Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ratchet eszméletlen durva, mivel ez már a 2. felújítás!!!!!
Első a PS2-őn volt, majd jött a PS3-as R&C és ez most a 2 felújítás vagyis a 3.verziója a sima R&C első epizódjának.... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PS2 vs PS4
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.26. 18:22:28
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.25. 20:34:13
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BundleStars Arkham Knight Bundle, tehát benne van a Season Pass is, csak úgy nem tudtam kiválasztani. Vasárnap este 8-ig, SG-EJ tagok számára, nincs contri. Sok szerencsét!
BundleStars kulcs. Vasárnap este 8-ig, SG.hu+SG-EJ tagok számára, lvl2 contri. Sok szerencsét!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Gondoltam egy ilyen akciós 7.5 euros Steam ContLOLler skint berántok, gondoltam lesz rá 3 euro posta, hiszen egy pár grammos műanyag darab, ami egy sima borítékba is 2x elfér.
Aha. 9.5 euro a postaköltség. Nem esztek ti az én pénzemből az biztos -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.25. 19:36:59
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érdekes hogy mással el tudok beszélni angolul esetleg szótár segítségével, de ezzel még így se megy...
Elsőnek:
"how the money gram sir?"
Ezt se nagyon értettem, de
erre írtam egy választ higy majd később elküldöm a pénzt western unionon keresztül, de kell egy kis idő
majd erre:
"so how my friend could receive money from Western Union and money gram"
Ez mit akar? A srác indonéziai illetve valami ilyesmi helyen lakik, és nem tudom h ennyi szar angolból, vagy ez valami szleng lenne...
Esetleg money for gram, de mit akar ezzel a money grammal? Elég fura...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.11.25. 17:22:41
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Logan az kérdezte hogy a legjobb grafika és látvány világ annak ellenére hogy még csak demo 😄
Amúgy értem én hogy Full játékra gondolt.
DE ami az Agony-ban volt azt egyik játék sem tudja lekörözni mert eltörpül mellette annyira durván jól meg van csinálva benne a pokol hogy iszonyat milyen durván néz ki 10/10-es 😄
Battlefield 1 is hozzá képest semmi. 😄
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.11.25. 16:46:45
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Dear customer,
Thank you for purchasing Sid Meier's Civilization VI Deluxe Edition on Games Republic. As you noticed the price for such new game was really low. Unfortunately, it was too good to be true. The discount for Civilization VI Deluxe Edition was a price bug on our side.
We're really sorry, but we need to cancel your order for Sid Meier's Civilization VI - Deluxe Edition. The money for your order will be transferred back to your bank account within next few days. If you already activated the game on your Steam account, the game will be deactivated and removed from your account soon.
We're really sorry about the whole situation. During such huge sales like Black Friday, where we have so many discounted games, such mistakes sometimes just take place. As a small form of compensation for the situation we're offering you a 25% discount on your next purchase on Games Republic, as well we're keeping your free Anomaly 2 game on your account."
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.11.25. 16:39:03
Pl. A legszebb játék: ide a BF szintu gamek jonnének, am meg a HITMAN sztem ezerszer szebb és részletesebb,
a másik pedig az Owlboy, Aragami, és hasonlo szintu jatekoknak jonne
ezeknek kéne valami kulon díj megnevezés
Mondjuk a Legjobb megrajzolt játék? 😄D:
Legjobb grafika és legjobb látványvilág?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.25. 16:34:44
Uncharted 4 - Uncharted 4.
Nem is értem mi a kérdés. 😊
Mellesleg írtam steamen is ugyanezt akkor.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.25. 16:29:44
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.