabor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy ha még valaki hasonló problémába ütközne Uk fiókkal valahogy nem tudtam magyar paypallal, illetve magyar bankkártyával vásárolni. Sőt magyar fiókról se tudtam számítógépről, viszont a ps-ről közvetlenül kapásból ment (nem tudom, hogy nem-e a black friday túlterhelés miatt volt-e ez vagy nem). Nagy nehezen sikerült.
Az viszont létező probléma, hogy UK fiókkal se magyar paypal-t se magyar bankkártyát nem tudsz hozzáadni, mert nem fogadja el a rendszer. Így ha másik teszem azt amcsi ps fiókkal akarsz vásárolni azt csak gamecarddal tudod megoldani semmi mással.
Vége: GreenManGaming - Black Friday - 67% + ezzel a kóddal (BLACKFRIDAY10) 10% OFF = 11,31 font
Ma a font ~364 Ft.
Azaz: 4117 Ft.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1 helyet tudsz mondani, ahol ennyiért adják? 125 alatt sehol nem találtam.
Köszi!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egy anggol mondatot kellene lefordítani:
okay sir. what you consume kratom or you will sell back there?
Lényeg hogy kratomot szeretnék rendelni, de fogalmam sincs mit kérdez, mintha nem lenne értelme...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.11.25. 10:37:56
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De inkább legyen többször. Mondjuk az kár, hogy nem Steam-es, hanem Nobox kulcsos.
Nem baj, legalább nem tapossák egymást halálra az emberek <#vigyor2>#vigyor2>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az alap megvan, de végülis 5 Fontért meglehet, hogy behúzom a full pakkot, mert a dlc-k miatt így is megéri sztem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Fallout 4-et tudok 3000 körül azt talán azért megjátszom, ha sikerül végre betölteni az oldalt 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.11.25. 08:57:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Media Markt-nál pedig a PS4 olcsóbb.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.25. 08:09:24
Egyébként szép gyűjtemény 😊
De előrendelni nem fogom, mert nem lehet. A fejlesztők szerint azzal tudjuk őket a legjobban (leghamarabb) támogatni, ha a megjelenés napján megvesszük. Nem teljes áras, de 40 euró, szóval nem lesz budget kategória.
Szerk.: A küldetések végén elég jó kis statisztikákat kapunk, meg badge-eket a különböző célok teljesítéséért, ez így sarkall arra, hogy kihozzunk minél többet belőle. Jó megoldás.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.11.24. 22:06:11
Why so serious?
Más: Most váltott át az oldal (game.co.uk) black Friday-re. Skyrim Legendary 5 font
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.24. 21:42:31
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.11.24. 21:06:06
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dragon Age 2-höz, Mass Effect 2-höz és a Mass Effect 3-hoz minden DLC-t megvettem. Inkább ne kérdezzétek mennyibe kerültek. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.24. 20:57:40